Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.86 FtUSD395.88 FtCHF439.75 FtGBP498.01 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Rángasd meg a tengelyeket is mert lehet, hogy lógnak. Náluk ha egy ilen gép egybe van f.szán biztos elkérnek 350-400-at érte. Nézz körül, jobban! Nem vagy még elkésve.
egybe van, mondjuk ezt azt ki kell rajta cserelni, meg mondom nincs csoroszlya a mutragyanak, ami baj... de nalunk kb eredetit 75000-ert (a 4 db) utangyartottat meg olcsobbaan meg lehet szerezni....
igy mar sok ugye?
most van egy Feldherr 4 soros mehanikus vetogepem, amelyiket ha jo eroben vagyok felemelek, es eleg jol vet, csak annyi, hogy nincs mutragyaszoroja es mehanikus, szerintem a sema vagy spc sokkal nehezebb...
Figyelj! Nem. A kevegő ősszenyomható "széthúzható" meg ilyesmi. Más tészta. Az hogy 2,3,4, miliméterrel több a hézag, az nem sokat változtat a vákumon, mert az így is sokkal több, mint amennyi feltétlen szükséges.
Hogy-hogy miért? A 4nek az 50%a 2 és a 6 meg a 4 külömbsége is 2. Amúgy a 12soros turbina is ugyan az. Nem sokat számít a pneumatika más, mint a hidraulika.
3543 hozzászólás
Válasz #240. hozzászólásra
Gratulálok! Már alig várod az áprilist mi?!
Válasz #241. hozzászólásra
hol a kép rolla ,mennyibe jött
Válasz #190. hozzászólásra
hazahoztam vetogepet
Válasz #237. hozzászólásra
ott latszik a hatterben. ez agros oldal ide a roman mezogazdasagot jellemzo cuccok kellenek.:)))
itthon a gep.
Válasz #238. hozzászólásra
Dehogy tudsz Te!!!
Válasz #237. hozzászólásra
Olyat tudok én is!!!! :-))))))
Válasz #236. hozzászólásra
Ikább rakjál fel erdélyi falusi képeket! Azt nagyon szeretem!
Válasz #235. hozzászólásra
azt ha!!!!
Válasz #234. hozzászólásra
Biztos Király Rák -ot akartál írni!:))
Válasz #232. hozzászólásra
ize, ezt elb.sztam, :))) az tatarbifmittomen...
Válasz #232. hozzászólásra
Vagy Király Tengely
Válasz #231. hozzászólásra
vagy kiralybifsztekk
:))
Válasz #230. hozzászólásra
Akkor biztos az a neved, hogy: Császár Morzsa:))
Válasz #228. hozzászólásra
A kurva!
Eltaláltad a vezetéknevem!!!!! :-))))))
Válasz #227. hozzászólásra
hhhmmmm. ez nagyon relativ....
Válasz #226. hozzászólásra
es ezt Neked is koszi
Kiraly vagy!! sot Csaszar!!!!
:)))))
Válasz #225. hozzászólásra
Meg olcsó is legyen:)
Válasz #224. hozzászólásra
Látod milyen fasza dolog ide járni!
Szívhattad magadba a sok jótanácsot. :-)))))
Most már legalább tudod mit kell venned.
Válasz #224. hozzászólásra
amelyikkel lehet normalisan melylazitozni, melyen szantani
Válasz #223. hozzászólásra
az iden nem, kellene az elsohajtas is, inkabb varok meg es hatha osszejon egy duplakerekemeghajtasu traki
Válasz #222. hozzászólásra
AKKOR NEM IS VESZEL TRAKTORT?
Válasz #221. hozzászólásra
remelem nem gondolom meg magam, mint a zetor 12011-el tettem ...:)
Válasz #220. hozzászólásra
Nincs mit! Jól teszed.
Válasz #218. hozzászólásra
azt hiszem megveszem. rendbeteszem, mert nem tudhatom a 350- 400 ezres gepeknek is milyen bajuk van, ez legalabb a ''fele'' :))
Válasz #218. hozzászólásra
koszi a tanacsokat!!!
Válasz #215. hozzászólásra
Rángasd meg a tengelyeket is mert lehet, hogy lógnak. Náluk ha egy ilen gép egybe van f.szán biztos elkérnek 350-400-at érte. Nézz körül, jobban! Nem vagy még elkésve.
Válasz #216. hozzászólásra
csovi, jo ejt
Jó éjt mindenkinek én léptem
Válasz #214. hozzászólásra
az ez az - nal a lancokra gondoltam.....
Válasz #213. hozzászólásra
egybe van, mondjuk ezt azt ki kell rajta cserelni, meg mondom nincs csoroszlya a mutragyanak, ami baj... de nalunk kb eredetit 75000-ert (a 4 db) utangyartottat meg olcsobbaan meg lehet szerezni....
igy mar sok ugye?
Válasz #212. hozzászólásra
Mindegy! Ha egybe van ez a vetőgép, akkor szerintem jó vétel!
Válasz #211. hozzászólásra
200 ezeret nem sokat elvezkedek :)))
Válasz #209. hozzászólásra
Akkor minek cseréled? A műtrágyát ki tudod szorni is, nem? Inkább vidd a pénzt a Nigh club-ba:)
Válasz #206. hozzászólásra
ebben teljesen igazad van
Válasz #203. hozzászólásra
most van egy Feldherr 4 soros mehanikus vetogepem, amelyiket ha jo eroben vagyok felemelek, es eleg jol vet, csak annyi, hogy nincs mutragyaszoroja es mehanikus, szerintem a sema vagy spc sokkal nehezebb...
Válasz #206. hozzászólásra
Felénk azért nem nehéz szerencsére a magágy készítés .
Válasz #205. hozzászólásra
minden évben fecsiszolom az öntvény deknit ami zárja a vetőtárcsát meg atárcsát is leolajozom mielőtt elrakom télire .
Válasz #204. hozzászólásra
Az midegyik vetőgépre igaz, csak a magágy sose jobb, mint ahogy összejön:)
Válasz #202. hozzászólásra
Mer jól sikerült belőni.
Válasz #202. hozzászólásra
nagyon sok szamit a magagy minosegetol...
Válasz #201. hozzászólásra
Nem tudom!. Nem akarlak megilyeszteni,de sztem könnyebb a kocsija. De mondom, ez a csávó nem egy műszaki zseni, elég béna.
Válasz #200. hozzászólásra
Biztos úgy van ahogy írod de annyit tudok hog a mienk nem nagyon téveszt
Válasz #198. hozzászólásra
na b.meg, nalunk is ''beton'' a fold. akkor leszivom a sema-val?
Válasz #199. hozzászólásra
Figyelj! Nem. A kevegő ősszenyomható "széthúzható" meg ilyesmi. Más tészta. Az hogy 2,3,4, miliméterrel több a hézag, az nem sokat változtat a vákumon, mert az így is sokkal több, mint amennyi feltétlen szükséges.
Válasz #197. hozzászólásra
Nagyobb a vákum így a 4 sornál mint a 6-nál
Válasz #195. hozzászólásra
Van itt egy kolégának semája, de nagyon sz.rul vet ebbe a kötött földbe. Bár lehet, hogy ő hülye hozzá!
Válasz #193. hozzászólásra
Hogy-hogy miért? A 4nek az 50%a 2 és a 6 meg a 4 külömbsége is 2. Amúgy a 12soros turbina is ugyan az. Nem sokat számít a pneumatika más, mint a hidraulika.
Válasz #194. hozzászólásra
en ugy tudom spanyol ''fiat''
Válasz #190. hozzászólásra
az osszeszereles alapjan sema, de viszont a fogaskerekek nagysaga, attetek ugyanazok mint a spc-nel.
Válasz #188. hozzászólásra
A someca az milyen traktor?