Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD401.93 FtCHF439.37 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ne haragudj Zsolt,de mi nem szoktunk"csámpáskodni"vele!Az igaz,őszi szántás,símító,áb.,vagy kombinátor-aztán'ami a csövön kifér!!!!(Persze,1 rendesen felkészített géppel!)
Ha veszel egy spc-t szedd szét totál darabokra és fesdd le utána járasd be müanyag csapágyazást (a turbinában és a meghajtóházban cseréld ki skf-re a csapágyakat) , majd olajozás (Wd 40) és rakd össze.
Mindegy ki gyártja, mert mielött dolgozni kezdesz vele úgyis szét kell szedni darabokra és össze kell rakni. A trükkje az, hogy nagyon lassan kell vele menni. Kis gazdaságokban optimális
3560 hozzászólás
a vetésellenörző csak a nem vetéskor jelez, ha kihagyás van azt nem jelzi
EZ az spc-s téma engem is érdekel ! Használtok hozzá valami vetésellenőrzőt?
Ne haragudj Zsolt,de mi nem szoktunk"csámpáskodni"vele!Az igaz,őszi szántás,símító,áb.,vagy kombinátor-aztán'ami a csövön kifér!!!!(Persze,1 rendesen felkészített géppel!)
én rövid 5-ben húzom
Én csak Románt ismerek.Szerintem jó gép!Igaz be kell lőni szépen!-MTZvel 6.ban"trepniig"nyugodtan lehet küldeni!(Persze szép magágyba)
Ha veszel egy spc-t szedd szét totál darabokra és fesdd le utána járasd be müanyag csapágyazást (a turbinában és a meghajtóházban cseréld ki skf-re a csapágyakat) , majd olajozás (Wd 40) és rakd össze.
Akkor meg pláne
ha újat veszek akkor is ?
Mindegy ki gyártja, mert mielött dolgozni kezdesz vele úgyis szét kell szedni darabokra és össze kell rakni. A trükkje az, hogy nagyon lassan kell vele menni. Kis gazdaságokban optimális
kinek mi a véleménye erről a vetőgépről? gyártyják a románok és a moldávok is. melyik a jobb?