Hirdetés
- Műtrágya árak új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- AKG támogatás új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Grubber új
- Eke minden mennyiségben új
- RS-09 eszközhordozó új
Cikkajánló
Támogatott tartalom
859 hozzászólás
Válasz #258. hozzászólásra
igen kiállításon általába hátramennek és elkezdenek gondolkozni hogy hogy is működhet Szeretem ezeket a gépeket veszek egyet megcsinálom és ha nem nő nagyon a szívemhez akkor továbbadom. Sajnos az anyagiak miatt csak a porsche van meg de azt most megpróbálom eladni és a steyr 188-as meg jövőre jólesz kaszálni meg májusba elvisszük kiállításra utána mehet piacra
Válasz #257. hozzászólásra
Szépen felújítottad őket.Öröm rájuk nézni.Afféle gyűjtő vagy?
A porsche-n hátul mi van?Amolyan váltva forgató eke?
Válasz #255. hozzászólásra
ITT jobb oldalt találod a galériáimat a legalsó a Porsche-s
Válasz #251. hozzászólásra
Köszönöm a telefonon adott részletes tájékoztatást a traktorral kapcsolatban!
Válasz #254. hozzászólásra
Porsche,na olyat még nem láttam élőbe.Használod is vagy csak inkább gyűjtöd a régi vasakat?Hol laksz??
Válasz #253. hozzászólásra
a steyr 188 az nem de van egy ami az avataromon van egy 80 lovas landini, meg a van egy porsche is
Válasz #250. hozzászólásra
Menni megy az biztos
Felfelé nem recseg,de vissza fele,ha nem állok meg szinte ,akkor recsegve tudom csak berakni.
Neked fülkés van?
Válasz #251. hozzászólásra
peterkis@citromail.hu vagy küldj egy vezetékes számot és felhívlak azon. Köszi!
steyr traktorokkal kapcsolatban ha felhívsz 30 4311124 sok véleményt tudok mondani,ha érdekel!!!
Válasz #246. hozzászólásra
Jah a sebbessége az brutális meg qva jó vetni, igaz még nem melóztam vele csak a faluba szaladgáltam. Nekem mondjuk le van papírozva rendszám minden...
Már március óta nem mentem vele de úgy emléxek hogy felfelé recsegés nélkül lehet váltani visszafele lehet recseg nem emléxek már de még 2-3 hét mire kész lesz sajna a festés részét utálom a legjobban gittelés csiszolás stb...
Alkatrészt kapni a Steyrekhez?
Borsos az ára?
Mennyi üzemóráig érdemes megvenni ezt a márkát?
Gondolom 9000 üzemórával már nem nagyon érdemes?
Sziasztok!
Melyik Steyrt ajánlanátok szántóföldi növénykúltúrához, 4 ha területre?
Néztem tegnap egy 81Le Steyer-t 80-as évjárat. szép.
sokallom az árát...
Két hónapja láttam egy 67 Le, 88-as évjáratút, 800 eFt-ért, gondos gazdától.. arról le csúsztam. Azóta nem találtam hasonlóan jó ajánlatot..
Válasz #246. hozzászólásra
dupla kuplung? nekem nem kell hozzá megállni teljesen csak egy bizonyos sebességet kell elérni....
Neked vissza fele váltáskor recseg?Nálam meg kell állni teljesen ahhoz,hogy vissza tudjak rakni neki.Nem tudom,hogy állítani kellene csak,vagy elfogyott a kuplungja.
Válasz #244. hozzászólásra
Itthon vettem.Lovardája volt ,csak nem ment neki és most költözik vissza ki németbe.
Jövőre ha minden jól megy le szeretném majd műszakiztatni.Most teljesen elfogyott a lovém,elvitte a másik traktor.
Én meglepődtem ezen a kis gépen.Sose volt még 2 hengeres trakim,csak 4.De simán rz-sztem vele,meg bálát hordtam.10 lityóval el hordtam déltől fél 10-ig.Akkor villant ki a csóróság jelző.Igaz 2-es alapjáraton döcögtem vele,mert szar volt az út.
Ja és ebbe le volt dugózva a 4-dik sebesség.A német azt mondta,hogy nem jó benne.Otthon szétszedtem és le volt dugózva.Kegyetlen ahogy megy 4-dik padlóval
Válasz #242. hozzászólásra
uhh az nagyon jó ár, itthon vagy kintről hoztad??
Válasz #242. hozzászólásra
uhh az nagyon jó ár, itthon vagy kintről hoztad??
Válasz #241. hozzászólásra
Én 280-ért vettem egy némettől +adott hozzá egy függesztett boronát is.A kaszája gyári.Én csak kipróbáltam,faszán működik,de huzamosabban nem ezzel kaszálok.A német azt mondta ő kaszált vele elég sokat,csak azt nem szerette,hogy a harmatos füvet folyton össze szedte,le fektette.
Ha kell fénykép róla,csinálok szívesen
Válasz #240. hozzászólásra
Fain gép!
Én 400 pengőért vettem fűkasza nélkül. Kivixolva az osztrákok 3000 euró körül adnak érte...
A fűkaszája gyári?? Használjátok kaszálásra??
Mert én 25-ért vettem rá egyet és szerintem nincs meg mindene és majd képek kellene róla szereznem...
Alkatrészt meg osztrákból lehet szerezni, igaz eléggé irreális árakon de van minden
Válasz #239. hozzászólásra
Az jó
Alkatrészt lehet hozzá kapi még?Én nem rég vettem,aránylag jó állapotban van.Olaj nyomás alapjáraton 1,5 fordulaton 2 fölé megy.
Mennyiért mennek ezek mostanában?
Itt az enyém:
http://www.youtube.com/watch?v=W5B8Pi8a7Js&feature=g-upl
Válasz #238. hozzászólásra
jaja, nekem van egy, kb egy hónap és teljesen fel lesz újítva
Válasz #237. hozzászólásra
Köszi,bocs,hogy most írok csak nem voltam itthon,meg netem se volt egy darabig.Azóta kaptam egy könyvet osztrákból.
Amugy van itt valakinek 188-as traktorja?
Válasz #236. hozzászólásra
Írj egy mailt és tudok segíteni!
Hello
Nincs valakinek steyr 188-ashoz robbantott ábrája?Vagy elektromos hálózathot rajza?Előre is köszi
Sziasztok!!Vki tud segiteni abba,hogy kellene nekem steyr40-eshez kuplungház!!Ha vki tudd lécci irjon!Köszönöm elöre is!
Válasz #233. hozzászólásra
Nem. Ezen.
Válasz #232. hozzászólásra
azon az oldalon amit belinkeltem?
Válasz #231. hozzászólásra
Találtam egy képet amin hasonló motor van. 15 - 18 fok előtöltést ír.
Válasz #229. hozzászólásra
ITT A 4. oldaltól kezdve van egy pár könyve ezzel a típussal kapcsolatban úgy hogy szerintem találsz olyat amit keresel
Válasz #227. hozzászólásra
Abban benne van az előtöltés is?
Válasz #227. hozzászólásra
Köszönöm! Fene se bánná mennyibe kerül ha jutnánk egyről a kettőre.
Válasz #219. hozzászólásra
Engem érdekelne,mennyiér adják???
Válasz #226. hozzászólásra
most nem jó a link mert telóról raktam fel, de holnap felrakom a gépről az remélhetően jó lesz
Válasz #224. hozzászólásra
ITT van egy gépkönyv ha minden igaz, mondjuk elég húzós ára van...
Válasz #224. hozzászólásra
nekünk volt egy öregebb steyr annak a lendkerekére a fok is rá volt írva. ha jól emlékszem akkor 27 volt de nem mernék fogadni rá nagyobb tételben
Válasz #223. hozzászólásra
A lendkeréken jelölve van a felső holtpont és egészen 30 fokig be van skálázva. A felső holtpont a szíjtárcsán is jelölve van. A hűtő felől van az első henger. Nem tudjuk, hogy mennyire kéne állítani. Jó lenne egy gépkönyv.
Válasz #222. hozzászólásra
Hello, a lendkeréken ha minden igaz vannak pontos jelölések. Nekem egy 188-asom van de ez meg kegyetlenül fehéren füstöl lehet hogy megvana baja mert az adagoló jó volt rajta ugy néz ki hogy az adagolót egy foggal arréb rakták fel...
Adjon Isten!
Van nekünk egy 1965-ös Steyr 190 traktorunk. 2 éve átesett egy motorfelújításon. A szelepvezérlést összejelölték mielött szétszedték. Azt mondták, hogy az szerintük jó. Érdekes, mert felső holtpont után nyit a szívószelep és jóval alsó holtpont után zár. Annyival, hogy visszafúj a légszűrőbe. Érdekes. Nagyobb baj az, hogy most lett felújítva az adagoló. Alapjáratot olyan durván szabályozza mintha gázfröccsöket adnák folyamatosan. Nagyobb fordulaton kicsit csendesedik de ugyan így csinál. Gázadásra kegyetlenül dől belőle a fekete füst. Pedig eddíg sosem füstölt feketén. 3/4 gáz már tőgáz rajta, mert tovább hiába nyomom már nem pörög jobban. Az előtöltés most 17 fok. Nem tudja valaki, hogy mennyire kell állítani az előtöltést? Nincs hozzá gépkönyvünk amiben le lenne írva.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Van itt valakinek Steyr Kompaktja?
Válasz #219. hozzászólásra
na épp ez a gond hogy olyan a váltó mint a régi fergáké
Sziasztok.Mit tudtok a steyr9155 trakiról?Volna egy az osztrákoktól olcsón de hibás a gép.nem megy hátra egyáltalán és ropog kis fokozatban előre menetbe.Szerintetek mi lehet a gyíkja?Állítólag az a váltó.a tolmács szerint olyan váltó van benne mint a régi fergákba.
Ez tetszik!
http://www.deschberger-landtechnik.at/video.html?videoid=254
Válasz #215. hozzászólásra
És ez? http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1793823/Sty3-9145.html
Válasz #215. hozzászólásra
Akkor kimentetek,mondtam elég romos gépek vannak nem olcsón.Akkor nekem euróban mondták az árát
Válasz #202. hozzászólásra
Köszönöm a választ!
Megnéztük, nem a legjobb paripa, engedni sem akart belőle. Nézelődöm tovább.
Válasz #208. hozzászólásra
Szívesen megnézném és" kicsit megtekerném",ha ez segít...a távolság nem gond,csak szólj...
Válasz #212. hozzászólásra
Kész lettem. És lőn csoda! JÓÓÓ! Holnaptól kétheti lemaradás bepótlása.
Most érkezett a reggeli postával az alkatrész. Megyek nemsoká beszerelni. Estére beszámolok a fejleményekről.
Válasz #207. hozzászólásra