Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Műtrágya árak új
- Őszi mély és középmély szántás vagy forgatás nélkül művelni??? új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- AKG támogatás új
- Diófa betegségének megállapítása, kezelése új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Grubber új
- Eke minden mennyiségben új
Cikkajánló
Támogatott tartalom
859 hozzászólás
Válasz #208. hozzászólásra
Szia! Március óta használom. Túl nagy tapasztalatom nincs. Előtte 12 évig egy Fortschritt zt-323 volt, mondhatni éles váltás volt mert óriási a különbség a kettő között. Eddig a hibáig gyakorlatilag a, szervizen kívül, nem volt baja. Az alkatrész ellátás is megoldható.
Hello Sanyi12!
Látom steyr trakid van, érdeklődnék, hogy hogy vált be, mióta használod, mik az észrevételeid vele kapcsolatban és honnan szerzed be hozzá az alkatrészeket???
Traktorvásárlás előtt állok, és kinéztem egy 155le-s gépet.
Válasz #205. hozzászólásra
Nyugi ,jó kezekbe került a Sanyi és "felügyelet alatt áll" mármint szakmailag...Különben ez tipikus Steyer,Ih-CS traki hiba,mindenkinél elő kell jönnie 8000üó-ig...
Válasz #205. hozzászólásra
A hibakód: EB kuplung hibára utal. Elsődlegesen a pedál feletti szenzort mértük és össze vissza adatokat adott. Ezt kicserélve, már jó feszültségi adatok lettek de a kód kijelző csak a kuplung szenzor "benyomott" állapotában nem jelzett hibát. Mert a kupplung henger nyomáskapcsolója abban az állásban volt. Kiszerelés után látszott rajra a nagy mérvű kopás és az elektromos csatlakozás gyengesége.
Válasz #204. hozzászólásra
de most csak találgatsz vagy mérted ki a kapcsolókat érzékelőket???
Hibakódot mit dob?
Sajna még mindíg nem jó a trakim. Holnap reggel ismét hoz a postás cuccot. A kuplung henger nyomáskapcsolóját. Remélem ha azt beszereltem már jó lesz.
Válasz #201. hozzászólásra
meg egy kicsit drága is !!! ennyiért már sokkal fiatalabbat veszel
Válasz #201. hozzászólásra
A gép Romániában van,át kell menni a határon,voltam ott bálázót nézni.Felejtös,a franciáktól hordja be a szemetet...
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a gépet? LINK
Mennyit érhet? Mennyit kellene még belőle alkudni?
Az eleje nem teljesen kóser, mert a bal gummát lenyalta. Meg nem is éppen kifogástalan...
Esetleg a típusról valakinek tapasztalata? Mik a gyengéi, esetleges széria hibák? Megéri velük foglalkozni?
Ma megérkeztek az alkatrészek.
Válasz #197. hozzászólásra
Ezért előnyös ha valakinek hirdetése van,én is onnan vettem az elérhetőségedet ! Mehet tovább a melóóóó !
}Válasz #197. hozzászólásra
Úgy tűnik, megoldódni látszik a problémája a traktoromnak!És itt szeretném megköszönni (név nélkül) MINDENKINEK!!!! aki segített! Nagyon jól esett a segítségetek és ami a legfontosabb hasznosak voltak! Ki egy telefonszámmal vagy tippel, vagy saját tapasztalattal, és Akik szakmai tanácsokkal segítettek, mégegyszer: KÖSZÖNÖM! Annyira jó érzés ilyen segítőkész jó csapathoz tartozni. A kuplung potmétere ment tönkre. Jövő hétre meg is érkezik ha minden igaz.
Adok kölcsön(t),jó kamatra
Válasz #194. hozzászólásra
Ok! Köszi!
Válasz #193. hozzászólásra
közelbe én ilyen traktort nem tudok sajnos amire emlékeztem az is Egerből voltak erre és akkor beszéltem velük de az is régen volt.....de ha véletlen látok szólok ha kell még majd
Hát ez nem igaz! Ma az enyém is behányt. Semmi baja nem volt. Leakasztottam az ekét, fel a pótkocsit, kiálltam az utcára és leállítottam, míg becsukom a nagykaput. Vissza űltem, beindítottam és azóta nincs irányváltó és power sem. Ír ki hibaüzenetet de majdnem hasztalan mert értékelhetetlen a kijelző hibája miatt. Most szereznem kell először egy jó kijelzőt (akár kölcsön is)leolvasni a kódot majd kijavítani. Na király.
Válasz #191. hozzászólásra
Bízom benne hogy nem kell a váltóig mennem
Az előremenetet dobja ki az irányváltó.
A másik gond az hogy nincs béka,csak nyúl.
Konkrétan a váltókarral kapcsolt sebességekkel nincs semmi baj.
Válasz #190. hozzászólásra
gondolom nagyjából ugyanez. De úgy nem lehet szétszedni. Mert a dínó belül van egy részegységben. Kivülről a háza se látszik. Le kell tolni róla a motort és a motor felé lehet egyben kihúzni a dínót a "kuplung harangból". De előtte még le kell venni jobboldalt a kapcsolófedelet is mert aszem az irányváltó is a dínóba van építve, viszont a kapcsolórudazatja a váltóba.
Válasz #189. hozzászólásra
és a váltó-hátsó diffiház között nemlehet széthúzni???
Akkor úgynézne ki a sztori, hogy motor-dínó-váltó egyben előre, a hátsó diffiház meg maradna kabinostól a helyén, és akkor a váltó ottvan rögtön az orrod előtt arról mást levenni nemkell.
A 3655-ös majdnem ugyanez amúgy???
Válasz #184. hozzászólásra
Ha ilyen akkor nem lesz ott a váltó széttolás után a kuplung mögött. Előbb még a dínót kell kivenni ,az kijön az egész egybe. És mögötte lesz a váltó... a váltóig én még nem jutottam el de már láttam belülről. Nem egy ördöngősség... időt rá kell szánni de viszonylag szerelhető darab mondjuk egy JDhez képest.
Válasz #186. hozzászólásra
csörögj,mikor induljak.....
Így már értem
Válasz #185. hozzászólásra
irtam mélt
7 re ott van előtte 1 órával csörög
jön?
Válasz #183. hozzászólásra
ilyet vettél nem?
mit nem lehet ezen érteni? ez eredetileg egy MF 8160 amit anno árúltak Steyr 9200 és Valmet8850 néven is ,szóval ha valami cucc kell hozzá akkor az mf eseknél érdeklődj
Válasz #181. hozzászólásra
Lassan nem is tudom mit vettem
Válasz #179. hozzászólásra
Igen,ahol dolgoztam annó,oda jött 9270-es,és az olyan volt mint az IH
Válasz #172. hozzászólásra
árúlták valmet 8850ként is
Válasz #178. hozzászólásra
Sisua motor az jó
Válasz #177. hozzászólásra
a kockás csinositott változata utána már az ih-s magnumok jöttek steyer 9200-asként
Válasz #176. hozzászólásra
Valmet motor van benne,néztem a tábláját
Válasz #176. hozzászólásra
Állítólag ilyen kerek 9200-as egynéhány darab van csak az országban
Válasz #175. hozzászólásra
én a kockásabbra gondoltam
Válasz #173. hozzászólásra
Ez amit Én vettem attól újabb,kerekebb minden része.
Majd csak lesz valahogy
Már visszafordíthatatlan tény,mivel itt van az udvaron.
Az elötte levő Steyr-ek sem jók??? Azok amik kicsit kockásabbak.
Agrárkeresőn van 9170 alkalmi áron
Válasz #171. hozzászólásra
Mondjuk ugy hogy ez a tipus majdnem csődbe vitte az MF gyárat a Steyer be is csődölt,nem egy jó választás
Válasz #170. hozzászólásra
Most néztem hogy case cs-ként is árulták.
Majd valamikor nekiállok,egyenlőre tele vagyok melóval,és ha nem boldogulok,biztos találok segítséget.
Én csak a ZT-ket,meg a 4650-4755-4955-JD-ket ismerem töviről hegyére.Ilyen Steyr-t csak most láttam először közelről.
Válasz #169. hozzászólásra
Mf pisti talán többet látott ilyet ,mert ezt a gépet Fergussonként is árulták
Válasz #168. hozzászólásra
A jó isten adja hogy ez is ilyen legyen!
4
Még nem álltam neki,egyenlőre puhatolózok,mert most vettem a vasat így hibásan.
Köszönöm az eddigi segítségedet!
Válasz #167. hozzászólásra
nem az oldalán egy fedél le az a kapcsolóvilllás és előre kijött a bele
Válasz #166. hozzászólásra
Magát a váltót nem is kellett leszedni hozzá?
Válasz #165. hozzászólásra
én 160 lovast berheltem,az a sebességeket dobálta,de meg lehetett forgatni a kapcsoló körmöket és megjavult,sszéthúzni és a kuplung felé jöttek ki a váltó tengelyek
Válasz #164. hozzászólásra
Váltóhiba
Kidobja az előremenetet,meg nincs rajta teknős
Válasz #163. hozzászólásra
mi a gond
Üdv!
Steyr 9200-as traktor javításában jártas személyt keresek.
06 20 945-1159
Válasz #161. hozzászólásra
egy egyessel több lett 155 az a paci.
Válasz #159. hozzászólásra
hmmm... jó földjeitek vannak arrafelé... nálunk legfeljebb a föld szélére vinnéd ki azt ekét azzal a trakival. De 26 centi mélyen megmozdítani nem bírnád az tuti. 1155 paci berosál a 4x35ös rabewerk eke előtt. Igaz az mondjuk levolt téve amíg leért, 30-33centin.
Válasz #159. hozzászólásra
Nagyon jó, így könnyebb.EZAZ