Hirdetés
Cikkajánló
Támogatott tartalom
Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.
859 hozzászólás
pontosabban 1996-ban vette meg.
V.mikor 1998 (+ - 1 év) körül a Case felvásárolta.
A Sisu motorok nagyon jók, Steyr9094-esben 6000 óra után semmi olajat nem eszik
Nekem volt egy 9155 nagyon kényelmes és kényelem és felszereltségét tekintve a mai gépekével vetekszik pedig az én gépem 12 éves volt.
Sisu motorja volt nagyon keveset kajált jól fekszi a talajt , power 4.-es váltója volt de azzal sem volt semmi gond, csak a kevesebb földterület miatt adtam el.
Több mint egy évig használtam , és csak a vizpumpa szimeringjét , tömszelencéjét kellett kicserélnem , mert az előző tulaj elég erős fagyállót rakott bele, meg egy mágnes kapcsoló leégett az adagolónál.
Az alkatrész húzós , mert egyjavitó készlet 75e, mágnes kapcsoló 110e volt, de ha ausztriából szerzed be akkor kb 60%-a.
Szerintem nagyon jó traki , csak itt Magyarországon nem ismert.
A sok okos mikor meg vettem a gépet azt mondta , hogy gyenge a váltója , mert hasonló mint az MF, de én 6.6.-os rau kombival szántásba 10.-11.km-el szaladtam .
Jó a gép , ha nem valami agyon hajtottat veszel!
hát milyen?
Ha kb. 10 éves akkor az már nem is igazán Steyr.
Nagyon jó,gazdaságos,könnyen kezelhető,leírt paraméterek fedik a valóságot.Nem utolsó sorban még a negyven évesekkel is dolgozni lehet mais !és még ha kell alkatrész(nem jellemző tulajdonság!)lehet kapni!
Én azt mondom olyan gépet érdemes megvenni ami elterjedt és sok van belölle
Érdemes ilyet venni kb.10éveset 180LE körülit?Milyen a multja és milyen a jövője????????