Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
4 liter Stompot szórtam a dughagymámban holdanként, és most a libatoppal küzdök. A vége az lessz hogy meg kell kapáltatnom amit nagyon nem szeretnék. Áldoztattam már 2 dl Starane-val/ hold, és 2,5 dl Gooal-al/ hold 2 szer de nem viszi el csak sanyargatja. Most azom gondolkodom hogy benyomok neki 1 liter Afalont/hold, ha a viaszréteg újra kialakul rajta, csak attól félek hogy az a hagymát is elviszi.
Válasz #1. hozzászólásra
Kombinációs partnerként használtam valamikor burgonya alapkezelésénél,önmagában nem ér egy kalap xart se,de ez csak az én VleményM.
65 hozzászólás
Válasz #14. hozzászólásra
Szia.Hány leveles a hagymád?Gondolom 4,5 simán van ha dughagymás.Én mondanák jobb szert mint az afalon de avval is nagyon ésszel kell bánni.
4 liter Stompot szórtam a dughagymámban holdanként, és most a libatoppal küzdök. A vége az lessz hogy meg kell kapáltatnom amit nagyon nem szeretnék. Áldoztattam már 2 dl Starane-val/ hold, és 2,5 dl Gooal-al/ hold 2 szer de nem viszi el csak sanyargatja. Most azom gondolkodom hogy benyomok neki 1 liter Afalont/hold, ha a viaszréteg újra kialakul rajta, csak attól félek hogy az a hagymát is elviszi.
van már áratok rá? ha nincs pillants rá a www.agroyal.hu oldal árlisták menűjében
Válasz #11. hozzászólásra
Azokat elpucolja...
nekem paradicsomba és karfiolba kellene, a disznóparéjt és a libatopot viszi vajon?
Válasz #9. hozzászólásra
Nem 1 húde kukoricázós gyomírtó...
Acatra 0, muhart viszi ha minden ok.
Válasz #8. hozzászólásra
Üdv kukoricába vetés után,acat,muharra is jó ?
mi hagymában használjuk -tuk de idén szerintem nem fujunk mert most steril talajba kerül a mag!!!!:D
Válasz #1. hozzászólásra
Mifelénk rizs termesztésben használják nagy hatékonysággal a muhar ellen...
Válasz #1. hozzászólásra
Ha kezelés után kap 10-20 mm esőt akkor kiváló ha nem olyan mintha kiöntötted volna az árokba.
Válasz #1. hozzászólásra
És Te mit akarsz vele kezdeni?
Dohányban magrol kellök ellen
Válasz #2. hozzászólásra
Nekem is a sencor mellé ajánlották burgonyába!
Válasz #1. hozzászólásra
Kombinációs partnerként használtam valamikor burgonya alapkezelésénél,önmagában nem ér egy kalap xart se,de ez csak az én VleményM.
Kíváncsi lennék ki miben használja és mi a véleménye róla?