Hirdetés
Fórum
- Kalászosok műtrágyázása új
- Gyomfésű vagy küllős kapa?? új
- Termőföld kisajátítása autópálya épités miatt! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Massey Ferguson traktorok új
- Glifozát új
- Öntözés új
- Műtrágya árak új
Cikkajánló
Hirdetés
654 hozzászólás
http://www.agroinform.com/program/Gepbemutatok-Multiva-Bobcat-szantofoldi-gepbemutato-Mezocsaton/20130830-1963/
Közös bemutatónapot tartanak a Bobcat és a Multiva márkák kizárólagos magyarországi képviselői, a DM-Ker Kft. és a Ragrár 2007 Kft. A gyakorlati bemutató időpontja és helyszíne: Augusztus 30. péntek, Borsod megye Mezőcsát. A Multiva részéről a WingMaster 360H típusjelű vontatott szántóföldi nehéz kultivátor, a DiscMaster 6000 rövidtárcsa és egy Optima T600 magágy készítő kombinátor fog bemutatkozni, a Bobcat pedig egy TL 470 HF teleszkópos rakodót fog a rendezvényen demóztatni.
A bemutató rossz idő esetén is meg lesz tartva!
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődött. .
Gödöllő:
http://www.agroinform.com/program/Konferenciak-szakmai-forumok-Gazdahalo-Konferencia-2013/20130829-1932/
Íme
Tavaly a második napon voltam.
Most két napra tervezem.
Válasz #500. hozzászólásra
Válasz #500. hozzászólásra
....és ez sem kevésbé:
Ez szakmánkba vágó rendezvény !
A harmadik nap programja:
http://hajduexpo.hajduboszormeny.hu/index.php/a-hajduhet-harmadik-napja
Íme
Ez már majdnem szakmai.
Ha valaki nem hallott volna még róla.
http://www.hajdusagiexpo.hu/honlap/fooldal.html
Íme
Igaz, hogy nem szakmai, de azért rendezvény
http://www.google.hu/search?q=g%C3%B6nci%20fesztiv%C3%A1l&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a&source=hp&channel=np&gws_rd=cr
Íme
És ide?http://www.csabaisorfesztival.hu/index.php
http://agronaplo.hu/esemenyek/basf-szantofold-napja-2013/
Íme
Ma lesz. Jön-e valaki?
Indul a növényvédős cégek előadássorozata 2013-ban.
Első a DuPont növényvédelmi konferencia:MEGHÍVÓ
#1. hozzászólás, MagyiPeti küldte be 2012-12-25 10:26:33-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
MagyiPeti
Sziasztok!LS 2013 Vs. Agricultural 2013
Nektek melyik a nyerő?
Ízek és borok
Akik szeretnek jó borokat kóstolgatni...
Állati eredetű melléktermékek konferencia
A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2012. november 19. hétfőn "Állati eredetű melléktermékek" címmel konferenciát rendez.
Helyszíne: Hotel Aréna, 1148 Budapest, Ifjúság útja 1-3.
Az állattenyésztés és az élelmiszer-feldolgozás során a főtermék mellett számos termékként nem hasznosítható szerves anyag keletkezik. További jelentős szerves anyag forrásként jelentkeznek az áruházakban keletkező lejárt szavatosságú élelmiszerek. Ezeket néhányan hulladéknak, mások mellékterméknek tekintik.
A jogalkalmazói felelősség ezen anyagok kezelése során megoszlik az állategészségügyi és a környezetvédelmi hatóság között. Ez az oka pl. az egymás melletti nyilvántartási szabályozásnak és a számos ellentmondásos szakmai álláspont kialakulásának.
A konferencia célja, hogy rávilágítson a helyes jogalkalmazásra, az ellentmondásokra és ezzel elősegítse és megkönnyítse ezen iparágakban működő cégek számára a jogkövetést, és ezzel a biztonságos működést! A jogértelmező fórumra várjuk az állattenyésztésben és élelmiszeriparban működő cégek és hatóságok képviselőit.
A rendezvény szakmai partnereként a rendezők nevében is szeretettel meghívjuk Önöket!
Szervező Bizottság:
Dr. Kiss Jenő, ATEVSZOLG Zrt.
Simon Anita, BIOFILTER Zrt.
Turcsán Szilvia, SZ & L Enviromental Consulting Kft.
Székely Anna Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
Szakmai Partnerek:
Baromfi Terméktanács és a
Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács
További információ:
Székely Anna szakmai főtanácsadó
Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége
1024 Budapest, Keleti Károly u. 11/A.
Tel: +361 350 7274
Fax: +361 336 0393
Email: kszgysz@kszgysz.hu
Web: www.kszgysz.hu
Pénteken Szabolcsban az Agroker gépbemutatót tart.Helye Kótaj.Bemutatott gépek:Ferga + Pöttinger munkagépek.Akinek van kedve,jöjjön.
Még nem késő rá elmenni Szentlőrinc
Bence találkoztunk, csak ott nem mondtam ki vagyok: én voltam a két guriga villanypásztoros 6 előtt.
Volt Agrárfórum de konkrétumot ne igazán mondtak (Feldman), a Hirtv is csak a beszédet vette, a végén a kérdésekre-válaszokra már nem maradt idejük felvenni.
Ebből baj lesz....
Válasz #486. hozzászólásra
Iiiiigen!!!! Tudom!!! Juhééééééé!!! De jó lesz!!!!
Válasz #485. hozzászólásra
Én benne vagyok!!!!
Tudod, hol találsz meg
Hogy engem milyen sokan fognak irigyelni!!!!
Válasz #484. hozzászólásra
Jelentem, én igen!
Vasárnap. Egy tali?
Ki megy Hódmezővásárhelyre?
Sziasztok! Május 26-án szombaton lesz egy jó program
Gyertek!!
Mai napi muri....
Válasz #480. hozzászólásra
Mi készülünk
Axiál Veterán Traktormajális
2012.05.19 Bokor
A nyolcadik alkalommal rendezett traktormajálison mindenki tiszteletét teheti a technika „nagyöregjei” előtt, ahol minimum 30 évnél idősebb veterán traktorokat és stabil motorokat láthatnak a látogatók a kiállításon.
A veterán traktormajális ötlete Ocskay Zoltán a Veterán Autó Motor lap főszerkesztőjének fejében született meg, aki bokori lakosként elhatározta, hogy az ottani gazdák veterán gépeinek kiállításával megmutatja, milyen szépség rejlik ezekben a masinákban. Az ötlet meg is valósult, és 2002-ben megrendezték az első traktormajálist Bokoron. Dömsödi Gábor és felesége Engel Krisztina későbbi bokori polgármesterek is segítettek a rendezvény lebonyolításában. Évről évre nagyobbra nőtt a majális, azonban 2006-ban az ötödik alkalom után a rendezvénynek anyagi nehézségei akadtak. Támogató és pályázati lehetőség hiányában úgy döntöttek, hogy ezek után két évente tartják majd meg a rendezvényt, hogy csökkentsék a költségeket. 2011-ben az esemény lebonyolítása után a szervezők, miután az utolsót már részben saját pénzükből finanszírozták, sajnos lemondtak arról, hogy 2012-ben is rendezhessenek Bokorban traktormajálist.
Az Axiál Kft. ezután döntött úgy, hogy anyagilag támogatja a rendezvényt. Így a jövő évben május 19-én kerül megrendezésre Bokorban, nyolcadik alkalommal az Axiál Veterán Traktormajális. A cég a rendezőkkel együtt azt a célt tűzte ki maga elé, hogy az ország legmeghatározóbb veterán mezőgazdasági gépekre épülő rendezvényét építsék fel.
Az Axiál, mint az ország egyik legnagyobb, mezőgazdasági és építőipari gépekre, valamint a hozzá kapcsolódó műszaki háttérszolgáltatásokra szakosodott vállalkozása elkötelezett a mezőgazdasági gépesítés iránt.
A piaci szegmens aktív szereplőjeként látja azt a folyamatot, miszerint a fiatalok egyre inkább elfordulnak a gépkezelői és –szerelői, valamint a gépészmérnöki szakmától, így a cég megítélése szerint, ha ezen a tendencián nem sikerül változtatni, ezek évek múltán akár hiányszakmává is válhatnak. A megfelelően képzett és szakmájuk iránt elkötelezett gépkezelők és gépészek nélkül azonban nem csak a gépek mögötti háttérszolgáltatás minősége, hanem a korszerű mezőgazdasági termelés is csorbát szenvedhet.
A cég célkitűzéseivel összhangban támogatják a közép- és felsőfokú gépészeti oktatást, és a szakiskolákat, a bokori rendezvény anyagi hátterének biztosításával pedig szeretnének részt venni a gépész szakma elismertetésében, a szakma szépségeinek bemutatásában, hosszú távon pedig mindezen keresztül hozzájárulni a megfelelő szakmai utánpótlás biztosításához.
A rendezvény időpontja: 2012. május 19.
Helyszín: Bokor község
Axiál Gyakorlati Akadémia
2012.05.23 Beled
Mezőgazdasági gépek, újdonságok és gyakorlati tapasztalatok minden mennyiségben.
Egy rendezvény, ahol minden gép működik, mozog és ki is lehet próbálni.
Szakemberek és életszerű körülmények, szántóföldi növénytermesztés, tápanyag utánpótlás, szálastakarmány betakarítás és szarvasmarha telepi technológiák. 2012-ben csak egy alkalom kínálkozik, ahol mindez egy helyen átélhető, Beleden az Axiál Gyakorlati Akadémiáján.
Bővebben
http://www.auditker.hu/p_ttinger_sz_nt_f_ldi_g_pbemutat_
Válasz #475. hozzászólásra
Nem lenne túlzás egyszerre négy a rendelőben?
Válasz #474. hozzászólásra
Nem érdemes tagadni!
Válasz #473. hozzászólásra
Orvosi rendelőben is elfogadnám,csak nem lehetne a vérnyomásom megmérni....
Válasz #473. hozzászólásra
elhiszed ha aszondom nem én voltam te?
Válasz #472. hozzászólásra
Ez nem te voltál ott a székbe?
Válasz #471. hozzászólásra
lehet
de nemhiszem h. a szinvonal megtekintése vinné előre a kókányolásos paraszti életünket
nincs ilyen luxusokra energia
votá mi?
Válasz #470. hozzászólásra
Pedig a szinvonal az üt mindent a környéken
Válasz #469. hozzászólásra
hogyne
hunparasztok 100ezrei látogatják furt und feszt vagy 30éve
Volt valaki közületek Brünnben a Techagrán???
Válasz #465. hozzászólásra
, s utána,kávézás Hecciéknél, ebéd a vasútnál... http://www.bevezetem.hu/cikk/arccal-hasut-fele, majd a mezőgazdaság....
Válasz #466. hozzászólásra
..........szóval???...................
Válasz #465. hozzászólásra
Válasz #464. hozzászólásra
Te nem is tudod, hogy Brünnbe Pest megyén keresztül vezet az út???
Válasz #463. hozzászólásra
Áhhh, nem hiszem
Pedig jó lenne!
Érdekesnek tűnik a rendezvény......és nem lett volna rossz összefutni sem
Válasz #462. hozzászólásra
Csaknem Te is???
Válasz #461. hozzászólásra
Válasz #453. hozzászólásra
Ha bekerül addigra a burgi a földbe-amire minden esély megvan-én ott leszek
Egy lengyelországi mezőgazdasági rendezvény videója a New Holland AG-tól:
Válasz #458. hozzászólásra
Észre fogod venni...
Válasz #457. hozzászólásra
No mi van? Csak nem együtt fogtok elmenni?!
Válasz #456. hozzászólásra
el bizony...
Válasz #454. hozzászólásra
Ekéne menni....így is...........úgy is.....ugye MelC?????
Válasz #453. hozzászólásra
Ha nem lesz nagy hajtás , talán belefér...
Neked belefér ?