Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD392 FtCHF432.9 FtGBP485.2 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
semmilyet
nem Te mondtad h. nyomja a víz?
nyomunk a víznyomta talajokra jó nagyot
ha nem nyomnánk a víznyomta talajokra akkor olyan nyomokat hagynánk ....h. még azt hinné a bámészkodó határi nyomkövető vadász h. nem vagyunk nyomon h. ilyenkor nyomjuk a melót...... hehehehe
ááá még nem koma.
A minap kiszakadt az első szelep belőle,gumi lefordúlt, telement sárral aztán úszott is a betervezett meló.
Másnap meg ma mondom hagy tolják meg ünnepe előtt, még lehetett dolgozni, ki is fordítottak jópár hektárt, kár lett volna baxni a rezet félnapig.
Az a baj,hogy elől ezen behúzós gumiszelep van, nem vízszelepes két részből állós, és ebben valami 3mm-es csak a furat. Namost ezen átereszteni 330liter vizet nem egy óra.
Nomeg mi télre leszereljük a szivattyút a vegyszerezőről is, azt is feltenni gépre akasztani...szóval félnap tuti meló a két első is csak.
Most meg az van, hogy várok közben hátha bejön az ipari beszerzés is fillérekért, aztán feltöltöm elől hátúl egyszerre, rászánok egy napot nem baxakodok. Így lesz egy 125 mázsa a trakiban, mint a rába
Hátul mondjuk marha nagy lyukú vasszelep van azon fog menni jól, szerintem annyi idő alatt meglesz mint az első kerék kb.
Ünnepek alatt egy sunyi reggel felhajintom a szivattyút a permetezőre, gépre akasztom, hogy bármikor lehessen durrantani. Lehet meg is keverem az anyagot, csak nem fagy meg hahahaha
Közben arra is gondoltam, hogy lehet egy abroncsos vashordóra csinálok pípát aljára gumicsövet rá, fent meg egy ugyanilyet kompresszor helynek, megkeverném benne előre az anyagot aztán kompresszorral is fellehetne tölteni.
No majd kiötlöm, de tuti megy bele az anyag, azért hoztam már meg
Válasz #4675. hozzászólásra
bocs gerendely, amit a legtöbb okos gyártó mechanikus fogás állításnál még ki is lyukaszt párszor, mert úgy biztos erősebb.
Teljesen kikupálódsz már itt a fórumon műszaki ismeretekből,de én még most sem tudom h.hogy kell a disznót szabványosan megszúrni.Több oldalas,igen magas röptű,szakmailag taglózó erejű,titkos adatokban is bővelkedő több oldalas tudományos értekezésedet a disznóölés topikban szeretnénk olvasniMMOOOOOSST
Azt nem csak keresztsinnel tudod állítani.Az első képen (felülnézet)látható az első paralelogramma átlójában az orsó amivel állítod.A menet azért nem látszik rajta mert össze van tekerve teljesen
Ha egyszer jól beállítottad, ez biztos.......de másképp alakulhat front függesztésnél.
Valóban elég a vonópont optimalizátor?
Annak idején én is ezt bambultam nagyon azon az ekén....és semmit nem láttam. Szerintem egy mezei eke volt, megforgatott fejtartókkal
Szevasz gumisbácsi
Látod ezért kell néked fornthidraulika! elél lenne egy ekefej, hátul meg három. Partnak felfelé 3-al mennél lefelé meg 4-el
Szántanak az inasok, de nagyon mocsok a pálya.
Tegnap Ment a nagy meg az 5400-es is, ma csak Misi vágatja a nagyot, többiek nínóznak.
Azért ilyen 5-6-8 hektárok kimenegetnek így vontatottan is, valamerre halad azért a meló.
Két ünnep közt összeülünk majd, aztán elszámoljuk a dolgokat már tényleg, közben most lerendeztem a kisebbeket, és maradtatok még nagyobb barterek csereberék segítvisszasegít történetek.
10059 hozzászólás
Válasz #4708. hozzászólásra
semmilyet
nem Te mondtad h. nyomja a víz?
nyomunk a víznyomta talajokra jó nagyot
ha nem nyomnánk a víznyomta talajokra akkor olyan nyomokat hagynánk ....h. még azt hinné a bámészkodó határi nyomkövető vadász h. nem vagyunk nyomon h. ilyenkor nyomjuk a melót...... hehehehe
Aki felszántott és nyomja a víz,vagy aki csak tárcsázott, azok milyen talaj munkákat csinálnak a tavasszal, vagy még a télen amikor lehet?
Válasz #4705. hozzászólásra
A VTZ-s topicban honnan vetted hogy az MTZ 50 szar
Válasz #4704. hozzászólásra
Szántasz, vagy karácsonyozol, vagy tornázol?
én vtz 2048-as taktoral é két ekefejel nyomom a szántást :):):):):):) néha azé el akadok :(:(:(:(:(:(
Válasz #4702. hozzászólásra
nem megy az olyan könnyen
mármint az elakadás
Válasz #4702. hozzászólásra
Ne mondod? Persze lágy nem fagy,+11 volt napközben.
gründídzsé eesüllyedt
menjen vlk. menteni a sárkányt......
Válasz #4700. hozzászólásra
Nem voltam az idén Frankéknál,úgyhogy csak a régiek vannak meg,de azok most élesedtek ki igazán kb 100 ha után
Válasz #4699. hozzászólásra
a penge ekevasat el ne feledd a brutális téli unatkozásaid közepette majd.....
Válasz #4696. hozzászólásra
Na már ez is rázza a rongyot mint Hecci
ferditőmű,tengő
Válasz #4695. hozzászólásra
biztos neked van igazad.Optiizé,madár
lukasztó ha tengő kell az ekéhez
Válasz #4690. hozzászólásra
az optiizére Írtam az első fej állítás olyan mint a pöttingernél vagy másnál ami nem madár, de az első csap a ferdítőműnél nemigen látszik a képen.
Válasz #4689. hozzászólásra
Műszaki ember csak egy lyukat ismer, a többi furat...
Válasz #4689. hozzászólásra
rendben oké nem heccelem tovább az urat
ezennel mondataimban szerepelni fog a FURAT
frédibénirímek marhajó
Válasz #4663. hozzászólásra
ááá még nem koma.
A minap kiszakadt az első szelep belőle,gumi lefordúlt, telement sárral aztán úszott is a betervezett meló.
Másnap meg ma mondom hagy tolják meg ünnepe előtt, még lehetett dolgozni, ki is fordítottak jópár hektárt, kár lett volna baxni a rezet félnapig.
Az a baj,hogy elől ezen behúzós gumiszelep van, nem vízszelepes két részből állós, és ebben valami 3mm-es csak a furat. Namost ezen átereszteni 330liter vizet nem egy óra.
Nomeg mi télre leszereljük a szivattyút a vegyszerezőről is, azt is feltenni gépre akasztani...szóval félnap tuti meló a két első is csak.
Most meg az van, hogy várok közben hátha bejön az ipari beszerzés is fillérekért, aztán feltöltöm elől hátúl egyszerre, rászánok egy napot nem baxakodok. Így lesz egy 125 mázsa a trakiban, mint a rába
Hátul mondjuk marha nagy lyukú vasszelep van azon fog menni jól, szerintem annyi idő alatt meglesz mint az első kerék kb.
Ünnepek alatt egy sunyi reggel felhajintom a szivattyút a permetezőre, gépre akasztom, hogy bármikor lehessen durrantani. Lehet meg is keverem az anyagot, csak nem fagy meg hahahaha
Közben arra is gondoltam, hogy lehet egy abroncsos vashordóra csinálok pípát aljára gumicsövet rá, fent meg egy ugyanilyet kompresszor helynek, megkeverném benne előre az anyagot aztán kompresszorral is fellehetne tölteni.
No majd kiötlöm, de tuti megy bele az anyag, azért hoztam már meg
Válasz #4686. hozzászólásra
mi van romlik a látásod?
Válasz #4684. hozzászólásra
csak az első ekefej fogásszélességéről volt szó,nem az egészről
Válasz #4685. hozzászólásra
Maradjunk a furatnál
Válasz #4681. hozzászólásra
Te csak toljad neki
Válasz #4681. hozzászólásra
jók ezek a tőzegtalajok háháhá
semmi rizikó
csakacsupahaszon.....
szántani meg lehet özönvíz után is .....hehehehehehe
Válasz #4685. hozzászólásra
A lyuk még akkor is Y-os jé,ha már év vége van
Válasz #4683. hozzászólásra
Pöttyingeren van luk faxig Pityukám.
Úgyhogy fülelj és sasolj....... hehehehehe
Válasz #4683. hozzászólásra
Az ott vazze!
Válasz #4682. hozzászólásra
Hogy mi van a lyukas gerendellyel?
Válasz #4675. hozzászólásra
bocs gerendely, amit a legtöbb okos gyártó mechanikus fogás állításnál még ki is lyukaszt párszor, mert úgy biztos erősebb.
Válasz #4677. hozzászólásra
még mielőt tel.jesen szétoffolódna ez a nagyXŰ topik, 1 friss szántós kép
Válasz #4679. hozzászólásra
Ötletnek nem rossz-szívesen +néznék vmi nagy penge hentest miként szúrnak!
Válasz #4677. hozzászólásra
Olyan nincs.
Még a youtubon sem.....lehet ha csinálnék az 1. lenne ilyen műfajban......
Válasz #4676. hozzászólásra
Én le tudom írni úgy az MTZ hidraulika javítását h.Még egy hentes is szétszedi és össze is rakja és jó lessz.Innentől kezdve csalódott vagyok erősen
Válasz #4676. hozzászólásra
akkor nincs más megoldás, keress a családi videoarchivumban vlmi disznóölőset , és lökd fel a jutyubra
Válasz #4674. hozzászólásra
Ezt nem tudom leírni, ezt csak mutatni lehet.(Szerintem)
Válasz #4673. hozzászólásra
A tengőt mindenképpen,és még a pongót is!!!!!!
Válasz #4669. hozzászólásra
Teljesen kikupálódsz már itt a fórumon műszaki ismeretekből,de én még most sem tudom h.hogy kell a disznót szabványosan megszúrni.Több oldalas,igen magas röptű,szakmailag taglózó erejű,titkos adatokban is bővelkedő több oldalas tudományos értekezésedet a disznóölés topikban szeretnénk olvasniMMOOOOOSST
Válasz #4672. hozzászólásra
Ha állítod a fogást tekerni kell hozzá a tengőt is.
Szerintem.
Válasz #4670. hozzászólásra
Mi a vonópont optimalizátor?????????????
Válasz #4668. hozzászólásra
Azt nem csak keresztsinnel tudod állítani.Az első képen (felülnézet)látható az első paralelogramma átlójában az orsó amivel állítod.A menet azért nem látszik rajta mert össze van tekerve teljesen
Válasz #4669. hozzászólásra
Ha egyszer jól beállítottad, ez biztos.......de másképp alakulhat front függesztésnél.
Valóban elég a vonópont optimalizátor?
Annak idején én is ezt bambultam nagyon azon az ekén....és semmit nem láttam. Szerintem egy mezei eke volt, megforgatott fejtartókkal
Válasz #4668. hozzászólásra
Szerintem fix. Fölösleges állíthatósat ha egyszer tudja mennyit bír a gép. Én sem állítgatom többet soha, full nyitás és húzza.
Válasz #4667. hozzászólásra
nincs rajta keresztsín.....mivel álítod a a pontos fogásszélességet?
Válasz #4659. hozzászólásra
Első ránézésre olyan mint a hátsó,nem látok rajta semmi különlegeset
Válasz #4665. hozzászólásra
nézegessed még jobban,irja rajta Lyagri{:tonguep:}
Megpróbálom kinagyítani.Nem látom a cégjelzést rajta???
Válasz #4663. hozzászólásra
gondolom jó meleg
ha nem akkor kifelejtette belőle a sót
Válasz #4662. hozzászólásra
Feltöltötted már a gumákat, milyen lett ?
Válasz #4661. hozzászólásra
Szevasz gumisbácsi
Látod ezért kell néked fornthidraulika! elél lenne egy ekefej, hátul meg három. Partnak felfelé 3-al mennél lefelé meg 4-el
Szántanak az inasok, de nagyon mocsok a pálya.
Tegnap Ment a nagy meg az 5400-es is, ma csak Misi vágatja a nagyot, többiek nínóznak.
Azért ilyen 5-6-8 hektárok kimenegetnek így vontatottan is, valamerre halad azért a meló.
Két ünnep közt összeülünk majd, aztán elszámoljuk a dolgokat már tényleg, közben most lerendeztem a kisebbeket, és maradtatok még nagyobb barterek csereberék segítvisszasegít történetek.
Válasz #4660. hozzászólásra
ha ő akkor igen szép munka!
Te építetted ezt a vázat?