Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
az ugy van hogy .. mikor van penz nem jo az ido mikor jo az ido nem jo a gep mikor minden ok akkor meg a fene tudja mi jon kozbe es a szantas cuszik.na nem veszes 10ha.
Mondhatnánk úgy is, hogy nem irigylem a problémátok.......kis híján majdnem így jártam, de nagy kínnal felszántottunk a fagyok előtt, má szét is omlott.
Ha van 2 gépetek akkor ráér tavasszal kiszántani, mert ilyen dzsavába nagyon tréé lesz a szántás(elkeni és jobban betömoríti a sz.vas a barázda alját)és sokat eszik a gép is.
Tavasszal az a lényeg, hogy még aznap el kell dolgozni és nem lesz rögös, hantos, de ehez legalább 2 traki kell, talán tavaly láttam tavasszal 4 nagy gépet szántani 1 barázdában az 5. meg húzta el rögtön utánna kompaktorral nagyonszép munkát csináltak.
Én nem javallanám az eke használatát ilyen időben.
Láttam már egy néhány eszközt gyalázatos módon megszaggatva, nem beszélve arról, hogy még jövő nyáron is csutakolhatod a gépeidet a sártól ( mikor megolvad a hólé itt ott )
Nekem van még szántani valóm csak most várok a fagyokra,hogy rá tudjak menni.Nem várhatok tavaszig mert ha a téli fagyok nem szedik szét a rögöket akkor tiszta rögös lesz a magágy.
Le esett a ho . mi felenk azt tartjak hogy nem jo a havasfoldet szantani ,mert nem jo,.mert kihuti a foldet .mert nyalkasit , mert..??szerintem ha megfagy -10c.akkor anak anyi.tavaszig megeszi a fagy}
Egy évvel ezelőtt teljes képernyőben hozta a képet.A multkor feltettem az MTZ topikba egy villamossági kapcsolási rajzot és teljesen használhatatlan volt
Én ezt látom és ha megszakadok sem nagyítja ki.Ha ezt az asztalon nyitom meg,teljes nagyságban hozza ki,de ha innen a fórumról mentem ki az asztalra és ott megnyitom(a multkor ezt a tippet kaptam)akkor még kisebb méretben hozza ki.
Igazából csak homokon jó mert ha darabos földdel rakja meg a barázdát,döcöhhetsz rajta.Nem véletlenül nem terjedt el!Amúgy meg nem is bír olyan mélyen menni mint ahogy mi szántunk.A nyugati köves földeken a 16-18 centis szántásnál esetleg működik
Ha annyira ragaszkodsz az ekédhez,biztos lehet valamit alakítani rajta,ott a kormánylemez alján,de a réseltek nagyobb sebességnél jobban dobnak oldalra,lehet elég lenne a vashosszabbítás is de az is lehet h.így is jó lenne mert elég lapos a szántás felőli barázdafal,szerintem így sem lenne gond(a gond nekem azt jelenti h.szárazban focilabda nagyságú kemény darabokat szaggat az eke,és azokkon döcög a traktor ha meredek a szántás felőli barázdafal és néha visszagurul a barázdába is)
10059 hozzászólás
mennek mint a rakéta
az ugy van hogy .. mikor van penz nem jo az ido mikor jo az ido nem jo a gep mikor minden ok akkor meg a fene tudja mi jon kozbe es a szantas cuszik.na nem veszes 10ha.
Válasz #2305. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Mondhatnánk úgy is, hogy nem irigylem a problémátok.......kis híján majdnem így jártam, de nagy kínnal felszántottunk a fagyok előtt, má szét is omlott.
Válasz #2301. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
szerintem a hó leszántása nem gond, de hóban nincs megfelelő fogása a trakinak. én is csak vasárnap indulok meg. az időt már megrendeltem hozzá
Válasz #2299. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Micsoda problémáitok vannak!
Van fantáziám 1 kevés de ezt nem tudtam vóna kitalálni.........
Ha van 2 gépetek akkor ráér tavasszal kiszántani, mert ilyen dzsavába nagyon tréé lesz a szántás(elkeni és jobban betömoríti a sz.vas a barázda alját)és sokat eszik a gép is.
Tavasszal az a lényeg, hogy még aznap el kell dolgozni és nem lesz rögös, hantos, de ehez legalább 2 traki kell, talán tavaly láttam tavasszal 4 nagy gépet szántani 1 barázdában az 5. meg húzta el rögtön utánna kompaktorral nagyonszép munkát csináltak.
Szerintem nem baj,jobb mintha tavasszal a rögökkel kínlódsz.
Én nem javallanám az eke használatát ilyen időben.
Láttam már egy néhány eszközt gyalázatos módon megszaggatva, nem beszélve arról, hogy még jövő nyáron is csutakolhatod a gépeidet a sártól ( mikor megolvad a hólé itt ott )
Válasz #2299. hozzászólásra
kinek mi a velemenye .?baj ha leszantjuk a havat?
Nekem van még szántani valóm csak most várok a fagyokra,hogy rá tudjak menni.Nem várhatok tavaszig mert ha a téli fagyok nem szedik szét a rögöket akkor tiszta rögös lesz a magágy.
Le esett a ho . mi felenk azt tartjak hogy nem jo a havasfoldet szantani ,mert nem jo,.mert kihuti a foldet .mert nyalkasit , mert..??szerintem ha megfagy -10c.akkor anak anyi.tavaszig megeszi a fagy}
Válasz #2297. hozzászólásra
Egy évvel ezelőtt teljes képernyőben hozta a képet.A multkor feltettem az MTZ topikba egy villamossági kapcsolási rajzot és teljesen használhatatlan volt
Válasz #2295. hozzászólásra
Ennél nagyobbat szeretnél ??????????
Válasz #2295. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Én ezt látom és ha megszakadok sem nagyítja ki.Ha ezt az asztalon nyitom meg,teljes nagyságban hozza ki,de ha innen a fórumról mentem ki az asztalra és ott megnyitom(a multkor ezt a tippet kaptam)akkor még kisebb méretben hozza ki.
Válasz #2294. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091221162727_DSCF2223.jpg)
Válasz #2293. hozzászólásra
Nállam mind a 2 rendes nagyságban jelenik meg.
Válasz #2292. hozzászólásra
A 2. kép 1,47 MB ,míg az első egy tömörített 400KB-os.Az eredmény = 0
Normális képfeltöltés próba.Egyből semmi.
Válasz #2288. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
köce
Válasz #2286. hozzászólásra
Joó holnap gumi nézés !!!!!
Válasz #2281. hozzászólásra
Igazából csak homokon jó mert ha darabos földdel rakja meg a barázdát,döcöhhetsz rajta.Nem véletlenül nem terjedt el!Amúgy meg nem is bír olyan mélyen menni mint ahogy mi szántunk.A nyugati köves földeken a 16-18 centis szántásnál esetleg működik
Válasz #2284. hozzászólásra
gumit honap nézd meg!!
16.9-28
köszi!
Válasz #2284. hozzászólásra
SZIA!!
Válasz #2282. hozzászólásra
Hát ja!!
na folytassuk![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
![smile closedeyes](/oldforum/images/smiles/closedeyes.gif)
Válasz #2279. hozzászólásra
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
hálistennek
Válasz #2277. hozzászólásra
én a barázdaszélesítőre gondoltam,mint elmélet jónak tűnt.de nem láttam még élőben.
Válasz #2277. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
de nem feltétlen én láttam már réselt után is göröngyökkel teli barázdát![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
az bizony nem jó dolog !!
pedig vágó csoroszlyád is van !
Válasz #2278. hozzászólásra
nincs mit!
Válasz #2273. hozzászólásra
Ha annyira ragaszkodsz az ekédhez,biztos lehet valamit alakítani rajta,ott a kormánylemez alján,de a réseltek nagyobb sebességnél jobban dobnak oldalra,lehet elég lenne a vashosszabbítás is de az is lehet h.így is jó lenne mert elég lapos a szántás felőli barázdafal,szerintem így sem lenne gond(a gond nekem azt jelenti h.szárazban focilabda nagyságú kemény darabokat szaggat az eke,és azokkon döcög a traktor ha meredek a szántás felőli barázdafal és néha visszagurul a barázdába is)
Válasz #2275. hozzászólásra
nincs semmi!hogy mi lesz az sok tényezős ,de szerintem marad ami van!
Válasz #2273. hozzászólásra
Vagy!!!!
Csak simán szántáskor stb. akarsz 710esezni!
Veszel rá.
Most van egy videóm vágás alatt,egy 180-as Fiat B-200 as ekével 650-es gumival tökéletes.Egyáltalán nem tapos
Válasz #2271. hozzászólásra
ok,kösz.
Válasz #2269. hozzászólásra
több varáció nincs hehehhehee
Válasz #2266. hozzászólásra
persze.Észre sem veszed h. tapos.
Válasz #2266. hozzászólásra
2268
Válasz #2265. hozzászólásra
hideg
Válasz #2261. hozzászólásra
Hát a réseltek nem a széles barázdáról híresek,de összébb kell szedni az ekét,egy sebességgel feljebb és nagyobbat dob oldalra
Válasz #2263. hozzászólásra
a kérdés:lehet-e 710 es gumival rendesen szántani?
Válasz #2262. hozzászólásra
akkor nem m1 marad amaz meg gyün
Válasz #2251. hozzászólásra
Igen,a versenyre mindíg toldottuk az ekevasat.
Válasz #2261. hozzászólásra
ezért mondom !!!!
nekünk is ennyi a gumi az eke is 40 visz mi itt a kérdés akkor
Válasz #2260. hozzászólásra
langyos
Válasz #2257. hozzászólásra
ezen 20,8 r 38 ,a traki 6910s.
Válasz #2259. hozzászólásra
kell nagyobb jön nagyobb 710eses kinézve 40éves m1 a háztól