Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Tarlón egy kicsit sok neki a szűk 6.2-es,főleg ha jól le akarod engedni,de szántás után tökéletesen viszi és nem is taposol vele sokat mert jól halad.A 4.2-es kicsi utána tarlón is,szántáson meg olyan mint MTZ után egy 2méteres tárcsa-nevetséges.Az 5 méteressel meg nem mehetsz ki az útra se.
semmit nem tudok,csak annyit , hogy valaki pályázott rá (valamelyik lizing cég , vagy bank árulta,), de mire odaért már késő volt mert B megvette a 3 gépet ,nem jegyeztem meg mennyiért csak hogy nevetséges áron
én se keveslettem volna az 5.2-est mert a TSZ idökben is azokat huzták az 50-sek de azzal a müútón nálunk a mai világban öngyilkosság lenne közlekedni!!!!!
Ha kicsi a föld akkor igen de a 6,2-essel könnyen utazol.Ezt nekem is mondták de nem vettem komolyan,ma már tudom.Csak le kell cserélni 1-1 lapot a szélekről és máris 5,5-es csak és nem hagy barázdát.Ez a legjobb verzió,ha nekem nem hiszed kérdezd meg 4650-est
Válasz #2162. hozzászólásra
Repül repül!!De azt ne felejsd el hogy ha nem megfelelö a munkagép megválasztása akár kevés is akor is megeszi a részét!!Ha utánna pászol akor is..Forditsatok kelö figyelmet rá mert megtérül!! Ha nem akor meg kimegy a kéményen..
A 6,2-es kicsit nagy. Azt nem tuti hogy ki tudnánk használni. Az a baj hogy vannak olyan földjeink ahol meg sem tudnék fordulni vele. Bár kreativitás kérdése. Mi a 4,2-re hajlunk. Kicsit kicsit, de azzal repül és könnyen tudnánk mozogni is.
10059 hozzászólás
Válasz #2200. hozzászólásra
Ami lesz jó áron, meg épp eladó, majd akkor visszatérünk rá ![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Jövő zenéje
Válasz #2207. hozzászólásra
DKC-ből melyiket vetnéd ?
Válasz #2206. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
nekem szelektív a memóriám, semmi konkrétat nem jegyzek meg , ami nem érdekel
Válasz #2204. hozzászólásra
Pedig én úgy emlékszem, hogy amit itt lehet látni 8420-ast már rég árúlja, de az is lehet, hogy xar a memorim......
Válasz #2204. hozzászólásra
![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
lehet hogy én a 8220-rol beszélek??????????
lehet, mert nem jegyeztem meg mert nem érdekelt csak azt hogy B.rol van szó, meg hogy megint jól vásárolt
Válasz #2202. hozzászólásra
akkor nem egyröl beszélünk ,ez most az őszön történt
Válasz #2202. hozzászólásra
az ilyennek nem sürgös !!meg hát arany áron gondolom !
Válasz #2198. hozzászólásra
Emlékeim nem csalnak már több, mint 1 éve árúlgatja......
Válasz #2198. hozzászólásra
amúgy minden gépét így veszi, de ez nem titok
Válasz #2199. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
igy kizárásos alapon marad a 6.2-es
Tarlón egy kicsit sok neki a szűk 6.2-es,főleg ha jól le akarod engedni,de szántás után tökéletesen viszi és nem is taposol vele sokat mert jól halad.A 4.2-es kicsi utána tarlón is,szántáson meg olyan mint MTZ után egy 2méteres tárcsa-nevetséges.Az 5 méteressel meg nem mehetsz ki az útra se.
Válasz #2196. hozzászólásra
semmit nem tudok,csak annyit , hogy valaki pályázott rá (valamelyik lizing cég , vagy bank árulta,), de mire odaért már késő volt mert B megvette a 3 gépet ,nem jegyeztem meg mennyiért csak hogy nevetséges áron
Válasz #2195. hozzászólásra
gondolom !!na az ilyenektöl élböl nem veszek vasakat!!
Válasz #2193. hozzászólásra
No akkor mesélj !!!!!!!!!!
Kitől ?
Mennyiért ?
Miért ?
Baja valami ?
Válasz #2194. hozzászólásra
közel van a tűzhöz
valaki lemaradt róla, szidta is rendesen, de B.val nem igazán lehet versenyezni
Válasz #2193. hozzászólásra
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
jó neki
Válasz #2191. hozzászólásra
igen
kurva olcsón vette egy csomagban 2 kombájnnal együtt
Válasz #2179. hozzászólásra
én se keveslettem volna az 5.2-est mert a TSZ idökben is azokat huzták az 50-sek de azzal a müútón nálunk a mai világban öngyilkosság lenne közlekedni!!!!!
Ballánál ami van 8420-as-ról valakinek valami infója ?????????????????
Válasz #2188. hozzászólásra
Jó éjt
Válasz #2188. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
SZIA !!!!
Srácok jó éjt mindenkinek!!AKi éjszakás müszakban szánt itt- továbbra is anak jó gondolkodást továbra is!!!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #2185. hozzászólásra
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
igen az már sok szerintem is !!
Válasz #2183. hozzászólásra
bizony !!
Eddig mondjuk 4,2-est húzott. Egyszer láttam 7,2-sel, mert a Tsz Rábája elromlott, de az meg már fingatta rendesen.
Válasz #2167. hozzászólásra
Ha azt Te ki akarod 1 szuszra fogyasztani,belezsibbad a farod:-))
Válasz #2176. hozzászólásra
Persze mert ezek a gépek üzem órára fogyasztanak!!A motort nem érdekli hogy rendsodrózot vagy tárcsával szaladgált.. persze kis tulzásal..!!
4.2 az nem visz annyit mint amennyi a traki szélessége ikerkerékkel
Válasz #2170. hozzászólásra
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
egy példa erre !! ha összecsukom akkor ugyebár 3.3 as a mienk na igy 20 -22 lityit zabál meg !!!!
persze ilyenkor már szánt mint tárcsáz
1800 alatt nem szabad hajtani teljes terhelésen :) És felénk a tárcsa tengelyig eresztve elég nagy terhelés.
5.2-est vegyél, mert azt is viszi 9.-10.-el
4.2 az nagyon röhelyes utána és a fogyasztás is nagy lessz
Válasz #2174. hozzászólásra
Iletve nem lecserélni ha kell viszabontani felénk szoktak ojat is!!Ugy rakják ösze hogy a lap marad csak ki belöle..
Válasz #2175. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
HELYES !!
nem a padló gázról beszél hanem ha nincs leterhelve akkór hiábba szaladgál egy keskeny vassal akkór is megeszi, de nincs TELJESITMÉNY utánna !!!!!!
Válasz #2157. hozzászólásra
meg lesz oldva télire ![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Jól van nyugi
Ha kicsi a föld akkor igen de a 6,2-essel könnyen utazol.Ezt nekem is mondták de nem vettem komolyan,ma már tudom.Csak le kell cserélni 1-1 lapot a szélekről és máris 5,5-es csak és nem hagy barázdát.Ez a legjobb verzió,ha nekem nem hiszed kérdezd meg 4650-est
Válasz #2163. hozzászólásra
510 lit.
még a 8400-as sem tudja kifogysztani 12 óra alatt
a 8100 max 350lityót eszik egy 12 órás műszak alattt
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Egy 8000JD nek nem anyira sok..
Válasz #2168. hozzászólásra
azt nem igen !
Válasz #2165. hozzászólásra
![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Nem fontos azt padló gázon hajtani......
Válasz #2165. hozzászólásra
PONTOSAN ahogy mondod komám !!!!!
a megfelelö szélesség muszály !!
Válasz #2164. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Esetleg BÓCSA?? Ök is tudnak..
Válasz #2163. hozzászólásra
520 Lityó
Válasz #2164. hozzászólásra
mentek??
rendelni????
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Repül repül!!De azt ne felejsd el hogy ha nem megfelelö a munkagép megválasztása akár kevés is akor is megeszi a részét!!Ha utánna pászol akor is..Forditsatok kelö figyelmet rá mert megtérül!! Ha nem akor meg kimegy a kéményen..
Válasz #2155. hozzászólásra
Utánna kérdeztünk, bót azt mondta 86 ezer+fa. Nyilván megyünk Győrbe, ott talán olcsóbb ![smile closedeyes](/oldforum/images/smiles/closedeyes.gif)
Ahha
Válasz #2158. hozzászólásra
Hány literes?
Válasz #2152. hozzászólásra
A 6,2-es kicsit nagy. Azt nem tuti hogy ki tudnánk használni. Az a baj hogy vannak olyan földjeink ahol meg sem tudnék fordulni vele. Bár kreativitás kérdése. Mi a 4,2-re hajlunk. Kicsit kicsit, de azzal repül és könnyen tudnánk mozogni is.
Válasz #2156. hozzászólásra
Hát igen mesziröl halani hogy dolgozik a gép!!
Válasz #2154. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Persze csak a puhányabbak nem tudják kiüríteni.....