Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.06 FtUSD389.11 FtCHF426.08 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Felkerestünk pár 8100 tulajt, volt egy telep ahol van egy ilyen gép 32000 órával. Minden műszakra úgy indulnak a 30 ezredik óra óta, hogy nem fognak visszaérni vele, de még mindig megy a gép.
A miénkbe most a hűtő venti hardi tárcsáját találtuk rossznak. Az lesz a leghamarabb javítandó.(rossz hír hogy nem olcsó az se )
Bőven elég ez a paci :). Az egyszerűséggel nem tudom mi a baj. Rendesen be lehet mindent állítani és kézre esik minden. Ami kell az minden benne van, sőt ami nekünk kell annál talán kicsit több is. Egyedül az üzemanyag vészjelzőjét hiányolom, mert hogy nem kiabál ha épp ki akar ürülni a tank :D
Válasz #2136. hozzászólásra
Akor azt képzeld el ha el lene bene szabaditva bene a ménes!!Mert bizony a tied még visza is van fogva..De igy legalább tényleg örök élet meg egy nap a motor!! Igen egyszerü!!Amiért a jd sok birálatot is kap .. de szerintem ami kell a normális munka végzéshez a z bene van!!Mostmár elmondhatod magadrol hogy a haladók közzé tartozol!!
Ma végeztünk a szántással. Az mtz a három fejes lajtát meg se bírja húzni a földben, kipróbáltuk. Kicsi segítséget kértünk, mert ezzel is meg kellett tanulni dolgozni.
Ha egy szóval kellene jellemezni: ÁLLAT.
Egy brutális állat, a motorban valami bitang erő van. Az előző kezelője mutatta mit tud, 8-ban alapjáraton húzta az ekét 35 centin, persze csak demonstrálás képpen egy kis ideig.
A szomszédok nem hiszem, hogy nagyon csípnek most minket mert nem a leghalkabb gépek közé tartozik, de én a fülkében nem hallom. Egyébként baromi kényelmes és egyszerű. Nagyon bejön Legközelebb huzamosabb ideig majd aratás után járatom tárcsával.
December már lutri nemigaz?
Nem hagyunk decemberre feketét....csak sárgát....hehehee
Allah kegyes volt hozzánk, h. idáig nem fagyott be a seggünk lica.........
Tavaly ilyenkor má hajaj......
Nov. 26án is má dőzsöltem meg csúszkáltam az ájszonnnnnn ........
Mi is utóljára hagytuk a legszarabbakat mert tart az ember tőle meg várja hogy mikor lesz az igazi de beláttuk hogy nincs mese fel kell gömölni akármilyen szar. Hát 8at mutatott az óra de nem mentem 4el.
Válasz #2113. hozzászólásra
Talán nem is alaptalanúl!!Manapság mikor itt a neten percröl percre követhetö az idöjárás akor senki ne panaszkodjon hogy ö nem is tudta meg nem halota..Meg kell nézni és ahoz kell alakitani-szervezni a munkát!! Mostmár én is elmondhatomazt hogy mintha tanyasi gyerek lenék hogy mátol körbe lett szántva a házunk!!De felénk ma tényleg sokan szántotak..
most már az esztendőben nem foglalkozom ilyesmivel. Nekünk egy tábla maradt, várom a kis fagyot,hogy tudjuk szántani. Közben maszekba is kitoltunk egy jó kis darabot, nem állunk rosszúl.
Nem fog menni az évben a kicsi már az a lényeg. Jövőre visszatérünk rá! Annyira nem szükséges a téma, de majd megegyezünk rá és kompromisszum képes vagyok
10059 hozzászólás
Válasz #2157. hozzászólásra
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
nekem is
és most tényleg !!
Válasz #2154. hozzászólásra
Hát ezt azért nem mondanám..
Válasz #2151. hozzászólásra
a két lámpával csináljatok már valamit , mert nagyon bántja a szememet
Azt birom ezekben h. mikor kim1 éjjel az ember, ennek a hangját kmekről hallani... csakúgy fütyüllllllll FÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ......![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #2151. hozzászólásra
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
gumi + a két aluminium ennek is gondolom
aprópénz
Válasz #2153. hozzászólásra
Minden reggel tele kell tankolni és akkor nincs gond, egy műszak alatt úgyse lehet kiüriteni a tartályát
Válasz #2150. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Valahogy úgy, a gázkaron kívül nem sok mindennel kell foglalkozni, csak jól esne hogy ha netán elfelejteném, akkor szólna
Válasz #2149. hozzászólásra
egy 6.2-esIH kell utána.az a legjobb,abból ne engedj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #2147. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
)
Felkerestünk pár 8100 tulajt, volt egy telep ahol van egy ilyen gép 32000 órával. Minden műszakra úgy indulnak a 30 ezredik óra óta, hogy nem fognak visszaérni vele, de még mindig megy a gép.
A miénkbe most a hűtő venti hardi tárcsáját találtuk rossznak. Az lesz a leghamarabb javítandó.(rossz hír hogy nem olcsó az se
Válasz #2149. hozzászólásra
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
De miért kiabáljon??Ott ülsz és halgatod a rádiót.. közben kisé unatkozol és hogy ne unatkozz néha megnézed a müszert ..
Válasz #2143. hozzászólásra
Bőven elég ez a paci :). Az egyszerűséggel nem tudom mi a baj. Rendesen be lehet mindent állítani és kézre esik minden. Ami kell az minden benne van, sőt ami nekünk kell annál talán kicsit több is. Egyedül az üzemanyag vészjelzőjét hiányolom, mert hogy nem kiabál ha épp ki akar ürülni a tank :D
Válasz #2145. hozzászólásra
Felénk 5 méteres fix vázu IH-t huzatnak vele az a neki való szép munkát végez vele!!
Nemtom mennyit köllött belenyomni 1 8200 8300asba mondjuk 20000 óráig, mármint zsetont....
De az Q.élet h. amit húz azzal több a macera mint.......
Válasz #2144. hozzászólásra
Szerintem meg tök mindegy!!!Mert aki jártas a gép üzemeltetésben az ugyis tudja hogy mi az a 8100JD!
Válasz #2141. hozzászólásra
4,2-s vagy 5,6-os IH-t szeretnénk. Eddig 4,2 volt mögötte, de az 5,6 ugyan olyan jó lenne. Annál nagyobb már sokat venne vissza a sebességből.
Válasz #2140. hozzászólásra
Magyarul TLT vagy Kardán :)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Akor azt képzeld el ha el lene bene szabaditva bene a ménes!!Mert bizony a tied még visza is van fogva..De igy legalább tényleg örök élet meg egy nap a motor!! Igen egyszerü!!Amiért a jd sok birálatot is kap .. de szerintem ami kell a normális munka végzéshez a z bene van!!Mostmár elmondhatod magadrol hogy a haladók közzé tartozol!!
Válasz #2140. hozzászólásra
kardánon!
tárcsa hanyas lesz hozzá!!
Mi az a PTO??
valoszinüleg PTO-on igen !!
Hű menni kéne tanulni:)
Válasz #2134. hozzászólásra
Gépkönyv szerint a 8100-as 185 LE :)
Válasz #2133. hozzászólásra
Ma végeztünk a szántással. Az mtz a három fejes lajtát meg se bírja húzni a földben, kipróbáltuk. Kicsi segítséget kértünk, mert ezzel is meg kellett tanulni dolgozni.
Legközelebb huzamosabb ideig majd aratás után járatom tárcsával.
Ha egy szóval kellene jellemezni: ÁLLAT.
Egy brutális állat, a motorban valami bitang erő van. Az előző kezelője mutatta mit tud, 8-ban alapjáraton húzta az ekét 35 centin, persze csak demonstrálás képpen egy kis ideig.
A szomszédok nem hiszem, hogy nagyon csípnek most minket mert nem a leghalkabb gépek közé tartozik, de én a fülkében nem hallom. Egyébként baromi kényelmes és egyszerű. Nagyon bejön
Válasz #2130. hozzászólásra
Én jóval errébb szoktam hallani a dunántúl balaton körüli oldalán......
Válasz #2127. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
a 185 Hp kicsit sok !:)
na mindegy nem haragszunk meg rá mert hisz JD
Válasz #2127. hozzászólásra
Gratula!!Ne zavarjon a kép minöség!!Az a lényeg hogy dolgozik a gép és halad a meló!!ÉS amugy hogy tetszik a JD??
Válasz #2128. hozzászólásra
Há mé?
Ott lakom de amugy 8 km re a várostól az egyik faluba van a kis gazdaságunk.
Nem hiszed papa??? mi ezen a hihetetlen ??
Válasz #2126. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Én már hallottam egy párszor.......
Válasz #2125. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
.......ja persze.....én meg Ibolya vagyok
Ez még a tegnapi, bocsi a minőségért, a telefonom még mindig nem erre való![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Válasz #2124. hozzászólásra
Erre én is kiváncsi vagyok ,mert azt,hogy gömölni ,még életemben nem hallottam.
Én az ország legkeletibb városából Fehérgyarmatról vagyok![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz #2123. hozzászólásra
Te hunnét is vagyoo?
Lutri bizony de muszály volt hogy száradjon valamit mert amugy hülyeség lett volna belekezdeni
Válasz #2121. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Ez igy van!!!
Válasz #2119. hozzászólásra
December már lutri nemigaz?
Nem hagyunk decemberre feketét....csak sárgát....hehehee
Allah kegyes volt hozzánk, h. idáig nem fagyott be a seggünk lica.........
Tavaly ilyenkor má hajaj......
Nov. 26án is má dőzsöltem meg csúszkáltam az ájszonnnnnn ........
Mi is utóljára hagytuk a legszarabbakat mert tart az ember tőle meg várja hogy mikor lesz az igazi de beláttuk hogy nincs mese fel kell gömölni akármilyen szar. Hát 8at mutatott az óra de nem mentem 4el.![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Válasz #2118. hozzászólásra
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Igazad van!!Ma én is látam egy 8000JD-t elég balagósan ment és szalona is volt utána.. csak a kutyák hiányoztak!!
Válasz #2116. hozzászólásra
Csak az a röhej h. vannak akik a legQább talajokat hagyták meg........
Most meg m1 a dagasztás 50-60ból----------
Ha ilyen jó kis fagyok lesznek nem sokáig szántanak már!!
Talán nem is alaptalanúl!!Manapság mikor itt a neten percröl percre követhetö az idöjárás akor senki ne panaszkodjon hogy ö nem is tudta meg nem halota..Meg kell nézni és ahoz kell alakitani-szervezni a munkát!! Mostmár én is elmondhatomazt hogy mintha tanyasi gyerek lenék hogy mátol körbe lett szántva a házunk!!De felénk ma tényleg sokan szántotak..
Válasz #2114. hozzászólásra
Itt meg a talaj ropogtatja az ekéket. hehehehehe
1centi föld van a lemezeken mikor bejönnek....
Felénk ma láttam olyan szántást amit a fagy már egy kicsit megropogtatott......
Nemrég indult kifele a koma szántókommandója....![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Bepánikolt....
Válasz #2111. hozzászólásra
Ok rendben csak azért kérdeztem mert múltkor nem tudtam átküldeni a képeket .
Válasz #2110. hozzászólásra
most már az esztendőben nem foglalkozom ilyesmivel. Nekünk egy tábla maradt, várom a kis fagyot,hogy tudjuk szántani. Közben maszekba is kitoltunk egy jó kis darabot, nem állunk rosszúl.
Nem fog menni az évben a kicsi már az a lényeg. Jövőre visszatérünk rá! Annyira nem szükséges a téma, de majd megegyezünk rá és kompromisszum képes vagyok
Szanberg ha érdekel akkor lejjebb megtalálod az ekét