Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz apuci #9304. hozzászólásáraVolt itt egyébként egy 9145, sok évet ment a gazdinál, annak elég volt a 4 fej.
Rábával húzgáltuk a 6-ot. Változó a talaj erre, van igazi vakolóhomok, meg jó mélyfekvésű fekete is.
Papámnak a 1025.2 után elég volt a 3 fej, 120 cm fogásszélességgel.
Így ezek a gépek kényelmesen vitték. Több nem is kell. Persze van nehezebb talaj, van ahol a rába az 5 fej előtt is kéri az erőt.
De ki nézett nálad innen egy steyert?
Itt már mindenki Jd-t vesz, a tehetősebb kicsik meg Caset
Válasz *** HM *** #9301. hozzászólásáraAz öt fejről csak annyit,volt a cégnél egy Steyr 9145(145le)3 fejes vogel ekét húzott a homokon szaladt vele a feketén nyögött neki.
Eladósorba került,jöttek nézni Dunaföldvárról,mondja a muksó a homokos földre "jó fekete föld,mi ilyen traktorral 4 vagy akár 5 fejjel szántunk" mondom neki de nem olyan fekete földön ami nálunk hívnak feketének!
Válasz bandigh #9269. hozzászólásáraHopp most huzott vissza 2 8res a managerekkel váltottak tankoltak 8330 meg megy ki lazitani...
Gyerünk parasztok finisel a fagy.
Válasz *** HM *** #9268. hozzászólásáraVan egy-két elmaradott darab. De amúgy viszonylag kulturált munkát lehet csinálni. Tegnap egy helyen láttam h egy kisgép húzott egy nagyobbat, na ez kicsit meglepő volt
Hát nem vagytok semmik.Nekem sincs baj az orrvadászokkal de legyen töke menyen ki is lője le.Az aki kint hagyja szenvedni napokig hurokba szenvedni,egy gerinctelen anyabacó féreg.
Válasz *** HM *** #9247. hozzászólásáraÉn is láttam párszor ilyet, mire rájöttem , hogy egyszerű "orvvadász".
Hurkot rakni jár ki!
Csatornánál, bozótosabb, bokrosabb árokpartoknál keresik a vadcsapásokat, átjárókat.
Aki nyitott szemmel jár, rögtön meg is találja a drótcsapdákat.
Válasz csoppika #9257. hozzászólásáraVolt valamikor 2 vasú regentem,azon olyan anyagból voltak hogy gond nélkül meglehetett volna bennük borotválkozni.Ott nem volt gond.Ott a kormánylemezek is ha nem lett ősszel lekenve/festve,egy év múlva fordultál vele kettőt és fényes lett.
10059 hozzászólás
Ma havat szántottam![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20191206193219_img_20191206_102814_1.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20191206193342_img_20191206_120108.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20191206193408_img_20191206_144929.jpg)
Válasz Gumóka #9306. hozzászólásáraEz 13 éve volt,nem tudom a nevét.
Vogelnak a szeletelős ekevasát huzta vlk?
Válasz apuci #9304. hozzászólásáraVolt itt egyébként egy 9145, sok évet ment a gazdinál, annak elég volt a 4 fej.![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Rábával húzgáltuk a 6-ot. Változó a talaj erre, van igazi vakolóhomok, meg jó mélyfekvésű fekete is.
Papámnak a 1025.2 után elég volt a 3 fej, 120 cm fogásszélességgel.
Így ezek a gépek kényelmesen vitték. Több nem is kell. Persze van nehezebb talaj, van ahol a rába az 5 fej előtt is kéri az erőt.
De ki nézett nálad innen egy steyert?
Itt már mindenki Jd-t vesz, a tehetősebb kicsik meg Caset
Válasz *** HM *** #9303. hozzászólásáraJövő héten már gondolom befejezzük,gyere el hozzánk,csak előtte telefonálj hogy otthon legyek!![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz *** HM *** #9301. hozzászólásáraAz öt fejről csak annyit,volt a cégnél egy Steyr 9145(145le)3 fejes vogel ekét húzott a homokon szaladt vele a feketén nyögött neki.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Eladósorba került,jöttek nézni Dunaföldvárról,mondja a muksó a homokos földre "jó fekete föld,mi ilyen traktorral 4 vagy akár 5 fejjel szántunk" mondom neki de nem olyan fekete földön ami nálunk hívnak feketének!
Válasz apuci #9302. hozzászólásáraMeddig szántó?
Jövő 7en lehet elugrok a páctanyára...
Válasz *** HM *** #9301. hozzászólásáraGondolom te nagyra állítod!![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Válasz apuci #9300. hozzászólásáraMindenkié annyi amennyire állítja.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Omlószba 5 fej is kevés.
Válasz *** HM *** #9299. hozzászólásáraMenyi a fogásszélesség?
Nem sok a 4 fej a kristálynak?
Válasz apuci #9298. hozzászólására4fejjel ki nem szánt meg annyit![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Válasz *** HM *** #9297. hozzászólásáraVagyis 12ha?
Válasz apuci #9296. hozzászólásáraFejenként 4ha a csúcs
Válasz *** HM *** #9295. hozzászólásáraAkkor az 8ha körül?![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Válasz apuci #9293. hozzászólására18hoz kicsi löttyintünk bele 1 100ast ha rekordot akarunk feszegetni![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
És még 2 valtra is hazafele
Nem ám csak a csondir az isten éjjel
Válasz *** HM *** #9291. hozzászólásáraMekkora a gázolajtank?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz mtz1221 #9290. hozzászólásáraNem
Ez simán józanbolondság
15 18 üzemóra ha lemegy haza lehet menni...
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Azért eltud fáradni ám estére aze.....
... ke.
Válasz *** HM *** #9287. hozzászólásáraIszogatsz így esténként szántás közben.![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz medikus #9288. hozzászólásáraMajd ha bezár a kocsmájuk.
Hol vagy szürke?![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Olyan omlósz az iszaposz laposz jöhetnének az oviszok homokoszni...
Megint villog vlm![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Faxnak 900m ilyen hosszu a főd nem birom levakuzni
Kis tla lesz
Átmegyek hozzá kitolom a borozdábú.![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Válasz *** HM *** #9281. hozzászólására140-150 körül
Na megy a 3. 8r a masterral is tökösök...
Válasz apuci #9277. hozzászólásáraAz mennyi liter?
Válasz *** HM *** #9278. hozzászólására20milli eső volt, most megfagyott...
Hihetetlenül jók a talajok 70mm novemb pont elég lett.![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Ha lenne méregdrága ekénk 60as nyitás is mehetne.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9276. hozzászólásáraHunahóhe?
Válasz *** HM *** #9274. hozzászólásáraKb.:fél nyolctól négy fél ötig!![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz *** HM *** #9268. hozzászólásáraTessék, 1 friss fotó CLAAS 640R...![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20191205193555_img_20191127_172141_hht.jpg)
Válasz *** HM *** #9273. hozzászólásáraNálatok 7ár van, mi?
Válasz apuci #9271. hozzászólásáraMettől meddig nyomod?
Válasz Bárány #9270. hozzászólásáraKicsi a 6ártok![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Válasz bandigh #9269. hozzászólásáraHopp most huzott vissza 2 8res a managerekkel váltottak tankoltak 8330 meg megy ki lazitani...![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Gyerünk parasztok finisel a fagy.
Válasz *** HM *** #9268. hozzászólásáraVan még két nap!
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20191205192909_img_20191205_110120.jpg)
Válasz *** HM *** #9268. hozzászólásáraLassan két hete minden elfogyott a határban.
Válasz *** HM *** #9268. hozzászólásáraVan egy-két elmaradott darab. De amúgy viszonylag kulturált munkát lehet csinálni. Tegnap egy helyen láttam h egy kisgép húzott egy nagyobbat, na ez kicsit meglepő volt
Komolyan senki nem szánt?
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Se semmi mást?
8R ek hadai 170mesek 210r Forterrák tla nhk 8220 8200 8330 7nh.......... És még amit nem láttam....
Hát nem vagytok semmik.
Nekem sincs baj az orrvadászokkal de legyen töke menyen ki is lője le.Az aki kint hagyja szenvedni napokig hurokba szenvedni,egy gerinctelen anyabacó féreg.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Kuldjetek erre is![smile phone](/oldforum/images/smiles/phone.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
Van annyi mint a szemet, sot most elkezdenek erdositeni a tamogatas miatt, nemtudom mi lesz par ev mulva.
Válasz 5465 #9264. hozzászólásáraÉn sem firtattam a dolgot.
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Semmi közöm hozzá!
Válasz atisgyulai #9261. hozzászólásáraHát én nem zavarnám el a földem mellől ...
Válasz *** HM *** #9262. hozzászólásáraLehet arra a"sutára" vadászik, amit lefotóztál a múltkor![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz atisgyulai #9261. hozzászólásáraAz lesz az.
Válasz *** HM *** #9247. hozzászólásáraÉn is láttam párszor ilyet, mire rájöttem , hogy egyszerű "orvvadász".
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Hurkot rakni jár ki!
Csatornánál, bozótosabb, bokrosabb árokpartoknál keresik a vadcsapásokat, átjárókat.
Aki nyitott szemmel jár, rögtön meg is találja a drótcsapdákat.
Válasz csoppika #9257. hozzászólásáraVolt valamikor 2 vasú regentem,azon olyan anyagból voltak hogy gond nélkül meglehetett volna bennük borotválkozni.Ott nem volt gond.Ott a kormánylemezek is ha nem lett ősszel lekenve/festve,egy év múlva fordultál vele kettőt és fényes lett.