Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1005. hozzászólásra
Mindkettőre: IGEN! Az aradi(csorvási) út mellett leszünk,a főnök meg megy szántani,kettévettük a nagy kék szerelvényt,a két kicsi jön 1-1-el.De majd telózol,ha elindulsz,és megadom a koordinátákat.Ja de a szaktanácsolttal jössz gondolom,az meg tuni fogja,hol vagyunk.
Akor azok a kereskedök már nagy bajban lehetnek!! Vagy tudnak valamit és ez a jövö utja..Kiadja-megtetszik--majd dolgozik -keres és meg is veszi!!Nem is rosz stratégia.. Meik cég csinál ijet??
Persze meg talaj.. Felénk amikor a fekete agyag megmakacsolja magát az borzaztó!! Ugy tud viselkedni mint ha nem is termö talaj lene hanem mondjuk iszap-szén tehát semi köze az élethez ara kár szorni a magot..
Válasz #986. hozzászólásra
A kombájn tuti menni fog,a szállítósok,meg majd húzgálják egymást!
A bérről lecsúsztunk,az eső miatt,béreltek 2 gépet
Egyébként azoknak van még 400.
Dec. 6.-án ásóboronáztam be az ih vetőgép után a magott a talajba(anno), mert az ih nem tudta beletenni csak alig-alig és dobot 6 t fölött javítóba.
Tudom: évjárat függő !
Szia Tamás!
A jövő héten itt a Duna-mellett kenterbe vágják a parsztok a határt!A géppark is sokat fejlődőtt,ma legalább 20db nagykategóriás gépet láttam diolgozni!Nem MTZ-t!
Tudtok mozogni a területeken?A Kombájnal??Tudom hogy a JD jol másza a sarat de akor is?? És mi van a Vetésetekel mert ha jol emlékszem volt abol is böven??
Válasz #981. hozzászólásra
Az is dúrva azért . Havernak is lett volna 8 heki de azt mondta hogy inkább kukit tesz bele mint hogy dagonyázzunk a földön .
Válasz #978. hozzászólásra
Én már csak azt láttam hogy vonult be de a vetőgépen egy foltot sem láttam ahol piros lett volna csak tiszta sár mindenűtt a tömörítő kerekek csak egy hengernek látszódtak úgy teli mentek sárral .
A héten még inkább én is takarítok a portán aztán majd hétfőn vagy kedden indulás . Nálunk ma még vetett egy őrült de alig látszott ki a sárból az IH-6200-as .
Válasz #968. hozzászólásra
És,még mennyi? Mi holnap holnapután befejezzük a bérkuki törést,holnap már a főnök szánt,hétfőtől kétműszak!Sztem hétvégére megleszünk!
Ma láttam mtz-t öntözött siló kuki földet szántani, egy jd jó laza-homokosat szántott, a másik jd meg cca 100 m után feladta, de ez mélyfekvéses, tegnap még szinte víz állt rajta.
Én azt mondom, hogy még nyugi a héten.
de jo annak aki tud szántani probáltam mtz 82 esel kétfejes ekével !20cm el kaparta magát a tarlo felőli kerék meg négy kerék forgot alataa!!majd fagyba esetleg!!
10059 hozzászólás
Ott mikor esett utoljára? Nálunk még tegnap egész nap.
Válasz #1005. hozzászólásra
Mindkettőre: IGEN! Az aradi(csorvási) út mellett leszünk,a főnök meg megy szántani,kettévettük a nagy kék szerelvényt,a két kicsi jön 1-1-el.De majd telózol,ha elindulsz,és megadom a koordinátákat.Ja de a szaktanácsolttal jössz gondolom,az meg tuni fogja,hol vagyunk.
Válasz #1006. hozzászólásra
Békés megye déli része.
Szabolcsban áll a viz a földeken !!!!! Az ország melyik részén tudtok szántani?
Válasz #1003. hozzászólásra
Láttammmm.
De jövőre már szeretnék kerülni is.
Lehet megnézlek benneteket holnap, ha szabad.
Most jöttem haza,megy a szántás 1000-el.
Válasz #1000. hozzászólásra
Ahol zöldeket árulnak.
Válasz #1001. hozzászólásra
Ho hello!!
Igen!Ajánlanám figyelmedbe a videos topicot,föltettem a dt-s vidit.
Válasz #998. hozzászólásra
Szasz Mester!
Mentek holnap csépelni?
Válasz #995. hozzászólásra
Akor azok a kereskedök már nagy bajban lehetnek!! Vagy tudnak valamit és ez a jövö utja..Kiadja-megtetszik--majd dolgozik -keres és meg is veszi!!Nem is rosz stratégia.. Meik cég csinál ijet??
Válasz #997. hozzászólásra
Neked is messziről jöttek vagy csak nem vették meg . Mert nekem a kombájnt is nézték vagy 8-an de még senki sem vette meg .
Válasz #996. hozzászólásra
Talált süllyedt.Mondjuk másik 400 el van vetve nekik.
Válasz #994. hozzászólásra
Én a trakimmal jártam igy.
Válasz #990. hozzászólásra
szevasztok melyik az a cég táncsak nem a B... aki igy elvan maradva?
Válasz #993. hozzászólásra
Az értékesítőktől.
Az egyik csak vgépet,a másik komplett szerelvényt adott bérbe.
Tegnap majdnem eladtam a 4 fejes kislajtámat egy srác Miskolc mellől lejött ide meg nézni de sajnos nem vette meg .
Válasz #990. hozzászólásra
Van ijen is??Honan és mijen gépet lehet bérelni ijenkor mikor mindenki vetni és vetetni akart..
Válasz #989. hozzászólásra
Persze meg talaj.. Felénk amikor a fekete agyag megmakacsolja magát az borzaztó!! Ugy tud viselkedni mint ha nem is termö talaj lene hanem mondjuk iszap-szén tehát semi köze az élethez ara kár szorni a magot..
Válasz #987. hozzászólásra
Hát akkor nálatok ngyon belenyúltak a mézesbödönbe mert nálunk csak az MTZ dominál még most is
Már tegnap is erőlködött egy koma a szántással azt rájött hogy még se megy hiába turbós az MTZ .
Válasz #986. hozzászólásra
A kombájn tuti menni fog,a szállítósok,meg majd húzgálják egymást!
A bérről lecsúsztunk,az eső miatt,béreltek 2 gépet
Egyébként azoknak van még 400.
Válasz #985. hozzászólásra
Dec. 6.-án ásóboronáztam be az ih vetőgép után a magott a talajba(anno), mert az ih nem tudta beletenni csak alig-alig és dobot 6 t fölött javítóba.
Tudom: évjárat függő !
Válasz #985. hozzászólásra
Majd kiderül,de ha nem tuják elvetni,akkor annyi szántani valójuk lesz,hogy még a pezsgőt is a barázdában durrantják.
Válasz #980. hozzászólásra
Szia Tamás!
A jövő héten itt a Duna-mellett kenterbe vágják a parsztok a határt!A géppark is sokat fejlődőtt,ma legalább 20db nagykategóriás gépet láttam diolgozni!Nem MTZ-t!
Válasz #974. hozzászólásra
Tudtok mozogni a területeken?A Kombájnal??Tudom hogy a JD jol másza a sarat de akor is?? És mi van a Vetésetekel mert ha jol emlékszem volt abol is böven??
Nekem az az érzésem hogy anyi is marad.. Hacsak mikuláskor be nem tárcsázák!!Akor a meló el lesz végezve és majd lesz valami.. mondjuk fél termés..
Az is dúrva azért . Havernak is lett volna 8 heki de azt mondta hogy inkább kukit tesz bele mint hogy dagonyázzunk a földön .
Válasz #978. hozzászólásra
Én már csak azt láttam hogy vonult be de a vetőgépen egy foltot sem láttam ahol piros lett volna csak tiszta sár mindenűtt a tömörítő kerekek csak egy hengernek látszódtak úgy teli mentek sárral .
Válasz #977. hozzászólásra
Hofisan:.......ha csak közbe nem jönn valami !
Válasz #976. hozzászólásra
A szomszéd faluban még 400 heki vetnivalója van egy cégnek.........
Válasz #973. hozzászólásra
Szia Feri , mi a helyzet felétek ? Szántanak már felénk is de még kár nagyon ragad nálunk a föld .
Válasz #977. hozzászólásra
Aztán? Disco,csajok?
Válasz #976. hozzászólásra
hát az tényleg örült helyzet lehetett
Válasz #974. hozzászólásra
holnap estére mi befejezzük az idei szezont
A héten még inkább én is takarítok a portán aztán majd hétfőn vagy kedden indulás . Nálunk ma még vetett egy őrült de alig látszott ki a sárból az IH-6200-as .
Válasz #970. hozzászólásra
SZIA!!
igen végül is változatlanul vitte mint elötte!!
És,még mennyi? Mi holnap holnapután befejezzük a bérkuki törést,holnap már a főnök szánt,hétfőtől kétműszak!Sztem hétvégére megleszünk!
Jó estét mindenkinek!
Ma reggel 8-tól szuperul lehetett szántani,délutn már grúberezni is tudtam!Jó volt kint lenni a határban!
Mi holnap kezdjük.Nejem ki is akadt,hogy 90e viszünk tankolni.
Válasz #969. hozzászólásra
ez is mély fekvésü de szerencsénk volt vele!!
Úgy látom könnyen megy a JD
Ma láttam mtz-t öntözött siló kuki földet szántani, egy jd jó laza-homokosat szántott, a másik jd meg cca 100 m után feladta, de ez mélyfekvéses, tegnap még szinte víz állt rajta.
Én azt mondom, hogy még nyugi a héten.
ma készen vunk a sajáttal
Válasz #966. hozzászólásra
JA
a puhább földben lejjebb süllyedt a mankos kerék és hát ugye ....................
Válasz #964. hozzászólásra
Minnyá felborul a lú!!!
Válasz #957. hozzászólásra
szántsd keresztbe !!!!!remélem nem 25 méter széles a földed!!
de jo annak aki tud szántani probáltam mtz 82 esel kétfejes ekével !20cm el kaparta magát a tarlo felőli kerék meg négy kerék forgot alataa!!majd fagyba esetleg!!
Válasz #960. hozzászólásra
Szevasz! Neked van tolólapod is? Vagy mi az a fül az orrsúly előtt?
Válasz #960. hozzászólásra
Mennyit bírtál megszántani? Fogyasztás?
Ma szántottam búzatarlót, kicsit még nedves, volt hogy dörmögött a traki, de szép lett -MTZ-82-vel, Kühne 3.30-as ágyeke 26 cm-mélyen!!!!!