Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD389.71 FtCHF430.48 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
erre van 1 sztorim :)
a 4650 es t megtöltöté k vizzel majd ugy hagyta a traktoros télire is !!
ot kopogott benne a télen
maszek te ezt biztos hallotad ! szegény jeges karcsi volt anno............
Na de semmi pánik 2 szeles nap kell meg egypár száraz nap aztán mehetünk! Tavaly előtt januárban szántottam ki a földek 90 % át és higyétek el hogy még jobb volt szántani mint azt a maradék 10%ot novemberben! Lesz itt még olyan idő hogy lehessen dolgozni, és a földnek is legyen ideje elfagyni!
Mi is sima vízzel szoktuk,most is benne van!Még nem rozsdásodik a citromsárga felni,egyik sem,most láttuk mind a 4-et,új cipőket kapott a masina!
Emelő alá,szelepbetét kicsavar,a szelep külsejére egy hüvely rácsavar,arra a slag rábilincsel,egy 5-ös rézcső "katéter" a slagba beszúr ami beér a felnin kicsit túl és végül a csap megnyit.Mikor a "katéteren" elkezd folyamatosan folyni a víz,kész is van.
A négy kerék 1 óa alatt megvan.
Hát akkoriban lemértem a töltött súlyát, de már fingom nincs. Az viszont érdekes volt, hogy lassabban mozdúlt meg, és ha megálltál akkor a víz ringatta !
kösz az infót,én is így olvastam a kezelésiben.A kiténél van komplett feltöltö egység tartállyal szivattyúval ki is hozzák az anyaggal együtt.remélem nem lesz nagy szívás. Ez megmarja a felnit belülről?
Ma melletün egy nyugdijjas bácsi szántott két egyenként 900kg lóval meg egy 1934-benn gyártott Hoffer ekével kb.20cmm mélyen. Mindenki meghajolt az öreg előtt.
Válasz #558. hozzászólásra
Ha teletöltitek,az sok lesz!!!!!! Háromnegyednél ne tovább!!! Nekünk a váltó bánta!
A klorid oldatban jön,vagy neked kell bekeverni?
A farkerék fölszedi a saras kukis cucot és rárakja a kilincsekre!!
Na ez át sem vált meg beragad úgy hogy csúszik !!!
A hajdúságban ezt jelenti a tolúlást.
Válasz #553. hozzászólásra
Merre vannak a rokonaid mert vannak a környéken igazán homokos területek mint Kisszállás , Bácsalmás egy része Csikéria egy része Bácsszőlős , jánoshalma egy része
A környékünkön az egyik belvizes öszben történt hogy egy cégnél 4 rába szántot együt!! Majd szép lasan már csak egy mert 3 elakadt!!Az huzogata ki a töbieket...Majd ismét szántotak és az egyik ugy elakadt hogy a másik három probálta meg kihuzni.. meg is huzták mindadig mig ki nem nyilt az eleje a gépnek a rángatástol.. Remélem mindenki érti hogy miröl is irok!!Tehát ki tépték anak a szerencsétlen gépnek az elejét!! Ezt a szitut anak ajánlom aki azt mondja hogy ez még nem vészes meg ijenek!!
10059 hozzászólás
Vizet gumiba? még nem hallottam, pótsuly nem jobb megoldás lenne! Meg mivan ha fagy van a gumit nem teszi tönkre?
Válasz #604. hozzászólásra
szükszavú de pozitiv vélemény
Válasz #602. hozzászólásra
erre van 1 sztorim :)
a 4650 es t megtöltöté k vizzel majd ugy hagyta a traktoros télire is !!
ot kopogott benne a télen
maszek te ezt biztos hallotad ! szegény jeges karcsi volt anno............
Válasz #601. hozzászólásra
te tapasztaltál változász feltöltés után?csökkent a szlip?megnőtt a vonóerő?
Helló fiúk láton maradt a fórum!
Na de semmi pánik 2 szeles nap kell meg egypár száraz nap aztán mehetünk! Tavaly előtt januárban szántottam ki a földek 90 % át és higyétek el hogy még jobb volt szántani mint azt a maradék 10%ot novemberben! Lesz itt még olyan idő hogy lehessen dolgozni, és a földnek is legyen ideje elfagyni!
Válasz #599. hozzászólásra
Jó !!
Válasz #601. hozzászólásra
fürdik a lében
Válasz #592. hozzászólásra
Mi is sima vízzel szoktuk,most is benne van!Még nem rozsdásodik a citromsárga felni,egyik sem,most láttuk mind a 4-et,új cipőket kapott a masina!
Emelő alá,szelepbetét kicsavar,a szelep külsejére egy hüvely rácsavar,arra a slag rábilincsel,egy 5-ös rézcső "katéter" a slagba beszúr ami beér a felnin kicsit túl és végül a csap megnyit.Mikor a "katéteren" elkezd folyamatosan folyni a víz,kész is van.
A négy kerék 1 óa alatt megvan.
Válasz #596. hozzászólásra
Defektig.......
Gumis díjazza !
mostmár gondolom ennyi kérdés után csak mond rá valamit
Válasz #598. hozzászólásra
most 35 nyomtuk mindenhol az idén!!
Válasz #597. hozzászólásra
cm??
Válasz #594. hozzászólásra
hehe megy mi ??:))
pedig mondta is az öreg nem gondolta hogy veszi a gép mert oda lököt volna neki még két fokozatot
8-ban huzza 8 Km-el
Válasz #592. hozzászólásra
a szerelőmet kérdeztem,ő azt mondta akik beleteszik,benne is hagyják!
Válasz #585. hozzászólásra
Álltalában korán reggel megyünk,vagy késő este jövünk,meg a gyerekek nyűgösek.
Válasz #580. hozzászólásra
km/h ???
Válasz #590. hozzászólásra
Válasz #586. hozzászólásra
Én sma vízzel, csapról, slaggal megoldottam. Ez megmarta, szar volt az olasz festése !
Válasz #569. hozzászólásra
a 20,8r38ba 455l víz+135kg cucc kell=590kg/db
Válasz #572. hozzászólásra
2db OVLAC Varió
Már kezdem érteni!
Hajdúság=Tolúl
Békés=bedúr
Bács=betúr
Szép ez a magyar nyelv,de a tolúl az viszi az úszót!
Válasz #578. hozzászólásra
Jd 6920.Lekapott a C fokozaton egy fogat. Kb dopaannyi pótsúly volt a teli kerékkel,mint amit lehet rá tenni!!!!
Válasz #584. hozzászólásra
Ha jól tudom igen de már vagy 2 éve nem hallotam felőlük . Most a Pappék a negymenők ott .
Válasz #569. hozzászólásra
Hát akkoriban lemértem a töltött súlyát, de már fingom nincs. Az viszont érdekes volt, hogy lassabban mozdúlt meg, és ha megálltál akkor a víz ringatta !
kösz az infót,én is így olvastam a kezelésiben.A kiténél van komplett feltöltö egység tartállyal szivattyúval ki is hozzák az anyaggal együtt.remélem nem lesz nagy szívás. Ez megmarja a felnit belülről?
Válasz #576. hozzászólásra
Erre már nincs homok . Szegedtő Kisszálásig igazi homokvilág van . Egyszer erre jársz és ráérsz nézz be ha van kedved .
Válasz #577. hozzászólásra
Hús Futár!
Csikérián működik még a Merkovics Béla?
Válasz #581. hozzászólásra
ejha nem semmi azse !!!!!!!!
Válasz #579. hozzászólásra
én is meghajlók !!!!!!!
Válasz #567. hozzászólásra
Én olyat hallottam,hogy a 8000-nek lekapták az elejét,a hűtő ment,a ventillátor maradt!
Válasz #573. hozzászólásra
na mit szólsz MASZEK !!
Ma melletün egy nyugdijjas bácsi szántott két egyenként 900kg lóval meg egy 1934-benn gyártott Hoffer ekével kb.20cmm mélyen. Mindenki meghajolt az öreg előtt.
Válasz #575. hozzászólásra
Milyen trakinak a váltója?
Válasz #561. hozzászólásra
Felénk nem rosszabb a talaj mint más évben
Válasz #571. hozzászólásra
Baján,de mélykúton megyünk keresztül.
Ha teletöltitek,az sok lesz!!!!!! Háromnegyednél ne tovább!!! Nekünk a váltó bánta!
A klorid oldatban jön,vagy neked kell bekeverni?
Válasz #563. hozzászólásra
Szia lajos neked is..
Válasz #554. hozzászólásra
A farkerék fölszedi a saras kukis cucot és rárakja a kilincsekre!!
Na ez át sem vált meg beragad úgy hogy csúszik !!!
A hajdúságban ezt jelenti a tolúlást.
Válasz #566. hozzászólásra
neked milyen ekéd van hogy nem ismered a tolulást ??
Válasz #553. hozzászólásra
Merre vannak a rokonaid mert vannak a környéken igazán homokos területek mint Kisszállás , Bácsalmás egy része Csikéria egy része Bácsszőlős , jánoshalma egy része
Válasz #566. hozzászólásra
Szerintem,megragad,és bedúr a kerék.
Mennyivel lesz így nehezebb?
20,8r38 a gumid?
Válasz #552. hozzászólásra
Tudok egy olyan eladót!
Válasz #562. hozzászólásra
Sajnos ez a valóság!! Nem egy betanult szöveg..
Válasz #557. hozzászólásra
TOLÚLÁS?? HMMMM mi lehet?
Válasz #563. hozzászólásra
jó mi lajos !!:DD
Válasz #548. hozzászólásra
Jobb, de a bogrács felnije bánta. Szar olasz vékony anyag, megette belülről a rozsda.
Válasz #530. hozzászólásra
Ja,jóestét mindenkinek!
Válasz #561. hozzászólásra
hallodd !!!! ilyet még nem hallotam
A környékünkön az egyik belvizes öszben történt hogy egy cégnél 4 rába szántot együt!! Majd szép lasan már csak egy mert 3 elakadt!!Az huzogata ki a töbieket...Majd ismét szántotak és az egyik ugy elakadt hogy a másik három probálta meg kihuzni.. meg is huzták mindadig mig ki nem nyilt az eleje a gépnek a rángatástol.. Remélem mindenki érti hogy miröl is irok!!Tehát ki tépték anak a szerencsétlen gépnek az elejét!! Ezt a szitut anak ajánlom aki azt mondja hogy ez még nem vészes meg ijenek!!
Válasz #554. hozzászólásra
Énse hallottam,de nem mertem megkérdezni.