Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD389.71 FtCHF430.48 FtGBP484.73 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
jobb felfelé szántai a partos oldalakat márha rétegvonalon vagy közel ahoz haladsz! Jobb a talaj szerkezetének és az erózió sem annyira káros!!
Nem mondott hülyeséget csak nem értettétek meg!
A végére ledobtam az 5. fejet mert megázott a tárcsázott föld és nem ment sehova a gép csak kapatr,de még szárazat fordított fel.2 nap mulva átázott teljesen,már nem akartam visszatenni,inkább nyitottam a 4 fejet,és mire elértem a 175 centit,már nem éreztem(a laposabb részeken)hogy kívánna még többet.Igaz 9.ben jól ment vele,és a dombján vitte volna 10-el is.Az pedig nem igaz h. egyik ekét könnyebb húzni mint a másikat mert az IH ekémet egy cseppel sem vitte nehezebben mint ezt a modern ipari hulladékot.Csak a vas élessége határoz.
Űdv:NAh ezt halgasátok Okos Mezögazdasági tanárom azt mondta hogya domboldalt felfelt szántjuk és még ráadásul váltvaforgatos ekével felfele forgatjuk! hmm ez hogy van??
vigasztaljon az benneteket h.a legszebb dolog hóban szántani.A fehér hó és a friss szántás látványa csodálatos + nem ragad a kerékre a sár,és sokkal jobban magy az eke is
Az a baj,hogy a föld tocsog a víztől, és a saras kukoricaszárakkal olyan vájogot töm MTZ a tankjai közé, nagytraktor a tarlónjáró kerék és az emelőkarok közé a farán, elől a hídon,hogy utána le sem bírod pucolni.
Nembeszélve arról,hogy a slip nem kicsi, fogyasztás nagy, és ilyenkor parton kisekével sem tudsz menni, annyira szappan hogy szólóban is kaparna :-D
Nemjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó a fagyonn!!! Nem omlik a szine és olyan A4-es lap méretü 1-2cm vastag darabok ösze vissza. Orrdináré az olyan szántás. Ráadásul ha joban lefagy akkor kapod el a nagy fagyos f@szt derékba rendesenn.
Én már leszántottam,de van haver aki vár a fagyra.A magam kárán tanultam meg h. főleg Novemberben esős időben nem szabad várni,mert csak rosszabb lesz a helyzet.A fagyra csak akkor lehet számítani ha száraz az idő és kukitarló fedi a talajt mert akkor nem fagy be hirtelen.Most inkább levennék 1 fejet és mennék ablaktörlővel is de biztos nem várnék a rosszabb viszonyokra
Hagyd a réseltet a pi.sába !!!!!!!!!!!!!!!
Qrva drága hozzá minden kopó és jobban is kopik.
Az, hogy könnyebb húzni......max a kövesúton !!! Ezt kipróbáltam, sőt ha fogós a talaj, még jobban belepréselődik a résekbe, oszt fogja, mint xar a gatyát.
10059 hozzászólás
Válasz #457. hozzászólásra
elmondásod szerint a traktorod kitünö eröben van !!
mi is igy kenjük és nem panaszkodunk jól tarja magát az öreg róka :)
jobb felfelé szántai a partos oldalakat márha rétegvonalon vagy közel ahoz haladsz! Jobb a talaj szerkezetének és az erózió sem annyira káros!!
Nem mondott hülyeséget csak nem értettétek meg!
Válasz #452. hozzászólásra
A végére ledobtam az 5. fejet mert megázott a tárcsázott föld és nem ment sehova a gép csak kapatr,de még szárazat fordított fel.2 nap mulva átázott teljesen,már nem akartam visszatenni,inkább nyitottam a 4 fejet,és mire elértem a 175 centit,már nem éreztem(a laposabb részeken)hogy kívánna még többet.Igaz 9.ben jól ment vele,és a dombján vitte volna 10-el is.Az pedig nem igaz h. egyik ekét könnyebb húzni mint a másikat mert az IH ekémet egy cseppel sem vitte nehezebben mint ezt a modern ipari hulladékot.Csak a vas élessége határoz.
Válasz #455. hozzászólásra
hát nem lefele fordit ha nem felfele !!
Válasz #450. hozzászólásra
Hogy, hogy a forgatás kifele van?
Válasz #449. hozzászólásra
nincs megállás és nincs hiba !!!!ez fontos
Válasz #448. hozzászólásra
ez is nagyon szép lehetett!!
Válasz #448. hozzászólásra
szép munka és érdeke fotók !!!
Válasz #447. hozzászólásra
HO HÓÓÓÓÓÓÓ hát akkor hamar megy.
Űdv:NAh ezt halgasátok Okos Mezögazdasági tanárom azt mondta hogya domboldalt felfelt szántjuk és még ráadásul váltvaforgatos ekével felfele forgatjuk! hmm ez hogy van??
Válasz #447. hozzászólásra
nekem ha megvan a 8,már nagyon jó
Válasz #445. hozzászólásra
azért ez sem volt csúnya látvány Márc. 25.én
Válasz #446. hozzászólásra
átlag 8-9
de hosszu földön 12 is kimegy
Válasz #444. hozzászólásra
Egy nap menyit birsz leszántai?
Válasz #441. hozzászólásra
Az tényleg jól néz ki.
Volt benne részem...
GYÖNYÖRŰ.
Válasz #443. hozzászólásra
azt a 10 hekit kivájuk mindegy mennyi esik
Válasz #442. hozzászólásra
AZ nem biztos (ha így haladunk sose lehet tudni)
Válasz #441. hozzászólásra
mi azt már nem várjuk meg legyen akármilyen szép :)))
vigasztaljon az benneteket h.a legszebb dolog hóban szántani.A fehér hó és a friss szántás látványa csodálatos + nem ragad a kerékre a sár,és sokkal jobban magy az eke is
Válasz #439. hozzászólásra
KIRÁLY! Fáradj már át légyszi a VIDEOK-ba.Már majdnem az egész gépparkunk ott van fenn.
Válasz #437. hozzászólásra
a 369. hozzászólást nézd meg !!!!!!!!!!!!!
Válasz #437. hozzászólásra
SZIA !!!!!!!!!!
Válasz #436. hozzászólásra
Jóestét Hszob!
Válasz #433. hozzászólásra
nem egyszerü na egy szónak is száz a vége !!de majd leküzdjük valahogy
noilyenkor száncsábarbi
Válasz #428. hozzászólásra
Az a baj,hogy a föld tocsog a víztől, és a saras kukoricaszárakkal olyan vájogot töm MTZ a tankjai közé, nagytraktor a tarlónjáró kerék és az emelőkarok közé a farán, elől a hídon,hogy utána le sem bírod pucolni.
Nembeszélve arról,hogy a slip nem kicsi, fogyasztás nagy, és ilyenkor parton kisekével sem tudsz menni, annyira szappan hogy szólóban is kaparna :-D
Válasz #429. hozzászólásra
heló! nálunk már pénteken amikor le esett ujabb20 mm nem lehetett semmit csinálni vetés is volna meg szánta ni se
Válasz #430. hozzászólásra
Jó az fagyon, nem kell megvárni hogy hetekig -20 legyen és semmi probléma nincs vele!
Mifelénk az a mondás,"inkább az őszi dúrás,mint a tavaszi szép szántás".
Válasz #424. hozzászólásra
Nemjóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó a fagyonn!!! Nem omlik a szine és olyan A4-es lap méretü 1-2cm vastag darabok ösze vissza. Orrdináré az olyan szántás. Ráadásul ha joban lefagy akkor kapod el a nagy fagyos f@szt derékba rendesenn.
Válasz #428. hozzászólásra
hát igen elég roszak már az ilyen szántások !!!!!!!
Én már leszántottam,de van haver aki vár a fagyra.A magam kárán tanultam meg h. főleg Novemberben esős időben nem szabad várni,mert csak rosszabb lesz a helyzet.A fagyra csak akkor lehet számítani ha száraz az idő és kukitarló fedi a talajt mert akkor nem fagy be hirtelen.Most inkább levennék 1 fejet és mennék ablaktörlővel is de biztos nem várnék a rosszabb viszonyokra
Válasz #423. hozzászólásra
5-napja sogorral egyfolytábann azt csináljuk regeltől estéig.
a héten semmi kép !!!!
Itt Baywatchon lehet amikor csak kedved tartja....
Majd ha fagy!
ki mikor gondolta megkísérteni a sorsot, és elkezdeni a szántás öletését?
Válasz #421. hozzászólásra
Lódulj neki 1 fejjel...heheheehhee
Talán azzal Lbír...... hehehehhehe
na már annyi eső esett hogy egy darabig biztos nincs szántás
Válasz #419. hozzászólásra
Az árát még nem tudom, de szarabb nem lesz, az tuti!
Válasz #418. hozzászólásra
Gondolom drágább és szarabb lessz mint a force
Válasz #411. hozzászólásra
Majd jön a Santana!!!
Jól tudod, 2 másik konkurens szer van engedélyeztetés alatt, csak amég azok nem kapnak zöld utat addig marad.
Válasz #379. hozzászólásra
Ez így van !!!!!
És mi lessz helyette??
Diabrotica rezisztens kuki hibrid?
Válasz #354. hozzászólásra
Elméletilg nekem van 2 hastó tárcsám, fergusson eke, de totál rabe, egy kis ügyeskedéssel fel lehet tenni bármilyen ekére. Nagy dolog nem kell hozzá.
Válasz #351. hozzászólásra
Hagyd a réseltet a pi.sába !!!!!!!!!!!!!!!
Qrva drága hozzá minden kopó és jobban is kopik.
Az, hogy könnyebb húzni......max a kövesúton !!! Ezt kipróbáltam, sőt ha fogós a talaj, még jobban belepréselődik a résekbe, oszt fogja, mint xar a gatyát.
na! csak jól emlékszem!
Válasz #338. hozzászólásra
Én is úgy tudom, hogy a force napjai meg vannak számolva
http://www.mascus.co.uk/Mezogazdasag/Hasznalt-Hengerek-Mezogazdasag/VALT-3-DEL/C1D70D01-B9AE-48D7-96D5-1A4885AB194B.html