Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.52 FtUSD392.46 FtCHF431.59 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
boccs de tényleg ennyire kezdő vagy ott kell jóekét keresni ahol laksz ami jólmegy homokon nembiztos,hogy jó fekete földre ha én ajánlanék valamit az lehet máshol rossz meg eggy -eggy márkának van több kormánylemez választéka
nincs jobbos meg balos eke,az ekét úgy kell beállitani,hogy ha a traki a borozdába megy,akkor az eke gerendejnek vizszintesnek kell lenni,meg a traki vonalával párhuzamos. a jól beállitott eke nem megy jobra balra,szántáskor ki lehet szálni a trakiból az megy a barázdába.
Hogyan kell jól szántani? Milyen eke kell egy MTZ80-hoz? Van-e jobbos és balos eke? Mire jó a váltva forgatható eke? Írja már meg nekem VALAKI!
Köszönöm:Fater
10059 hozzászólás
Igazatok van. Ez pénztárcától, földtől meg még többmindentől függ.
Válasz #7. hozzászólásra
MINDEN MENET VÉGÉN EGY SEBVÁLTÁS,(TOLATÁS)
Válasz #3. hozzászólásra
Szerintem az mtz-nek sincs semmi baja a váltvaforgatós ekétől! Úgyanúgy viszi! Mi megy ki a váltóban a váltvaforgatós ekétől?
Válasz #5. hozzászólásra
na ezért nem ajánlottam semmit nálunk nem szaladgálnál 3,fejjel
MTZ 80-hoz elég a sima 3-as eke is. Az nem nyúzza a gépet, sőt szinte minden 80-as ilyennel megy.
Válasz #1. hozzászólásra
boccs de tényleg ennyire kezdő vagy ott kell jóekét keresni ahol laksz ami jólmegy homokon nembiztos,hogy jó fekete földre ha én ajánlanék valamit az lehet máshol rossz meg eggy -eggy márkának van több kormánylemez választéka
Válasz #1. hozzászólásra
váltvaforgatós ekénél egy barázda marad,mtz nél nem előny megeszi a traki váltóját,meg a trakis lábát a sok sebességváltás.nállunk már rájöttek.
Válasz #1. hozzászólásra
nincs jobbos meg balos eke,az ekét úgy kell beállitani,hogy ha a traki a borozdába megy,akkor az eke gerendejnek vizszintesnek kell lenni,meg a traki vonalával párhuzamos. a jól beállitott eke nem megy jobra balra,szántáskor ki lehet szálni a trakiból az megy a barázdába.
Hogyan kell jól szántani? Milyen eke kell egy MTZ80-hoz? Van-e jobbos és balos eke? Mire jó a váltva forgatható eke? Írja már meg nekem VALAKI!
Köszönöm:Fater