Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD392 FtCHF432.9 FtGBP485.2 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz *** HM *** #9057. hozzászólásáraBizony, itt akik nem voltak hülyék, és nem kínozták, törték a gépeket a csonttá száradt talajon, nem szaggatták fel 50 liter feletti fogyasztással a hatalmas rögöket, azoknak eddig 8-10 napjuk volt dolgozni, mikor optimálisak voltak a körülmények. Én is kimentem tegnap egy kis lemaradt háromszöget megcsinálni a fagyon, nyüzsögtek rendesen a traktorok határban.
Válasz *** HM *** #9054. hozzászólásáraok. nemnagyon tudom elképzelni,de biztos igy van.az első kérdésemre meg gondoltam,hogy ilyen részletes leírást fogsz adni az ekéről...nemsemmi egy mókus vagy....
Válasz fexco #9052. hozzászólásáraRitka fajta eke nem is láttam ilyet életben csak yutubon dolgozni.... nem is erős nem is extra márka olcso cucc....
Minden kukoricaföld optimális idén lehet nyomni takarva van omlik.... kopasz sziklás föld csak 1 napra valo van az fagyos.
Válasz *** HM *** #9051. hozzászólásáraüdv!mondhatni azt,hogy itt nálunk má lassan1hete éjjelente-7,nappal0fok van.gondolom nálad is.anyyit irjá má meg milyen ekével nyomod,(attol még inkognitóba leszel)meg hogy van áttfagyva a főd?nekem még van 1-2 végeszántás,de nem is gondoltam még a ekére nézni se...
Válasz Földönfuto #9033. hozzászólásáraEz biztos, hogy így van. Mindig hozzák a német példákat, de könyörgöm ott mennyi az éves csapadék ? Közel a duplája a miénknek. Meg, hogy az USA-ban így meg úgy minimális, meg szinte semmi talajművelés. Ez oké de annyit öntöz amennyit akar. Lehet ilyen dolgokkal próbálkozni. De Petőfi is megírta, hogy a víz az úr.
Válasz mtz1221 #9032. hozzászólásáraEzzel kapcsolatban nekem is vannak kétségeim,főleg mikor látok feltéve képeket nyakig érő gyönyörű zöldtrágya állományról,hát az szerintem több vizet kivesz a talajból mintha csak tarlóhántva lett volna.Ha meg elkap egy száraz telet,tavaszt az komoly hatással lehet a következő évre.
Tegnap/tegnapelőtt beleértem a búzaföldekbe.Volt amelyik 2 x tárcsázva vagy 2X grúberozva volt.Egész életembe nem láttam még ilyent,10 x nehezebb volt szántani őket mint a kukorica/napra/szója földeket.És van egy darabom aminek feléről levittük a szalmát a június/júliusi özönvizek előtt és meglett hántva a tarló is.A másik felén nem jutottak oda a szalmacserélők és az 1 hónapi özönvíz után lett méteres gyomból kiszedve/bálázva a szalma.Rögtön tárcsáztam (a gyomok még nem voltak virágozva),és tegnap ott hagytam a szántásból mert emberfejnyi rögök vannak,megáll a traktor és még az ekét is kidobja néhol.És azon járt a fejem ha a zöld trágyázás is ezt tuja a földel csinálni,akkor nekem nem lesz az életben.
Válasz Diesel Tibor #9020. hozzászólásáraMondjuk wz a népi techno nwm az én világom, de jól illik ehhez az elmebajos munkához.
Más azt se tudja, hogy pl. a napraforgószártól hogy óvja a hasa alatti szenzorokat, bizbaszokat, ez meg komplett reketyéseken gázol át.
Biztos, hogy nem egy maszek a saját gépével.
10059 hozzászólás
Válasz *** HM *** #9057. hozzászólásáraBizony, itt akik nem voltak hülyék, és nem kínozták, törték a gépeket a csonttá száradt talajon, nem szaggatták fel 50 liter feletti fogyasztással a hatalmas rögöket, azoknak eddig 8-10 napjuk volt dolgozni, mikor optimálisak voltak a körülmények. Én is kimentem tegnap egy kis lemaradt háromszöget megcsinálni a fagyon, nyüzsögtek rendesen a traktorok határban.
Válasz *** HM *** #9057. hozzászólásáraMerre jártál?
Nagyon megy a szántás bmegyében mindenhol gépek a hóesésben 15 szett mozog a héten.
Válasz fexco #9052. hozzászólásáraAhol van rendesen simán lehet szántani alatta pont jó.itt is nyomják.
Válasz *** HM *** #9054. hozzászólásáraok. nemnagyon tudom elképzelni,de biztos igy van.az első kérdésemre meg gondoltam,hogy ilyen részletes leírást fogsz adni az ekéről...nemsemmi egy mókus vagy....
Válasz fexco #9052. hozzászólásáraRitka fajta eke nem is láttam ilyet életben csak yutubon dolgozni.... nem is erős nem is extra márka olcso cucc....
Minden kukoricaföld optimális idén lehet nyomni takarva van omlik.... kopasz sziklás föld csak 1 napra valo van az fagyos.
Válasz fexco #9052. hozzászólásáraLehet a Riviérán szántja a homokot...
Válasz *** HM *** #9051. hozzászólásáraüdv!mondhatni azt,hogy itt nálunk má lassan1hete éjjelente-7,nappal0fok van.gondolom nálad is.anyyit irjá má meg milyen ekével nyomod,(attol még inkognitóba leszel)meg hogy van áttfagyva a főd?nekem még van 1-2 végeszántás,de nem is gondoltam még a ekére nézni se...
Majdnem 19 üzemóra jólesett jo eccakat
Válasz Dns8 #9048. hozzászólására
Kell minden költség qjo évek vannak
Válasz Dns8 #9048. hozzászólására
Válasz *** HM *** #9046. hozzászólásáraOlvastad volna a fórumot most nem szántanál.Ennyit se tanúltál 10 év alatt?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9042. hozzászólásáraCsak a maszek dolgozik mint a fax 16 orakat nem a tszcss
Sercog a fagyoskóró olyan mint a rácsos ropogós a séf vipbe tvbe
Válasz apuci #9040. hozzászólásáraOrbán levit benyomok hargitait
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9042. hozzászólásáraEdig kirándulgatot. "Nesze neked Románia" Így van Heci???
Válasz *** HM *** #9041. hozzászólásáraVan hű-hó?
Válasz *** HM *** #9041. hozzászólásáraMelyik tèeszcsèbe dolgozó hogy ennyire hajtanak??
Karira csak hazaengednek??
Válasz apuci #9038. hozzászólásáraKint vagyok a retekbe..... Megyek keresek 1 kutat a közelben apucc.... megitatom a lovakat 200lityi hörpindzsi... Oszt fölnyomizom ezt a 650x 50et még...
Válasz *** HM *** #9039. hozzászólásáraArra a jó pálinka a legjobb!!!
Válasz apuci #9038. hozzászólásáraUtánasuvasztok 1 csokobananat az majd semlegesiti
Válasz *** HM *** #9037. hozzászólásáraNyisd föl a villanyt úgy toljad befele!!!!
A kukidra meg vigyázz nehogy valami kacsa lenyelje mint a nokedlit!!!!
Hu bazeg de sos vot ez makos kreker....
Ember minden szart esszeeszik a szantasba....
Öcsém majdnem kivasaltam 1 kacsát itt dekkolnak a kukimon....
Válasz Földönfuto #9033. hozzászólásáraEz biztos, hogy így van. Mindig hozzák a német példákat, de könyörgöm ott mennyi az éves csapadék ? Közel a duplája a miénknek. Meg, hogy az USA-ban így meg úgy minimális, meg szinte semmi talajművelés. Ez oké de annyit öntöz amennyit akar. Lehet ilyen dolgokkal próbálkozni. De Petőfi is megírta, hogy a víz az úr.
Lazítózott Nf. tarló,szántogatása..
Válasz mtz1221 #9032. hozzászólásáraEzzel kapcsolatban nekem is vannak kétségeim,főleg mikor látok feltéve képeket nyakig érő gyönyörű zöldtrágya állományról,hát az szerintem több vizet kivesz a talajból mintha csak tarlóhántva lett volna.Ha meg elkap egy száraz telet,tavaszt az komoly hatással lehet a következő évre.
Tegnap/tegnapelőtt beleértem a búzaföldekbe.Volt amelyik 2 x tárcsázva vagy 2X grúberozva volt.Egész életembe nem láttam még ilyent,10 x nehezebb volt szántani őket mint a kukorica/napra/szója földeket.És van egy darabom aminek feléről levittük a szalmát a június/júliusi özönvizek előtt és meglett hántva a tarló is.A másik felén nem jutottak oda a szalmacserélők és az 1 hónapi özönvíz után lett méteres gyomból kiszedve/bálázva a szalma.Rögtön tárcsáztam (a gyomok még nem voltak virágozva),és tegnap ott hagytam a szántásból mert emberfejnyi rögök vannak,megáll a traktor és még az ekét is kidobja néhol.És azon járt a fejem ha a zöld trágyázás is ezt tuja a földel csinálni,akkor nekem nem lesz az életben.
Válasz Sötét Paraszt #9028. hozzászólásáraMert már kiszántod a dűlő utat is.Jól kicserélted az égőt.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9029. hozzászólásáraBarázdában nem számított ellenőrzésre...
Válasz Sötét Paraszt #9028. hozzászólásáraUpsszz. Kilöttèk????Mert talán nem álltál meg rendőri intézkedés során???
Válasz Diesel Tibor #9013. hozzászólásáraKezdőknek semmikép hehe.
Válasz Bárány #9021. hozzászólásáraNem diófának mentek neki!!
Válasz Diesel Tibor #9022. hozzászólásáraNem versenyezni kell csak simán a magam busás nyereségét megbulizni.
Lebaxuk mi van ott meg amott....
Válasz Diesel Tibor #9022. hozzászólásáraEzek eloltották volna a tüzet az USA-ban!!
Válasz Bárány #9023. hozzászólásáraBocs mennem kell a tanyára ,van egy faros
Válasz Diesel Tibor #9022. hozzászólásáraBiztos, hogy így lesz, de ez a felzárkózás csak nem megy olyan gyorsan, mint ahogy ijesztgetnek vele már vagy 20-30 éve.
Válasz Bárány #9021. hozzászólásáraEzek feltörik a tajgát nem cocoznak,ott jövőre már búza terem , nem fogjuk bírni a versenyt,van föld dögivel.
Válasz Diesel Tibor #9020. hozzászólásáraMondjuk wz a népi techno nwm az én világom, de jól illik ehhez az elmebajos munkához.
Más azt se tudja, hogy pl. a napraforgószártól hogy óvja a hasa alatti szenzorokat, bizbaszokat, ez meg komplett reketyéseken gázol át.
Biztos, hogy nem egy maszek a saját gépével.
Válasz Bárány #9019. hozzászólásáraA zene se kutya ami alatta van,nézd meg még egyszer teljes hangerőn,vérbeli orosz.
Válasz atisgyulai #9018. hozzászólásáraŐ a húgom.
Válasz Bárány #9016. hozzászólásáraHonan tudod hogy 27?
Te még tudsz oroszul, vagy ismerősöd a face-n?
Válasz Bárány #9016. hozzászólásáraJa bocsi, csak sűrű volt a kamaszkora
Válasz bandigh #9015. hozzászólásáraMilyen bácsi? 27 éves!
Válasz Diesel Tibor #9013. hozzászólásáraA biodiverzitásért mindent.
A bácsi fején is látszik azért a 40év X napi fél lityi vodka+ 2 doboz piros symphonia
Válasz Diesel Tibor #9013. hozzászólásáraSzerintem ez hazamenet se emelte ki.
https://www.youtube.com/watch?v=ASaCWGWNHiE csak haladóknak.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #9011. hozzászólására
Itt is frankó átázott
Válasz kori01 #9009. hozzászólásáraMai szántás ,itt eléggé átázott a föld.