Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD392 FtCHF432.9 FtGBP485.2 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8947. hozzászólásáraJa...hát az elég rögös szaggatós lehet... Lehet azon a videón is Hecci grúberozta az aszfaltot...
Erről jut eszembe... Tegnap mire hazaértem eltünt az út a házunk elől... Lemartak ~10 centi aszfaltot, meg még 15 centit(ez már ki tudja mi volt)...és lám újra itt az 60as évek...a vágottkő...
Kíváncsi vagyok mit tesznek a helyére...
Én ma befejeztem, ez is már maszek volt, amúgy felénk nagyjából ilyenek voltak a szántások, legalább is a 80%-a, igazából az volt kemény ahol nagy lett a gabona árvakelés, vagy tavaszon vizesen erőltetve volt.
10059 hozzászólás
Válasz *** HM *** #8958. hozzászólásáraIszunk egy pertut
Válasz Sk Laci #8957. hozzászólásáraHá megnemmondom
Válasz *** HM *** #8956. hozzászólásáraOpal-agris ekéd van?
Van hogy csak a mennyiségre hajt az ember.... Hehe
Válasz Bárány #8951. hozzászólásáraNyomom 7től
Válasz *** HM *** #8949. hozzászólásáraAnnyira égő a munkaminőség, hogy nappal ki se mersz menni???
Válasz Bárány #8951. hozzászólásáraHát gonduhatod 2 demizsony után ..
Válasz *** HM *** #8950. hozzászólására12ha megvan? Egy nőnek az esewmi.
Válasz *** HM *** #8949. hozzászólásáraNappal aludtál?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8947. hozzászólásáraNe baxx 12ha az nem méret?
Szántási mulatási folyt...
Omlósz a anyafőd
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8947. hozzászólásáraJa...hát az elég rögös szaggatós lehet... Lehet azon a videón is Hecci grúberozta az aszfaltot...
Erről jut eszembe... Tegnap mire hazaértem eltünt az út a házunk elől... Lemartak ~10 centi aszfaltot, meg még 15 centit(ez már ki tudja mi volt)...és lám újra itt az 60as évek...a vágottkő...
Kíváncsi vagyok mit tesznek a helyére...
Válasz *** HM *** #8944. hozzászólásáraEz a mèret valami multi parkolója lessz, hovááá tèvedtè bè te atya èg....köllött meghúzni aztademizsonyt...
Válasz apuci #8942. hozzászólásáraAkkor már nem vijjjognaaa...
280x 450 délután pedig majdnem itt hagytam a szaggatóst2hat kiélt a zölditésgazom
Még 19 x 450m oszt huzunk a pitsbe....
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8940. hozzászólásáraA zetorokat az ember
Neee
Írja
Leeee
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8941. hozzászólásáraAz írása után inkább két demizson pálinka lehet!!
Válasz *** HM *** #8939. hozzászólására2demizson fehèr vs vörös??
Útra kinemenyigy
Válasz *** HM *** #8938. hozzászólásáraMègszèp...
Te mivel nyomód, pontos leîrást lègyszi...
Villogok is pedig 2 demizson bele ment...
Este jobban fogy az idő is meg a nedű is
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8937. hozzászólására6 henger
Minimum
Válasz *** HM *** #8936. hozzászólásáraMèg tavaly 3+1 lemkenyt..Milyen traki passzolna hozzá, segèllyèmáá, csakis fullost mondj...mindene rugozzon èrtve...
Vetté mán ekét he?
5 varionál alább ne adjad
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8934. hozzászólásáraVárjá fordulok de foto nuku
Válasz *** HM *** #8932. hozzászólásáraHúdesokáig fotózod, legyen benne minden, te ne mert le buksza...
Válasz *** HM *** #8930. hozzászólásáraAz a migráns mit keres ott háttèrben..
Szóval gèpről kèrnèm fotót, rendszámot ne mutasd...le ne búkj...
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8931. hozzászólásáraA 24 ediket na
Válasz *** HM *** #8929. hozzászólásáraTe a holdat Szántod?? Ezponttökolyan..
Válasz F-A-R-M-E-R #8928. hozzászólásáraNesze
Válasz F-A-R-M-E-R #8928. hozzászólására
Hudesuhanok mi
Válasz *** HM *** #8927. hozzászólásáraHolafotóha???????
9mm csak és roppanósabb lett a homoki sziklakert
Na jo 35 öntök
30l elég lesz 2.5 hara? Hm?
Kéne funkcio... bemondanám ez meg beirná ki bir pötyögni ráz a szikla
Válasz csferri #8911. hozzászólásáraez még isteni finom
Huzzatok ekézni jo a levegő harap a motor
Válasz *** HM *** #8919. hozzászólásáraMi másképp csináljuk,én a feketéket a kvernivel a kolega meg a homokot a rabevel!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8917. hozzászólásáraFososabb annál!!!
Ha beköt a homok irány a kukitarlo
Megvan a terv mindenre
Válasz *** HM *** #8916. hozzászólásáraNehogy rosszkor legyen a mikroszunya!
Válasz *** HM *** #8913. hozzászólásáraPattanj ki 1 percre gîpből, nyomáss 1 fotót milyen gèpkapcsal nyomód
Válasz bandigh #8915. hozzászólására1 mikroszunya után mehet tova a buli le van probalva... mikor 5ig voltam a mocsárba...
Válasz *** HM *** #8913. hozzászólásáraTolj bele magadba is valami V-Power racinget, elnealudjál
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8901. hozzászólásáraMi ilyet nyomunk napok óta(napra meg kukorica)
A búza meg repce tűrhető!
Sztem nyomok bele pár kannást még
Van 50x 450m legyalázzuk
Nyakunkon a fagy vagymi...
Válasz bandigh #8909. hozzászólásáraNemadja ki... elkurtuk
Én ma befejeztem, ez is már maszek volt, amúgy felénk nagyjából ilyenek voltak a szántások, legalább is a 80%-a, igazából az volt kemény ahol nagy lett a gabona árvakelés, vagy tavaszon vizesen erőltetve volt.
Válasz gjoni #8908. hozzászólásáraAz enyim is szigyen kategoria de még hagyom