Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.09 FtUSD387 FtCHF423.73 FtGBP481.7 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #6108. hozzászólásra?
nem tudom ,miért adják külön külön,mert igy nem árulják egyben,megkéne nézni hátha van
gyulaházán vagy ahol vettem,régen volt csak fater nem vitt magával 10000ft volt darabja de nemtudta megmondani milyen volt ilyesmi vagy felcsavarozni a szárra .de már biztos drága,jó lenne venni egy beforditót amit csak fel kell csavarni!
Nem tudod hol lehet kompletten venni,amit fel kell csak csavarni ?
csak igy árulják külön külön!
Válasz #6106. hozzászólásra
Nem a kormánylemez re kell felcsavarozni?
Akkor inkább megcsinálom eztet a haverral egy laposvasat és felcsavarozom a ekeszárra!
Én azt hittem ,hogy ezt kellfelcsavarozni a kormánylemezre!
Ez balos és így jó, ahogy van. Alul nem lehet szögletes, mert ott szépen siklani kell a földnek. A furatok azért vannak feljebb, mert kell még egy tartó konzol a kormánylemez és a beforgató közé.
Elég sovány ez a videó, megnéznék egy közelit is hogyan dolgozik, milyen előhántó van rajta.
Csal ilyen nagy tömegű zöldtrágya leszántásához használnak egyszerre tárcsás csoroszlyát, és előhántót ? Kukoricatarlón egyből befulladt nekem az ilyen összeállítás.
Elevenitsük fel a tapasztalatokat kicsit.....
Amig nem ilyesmi a felület a ekén addig az dupla0 nehézségi fok ......... kétszer áthúzva természetesen........
Most már nulla, kész van minden. De gondolom, a szántást kérdezted: idén ősszel többnyire jók voltak a földek, 27-30 cm-re szántva 24-27 liter/ha között szóródott. Egy szopatós tábla volt, ott biztos több lehetett, de azt nem mértem.
erre az a megoldás, hogy figyelmen kívül hagyod a hozzászólásait, egyszerűen nem reagálsz rá semmit. És akkor nem alakul ki ez a dedós színvonal a topicokban...!
Nem most kezdtem el olvasgatni ezt a fórumot, elhiheted, de már kurvára unalmas, hogy kiszúrtátok magatoknak ezt a szerencsétlen gyereket, aztán ha egy valaki van olyan kemény, és le meri fikázni, "akkor az biztos kemény, jól odabaszott neki", akkor a csordaszellem erejével majd én megmondom neki...! És így én is milyen kemény leszek meg okos...! Csak az a baj, hogy ezzel nem megy semmire senki, mert én már olvastam itt tőle "okosabbaktól" olyan ostobaságot, hogy csak úgy zengett, de azt valahogy senki nem kapta fel, mint ugye a gyöngytyúk a ...! Mint a hiénák, ha valaki rámozdul, akkor biztos igaza is van, akkor mi is csapjunk le rá...! Pedig a hozzászólásait olvasva nem rosszindulatú és rossz szándékú gyerek, mert ahogy én látom, mindig igyekszik segíteni. Az más tészta, hogy mennyit tud!
Válasz #6064. hozzászólásra
Ezt szépen leirtad ezt ugatom én is régen akinek nem tetszik simán átugrana a hozászólásain és amen,de hát valakinek a pöcsében van az öröme valakinek meg ha mást piszkálhat
Válasz #6063. hozzászólásra
hogy még ő kommentálta a videót....12óra5perc,30zsák forgó.... na én má totál elkászültem ettől a bugaverőtől,meg a hercegtől....
Nem nagyon látom át, hogy miért is kell ezt a gyereket ennyire lehúzni. Ahogy követem egy - egy topicban a bunkóságokat, amit vele műveltek, néha kinyílik az ember zsebében a bicska. Persze tudom én, hogy mond(hat) nagyokat, de ha eszerint mérnénk az embereket ezen a fórumon, akkor kb. a felével lehetne ezt csinálni, mert kb. a fele nem látott még traktort közelről, mert akkora baromságokat írnak be, hogy az eszméletlen! És ezt nálam okosabb ember mondta, amikor érdeklődtem a fórumról nála. És akkor most lehet majd írni, hogy mekkora pöcs vagyok, meg paraszt (nem szégyenlem), de igazából mindenkit az írása minősít, az, meg hogy hiénák módjára szedjünk ki valakit a sorból, és tépjük, marcangoljuk, mert egyedül úgysem tud majd védekezni, az igazán csordaszellem.
Egyébként privátban (akár személyesen is és nem csak szájkaratézva) szívesen vállalom a vitát ebben a témában!!!
10059 hozzászólás
Válasz #6108. hozzászólásra?
nem tudom ,miért adják külön külön,mert igy nem árulják egyben,megkéne nézni hátha van
gyulaházán vagy ahol vettem,régen volt csak fater nem vitt magával 10000ft volt darabja de nemtudta megmondani milyen volt ilyesmi vagy felcsavarozni a szárra .de már biztos drága,jó lenne venni egy beforditót amit csak fel kell csavarni!
Nem tudod hol lehet kompletten venni,amit fel kell csak csavarni ?
csak igy árulják külön külön!
Válasz #6107. hozzászólásra
Most hirtelen ezt találtam, de a tiedre is hasonló megy.
Kép.
Válasz #6106. hozzászólásra
Nem a kormánylemez re kell felcsavarozni?
Akkor inkább megcsinálom eztet a haverral egy laposvasat és felcsavarozom a ekeszárra!
Én azt hittem ,hogy ezt kellfelcsavarozni a kormánylemezre!
Válasz #6105. hozzászólásra
Ez balos és így jó, ahogy van. Alul nem lehet szögletes, mert ott szépen siklani kell a földnek. A furatok azért vannak feljebb, mert kell még egy tartó konzol a kormánylemez és a beforgató közé.
Ez+ bal beforgató nem jobb oldali elég szarul van lefénképezve mert 2 csavar fogja ,remélem jól látom!http://webaruhaz.habi.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek.aspx?CIKKID=14601,mert a bevágásnak az nem felül hanem alul kell lennie
NEM?
Válasz #6092. hozzászólásra
Nem
Ez a fel ne ismerd e játék
Válasz #6102. hozzászólásra
Csakis a jobb.
Válasz #6100. hozzászólásra
Ez nem vogel beforgató hanem ihjé ,csak nem volt kapható sehol most van a habinál csak nem tudom hogy jó lesz e meg milyen kell rá jobb vagy bal ,mert olyan szarul van lefénképezve!
valami 5462ft/db!http://webaruhaz.habi.hu/termekek/4924/vn_beforgato_lemez_jobb.html
Válasz #6097. hozzászólásra
nikszneworkamasín
Válasz #6099. hozzászólásra
inkább a beforgató lemezeket tedd egyvonalba a kormánylemez elejével
Sziasztok érdemes venni a vogel ekére elöhántolót?
És mennyire kell tenni a fejektöl és milyen magasságban?
Válasz #6085. hozzászólásra
Berakjam cenzúra nélkül !???..................
A festék könnyen lement róla?
(egy kevéss azért még maradt rajta)
Válasz #6095. hozzászólásra
ezen jobban látszik
Válasz #6093. hozzászólásra
Elég sovány ez a videó, megnéznék egy közelit is hogyan dolgozik, milyen előhántó van rajta.
Csal ilyen nagy tömegű zöldtrágya leszántásához használnak egyszerre tárcsás csoroszlyát, és előhántót ? Kukoricatarlón egyből befulladt nekem az ilyen összeállítás.
Válasz #6093. hozzászólásra
Ez király eke.
A Tied is hasonló!
Válasz #6092. hozzászólásra
Eddig nem értettem miért "firkáltad" össze a képet.
Most esett le, hogy ez "felismered -e játék"
Válasz #6089. hozzászólásra
Kék szinű,csak nem jut eszembe a neve,talán leták vagy valami hasonló
Kverni vagy pöttinger ?
Válasz #6088. hozzászólásra
Vannak jobbak is de azé szolgál becsülettel.......
Válasz #6087. hozzászólásra
Jól előrenyúlik a vas és szép íve van a kormánylemeznek. Rossz eke ez nem lehet.
Válasz #6086. hozzászólásra
ugyanissssss?
Ilyen ekével könnyű szántani
Elevenitsük fel a tapasztalatokat kicsit.....
Amig nem ilyesmi a felület a ekén addig az dupla0 nehézségi fok ......... kétszer áthúzva természetesen........
Válasz #6083. hozzászólásra
Válasz #6082. hozzászólásra
ja igen köszi
Válasz #6080. hozzászólásra
Bocsi látom már hogy igen!!!
Válasz #6080. hozzászólásra
Olvastad a levelemet??
Válasz #6041. hozzászólásra
szerintem te valami földmérő lehetsz,nagyon idegesitő ez a mérsegélés.
Válasz #6078. hozzászólásra
Ha a kombi keréken azt érted, hogy szállító kerék is egyben, akkor a válaszok:
1. Igen
2. Igen
(Honnan tudja ez a Paldoo, hogy milyen ekém van? Biztos jegyzetel.
Vajon az egész fórum gépparkja meg van neki???)
Válasz #6075. hozzászólásra
Kombikerekes a vas?
Megvennéd még 1x?
Válasz #6076. hozzászólásra
Válasz #6074. hozzászólásra
Mostanság azt csinálom
Válasz #6072. hozzászólásra
Most már nulla, kész van minden. De gondolom, a szántást kérdezted: idén ősszel többnyire jók voltak a földek, 27-30 cm-re szántva 24-27 liter/ha között szóródott. Egy szopatós tábla volt, ott biztos több lehetett, de azt nem mértem.
Válasz #6073. hozzászólásra
erre az a megoldás, hogy figyelmen kívül hagyod a hozzászólásait, egyszerűen nem reagálsz rá semmit. És akkor nem alakul ki ez a dedós színvonal a topicokban...!
Válasz #6070. hozzászólásra
Hát ha neked is annyi baromságot meg üzeneteket írna te is megunnád a banántEgyszer leírod neki a tanácsodat na aztán tőle nem menekülsz
Válasz #6071. hozzászólásra
Vasárnapi punnyadás?
Milyen fogyasztásaid vannak?
Válasz #6066. hozzászólásra
Nem most kezdtem el olvasgatni ezt a fórumot, elhiheted, de már kurvára unalmas, hogy kiszúrtátok magatoknak ezt a szerencsétlen gyereket, aztán ha egy valaki van olyan kemény, és le meri fikázni, "akkor az biztos kemény, jól odabaszott neki", akkor a csordaszellem erejével majd én megmondom neki...! És így én is milyen kemény leszek meg okos...! Csak az a baj, hogy ezzel nem megy semmire senki, mert én már olvastam itt tőle "okosabbaktól" olyan ostobaságot, hogy csak úgy zengett, de azt valahogy senki nem kapta fel, mint ugye a gyöngytyúk a ...! Mint a hiénák, ha valaki rámozdul, akkor biztos igaza is van, akkor mi is csapjunk le rá...! Pedig a hozzászólásait olvasva nem rosszindulatú és rossz szándékú gyerek, mert ahogy én látom, mindig igyekszik segíteni. Az más tészta, hogy mennyit tud!
Válasz #6062. hozzászólásra
király a video,mint mindig!!!na jóvan szürke herceg én lépek mert totál leszédültem a bugaveréstől.te 1 DOUBLE 0 KID vagy!!!!!!!!!!!!!!!!
A videón te vezeted a traktort ha jól látom egyezik a munkásruha a facebook-os képekkel.
Ezt szépen leirtad ezt ugatom én is régen akinek nem tetszik simán átugrana a hozászólásain és amen,de hát valakinek a pöcsében van az öröme valakinek meg ha mást piszkálhat
elmondom neked,itt a HERCEG a legnagyobb sztár!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #6063. hozzászólásra
hogy még ő kommentálta a videót....12óra5perc,30zsák forgó.... na én má totál elkászültem ettől a bugaverőtől,meg a hercegtől....
Válasz #6045. hozzászólásra
Off
Nem nagyon látom át, hogy miért is kell ezt a gyereket ennyire lehúzni. Ahogy követem egy - egy topicban a bunkóságokat, amit vele műveltek, néha kinyílik az ember zsebében a bicska. Persze tudom én, hogy mond(hat) nagyokat, de ha eszerint mérnénk az embereket ezen a fórumon, akkor kb. a felével lehetne ezt csinálni, mert kb. a fele nem látott még traktort közelről, mert akkora baromságokat írnak be, hogy az eszméletlen! És ezt nálam okosabb ember mondta, amikor érdeklődtem a fórumról nála. És akkor most lehet majd írni, hogy mekkora pöcs vagyok, meg paraszt (nem szégyenlem), de igazából mindenkit az írása minősít, az, meg hogy hiénák módjára szedjünk ki valakit a sorból, és tépjük, marcangoljuk, mert egyedül úgysem tud majd védekezni, az igazán csordaszellem.
Egyébként privátban (akár személyesen is és nem csak szájkaratézva) szívesen vállalom a vitát ebben a témában!!!
On
Természetesen nem látni semmi érdemlegeset ,legközelebb kérd meg apádat, hogy ő kamerázzon legalább téged is látunk
Válasz #6060. hozzászólásra
KISKOMBÁJN-BUGAVERÖ!
Válasz #6059. hozzászólásra
nem csak 3akartam.
Válasz #6058. hozzászólásra
jo lesz az a felvétel is!!!!nyomjad!!!!