Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Áfástul 2 milla ma hazahoztam .Az lehet hogy 9 éves gép de egyedül a szivattyu felfogatás van meghegesztve a csövek nincsennek elérve .Légfékes.Szakaszolás ,nyomásállitás nyomáskijelzés monitorról is ,nyomtávállitás lehetséges háromállású fúvókatartó 1-1 légbeszivásos fúvókával,szivókosár 8 m tömlővel vegyszerbekeverő tartálymosó.Szinben tárolt gép ,első tulajtól.itt volt 40km re tőllem,és már tetszik is.Arra az évi 200 hektárra jó lessz ,a régi függesztettet meghagyom mellé tartaléknak ill a kis darabokra!
Akkor igy jártam de amit ráköltök az uj lessz.zsebbenyulós a szivattyú lehet a többi csak aprópiz.Azt mondta reggel a faterom hogy tök mindegy ugyis szét fogom szedni darabokra ha másért nem csak azért,hogy nehogy má unatkozzak.
Ugy gondoltam majd ha nem sikerül az alku, de nem kérette magát nagyon , igy már más permetezőre rá se nézek nehogy találjak jobbat jobb áron,utánna meg baxogasson az ideg.mostmár jöhet a sorvezető választás.
ilyenkor vannak jó vételek mert nincs konkurencia és van lehetőség a gép megvételére a hiénak árnyéka nélkül.
mi szintén igy vettük a Raut bár az bent volt az Axi telephelyén,de hirdetve még nem volt idejük kitenni.
Válasz #1582. hozzászólásra
A tiéd ritka jó vétel volt szerintem .figyeltem én is a gépet de nekem nagy lett volna igy tulságosan nem foglalkoztatott .Ma megkértem 2 milláért,azt mondta 2.2 de alszik rá eggyet.
Viszonyítás kérdése.Ha az én hardimhoz nézem,akkor nem ér többet 1,5 nél,ha pl. a szemi agrónál lévőhöz 1,65 milla,akkor nem sok.Nézd meg az expresszen lévő 2 berthud ot,az tetszik nekem.Ártándiaknál.
Válasz #1569. hozzászólásra
Aludtam rá eggyet ,mondok érte szerintem reális 2 millát ,lehet hogy elküld a tulaj a francba ,nem gond mert a forrás jobban tetszik ,és ráadásul uj is.
mi hülye kérdés?
alapgépnek hivja minden gyártó az induló vasát
nohát ami fölötte van az opció
nekünk mindig ez köll
dehát a Qanyjukat mind csak hímől
ahelyett h. a kezembe nyomna 1 tetves papirt amin ott vannak a számok
6960 hozzászólás
Válasz #1607. hozzászólásra
Biztos jó lesz.
Nem fontos a névért pizt adni.......
200ra meg egyenest luxus és tuttifrutti.
Szolgáljon nagy megelégedéstekre sokáig.
Válasz #1606. hozzászólásra
Áfástul 2 milla ma hazahoztam .Az lehet hogy 9 éves gép de egyedül a szivattyu felfogatás van meghegesztve a csövek nincsennek elérve .Légfékes.Szakaszolás ,nyomásállitás nyomáskijelzés monitorról is ,nyomtávállitás lehetséges háromállású fúvókatartó 1-1 légbeszivásos fúvókával,szivókosár 8 m tömlővel vegyszerbekeverő tartálymosó.Szinben tárolt gép ,első tulajtól.itt volt 40km re tőllem,és már tetszik is.Arra az évi 200 hektárra jó lessz ,a régi függesztettet meghagyom mellé tartaléknak ill a kis darabokra!
Válasz #1605. hozzászólásra
Áfa is van rajta?Amúgy én megkérdeztem volna a berthudot.Meg tudok külföldről,kb.2,2 milláért hardit is.
Válasz #1596. hozzászólásra
Megnéztem körbejártam elbeszélgettem a tulajjal, csak akkor még nem alkudtam .Jó lessz az!!!
Válasz #1598. hozzászólásra
Akkor igy jártam de amit ráköltök az uj lessz.zsebbenyulós a szivattyú lehet a többi csak aprópiz.Azt mondta reggel a faterom hogy tök mindegy ugyis szét fogom szedni darabokra ha másért nem csak azért,hogy nehogy má unatkozzak.
Válasz #1600. hozzászólásra
10000-ren túli vagyok csak nem látszik
Válasz #1601. hozzászólásra
nekem van
Válasz #1600. hozzászólásra
csak azért mert tegnap egy kicsit levoltál fagyva vagy nem ? szerintem igen, és te hogy álsz a permetezőkell nekem van és neked
Válasz #1599. hozzászólásra
több 1000x hahiszed hanem háháháhá
permeteződ van vagy vót vagy lesz???
offolni esszevissza csak a 10 000en túliak titkos társaságának szabad legálisan, amikor akarnak, meg ahol akarnak heheheheehhe
Válasz #1598. hozzászólásra
az off ban jártel-e már master
Válasz #1597. hozzászólásra
és mivan ha ráköll vergelni lóvét?
nemártana kipróbálni ilyesmit nem?
jóidőben beüzemelgetni.......
mutasson meg a Tas rajta mindent mi hogyan......
vagy ezek csak az én magán perverziós gondolataim????
másnak nincsenek ilyenek?
Válasz #1595. hozzászólásra
Ugy gondoltam majd ha nem sikerül az alku, de nem kérette magát nagyon , igy már más permetezőre rá se nézek nehogy találjak jobbat jobb áron,utánna meg baxogasson az ideg.mostmár jöhet a sorvezető választás.
Válasz #1594. hozzászólásra
Meg se nized tapogatod?
Válasz #1594. hozzászólásra
Berthoudot nem kérdezted?
Válasz #1583. hozzászólásra
Megálmodta hogy nekem kell eladnia 2 misiért! HOLNap megyek érte.
Válasz #1590. hozzászólásra
Botox árakat tudok ha kell
Válasz #1591. hozzászólásra
ütni agyon a tájmot
hát legyen vlm téma érted
hátha tudtok erről témázni
véletlenül!!!!
Válasz #1590. hozzászólásra
Minek jársz te kiállításokra, hogy a hostess csajokat stíröld?
Kertyitokszokra nem hoztatok árakat massrul viletlenül?
Válasz #1585. hozzászólásra
ilyenkor vannak jó vételek mert nincs konkurencia és van lehetőség a gép megvételére a hiénak árnyéka nélkül.
mi szintén igy vettük a Raut bár az bent volt az Axi telephelyén,de hirdetve még nem volt idejük kitenni.
Akkor hhasonló volt fönt januárban azt hittem azt vetted meg , néztem a képeket a tiédről!
Válasz #1586. hozzászólásra
Fent van az avatromon,meg visszább is tettem képeket.
Tedd fel,ha nem titkos!
Válasz #1583. hozzászólásra
Ezt nemtudtad figyelni,mert nem hirdették.Emailba kaptam az ajánlatot.
Majd megnézem amit mondtál a viszonyitás kedvéért.
A tiéd ritka jó vétel volt szerintem .figyeltem én is a gépet de nekem nagy lett volna igy tulságosan nem foglalkoztatott .Ma megkértem 2 milláért,azt mondta 2.2 de alszik rá eggyet.
Viszonyítás kérdése.Ha az én hardimhoz nézem,akkor nem ér többet 1,5 nél,ha pl. a szemi agrónál lévőhöz 1,65 milla,akkor nem sok.Nézd meg az expresszen lévő 2 berthud ot,az tetszik nekem.Ártándiaknál.
GREEN STAR 1
Válasz #1579. hozzászólásra
óóóóó
de pontosssaaaaann miii??
Párhuzamkövetőnek az antennája.
Válasz #1577. hozzászólásra
Hallod ez mi pontosan ez a jds cucc a tetőn?
Mondjuk egy majdnem 10 éves kertitoxért én is sokallom a 2.5 millát.De 200ha-ra tökéltesen elég.Én egy 1700-ast húzgálok kb:550ha-on.
Válasz #1575. hozzászólásra
ez nemtom mennyire lehet leélve
de ha nincs nagyon
akkor konstrukciósan 1 forrás faxba sincs a kertyókhoz kipest
Aludtam rá eggyet ,mondok érte szerintem reális 2 millát ,lehet hogy elküld a tulaj a francba ,nem gond mert a forrás jobban tetszik ,és ráadásul uj is.
Válasz #1573. hozzászólásra
az biztos
az meg 7500 a kopasz
kérdés h. hogyan gondolkodik az ember...
Válasz #1572. hozzászólásra
2000 es 16 kerettel elég lenne évente 200 ha ra!
Válasz #1571. hozzászólásra
9100 körül van a kopasz 3000es
azt?
Válasz #1570. hozzászólásra
3 misi környékén monitor nélkül hasonló felszereltségű forrást kapnék vadi ujat.
Vannak é ellenfelei?
Tegnap néztem ezt a prenyót mit szóltok hozzá?
18 m -es keret hidraulikus emelés-nyitás háromállású fúvókával ,2000+250 liter tartállyal kézmozó,tartálymosó,vegyszerbekeverő ,elekttromos szakaszolás,nyomásállitás, bekapcsolás,monitorról,látszólag jelentéktelen mechanikai hibákkal,2003 évjáratú KERTITOX.
AZ ára2.5 milla. sokallom érte,
Válasz #1567. hozzászólásra
a raura
ugrifixesek?
Válasz #1565. hozzászólásra
A vonórúd kormányzás olyan 1500 körül van, a rugózott híd 40 km/h 3700, isobus vezérlés automata szakaszolással 4500 körül.
Válasz #1565. hozzászólásra
Jóó van na, mindjárt!
Válasz #1564. hozzászólásra
mi hülye kérdés?
alapgépnek hivja minden gyártó az induló vasát
nohát ami fölötte van az opció
nekünk mindig ez köll
dehát a Qanyjukat mind csak hímől
ahelyett h. a kezembe nyomna 1 tetves papirt amin ott vannak a számok
Válasz #1563. hozzászólásra
Azért hülye a kérdés, mert a 2"-os hidránscsatlakozó is opció, az pl: 244 euro
Válasz #1562. hozzászólásra