Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Milyen cég forgalmaz függesztett 800 vagy 1000 literes vegyszerezőt 14 méteres kerettel ami hidraulikus nyitású, és esetleg fülkéből elektromosan szakaszolható? Persze elfogadható árban. A lengyel jarmet van, amivel semmi gond nincs, de ezek az extrák nincsenek benne és nem is hoznak be ilyen felszereltséggel ahol én kérdeztem.
Dugulni fog, elé meg kell venni a szórófejekbe tehető elemi szűrőket. de ha valami por állagúval kell permetezni, akkor jobb a szimpla réses, az elmegy elemi szűrő nélkül is.
Meg úgy láttam a sugarak megvannak döntve. Első előre hátsó hátra. Kvázi olyan mintha két oldalról permeteznéd a növényt. Ezért sokkal jobb a takarása.
Mennyibe kerül ez a dupla réses fúvóka? Én csak olvastam róla. DE bele gondolova lehet benne valami. Jövőre beruházok rá azt hiszem. De ha dugulni fog akkor mérges leszek. Viszont nekem valami olyasmi is rémlik hogy ezek másképp vannak számozva. Nem egyezik meg az áteresztő képességük a ugyanolyan számú más fajta fúvókával. De hogy merre tér el már nem emlékszem pontosan... talán vlami olyasmi volt írva hogy a sima négyes fúvóka helyére a kettős résesből hármast kell rakni ha ugyanúgy ugyanannyi lével akarunk menni.
Válasz #817. hozzászólásra
Miért, ne lenne indokolt? Akár Twinjet 08-ast is vehetnél azzal is kijön a 300 liter 12km/h-nál és nagyobb a rés nehezebben dugul el.
szerintem a hatos nem dugulhat el , mert azon már nagyon nagy a rés
viszont érdemes odafigyelni a cseppmértre is mert ugye a kalászvédelemhez ajánlott az apró ceppmérte , a 6os légbeszivásos még 6 bárnál is igen durva cseppeket képez....
ha nem fújna a szél akkor a sima duplaréses fúvóka lenne a legjobb
Az okosok azt mondják hogy lomb védelemben cask dupla résest szabad használni, mert a többi csak felülről megvágja azt jó napot, a dupla réses 30-40% kal nagyobb fedettséget biztosít állítólag...
6960 hozzászólás
Válasz #858. hozzászólásra
No nem is ártott már azt a régit lecserélni..
Válasz #858. hozzászólásra
Emmá döfi e api...
Mikor fogok én annyit keresni a fődeken h. közepes vontatott helyett nagy függesztettbe öljem a eurót.......???????
Soha.
Tetszik.
Válasz #855. hozzászólásra
Nálam megnézheted.........
Válasz #807. hozzászólásra
Mi lenne ez más,mint egy flakon mosó(lyogj)...
Válasz #854. hozzászólásra
Egyértelmű az Amazone a király. A második a Pilmet atöbbi sokkal lassabban ment amit a Zetor húzót az meg megbukott.
Válasz #854. hozzászólásra
Megnéztem volna a függesztettjét is!
Válasz #853. hozzászólásra
Az amazone ,magasan verte a mezőnyt!
Itt az új Hi-Tec fúvóka !
Válasz #847. hozzászólásra
a múltkor volt róla szó, hogy valakinek ragasztott valami speckós emberke
valahol megkell legyen, még tel,szám is volt
tartály az patika árban lehet,
Felhívod a megfelelő embert, az kijön, ha műanyag a tartály hegeszti, ha műgyanta ragasztja, aztán lehet fizetni.
szélvédőragasztó
Válasz #846. hozzászólásra
Mipéz lehet 1 tartály?
Ragasztása ezeknek hogyan szakszerű?
Válasz #845. hozzászólásra
KÉT VÁLASztás van,ragasztás,vagy csere
Válasz #843. hozzászólásra
Tehát akkor módosítok mivel látom morgós vagy.....
Mivan ha beléállitom hajnalban a fejszét a tartályodba titokban?
Mit lépsz erre????
Válasz #842. hozzászólásra
Mit mérgelődsz, nemjó kérdés?
Mi a teendő az a kérdés?
Válasz #841. hozzászólásra
Szerintem ugyanaz mint egy másik permetezőnél... szerinted?
Válasz #841. hozzászólásra
Akkor folyik belöle a lé
Mi van ha az UXnek széjjelreped a tartálya??
Válasz #837. hozzászólásra
Az interat bármit összelegóz neked, amit kívánsz, de tuti nem a legolcsóbb!
Válasz #837. hozzászólásra
agromechanika kapható hidrós kerettel,de 15m-es.
Válasz #836. hozzászólásra
Szerintem nem kell 300 liter víz, elég arra 250 is, az meg már elmegy egy 04-es fúvókán is
Milyen cég forgalmaz függesztett 800 vagy 1000 literes vegyszerezőt 14 méteres kerettel ami hidraulikus nyitású, és esetleg fülkéből elektromosan szakaszolható? Persze elfogadható árban. A lengyel jarmet van, amivel semmi gond nincs, de ezek az extrák nincsenek benne és nem is hoznak be ilyen felszereltséggel ahol én kérdeztem.
Válasz #822. hozzászólásra
De a táblázat amit belinkeltem ott helyesek az adatok tehát ha 300 litert akarok kinyomni 10-12km/h mellett akkor 06os fúvóka kell nekem?
van fölös Tee-jet IDKT-5-ösÖM ,egy garnitúra 18méterre
Válasz #824. hozzászólásra
Dugulni fog, elé meg kell venni a szórófejekbe tehető elemi szűrőket. de ha valami por állagúval kell permetezni, akkor jobb a szimpla réses, az elmegy elemi szűrő nélkül is.
ITT egy írás a helyes fúvóka megválasztás fontosságáról
Válasz #831. hozzászólásra
Ha tutira akarsz spriccelni annak ára lesz(van).......
Válasz #829. hozzászólásra
ajajj! Az se ócsó.
Válasz #826. hozzászólásra
Meg úgy láttam a sugarak megvannak döntve. Első előre hátsó hátra. Kvázi olyan mintha két oldalról permeteznéd a növényt. Ezért sokkal jobb a takarása.
Válasz #827. hozzászólásra
1800
Mondjuk itt is csemegézhetsz a Lechlerek közt
Itt meg a TeeJet. Bal oldalt a Lapos szórásúak közt nézelődhetsz.
Válasz #825. hozzászólásra
Áááá ilyen eszembe se jutott. A legócsóbb műanyagot lehet tudni?
Az áteresztőképesség megegyezik, a cseppméret kisebb azonos méretű hagyományos fúvókáéhoz képest.
Ugyan az. Színt a színre !
Ha mondjuk kerámiásat veszel az lehet 4000 is........
Válasz #810. hozzászólásra
Mennyibe kerül ez a dupla réses fúvóka? Én csak olvastam róla. DE bele gondolova lehet benne valami. Jövőre beruházok rá azt hiszem. De ha dugulni fog akkor mérges leszek. Viszont nekem valami olyasmi is rémlik hogy ezek másképp vannak számozva. Nem egyezik meg az áteresztő képességük a ugyanolyan számú más fajta fúvókával. De hogy merre tér el már nem emlékszem pontosan... talán vlami olyasmi volt írva hogy a sima négyes fúvóka helyére a kettős résesből hármast kell rakni ha ugyanúgy ugyanannyi lével akarunk menni.
Válasz #821. hozzászólásra
most már látom, de a linken az első a Légbeszívásos Turbo TwinJet AITTJ60 volt , nem figyeltem, hogy a második nem légbeszivásos
Válasz #821. hozzászólásra
Olyant is használok amit beírtál. Szépen dolgozik.
Válasz #818. hozzászólásra
én arra gondoltam mint lentebb írtam, nem légbeszívásosra!
Miért, ne lenne indokolt? Akár Twinjet 08-ast is vehetnél azzal is kijön a 300 liter 12km/h-nál és nagyobb a rés nehezebben dugul el.
A legjobb a kupos fuvoka.Aminek olyan a szorásképe mint a háti permetezőnek.
szerintem a hatos nem dugulhat el , mert azon már nagyon nagy a rés
viszont érdemes odafigyelni a cseppmértre is mert ugye a kalászvédelemhez ajánlott az apró ceppmérte , a 6os légbeszivásos még 6 bárnál is igen durva cseppeket képez....
ha nem fújna a szél akkor a sima duplaréses fúvóka lenne a legjobb
Válasz #816. hozzászólásra
De a 06 os indokolt lehet a lentebb ítt hozzászólásom szerint? Illetve előtte benne a kis szűrő akkor és el dugul?
Válasz #815. hozzászólásra
u.az a szinü u. annyit ad ki csak ezen kissebbek a rések és hamarabb eldugul(mert ugye itt 2 résen megy ki annyi mint a másiknál 1-en)
Válasz #814. hozzászólásra
És ez sokkal többet adni ki mint ami nekem van gombázós fúvóka.Amúgy az is nagyon szépen fed 3-4 bárnál már
Válasz #813. hozzászólásra
igy igaz
Válasz #812. hozzászólásra
Az okosok azt mondják hogy lomb védelemben cask dupla résest szabad használni, mert a többi csak felülről megvágja azt jó napot, a dupla réses 30-40% kal nagyobb fedettséget biztosít állítólag...
Én a pirossal gombázok a kékkel gyomírtok.Amúgy 120-04 meg 120-03
Válasz #810. hozzászólásra
http://www.teejet.com/media/39937/li-tj123-r1-hu_twins_a4_2009_lo%20res.pdf
Erre gondoltam