Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát a repcsizést már most nagyon meg kel indokol hogy engedélyt adjanak permetezésre amúgy meg csak nálunk van még hagyománya a repcsizésnek az eu-ba máshol nagyon nem meg amúgy is ki szoritya a hidas permetező pedig az voltám a hatékony jött reggel 5 óra nula nulakor ebéd után viszlát azt kész volt 300ha napra ripsz ropsz
hát igen majd kiderül hogy mit akarnak és milyen komolyan veszik a dolgokat! de már ki kellett hogy találjanak valamit ,hogy lehessen egy kis pénzt beszedni!de majd ezt a dolgot is túléljük valahogy :))
Nem lesz nagy dolog annál könnyebben ellehet bukni pl.szórás kép vizsgálat max 10% eltérés lehet szemre vételezés pl permetező keret állapota lóg e agyon hegesztet e repedt stb szivattyú nyomás képessége pl adott kert nagysághoz tud e annyi vegyszert szállítani hogy minden fúvóka ugyan annyi vegyszert jutat ki pl egy 24-m kereten ilyesmi
Sziasztok bele bele olvasgattam amit itt írogattok most jártam 3-nap okításra növ védő és méreg raktár kezelőire ott pedzegették ugyan ezt a témát permetezőgépek vizsgáztatása azt mondták az ottani szakik 2014-től állítólag kötelező lesz minden fél le szántó földi permetezőre el mutogaták hogy fog ez egy szer működni kb milyen anyagi vonzata lesz nagyság rendileg kb 40 000 papír állítólag 2-évre adják majd a vizsgát stb stb azt is mondták hogy ez nem mostani dolog már 10-ével ez ellőt ti csak nem tudnak meg egyez ni a MULTIK hogy ki csinálja nagyon nagy pénzekről van szó röviden kb ennyi
Nem kell ezt túlragozni,ez nem az az ország. Passzív ellenállás van,most elégedjenek meg egyenlőre a kamarai regisztrációval. Idén meg majd lesz tagdíj gondolom,a permetezőkre nem jut már idő
Válasz #2043. hozzászólásra
Csak mert megkaptam a Gazdálkodók kézikönyve 2013 as kiadást! És azt írja hogy 2011.dec. 15 től nem csak szemrevételezéssel ellenőriznek.
És esetleges ellenőrzéskor fogják majd kérni a permetező
nek is a felülvizsgálatát igazoló igazolást.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, a permetezőket melyik hatóság ellenőrzi?
És az időszakos felülvizsgálat miből áll? Minek kell megelelni? És hol végzik?
decsi néven ír.
A kombinátoros topicban írt legutóbb sokat a saját készítésű fogasáról. Sok képpel. De a legutóbbi bejegyzése a John Deere-os topicban van.
Különben az ára nekem is megütötte a szemem. Ennyiért ekkora gépet még ha kicsit csinálni kell is megérheti.
Ezekkel lettek anno az SP2002-esek felújítva elosztó kevertetőszelep,és a nyomásszabályzó,ezek még rézből kerámiábol készültek,most is van hasonló de az alu meg műanyag,szinte örökös dolgok tee-jet márka
Nekünk is van egy ilyen szabályzónk, új, gépen még nem volt. Ez amúgy mire való? Mert fel akartuk rakni egy 600 literes rau-ra, de úgy néz ki inkább veszünk egy lengyel egységet, tavaly néztük Dváron, húsz körül, de vétel előtt azért jobban körülnézünk.
Na ezt találtam ,elosztó és szabályzó,nem új ,de még gépre nem volt szerelve, régebben csináltam 3db Mtz elejére(motor mellé kétoldalt 5-500l) permetezőt, akkor többet vettem belőle
Nem látok emailt, írsz nekem a zsoltee77@gmail.com címemre, hogy mennyi lenne és hol laksz pontosan? Valamelyik nap mindenképp megyek Dombóvárra, meglátogatlak..
Üdv mindenkinek. Volna nekem egy Novor vegyszerezőm ,és rapitox kéthengerest tennék rá.szerintem az is megfelelő volna rá,de it minálunk pár gazda azt mondta hogy nem lesz jó mert a nyomást nem lehet annyira szabályozni nála. mit tanácsoltok? válaszotokat előre is köszönöm.
Köszi szépen, volt ilyened, vagy ezek a szakaszolók egyformák? Az enyémen letörtek a karok, meg tömítetlenségi probléma is van. Megnézheted, ha eszedbe jut, aztán megboltoljuk.
Na ez jó hír, akkor egyszerűbb a dolog. Az Axiálnál olyan árakat tudnak mondani, hogy csak pislogok. Nem vagyok ugye nagy törzsvásárló, néha-néha kell valami, nincs kedvezményem, horror.
6960 hozzászólás
Válasz #2057. hozzászólásra
Inkább az a baj hogy az a pár meglévő gép is már nagyanyám korban van és újat venni még drágább mint a hidas!
Nézzétek mit találtam:
http://meresz.info/node/109
Válasz #2056. hozzászólásra
Az tévedés hogy az EUban csak Mo-on van Mg.-i repülés. Kb a tagállamok felében van!!!
Válasz #2056. hozzászólásra
igen sajnos ezt a fajta növényvédelmi technológiát kiszorítják az únió által kitalált törvények, és így marad a hidas traktoros megoldás.
Válasz #2054. hozzászólásra
Hát a repcsizést már most nagyon meg kel indokol hogy engedélyt adjanak permetezésre amúgy meg csak nálunk van még hagyománya a repcsizésnek az eu-ba máshol nagyon nem meg amúgy is ki szoritya a hidas permetező pedig az voltám a hatékony jött reggel 5 óra nula nulakor ebéd után viszlát azt kész volt 300ha napra ripsz ropsz
Válasz #2054. hozzászólásra
de azokat csakis működés közben lehet majd átvizsgálni
Jah még majd a repülöket is érdekes lesz majd bevizsgálni
Válasz #2051. hozzászólásra
hát igen majd kiderül hogy mit akarnak és milyen komolyan veszik a dolgokat! de már ki kellett hogy találjanak valamit ,hogy lehessen egy kis pénzt beszedni!de majd ezt a dolgot is túléljük valahogy :))
Nah akkor a kis novor1005-ösöm még idén kihasználom! Aztán úgyis bukta lesz neki.
Válasz #2050. hozzászólásra
Nem lesz nagy dolog annál könnyebben ellehet bukni pl.szórás kép vizsgálat max 10% eltérés lehet szemre vételezés pl permetező keret állapota lóg e agyon hegesztet e repedt stb szivattyú nyomás képessége pl adott kert nagysághoz tud e annyi vegyszert szállítani hogy minden fúvóka ugyan annyi vegyszert jutat ki pl egy 24-m kereten ilyesmi
Válasz #2049. hozzászólásra
Ha jól tudom 2016 ra a permetezőgépeknek kell rendelkezniük vizsgával!? nagyon kíváncsi leszek ezekre a dolgokra!
Válasz #2048. hozzászólásra
Papír szerint már 2005 óta kötelező, csak nincs aki megcsinálja. De ha tényleg ennyi lesz, mint amit alább írtatok, akkor hamar lesz rá jelentkező!!
Sziasztok bele bele olvasgattam amit itt írogattok most jártam 3-nap okításra növ védő és méreg raktár kezelőire ott pedzegették ugyan ezt a témát permetezőgépek vizsgáztatása azt mondták az ottani szakik 2014-től állítólag kötelező lesz minden fél le szántó földi permetezőre el mutogaták hogy fog ez egy szer működni kb milyen anyagi vonzata lesz nagyság rendileg kb 40 000 papír állítólag 2-évre adják majd a vizsgát stb stb azt is mondták hogy ez nem mostani dolog már 10-ével ez ellőt ti csak nem tudnak meg egyez ni a MULTIK hogy ki csinálja nagyon nagy pénzekről van szó röviden kb ennyi
Válasz #2045. hozzászólásra
Nem kell ezt túlragozni,ez nem az az ország. Passzív ellenállás van,most elégedjenek meg egyenlőre a kamarai regisztrációval. Idén meg majd lesz tagdíj gondolom,a permetezőkre nem jut már idő
Válasz #2045. hozzászólásra
Tudom,de ha nemtudják biztosítani a vizsgálat hátterét,akkor nem követelheti.
Válasz #2043. hozzászólásra
Csak mert megkaptam a Gazdálkodók kézikönyve 2013 as kiadást! És azt írja hogy 2011.dec. 15 től nem csak szemrevételezéssel ellenőriznek.
És esetleges ellenőrzéskor fogják majd kérni a permetező
nek is a felülvizsgálatát igazoló igazolást.
Válasz #2040. hozzászólásra
Ennyiért jó hardit kapsz.
Válasz #2041. hozzászólásra
Hol végzik?Nem hallottam még sehol.Itt egy növényvédős,mobil vizsgálóállomáson agyalt.Kell a pénz neki.
Forumozo kollégák!Van valakinek elado 200-300l permetezö tartály elado?Traki orrára kéne bacilus szoro technikához tartálynak mtz-ére.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, a permetezőket melyik hatóság ellenőrzi?
És az időszakos felülvizsgálat miből áll? Minek kell megelelni? És hol végzik?
Válasz #2035. hozzászólásra
Szia!
Jó állapotú kellene 2-3m között gondolkodom.
Válasz #2038. hozzászólásra
decsi néven ír.
A kombinátoros topicban írt legutóbb sokat a saját készítésű fogasáról. Sok képpel. De a legutóbbi bejegyzése a John Deere-os topicban van.
Különben az ára nekem is megütötte a szemem. Ennyiért ekkora gépet még ha kicsit csinálni kell is megérheti.
Válasz #2037. hozzászólásra
Ki az?Nekem tetszik,nitrosolt szórni.Olcsó,had marja.
Válasz #2036. hozzászólásra
Erről még érdeklődni is tud itt mert a gazdája is írogat ide.
Válasz #2035. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3433907/vontatott-permetezo.html
Válasz #2029. hozzászólásra
Mennyit szánsz rá?
Válasz #2030. hozzászólásra
Ezekkel lettek anno az SP2002-esek felújítva elosztó kevertetőszelep,és a nyomásszabályzó,ezek még rézből kerámiábol készültek,most is van hasonló de az alu meg műanyag,szinte örökös dolgok tee-jet márka
Válasz #2032. hozzászólásra
GAMBETTI BARRÉRA 2200l 18m.Légrugós keret Számítógépes,7szakasz kézi. nyitás is.2000évi
Válasz #2031. hozzászólásra
Szia!
Milyen típus, hány éves?
Válasz #2029. hozzászólásra
Az enyém lehet hogy eladó lessz de csak kb 1 hónapmulva tudom meg hogy végleges lessz e az elhattározás.
Válasz #2023. hozzászólásra
Nekünk is van egy ilyen szabályzónk, új, gépen még nem volt. Ez amúgy mire való? Mert fel akartuk rakni egy 600 literes rau-ra, de úgy néz ki inkább veszünk egy lengyel egységet, tavaly néztük Dváron, húsz körül, de vétel előtt azért jobban körülnézünk.
18-as kerettel.
Sziasztok!
Érdeklődnék nem-e tud valaki 2000-2500 liter közötti vontatott permetezőgépet eladót. Jó állapotút!
Válasz #2012. hozzászólásra
Habinál tizen ezer forint.
Omega Gépker Kft (Lakner Melinda: 30-9472368) Itt biztosan van vadonat új.
Válasz #2024. hozzászólásra
A boltban ez 80e neked egy 20-as ha megfelel
Válasz #2023. hozzászólásra
Nem látom magam előtt, hogy ez hogyan megy fel az enyémre, de biztos. Mi pénz lenne?
Válasz #2021. hozzászólásra
Na ezt találtam ,elosztó és szabályzó,nem új ,de még gépre nem volt szerelve, régebben csináltam 3db Mtz elejére(motor mellé kétoldalt 5-500l) permetezőt, akkor többet vettem belőle
Válasz #2020. hozzászólásra
Nem látok emailt, írsz nekem a zsoltee77@gmail.com címemre, hogy mennyi lenne és hol laksz pontosan? Valamelyik nap mindenképp megyek Dombóvárra, meglátogatlak..
Üdv mindenkinek. Volna nekem egy Novor vegyszerezőm ,és rapitox kéthengerest tennék rá.szerintem az is megfelelő volna rá,de it minálunk pár gazda azt mondta hogy nem lesz jó mert a nyomást nem lehet annyira szabályozni nála. mit tanácsoltok? válaszotokat előre is köszönöm.
Válasz #2019. hozzászólásra
másképp néz ki de ezt a célt szolgállja ,nyomásállító ,és elosztó ,két részböl áll(mig össze nem csavarjuk őket)és márka Tee-jet
Válasz #2018. hozzászólásra
Köszi szépen, volt ilyened, vagy ezek a szakaszolók egyformák? Az enyémen letörtek a karok, meg tömítetlenségi probléma is van. Megnézheted, ha eszedbe jut, aztán megboltoljuk.
Válasz #2017. hozzászólásra
De ha jól körülnézünk a polcon találnánk neked valamit
Válasz #2015. hozzászólásra
Na ez jó hír, akkor egyszerűbb a dolog. Az Axiálnál olyan árakat tudnak mondani, hogy csak pislogok. Nem vagyok ugye nagy törzsvásárló, néha-néha kell valami, nincs kedvezményem, horror.
Válasz #2015. hozzászólásra
Na végre!
Válasz #2014. hozzászólásra
Dombóváron a volt Skoda(peugeot )szalonban nyit az interat boltot,vegyszerezőben ők is jók
Válasz #2013. hozzászólásra
Hát ez gyors volt, köszi.
Szia! Oldalt a céglistán az elsőnél Szekszárdon!
Van nekem egy Agromehanika 200L-es permetezőm, de már nem az igazi, kompletten cserélném ezt az egységet rajta. Hol nézelődjek, mibe kerül kb?
Válasz #2010. hozzászólásra
Ért ,de a mostani hat körül nem is tudom