Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Helló én merem ajánlani a Csolyosi-Malupés permetezöket ugyanaz az olasz udor szivatyu van rajtuk mint a Foráson önbeállos keret öblitö rajta árban 1/3-ával olcsobb a forrástol 10-évet nyustöltem amit elöször vetem töluk aztlecseréltem egy ugyancsak malupés nagyobra remélem ez sem lessz roszabb mint az elödje volt.
Egyiket sem ismerem, így csak annyit mondok ha azonos tudásúak, ennyivel támogathatod a magyar ipart.
Az önbeállós keret azt jelenti, hogy a keret a vázon nem fixen van rögzítve hanem egy olyan felfüggesztéssel, ami által a traktor billegésétől függetlenül a keret külön életet él, és mindig vízszintes marad menet közben, nem csapkolódik. Ez az elmélet, a gyakorlatban azért nem biztos, hogy ez mindig halálpontosan így működik, de sokkal jobb az önbeállós, mint a sima. A csörlős emelés meg azt jelenti, hogy a növénykultúra magasságához igazodva a tartályhoz képest a keretet egy csörlővel és drótkötéllel tudod emelni. A hidraulikus emelés persze jobb, mert ott menet közben is lehet állítani ha kell, a kérdés csak az, hogy megér e neked annyi plusz összeget, amennyivel többe kerül.
Sziasztok.Szántóföldi permetező-hidraulikás- kellene vennem. AGS1000/15 , G-jet800/15 ,Lengyel, vagy forrás1000/15. Melyiket javasoljátok?
Mit jelent az önbeállós,csőrlős emelésű adapter ? Köszi.
nem akarlak rémisztgetni de ahogy elnézem mennyire letakarittoták a gépet a szivattyú nincs véletlenül szétfagyva ??
hiszen ha az automatikát ennyire leszedték a pumpa is kellett volna nekik
Passznem tudtam kipróbálni mert valakinek biztos írtó nagy szüksége lehetett a kutyafejre és 50 cm levegőcsőre és levágták róla,csak felakasztottam és hazahoztam.
Mi a véleményetek a Malupe 800/15-os permetezorol?
Mennyivel gyengébb gép mint a Forrás?
Nekem Forrás van és meg vagyok vele elégedve haver akarna venni most egy Malupet 30ha-ra kellene neki
18-as a kerete, szivattyú nem az eredeti rajta bár szerintem két ilyen permetezőt is ellátna 440liter/perc egy olasz (márkáját nem tudom nem "AR" tuti"A gépet egy tsz-től vettem c vágányon volt már 5-6 éve.
A szakaszolón elgondolkodok mert nem feltétlenül ragaszkodok az elektromoshoz.A rendbehozatala az nem egy hétvégi program lesz de megoldom valahogy,nem minden áron ragaszkodnék a rau cuccokhoz inkább az egyszerűségre törekednék.
na végre látni a német méregkeverőt!!
faxa gép,de sok munka lesz mire rendbe rakod!
van szakaszolóm de nem elektromos.
ha akarod hívj fel megadok egy Raus szaki számát nála biztos lesz cucc de kösd fel a lepedőt mert euróban beszélget!!
a keretről érdekel majd még fotó..
6960 hozzászólás
Válasz #2106. hozzászólásra
Helló én merem ajánlani a Csolyosi-Malupés permetezöket ugyanaz az olasz udor szivatyu van rajtuk mint a Foráson önbeállos keret öblitö rajta árban 1/3-ával olcsobb a forrástol 10-évet nyustöltem amit elöször vetem töluk aztlecseréltem egy ugyancsak malupés nagyobra remélem ez sem lessz roszabb mint az elödje volt.
Abban bízom hogy, az EXPON sokan szembesültek a gépárakkal és valaki megveszi a permetezőmet.
Egyiket sem ismerem, így csak annyit mondok ha azonos tudásúak, ennyivel támogathatod a magyar ipart.
Az önbeállós keret azt jelenti, hogy a keret a vázon nem fixen van rögzítve hanem egy olyan felfüggesztéssel, ami által a traktor billegésétől függetlenül a keret külön életet él, és mindig vízszintes marad menet közben, nem csapkolódik. Ez az elmélet, a gyakorlatban azért nem biztos, hogy ez mindig halálpontosan így működik, de sokkal jobb az önbeállós, mint a sima. A csörlős emelés meg azt jelenti, hogy a növénykultúra magasságához igazodva a tartályhoz képest a keretet egy csörlővel és drótkötéllel tudod emelni. A hidraulikus emelés persze jobb, mert ott menet közben is lehet állítani ha kell, a kérdés csak az, hogy megér e neked annyi plusz összeget, amennyivel többe kerül.
Ragaszkodsz a függesztetthez?
Sziasztok.Szántóföldi permetező-hidraulikás- kellene vennem. AGS1000/15 , G-jet800/15 ,Lengyel, vagy forrás1000/15. Melyiket javasoljátok?
Mit jelent az önbeállós,csőrlős emelésű adapter ? Köszi.
Válasz #2104. hozzászólásra
természetesen!!majd hívsz!léptem jó éjt...
Válasz #2103. hozzászólásra
Akkor majd egyeztetünk egy időpontot
Válasz #2101. hozzászólásra
szívesen várlak bármikor!!
Válasz #2099. hozzászólásra
kis segítség hogy van kialakitva a rendszer
Válasz #2100. hozzászólásra
Majd lehet megnézném a permeteződet,mi hogy van rajta,úgyis jön most 2 hónap táppénz úgyhogy időmilliomos leszek.
Válasz #2099. hozzászólásra
hoppá!!így már tuti a cucc!!
Válasz #2097. hozzászólásra
Az a régi szivattyújának csak egy része ami a képen van,a másik szivattyút 7 lakat alatt tartották egy pincében.
Válasz #2096. hozzászólásra
Egyenlőre marad a régi,meglátom hogy eszi majd a pénzt a felöltöztetése még az is lehet hogy kap újat abból is.
Válasz #2095. hozzászólásra
nem akarlak rémisztgetni de ahogy elnézem mennyire letakarittoták a gépet a szivattyú nincs véletlenül szétfagyva ??
hiszen ha az automatikát ennyire leszedték a pumpa is kellett volna nekik
Válasz #2094. hozzászólásra
a fúvóka tartó sort cseréled vagy marad a gyári??
Válasz #2093. hozzászólásra
Vannak még apróbb hiányosságok pl az a nagy üresség az elején
Válasz #2093. hozzászólásra
Gondolom igényli a féket,a jelenlegi 1200 literes permetezőmön meg voltam fék nélkül is.De legalább már ott tartanék hogy csak a féket kell megoldani.
Válasz #2092. hozzászólásra
biztos müködni fog nekünk is jó rajta de kell is mert ha tele lesz a tartály megtapasztalod hogy fog tolni ha nem használod!
Válasz #2091. hozzászólásra
Passznem tudtam kipróbálni mert valakinek biztos írtó nagy szüksége lehetett a kutyafejre és 50 cm levegőcsőre és levágták róla,csak felakasztottam és hazahoztam.
Válasz #2090. hozzászólásra
nem semmi !!ez tényleg ellátja a rendszer röhögve!
légféked müködik a gépen??
Válasz #2089. hozzászólásra
Fasza a gép,remélem az enyém is ilyen állapotba kerül hamarosan,Ilyen a szivattyú rajta
Válasz #2075. hozzászólásra
Válasz #2087. hozzászólásra
Már megtaláltam 15 m es kerettel 500 ezer + áfa
Válasz #2086. hozzászólásra
nekei 15m-es kerettel kell
Válasz #2085. hozzászólásra
Ez olcsóbb!
Válasz #2084. hozzászólásra
800l 15m-es kerettel
Válasz #2083. hozzászólásra
Milyen paraméterekkel?
Válasz #2082. hozzászólásra
cca 1600€+áfa csakhogy a malupe is olasz felszerelést használ (szivattyú, elosztó, porlasztó)
Nem tudom h a lengyel mit használl?
Válasz #2080. hozzászólásra
Üdv,csatlakoznék az előttem szóló Mf-es kollégához,ha olcsóbb a lengyel is nagyon jó,agroman- nál az enyém onnan van P-166.
Válasz #2080. hozzászólásra
Mi pénz?Nekem volt lengyel wiraxos,ha olcsóbb,lengyelt vegyen.
Mi a véleményetek a Malupe 800/15-os permetezorol?
Mennyivel gyengébb gép mint a Forrás?
Nekem Forrás van és meg vagyok vele elégedve haver akarna venni most egy Malupet 30ha-ra kellene neki
Válasz #2078. hozzászólásra
Ennek az árnak ha a 10 %-át rákölteném csacsi ragyi permettyűm lenne
Válasz #2077. hozzászólásra
egy ilyennek mint a tied 18 kerettel,ráadásul csak 2850 literes tartállyal 24000 euró+áfa!!
Válasz #2076. hozzászólásra
Egy két ilyen c vágányos igazi kincs,csak sajna egyre kevesebb van belőle.
Válasz #2075. hozzászólásra
szeretem én is a C vágányos gépeket!!
Válasz #2074. hozzászólásra
18-as a kerete, szivattyú nem az eredeti rajta bár szerintem két ilyen permetezőt is ellátna 440liter/perc egy olasz (márkáját nem tudom nem "AR" tuti"A gépet egy tsz-től vettem c vágányon volt már 5-6 éve.
Válasz #2073. hozzászólásra
akkor ha jól gondolom 18 a kereted!szivattyú van rajta?
amúgy igen keresek ilyesmi állapotú Raut mint a tied végül is a fontos hogy a kerete meglegyen.
te cégtől vetted vagy maszektól?
Válasz #2072. hozzászólásra
Ilyesmibe gondolkodok én is,plusz még a kereten akarnék hosszabbítani hogy 5 gépalját vigyen a 6200 ih vetőgépből.
Ár: 50.000.-Ft
Feladó adatai:
Név: Szemerei László
Telefonszám: +36309298061
Helység: Polgárdi
Teljesen új szakaszoló eladó.
Válasz #2071. hozzászólásra
#Válasz #2069. hozzászólásra
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2460094/Permetezohoz-5-szakaszos-szakaszolo-szelep-elado.html#
ez olyan jó árban van hogy megéri és új!!
Válasz #2068. hozzászólásra
Tisztában kell lenni az értékrendekkel nah...
Válasz #2067. hozzászólásra
A szakaszolón elgondolkodok mert nem feltétlenül ragaszkodok az elektromoshoz.A rendbehozatala az nem egy hétvégi program lesz de megoldom valahogy,nem minden áron ragaszkodnék a rau cuccokhoz inkább az egyszerűségre törekednék.
Válasz #2066. hozzászólásra
a tartály oldalán levő litercsík matrica ára 13 000+áfa!!
a nagy szívó has szűrő ára 10lepedő+fa
Válasz #2066. hozzászólásra
na végre látni a német méregkeverőt!!
faxa gép,de sok munka lesz mire rendbe rakod!
van szakaszolóm de nem elektromos.
ha akarod hívj fel megadok egy Raus szaki számát nála biztos lesz cucc de kösd fel a lepedőt mert euróban beszélget!!
a keretről érdekel majd még fotó..
Ezt a gépest akarnám felöltöztetni.
Válasz #2064. hozzászólásra
Látom koma keresed a rau cuccot,ha ráakadnál a keresés közbe szakaszolóra vagy vezérlésre és neked nincs rá szükséged gondolj már rám.
Válasz #2048. hozzászólásra
Ausztriában Németországban 5 évre adják a vizsgát!!!
ki ne találják már a 2 évet mert lehidalok!!
Válasz #2060. hozzászólásra
No jó korán kezdte a nagyid! harmincnehány évesen unokája van
Válasz #2025. hozzászólásra
Még alszom rá egyet, egy ismerős lehet, hogy tud szerezni eredetit, akkor nem kellene barkácsolnom. Viszont tetszik, hogy van benne anyag.
Válasz #2058. hozzászólásra
Bocsánat nem jól fejeztem ki magam igazad van de nálunk el terjedtebb , ugyan ezt a Gödöllői cucot nyomták tanfolyamon is