Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórum
Szarvasmarhatartás - tej termelése / információ...
Jó napot mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni hízottbika támogatással kapcsolatban. Azzal tisztában vagyok, hogy 2006 volt a bázisév. Azóta csak venni lehet kvótát. A kérdésem az lenne, hogy mennyiért megy a kvóta és milyen papírok szükségesek hozzá? Falugazdász intézi a papírmunkát?
Mennyi most a támogatás a bikára?
Előre is köszönöm!
Válasz #492. hozzászólásra
Tehénkék megkörmölve, minden szép és jó, nincs semmi csülökprobléma!!!!
Soha nem láttam még marha körmölést. Igazi élmény volt!!!
Válasz #487. hozzászólásra
Megnéztem a lábát, megnyomkodtam, különösen nem volt érzékeny neki sehol sem. Apu vágott a körméből, h legalább ne feszítse neki egyik a másikat. Vasárnap jön a körmölő, Szolnokról....remélem, jó lesz!
Nyomkodd meg a talpát vagy a bokáját lábszárát és megtudod hol fáj neki és aztán lehet kuruzsolni.Ahol fáj neki nyomás hatására azt kell jobban szemügyre venni,többször is nyomd meg neki amíg biztos nem leszel benne ,hogy ott fáj neki.Szerintem azért mert megnőtt a körme attól még nem kellene állandóan feküdnie.Hány éves??
Acconykám sokat foglalkozott tehenekkel meg anyósom is, majd ha hazaértem megkérdezem és holnap hátha tudok mondani valamit... de megnézem hátha tudok velük csetelni
Válasz #477. hozzászólásra
A köröm nőtt rosszul szerintem. Hogy is mondjam, az egyik ránőtt a másikra...túl nagy a körme. Legalábbis remélem, hogy csak ennyi a baj....Vagy attól nem fájna neki ennyire? (sokat fekszik, fejés után elég hamar lefekszik, fekve eszik néha, és kapkodja a lábát)
Sziasztok! Tudna nekem valaki JÓ csülökápoló szakembert ajánlani? Olyan kellene, aki Pest megyében is dolgozik, és hajlandó 3 tehén miatt is kijönni. Nagyon sürgős lenne, nagyon fáj az egyik tehénke lába....
Előre is köszönöm a segítséget!
A Rómán borjúnak nincs semmi papírja,de ha lenne akkor sem jó mert sem a Török sem a Görög nem veszi.Tudomásom szerint csak az Olasz viszi el őket.
De ha kapsz hozzá papírt akkor sem tudod őket honosítani
Válasz #472. hozzászólásra
Nem az a baj, hogy román, hanem nincs papirja. Két éve vettünk 1 ilyen üszőt érsekhalmán(bács-kiskun) sohasem jött meg a marhalevele, a karantén szabályokról meg elfelejtett az eladó szólni. Amúgy egy ismerős volt 2 éve németo-ban egy boci aukción, vett is 200 db 1 hetes hegyitarka üszőt, de ott a papirok érdekes módon 1 héten belül hiánytalanul megérkeztek. Ha jól emlékszem kb 300 eu volt darabja + fuvar
Válasz #470. hozzászólásra
Nálunk a 8 hetes mt bika 125e ft, holnap teszek a netre 1 hirdetést,az üsző árak engem is érdekelnének, most van 1 4 hetes mt+limusin üszőnk, az a jövő hónapben lesz eladó.
lenyomta viktir mint a hizobika tamogatasbol is 14000 ez db kifizetes elöt egy hetel hoztak egy kormagy rendeletet az fm esek montak nekik is kel egy kis premium
2146 hozzászólás
Jó napot mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni hízottbika támogatással kapcsolatban. Azzal tisztában vagyok, hogy 2006 volt a bázisév. Azóta csak venni lehet kvótát. A kérdésem az lenne, hogy mennyiért megy a kvóta és milyen papírok szükségesek hozzá? Falugazdász intézi a papírmunkát?
Mennyi most a támogatás a bikára?
Előre is köszönöm!
Válasz #492. hozzászólásra
Tehénkék megkörmölve, minden szép és jó, nincs semmi csülökprobléma!!!!
Soha nem láttam még marha körmölést. Igazi élmény volt!!!
Válasz #493. hozzászólásra
Diesel Tibi segíts Tangónak.
hozzászólás: 1 | utolsó hozzászóló: Tango | ideje: 2011-05-05 18:53:58 | [TÖRÖL] | Téma: Anyatehén támogatás? Segítsetek.
Megnéztem a lábát, megnyomkodtam, különösen nem volt érzékeny neki sehol sem. Apu vágott a körméből, h legalább ne feszítse neki egyik a másikat. Vasárnap jön a körmölő, Szolnokról....remélem, jó lesz!
Köszönöm az eddigieket!
Válasz #490. hozzászólásra
Szivi :)
Válasz #489. hozzászólásra
Az evéssel nincs gond, hála Istennek! Haspók a drága!
Köszönöm szépen!
Válasz #486. hozzászólásra
Nahh. Azt írta a párocskááám , hogy ha eszik rendesen és semmi más baja nincs, akkor a körmét kell igazítani, levágni.De ez csak tipp.
Legelőről vettük néhány éve, nálunk kb 2 éve áll betonon. Sajnos öreglány már.
Válasz #485. hozzászólásra
Akkor már öregszik, lehet ízületes,sokat állt betonon??
Válasz #484. hozzászólásra
Nem bánt, nagyon aranyos! Cicukám....
Nagyon bántana, ha komoly baja lenne...
Válasz #483. hozzászólásra
Oké, megcsinálom holnap! 11 éves...nem mai darab a drága!
Válasz #482. hozzászólásra
Csak óvatosan nyomkodd, valami vasember-ruhában
Válasz #478. hozzászólásra
Nyomkodd meg a talpát vagy a bokáját lábszárát és megtudod hol fáj neki és aztán lehet kuruzsolni.Ahol fáj neki nyomás hatására azt kell jobban szemügyre venni,többször is nyomd meg neki amíg biztos nem leszel benne ,hogy ott fáj neki.Szerintem azért mert megnőtt a körme attól még nem kellene állandóan feküdnie.Hány éves??
Válasz #481. hozzászólásra
Köszönöm szépen előre is!
Válasz #480. hozzászólásra
Acconykám sokat foglalkozott tehenekkel meg anyósom is, majd ha hazaértem megkérdezem és holnap hátha tudok mondani valamit... de megnézem hátha tudok velük csetelni
Válasz #479. hozzászólásra
Ennek én örülnék a legjobban, csak sajnos látom, h nem az igazi, fáj neki...
Válasz #478. hozzászólásra
Lehet hogy csak lusta
Válasz #477. hozzászólásra
A köröm nőtt rosszul szerintem. Hogy is mondjam, az egyik ránőtt a másikra...túl nagy a körme. Legalábbis remélem, hogy csak ennyi a baj....Vagy attól nem fájna neki ennyire? (sokat fekszik, fejés után elég hamar lefekszik, fekve eszik néha, és kapkodja a lábát)
Válasz #476. hozzászólásra
Mi látszik rajta???? a körömház felett nagyon piros és kicsit dagadt.Vagy rosszul nőtt a köröm??
Sziasztok! Tudna nekem valaki JÓ csülökápoló szakembert ajánlani? Olyan kellene, aki Pest megyében is dolgozik, és hajlandó 3 tehén miatt is kijönni. Nagyon sürgős lenne, nagyon fáj az egyik tehénke lába....
Előre is köszönöm a segítséget!
e-mail: k.johanna85@gmail.com
Válasz #474. hozzászólásra
A másik fele meg hogy SZ-----.Tuti betegség behurcolás ha vesz valaki belőlük!!!!
Moderálta: (575) 2011-05-02 14:01:38
A Rómán borjúnak nincs semmi papírja,de ha lenne akkor sem jó mert sem a Török sem a Görög nem veszi.Tudomásom szerint csak az Olasz viszi el őket.
De ha kapsz hozzá papírt akkor sem tudod őket honosítani
Válasz #472. hozzászólásra
Nem az a baj, hogy román, hanem nincs papirja. Két éve vettünk 1 ilyen üszőt érsekhalmán(bács-kiskun) sohasem jött meg a marhalevele, a karantén szabályokról meg elfelejtett az eladó szólni. Amúgy egy ismerős volt 2 éve németo-ban egy boci aukción, vett is 200 db 1 hetes hegyitarka üszőt, de ott a papirok érdekes módon 1 héten belül hiánytalanul megérkeztek. Ha jól emlékszem kb 300 eu volt darabja + fuvar
a Rómán Borjúval vigyázatok.
felénk azokat 4-5-hetesen 60-75 ezer között árulják(békés megye)
Válasz #470. hozzászólásra
Nálunk a 8 hetes mt bika 125e ft, holnap teszek a netre 1 hirdetést,az üsző árak engem is érdekelnének, most van 1 4 hetes mt+limusin üszőnk, az a jövő hónapben lesz eladó.
Válasz #469. hozzászólásra
Most néztem én is bocikat 90körül,de ezek meg ráadásul románból voltak.Felétek mi az ára a tejes 12-14 hetes választási Mt,Charolin,üsző borjúnak
ahonnan eddig hordtam 75ért a bikát ma 90et kért.
annyit nem szabad érte adni szerintem.
Válasz #460. hozzászólásra
Köszönöm az infót de sajnos nem lett üzlet!
Válasz #465. hozzászólásra
Köszi.
most volt nálam egy felvásárló 450+kompenzáciot ígért majd meglátjuk lehet-e neki hinni
Válasz #464. hozzászólásra
Elküldtem!
Sok szerencsét hozzá!
Válasz #441. hozzászólásra
Szia Melinda.Elnézést a zavarásért.A fölvásárlód telefonszáma engem is érdekelne ha lehetséges.
Itt nálunk 410+ÁFA-t adnának.
nakano@vipmail.hu
Előre is köszi.
Moderálta: (575) 2011-05-02 14:04:00
Válasz #461. hozzászólásra
Sajnálom...csak lesz majd valami!
nekem nem veszik fel a telefont.
de én lehet messze is vagyok neki.
de azért köszönöm
Janó, Petsudo!
Sikerült valami?
Válasz #458. hozzászólásra
Inkább a történelmit csapolják mint a tartáshoz kötöttet!Történelmin kívül megkapta már valaki az Anyatehén támogatást?
Válasz #430. hozzászólásra
lenyomta viktir mint a hizobika tamogatasbol is 14000 ez db kifizetes elöt egy hetel hoztak egy kormagy rendeletet az fm esek montak nekik is kel egy kis premium
Válasz #456. hozzászólásra
Oké, majd meghívsz egy italra!
Válasz #455. hozzászólásra
Köszönöm Melinda jövök egyel!
Válasz #454. hozzászólásra
Remélem sikerrel jártok!
köszönöm Melinda
Válasz #451. hozzászólásra
El lett küldve!
Válasz #450. hozzászólásra
énis elkérhetem?
Most kerestem meg a számot, pill és küldöm!
petsudo neked sok van?
Melinda akkor segítesz!?
Melinda,itt a lehetőség hogy boldoggá tegyél egy gazdatársadat!