Ha megnézitek,2018-ban is pontosan ezeket a fajtákat és pontosan ezt a mennyiséget hirdette meg a Kis és Társa Kft., csak most éppen féláron!
Akkor most tele a pince vagy sem? A HNT pedig ezt némán végignézi, sőt segédkezik benne! Minek fizetik a tisztségviselőket, bocsánat fizetjük!!!
Lehet itt alma, dinnye, szőlő mindig a termelő a vesztes!
Válasz Balu86 #1235. hozzászólásáraHa minden időjárási körülmény tökéletes, nincs téli és tavaszi fagy, virágzáskor száraz meleg idő van. Nincs peronosz, fekete rothadás, jég stb és sikerül 150-200q-át összehozni, akkor sem lehet 40 Ft-al még az önköltségi árat sem összehozni...csodálatos.
A HNT hogy merte egyáltalán ezt megjelentetni a honlapján...
Aki ennyiért akár 1kg szőlőt beszállít köpjön fel és álljon alá. De először a felvásárló hajtsa végre ezt a műveletet. Ha ennyiért megkapják a termést, jövőre a léalma árszintjén leszünk.
Szépen viszi a botritisz mindenfelé a fürtöket amugy.. Nem tudom miért kell cáfolni ha valakinek elveri a jég a szőlejét és még dokumentálja is...ha meg egy ,vagy több megyét ver el,az igen csak nagy rész egy tájegységben.
Kíváncsi leszek az árak alakulásáre,de sok jóra szerintem nem száűmíthatunk már csak a spekuláció miatt is. Most olyan indok van bedobva,hogy ezen fognak ugy is spekulánsok gazdagodni.
Válasz Matyi50 #1220. hozzászólásáraÉn téged nem minősítettelek! Most sem foglak.
Én nem tagadtam hogy volt jégverés a Dunántúlon, de nem verte el az egész Dunántúlt, sőt még a nagy részét sem, mint ahogy írtad.
A Dunántúl ugyanis 9 megyéből áll.
Válasz Matyi50 #1212. hozzászólásáraHmm, te írtad azt hogy a Dunántúl nagy részét épp most veri el a jég. Én meg erre azt, hogy nálunk se volt, úgyhogy a "nagy része" kijelentés már nem áll meg meg.
Szerintem a Dunántúl területének nagyobb részén nem volt jégverés, mint amekkora részt elvert.
Válasz Rabó001 #1211. hozzászólásáraÖrülj neki,hogy nálad nem volt,de ne azt írd,hogy a dunántúlon nem volt,meg,hogy jól működik a jéger!
Na de a szőlő árára ez sem fog hatással lenni.
Válasz Rabó001 #1208. hozzászólásáraRemélem nem komolyan beszélsz,hanem irónia,mert ha Te kezeled valamelyik nem létező talajgenerátort,elaludtál egy kicsit .
És ugyanez ez az agyhalott fogja akármennyiért bebillenteni a garatba.Amivel be is lövi másik 100 termelő árszintjét. Erre írtam valamikor , hogy sok termelő fejében is bajok vannak....
Válasz rezusika #1194. hozzászólásáraLeszel te egyedül!Nem megy oda senki!Idáig sem sikerült elérni semmit!A rendőr meg szépen félre állít!Miről beszélsz?
Válasz Matyi50 #1193. hozzászólásáraBianca ,rossz ,a Zála rossz!Tegyél a flakonba ,Irsait! A flakonos borok meg mindig jobban mennek !Nem a minőség számít a vásárlóknak, csak az hogy üssön!
Válasz medikus #1190. hozzászólásáraTe miről beszélsz! Üresek a pincék!Te mindig a rémhíreket nyomod!Hidd el 40 forintért oda lesz baszva ,nem akarnak szerintem problémát politikusaink!Itt az Alföldön, már készülődés van ,és lesznek akik utakat zárnak le ,ha véletlen alacsony árak lesznek!
3543 hozzászólás
Válasz Laclac #1242. hozzászólásáraEnnyiért a fürdőkádat is tele veszik!!

Ha megnézitek,2018-ban is pontosan ezeket a fajtákat és pontosan ezt a mennyiséget hirdette meg a Kis és Társa Kft., csak most éppen féláron!
Akkor most tele a pince vagy sem? A HNT pedig ezt némán végignézi, sőt segédkezik benne! Minek fizetik a tisztségviselőket, bocsánat fizetjük!!!
Lehet itt alma, dinnye, szőlő mindig a termelő a vesztes!
Válasz medikus #1240. hozzászólásáraCsak egy Álom volt!
Válasz rezusika #1238. hozzászólásáraTüntetés,útlezárás?
Válasz Balu86 #1235. hozzászólásáraLehetett rá számítani!

Válasz medikus #1237. hozzászólásáraSemmi nem lesz!Billentessz!
Válasz rezusika #1194. hozzászólásáraMost akkor mi van?Mi lesz?
Válasz Balu86 #1235. hozzászólásáraHa minden időjárási körülmény tökéletes, nincs téli és tavaszi fagy, virágzáskor száraz meleg idő van. Nincs peronosz, fekete rothadás, jég stb és sikerül 150-200q-át összehozni, akkor sem lehet 40 Ft-al még az önköltségi árat sem összehozni...csodálatos.
A HNT hogy merte egyáltalán ezt megjelentetni a honlapján...
Aki ennyiért akár 1kg szőlőt beszállít köpjön fel és álljon alá. De először a felvásárló hajtsa végre ezt a műveletet. Ha ennyiért megkapják a termést, jövőre a léalma árszintjén leszünk.
Válasz Adamkah94 #1233. hozzászólásáraSzégyen!!!!!!!
http://www.hnt.hu/szolofelvasarlas-2019/
Válasz hana #1226. hozzászólásáraSemmiféle információt nem találtam a HNT oldalán ezzel kapcsolatban! Hol találtad? Linkeld már be légyszíves!
Válasz hana #1226. hozzászólásáraPontosan hol? Nem találom.
Válasz hajosgabor86 #1228. hozzászólásáraÉs ehhez nyújt segítő kezet a HNT!
Válasz hana #1226. hozzászólásáraLáttam. Kiss és társa Cserszegi nettó 40, Bianka nettó 30....
Válasz hana #1226. hozzászólásáraAz jelent valamit? Semmire nem kötelez!
A HNT oldalán vannak felvásárlási árak!
Szépen viszi a botritisz mindenfelé a fürtöket amugy.. Nem tudom miért kell cáfolni ha valakinek elveri a jég a szőlejét és még dokumentálja is...ha meg egy ,vagy több megyét ver el,az igen csak nagy rész egy tájegységben.
Kíváncsi leszek az árak alakulásáre,de sok jóra szerintem nem száűmíthatunk már csak a spekuláció miatt is. Most olyan indok van bedobva,hogy ezen fognak ugy is spekulánsok gazdagodni.
Válasz Rabó001 #1221. hozzászólásáraHa Pest megyét hozzászámoljuk, akkor van az 10 is.
Ugorjatok már!!!!!!!!
Válasz Rabó001 #1221. hozzászólására
oké okoska!
Válasz Matyi50 #1220. hozzászólásáraÉn téged nem minősítettelek! Most sem foglak.
Én nem tagadtam hogy volt jégverés a Dunántúlon, de nem verte el az egész Dunántúlt, sőt még a nagy részét sem, mint ahogy írtad.
A Dunántúl ugyanis 9 megyéből áll.
Válasz Rabó001 #1213. hozzászólásáraOkoska,elhiszed már?!
Körösön és környékén a nagy viharban ,a borászatok összedőltek, az idén nem lesz felvásárlás!
https://www.baon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/fakat-csavart-ki-az-orkan-ereju-szel-kiskoroson-2062044/?
Szőlő?
Válasz medikus #1215. hozzászólásáraAttól nem,de látod..
Válasz Matyi50 #1214. hozzászólásáraAttól hogy egymás vérét szívjátok,nem lesz 90-100 forint a szőlő!!!!!!
Válasz Rabó001 #1213. hozzászólásáraHuwazeg.Mert nálad nem volt,az nálad már ezt jelenti.

Bravo!
ZALA https://www.zaol.hu/olvasoikepek/brutalis-vihar-a-jegeso-letarolta-zala-megyet-3197349/
VAS https://ugytudjuk.hu/cikk/video-elverte-szocet-a-jegeso
Válasz Matyi50 #1212. hozzászólásáraHmm, te írtad azt hogy a Dunántúl nagy részét épp most veri el a jég. Én meg erre azt, hogy nálunk se volt, úgyhogy a "nagy része" kijelentés már nem áll meg meg.

Szerintem a Dunántúl területének nagyobb részén nem volt jégverés, mint amekkora részt elvert.
Válasz Rabó001 #1211. hozzászólásáraÖrülj neki,hogy nálad nem volt,de ne azt írd,hogy a dunántúlon nem volt,meg,hogy jól működik a jéger!
Na de a szőlő árára ez sem fog hatással lenni.
Válasz Matyi50 #1209. hozzászólásáraÉn is a Dunántúlon lakom, és nálunk egy darab jég nem volt eddig, és idén se.
Válasz Rabó001 #1208. hozzászólására
https://www.idokep.hu/keptar/album/J%C3%A9ges%C5%91#516634
Válasz Rabó001 #1208. hozzászólásáraRemélem nem komolyan beszélsz,hanem irónia,mert ha Te kezeled valamelyik nem létező talajgenerátort,elaludtál egy kicsit .
Válasz Matyi50 #1206. hozzászólásáraNem verte el a jég, semekkora, úgyhogy felfoghatod ugy, hogy működik a jegelharitas.

Válasz Matyi50 #1206. hozzászólásáraHa nem volna,görögdinnye nagyságú potyogna!!!
A dunántúl nagy részét épp most veri el a dió nagyságu jég.Hol a nagyradicsért sokmilliárdos országos jégelhárítás?
Válasz medikus #1204. hozzászólásáraNem rád! Reméltem hogy egyértelmű ! :D
Válasz belaim201906 #1203. hozzászólásáraKire gondolsz?

Válasz Matyi50 #1199. hozzászólására:
És ugyanez ez az agyhalott fogja akármennyiért bebillenteni a garatba.Amivel be is lövi másik 100 termelő árszintjét. Erre írtam valamikor , hogy sok termelő fejében is bajok vannak....
Válasz Apáé #1201. hozzászólásáraÁlmodozik,de sajnos más a realitás!!
Válasz medikus #1200. hozzászólásáraLátom szereztél 1 barátot.
Válasz Matyi50 #1199. hozzászólásáraAzért mert Magyarok vagyunk!!7 törzs 7 vére!!!
Jól példázza az diskurzus is,miért nem lehet összefogni ebben az országban.
Válasz rezusika #1197. hozzászólásáramég jó hogy nem te mondod meg,ki ír ide!

Válasz medikus #1196. hozzászólásáraSzerintem jobb lenne ,ha nem is írnál ide !Áss magadnak egy gödröt ott is jó lesz!
Válasz rezusika #1194. hozzászólásáraLeszel te egyedül!Nem megy oda senki!Idáig sem sikerült elérni semmit!A rendőr meg szépen félre állít!Miről beszélsz?
Válasz Matyi50 #1193. hozzászólásáraBianca ,rossz ,a Zála rossz!Tegyél a flakonba ,Irsait! A flakonos borok meg mindig jobban mennek !Nem a minőség számít a vásárlóknak, csak az hogy üssön!
Válasz medikus #1190. hozzászólásáraTe miről beszélsz! Üresek a pincék!Te mindig a rémhíreket nyomod!Hidd el 40 forintért oda lesz baszva ,nem akarnak szerintem problémát politikusaink!Itt az Alföldön, már készülődés van ,és lesznek akik utakat zárnak le ,ha véletlen alacsony árak lesznek!