Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.35 FtUSD393.55 FtCHF441.5 FtGBP494.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #19. hozzászólásra
Nem hiszem hogy tévedésben vagyok.
Nagyon is tisztában vagyok azzal hogy hogy készül.De szerintem te is tudod hogy mire gondolok.
És mióta egy arany háromszögi borelőállitó cégnél láttam hogy tokai aszut palackoznak azóta tuti biztosan állitom hogy egy gagyi az egész!
Nagy tévedésben élsz, mert az "aszu bor" nem egy szőlőfajta.
Egy növény betegség miatti nedvesség vesztési folyamat.
Ami az aszúsodás.
Az Aszúbort "bármilyen" arra hajlamos borszőlő fajtából lehet készíteni.
Én a Szatmári részen lakom a Szatmári szilvapálinka hazájában.Itt nincs bor,nem vagyunk hozzászokva.A koliban valamikor a boros vidékekről jövők hoztak be bort de egyik sem volt édes miből következően számunkra ihatatlan volt.Az idén kirándultunk a badacsonyi borvidéken és szerette volna jó bort(nekem ez édeset jelent)venni,megáltunk néhány háznál de mindenhol csak savanyú volt.Kérdeztem h miért,vagy nem fogyna el az édes bor???Erre azt mondták h.már elfogyott mert mindenki azt keresi.A kérdés:miért savanyú a borok 97 százaléka mikor (szerintem) a vevők többsége az édeset keresi?Nehezebb megcsinálni v.??????????????
2027 hozzászólás
Válasz #23. hozzászólásra
Heves megye, a Mátra lábánál
Válasz #25. hozzászólásra
Válasz #24. hozzászólásra
te ne szóóóóóójjjjáááááááá beee, főleg ha nem teccik a legjobb munka
Válasz #22. hozzászólásra
De jó hogy lemaradtam a szüretről.
Márk hol laksz, hogy szőlővel (is) foglalkoztok?
ha sikerül teszek fel videókat és képeket a szüretről
Quadris max 10/1 4450ft/L+áfa ------> www.agroyal.hu (akciók menűpont)
Nem hiszem hogy tévedésben vagyok.
Nagyon is tisztában vagyok azzal hogy hogy készül.De szerintem te is tudod hogy mire gondolok.
És mióta egy arany háromszögi borelőállitó cégnél láttam hogy tokai aszut palackoznak azóta tuti biztosan állitom hogy egy gagyi az egész!
Válasz #18. hozzászólásra
Nagy tévedésben élsz, mert az "aszu bor" nem egy szőlőfajta.
Egy növény betegség miatti nedvesség vesztési folyamat.
Ami az aszúsodás.
Az Aszúbort "bármilyen" arra hajlamos borszőlő fajtából lehet készíteni.
Válasz #17. hozzászólásra
Nem szeretem mert szerintem annyi aszu bor nem terem ammenyi forgalomba van.
Szóval szerintem gagyi!
Válasz #16. hozzászólásra
A Tokaji miért is olyan rossz?
Mennyi puttonyosat itál eddigi életedben?
Válasz #15. hozzászólásra
Hát igen.Mert nem ittál még abból amit irtam!
Ha azt megkostolod akkor jössz rá hogy a Tokai egy szr!
Válasz #13. hozzászólásra
Eddig a Tokaji Aszu volt az amit meg lehetett inni
Válasz #12. hozzászólásra
Válasz #11. hozzászólásra
Keresd a Hajnal Nemesítőház késői szüretelésü vagy jégborát!!Mind édes és a Tokainál sokkal jobb!!!
Válasz #10. hozzászólásra
Válasz #8. hozzászólásra
Én a Szatmári részen lakom a Szatmári szilvapálinka hazájában.Itt nincs bor,nem vagyunk hozzászokva.A koliban valamikor a boros vidékekről jövők hoztak be bort de egyik sem volt édes miből következően számunkra ihatatlan volt.Az idén kirándultunk a badacsonyi borvidéken és szerette volna jó bort(nekem ez édeset jelent)venni,megáltunk néhány háznál de mindenhol csak savanyú volt.Kérdeztem h miért,vagy nem fogyna el az édes bor???Erre azt mondták h.már elfogyott mert mindenki azt keresi.A kérdés:miért savanyú a borok 97 százaléka mikor (szerintem) a vevők többsége az édeset keresi?Nehezebb megcsinálni v.??????????????
Válasz #9. hozzászólásra
.
Válasz #6. hozzászólásra
Hivatalosan nem, de egyébbként 10-12 éve próbálkozok/próbálkozunk a szőlőzéssel 4,5 Ha -on.
Borszőlővel, csemegével egyaránt.
Válasz #5. hozzászólásra
ja csak azért gondoltam hogy műtrágyaszóró,mert ugye műkakiból is nagyon szép bort lehet csinálni...áliász "pétisavinyon"
Válasz #5. hozzászólásra
Te értel egy kicsit a borkészítéshez?????
Válasz #3. hozzászólásra
Szőlő szállító utánfutó.
Válasz #1. hozzászólásra
Köpd a számot ? mázsa lett per ha?????
Gyorsan gyorsan hamahama........!!!!!
Válasz #1. hozzászólásra
Az a fényes pótkocsi műtrágyaszoró???:-))))
Válasz #1. hozzászólásra
ez gyorsan ment, ha már most bor,holnapután meg ó bor?
Csütörtökön végeztünk a szürettel. Annyi bor lett hogy a czizmaszárban is bor van.