Hirdetés
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- Terményszárító és kapcsolódó berendezései új
- Japán kistraktorok új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Juhtenyésztés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Strip-till (Orthman) féle sávos művelésé a jövő! új
- AKG támogatás új
- Agrárkamara új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
Cikkajánló
Jelentős mennyiségű gabona megy külföldre
Tízmilliárd eurót meghaladó agrárexport: a gabona és a takarmány a növekedés...
Sajtóközlemény
2219 hozzászólás
Az előbb már írtam, az eredetinél jobb nincsen, csak aMH t kellmegjavítani. lehet nemjól küdtem. Nekem pedig nagyon kéne egy műküdőképes Benzines indítómotor.
h sanya08 szeretnék veled beszélni,fontos lenne.Kérlek hívj,vagy írj.Köszi!
30/3254841 vagy eugabesz@citromail.hu
Válasz #1263. hozzászólásra
110 LITERES SZIVATTYÚT TEGYÉL RÁ! 50 literes jó szivattyúval hasonló tüneteket produkált nemrég nekem is 30 bár nyomást teljes gázon csinált csak.az uj szivattyúval 70 báron szépen dolgozik.Bővebben 30 362 1354
Válasz #1263. hozzászólásra
Hát nyomás szabályzó nélkül nem is lehet jó, a rendszerben állandó nyomásnak kell lenni csak ha kicsi a fordulat akkor kevesebb lesz a szállított mennyiség de a nyomás kell!
Válasz #1264. hozzászólásra
De ha főleg V tárcsával dolgozik az húzza a gépet oldalra és mindig ellen kell kormányozni!
Válasz #1263. hozzászólásra Nézd meg hogy meleg e az olaj ha igen akkor az a baj .Az enyém is orbitos és ha egész nap szántok délután már nehezedett a kormány végül arra jöttem rá hogy nem kell húzni a kormányt egész nap mert akkor a szivattyú egész nap nyomásra dolgozik el kell engedni a kormányt .Azóta semmi baja egész nap megy, beállok a barázdába és elengedem a kormányt csak néha érek hozzá egy kicsit korrigálni.
Üdv. T-150-em orbit kormányzásra van átalakítva, egy fél óra munka után amikor bemelegszik a hidraulikaolaj tárcsázáskor nem tudok kormányozni,arra megy amerre kényszeríti a tárcsa, nem bírok ellen kormányozni csak ha kiemelem egyenesbe állítom,és megmozdítom (akárhogy állítom a tárcsát) de ugyanígy vagyok a talajlazítással is.Az előző gazdája is panaszkodott a kormányzására itt a fórumon. Cseréltem rajta hidraulikaszivattyút de így se lett jobb.Az orbitja egy AETON de nem tudom milyen liter teljesítményű. Alapjáraton a kanyarban is visszakormányzáskor is késik rá kell számolni.Nincs benne a gyári nyomásszabályozó rész .Mi lehet a hiba?
Válasz #1261. hozzászólásra
Üdv, ez valóban négyes.:)
Válasz #1257. hozzászólásra A szemed jó csak a kezed rövid , szokták mondani, mivel mind a két videón 4-es eke van és ha figyeled kqrva vizes a föld vagy inkább sár ,a videó a tiszai hullámtérben van ahol az mtz-k csak 2 fejjel tudnak szántani.
Válasz #1258. hozzászólásra
Csak kérdeztem mert megnéznék egy ilyet hogy mi a különbség az 5-ös meg ez között????????
Válasz #1256. hozzászólásra
Egy kombájn nem kombájn, a kettő az igazi.
Válasz #1250. hozzászólásra
Tévedés.
b.jani71, meg én is látom elég sokszor ha elhagyjuk a várost, meg ha még leküzdök még egy 20kmet ott is van.
Válasz #1253. hozzászólásra
Ez neked szántás???? T-150 hármas ekével nevetséges !!!!
Válasz #1255. hozzászólásra
Az emlitett avataron ck 6 látható elől.Én is ismerek egy faszit aki a tc 56 mellett meghagyta a ck-át is .
Válasz #1251. hozzászólásra
nem kell kispanolni agyonra a oldalfeszitő lakatokat ha jó az ekéd beállitása ugy megy a gép után hogy rajzolni sem lehetne szebbet
Válasz #1250. hozzászólásra
Környékünkön van 4db szk-5 kombájn és a gazdáik semmi pénzért nem válnak meg tőlük mert talajvizes időszakban is letudták velük vágni a gabonát pedig az egyiknek 2 db van és van mellette egy John Deere kombájn is mégse válik meg tőlük.
Válasz #1252. hozzászólásra Ha benne van az eke a földben az elejét fordítja ,egyáltalán nem görbébb a barázda mint egy sima első kerék kormányzásnál. itt ültem benne életemben először:
http://www.youtube.com/watch?v=ncxUEWVQ688 ez már később :
http://www.youtube.com/watch?v=3YnOEwu0jsA
Válasz #1251. hozzászólásra
Hát pedig az iván minden kormány mozdításnál úgymond dobálja a seggét, de a tiéd lehet másként viselkedik??????
Válasz #1249. hozzászólásra Bocs nem görbe a barázda a függesztett ekével azzal szántok már 4 éve.
Válasz #1248. hozzászólásra
Szerinted van Magyarországon abból a CK-ból ami az avatarodon van? Csak képeket és videókat látni róla.
Válasz #1248. hozzászólásra
Pontosan, nem szabad átalakítani, mert minden kormány mozdításnál görbe lesz a barázda!!
heló, szerintem ne alakítsd át inkább tegyél az ekére kühne fejeket, tuti jobb a t150 után a félfügesztett eke
SZEVASTOK. t150- ES UTÁN VAN B-200 AS FÉLIGFÜGGESZTETT EKE , EZT ÁTAKAROM ALAKITANI FÜGGESZTETTRE, . A SEGITSÉGET KÉREK HOZZÁ ,RAJZBAN VAGY 3OLDALI FÉNYKÉPBEN ELŐRE IS KÖSZÖNÖM imaiildutra90@freemaiil-hu
Válasz #1239. hozzászólásra
Azt nem bírná a többi része, mindene szétszakadna, difi, váltó, kardánok!!
Válasz #1243. hozzászólásra
gond az lehet hogy van vele, bár nem jellemző nállam,csakhogy én olyan vagyok,hogy minden bajom van.ha nincs valamelyik gépen szétdobva.Én imádok javitani.
Válasz #1243. hozzászólásra
150 ha
Válasz #1241. hozzászólásra
Mekkora területet műveltek vele?
Mi 200-at csináltunk vele de annyinál már sok volt a gond néhány év elteltével.
Válasz #1240. hozzászólásra
ez is azzal volt bár az árakra pontosan nem emléxem de a főnök mondta a végén,hogy olyan 600 lett a vége....
Drága volt a köszörülés a hajtókarok rendbe tétele a derékszögelés...az adagoló a porlasztók a marás a síkba húzás stb..stb
De tuti motor lett
a gazdájával beszéltem felújítás után kb egy évvel és azt mondta hogy üzemanyag és motorolaj spórolásban a felújítás árát visszahozta igen rövid idő alatt bár ez teherautóba volt téve
Válasz #1239. hozzászólásra
Úgy mehetnék BÖSZÖRMÉNYBE pullingozni,bár lehet hogy igy is elviszem
Válasz #1233. hozzászólásra
kizárólag cseh cuccokkal
Válasz #1237. hozzászólásra
8 kerék mindbe víz a a hátuljára a kocka beton súly
és a sok fínyesre egy körön kettőt vernél rá
ja + 20 ropi a légkondi meghajtó bordás szijtárcsákért,csapágyakért,az esztergályos és marós munkát magam csináltam.
Válasz #1235. hozzászólásra
haggyá má 90 mázsához
Válasz #1232. hozzászólásra
80 fölött van a 95 is
Turbós cooleres liaz motor ütős lenne ha jól
tudom 400 le fölött van.cseh silózóba olyan volt.
Válasz #1232. hozzászólásra
azért kapta meg a termosztátot is.
Válasz #1229. hozzászólásra
hüvely +dugó gyűrű csapszeg 220
hajtókarcsapágy ,szivószelepek, szelepülékcsere
szelepemelő tőke porlasztócsúcs ,szimeringek ,tömitések ,kompresszor,gyűrűzés kb 130.A hengerfelyeket magam martam csiszoltam,
Válasz #1228. hozzászólásra
Az kevés, kell a meleg motor a hosszú élettartamhoz!!
Válasz #1227. hozzászólásra
A motorral semmi baj nem lehet sok mg gépbe szerelték
a skoda motort. pl ifamotor ifából kivették adagoló csere másnap nyél gázon hajtotta az 514-es kombájnt
Válasz #1227. hozzászólásra
teljes fordulatot? ez nem az eredeti motor nincs fordulatszámmérőm félgáz fölött dolgozom nem sokkal,két forró augusztusi szezont mentem kopott motorral nem tudtam 80 fölé vinni a vizet termosztát nélkül
Válasz #1225. hozzászólásra
Akkor még elég olcsón megúsztad..
A cégnél vagy 5 éve újítottunk fel egyet..motor ki
főtengely köszörülés csapágyazás hfej rendbetétel adagoló+porlasztók rendbetétele tömítéskészlet +lendítő kerék kuplungszerkezet csere és kb 600-ban állt meg a felújítás...cseh alkatrészekkel
Válasz #1224. hozzászólásra
tudom hogy az üzemmeleg az 80 fölött van de én 60 fokig járattam nem volt vészes a füsrölés, a videó meg hideginditás után készült még 40 fokot sem érte el a motor.
Válasz #1223. hozzászólásra
A teherautómotor nem tudom hogy mennyire szereti majd a teljes fordulatot meg terhelést az augusztusi kánikulában.
Nekünk volt olyan hogy még a sebváltóolajunk is úgy fölforrt a nehéztárcsával hogy majdnem kigyulladt a traktor.
Válasz #1225. hozzászólásra
Milett a kuplungal maradt a kéttárcsa, vagy csak egytárcsás lett????
Válasz #1220. hozzászólásra
Nem szerettem a benzinmotoros indítást,nem voltam megelégedve a nyomatékkal, erővel,bár rendbe lett rakva az a motor is olajfogyasztással nem volt gond nem zabálta nagyon az üzemanyagot sem.A fater áradozott róla hogy a tsz idejében itt dolgozott cseremunkán 2db liaz traktor, verte a 150 eseket .Ezt az mts motort150 ért vetem,kb 50 ből kihoztam a beszerelést 2 szezont ütöttem most meg 350 ből teljes generál ez eddig 550 +sok sok munkaóra de 210 lóerő nyomaték van bőven fogyasztásban pedig sokkal jobb.
Válasz #1221. hozzászólásra
A melegen arra mit értesz??
Válasz #1222. hozzászólásra
ez nem rába motor!!
Ez Mts 24(skoda)
Válasz #1221. hozzászólásra
nekem volt ilyen rába motoros 2 is, de azok a motorok sem valami jók. Amíg az ember kímélte addíg nem volt vele baj, de mikor elkezdtük jobban terhelni mert sietni kellett, akkor már be is koppant a motor.
Válasz #1218. hozzászólásra
Amikor bevette a 10 l motorolajat 5 óra alatt akkor sem volt melegen ,de kaltergáz annál inkább
Válasz #1214. hozzászólásra
Mi volt a gond a gyárival, miért nem teretted!!