Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nekünk van egy vtz traktorra olcsobb mindt a t16m-re a külső és belső gumi de jobban jársz ha t25-re kérsz külsőt meg belsőtmert úgy is olyobban kapsz hozzá gimikat.
Ja és még azt szeretném kérdezni tőletek hogy mennyibe kerülhet egy új belső gumi a hátsó kerékhez?Az előző hozzászolásban a hátsó felnikről van szó csak ezt elfelejtettem leirni.
Nekem meg a gépen defektet kell javitatnom.A szelepnél aza müanyag bunko nem volt normálisan meghuzva ezért a felni kikezdte a szelepnél a gumit és mindig leenged.Azt szeretném megkérdezni a márkatársaktól hogy nincs-e valakinek eladó bal oldali felnije vagy mindkettő ,mert szegény gép felnijei a tsz idején megsinyledték pár dolgot és le akarom ezért cserélni őket.
Van egy feleslegessé vált T16-os hátsó hárompont felfüggesztéses hidroulikám. Az eslső vázhoz van bemerevítve nagyon erős szerkezet. Továbbá tudok hozzá adni egy permetező rendszert is T16-oshoz.
Válasz #2018. hozzászólásra Meg vannak a videók.Az csak enyém ami nagyon szét van szedve a másik az a haveré.Nálam a csapágyra várok nála meg kinyomóvillára.
Már szét szedtem, azon kívül hogy rá volt rohadva a tengelyre és fúróval kellett a dobot meggyengíteni ahhoz hogy eltudjam törni, más gond nem volt. Összerakásnál úgy látszik a a T-25-ös szalag miatt szívok, amit T-16-osként kaptam.
Nekem lenne egy kérdésem tud-e valaki olyan oldalt mutatni ahol meg lehetne nézni,hogy működik a gyári eszközökkel a t-16m.Van az internetről le töltött gépkönyvem és abba írja,hogy van széna gyűjtője meg stb.És ezek hogy működnek??????
rendben a rudazaton ? vagy a villáknál? vagy a tlt 3 aállitó csavarjánál? hála istennek esik az esö remélem lessz rá idöm megcsinálni tecetös kis masina van egy vtz 2048 as om az egyszerüb pedig annak két kuplungja van talán menni fog ezis köszi
Válasz #2001. hozzászólásra Helló főnök csak nyugi!!!Szét lehet szedni!!A dobon van két luk azon át nyúlva ki tudod szedni,a csavarokat ami fogja a csapágyat a tengellyel.Ha kivetted az összes csavart akkor le jön róla az oldal lehajtás és úgy ki jön a dob a tengellyel.Onnan már csak egy műhelyprés vagy valami le húzó és,hidd el le jön!!!!!!!
Cserélt valaki már fék szalagot és dobot? Én vért izzadok vele. Levenni csak roncsolással tudtam a tengelyről, most meg vagy az új dob átmérője túl nagy, vagy a szalag kicsi és nem tudom összerakni.
mennek mennek az enyém is eszi az olajat pedig pöc röf meg az olajnyomás is 3.5 még melegen is meg füstül is ,ötvenes adagolo van rajta igy vettem lehet hogy nem is jó abeállitása ,de jobban érdekelne a kupjung beálitása nem csuszik meg eröltetésre sem csak recseg sebességbe rakás kor de habent van sebességben már a töbit szedi rendesen és a tlt még teljes benyomáskor sem ál meg teljessen.különben elég erös kis gép még teljessen megrakva vizes homokal ugrál mint egy szöcske nem gondoltam volna hogy ilyen fürge tud lenni.
A gázolaj a mi adagolonkból is ömlik.De a motorja még mindig olyan bika erős hogy sokszor nem birok vele.Sajnos az olajat eszi de nincs keret a családnak a kicsire költeni meg nemis olyan nagy mértékben fogyasztja az olajat.
Én már túl vagyok rajta.új gumi gyürük.porlasztók.a targoncával 22.évig dolgoztam a gyár központi raktárában.most a fiam raktáros ott.ez egy forgo villás magas emelésü gép.
hétvégén fogom hüvelyezni a gyengébíket ha lesz rá időm de a jövő héten biztos az olaj is folyik a hüvely alól,feljavított hengerfej új porlasztok másik adagoló mert a régiből dől a gázolaj
Bent van az ólban.dupla nejlon zsákkal be takarva.nekem már nem igen kell.de a fiam még csak 20.éves.De ez sem semmi.Új dömper gumi.Taurus.jelenleg 270.ezerért adja a gumis.
7189 hozzászólás
Ja és felnit is olcsobban kapsz t25-höz mindt t16m-hez.
nekünk van egy vtz traktorra olcsobb mindt a t16m-re a külső és belső gumi de jobban jársz ha t25-re kérsz külsőt meg belsőtmert úgy is olyobban kapsz hozzá gimikat.
Hali az én 3,5t pótot röhögve húzza akár megrakva is akár a mbp-t is elhuzzapersze nem terepen nyakig érő sárban de nem ehez lettek tervezve.
Válasz #2035. hozzászólásra
Ja és még azt szeretném kérdezni tőletek hogy mennyibe kerülhet egy új belső gumi a hátsó kerékhez?Az előző hozzászolásban a hátsó felnikről van szó csak ezt elfelejtettem leirni.
Válasz #2034. hozzászólásra
Nekem meg a gépen defektet kell javitatnom.A szelepnél aza müanyag bunko nem volt normálisan meghuzva ezért a felni kikezdte a szelepnél a gumit és mindig leenged.Azt szeretném megkérdezni a márkatársaktól hogy nincs-e valakinek eladó bal oldali felnije vagy mindkettő ,mert szegény gép felnijei a tsz idején megsinyledték pár dolgot és le akarom ezért cserélni őket.
Válasz #2033. hozzászólásra
Igy már ismerös.El tudja e húzni.Természetesen el.csak nem mindegy,hol milyen terepen.
Válasz #2032. hozzászólásra
Az mbp a szürke potkocsi tipusa (mbp-6.5).A t-16-os eltudni huzni a szürke kocsit vagy maga alá rakna egy kis kupac olaj sarat.
Válasz #2031. hozzászólásra
Nem értem a kérdésed.Mi az a mbp?A dömper 120g fát húzott maga után.Emelkedön kérte a terep egyett.
Válasz #2030. hozzászólásra
Szerinted meg birná mozditani az mbp-t is megrakva?
Válasz #2029. hozzászólásra
Köszi.
Válasz #2028. hozzászólásra 9.5X1250-es Ha jók az információim.Most pont ezt akartam meg kérdezni tőled,csak,ha már így rá kérdeztél utána jártam.
Válasz #2027. hozzászólásra
Ovatosan a hátassal.Tudtok nekem mondani ékszij méretet?
Hétvégén elkezdtem összerakni az enyémet.Remélem jó lesz minden mer,ha nem dobok egy hátast.
Válasz #2025. hozzászólásra
Enyém nagyon keveset megy.Ma viszont egész nap dolgozott.Akác fát hoztunk erdöböl.Két kanyart is.
Az én kis gépem is dolgozot egész héten.Amit mtz-hez lehet kapni hajtóműolaj az a kék flakonos az is tökéletes bele.
Válasz #2022. hozzászólásra
Minél vastagabbat tegyél bele.Nekem régi vastag C.olaj van benne.Tökéletes.
Hála az égnek elvetettünk és az esö is ide ért.http://www.agroinform.com/forum.php?act=addAddon&tid=225#
sikerült beállitani most szuper most még valami hozávaló hajtomű olaj kell a váltóba mert a mostani mint a viz .köszi.
megnéznénk hogy hogyis néz ki.
Üdv Forum társak!
Van egy feleslegessé vált T16-os hátsó hárompont felfüggesztéses hidroulikám. Az eslső vázhoz van bemerevítve nagyon erős szerkezet. Továbbá tudok hozzá adni egy permetező rendszert is T16-oshoz.
Kérésre küldök képeket is.
Válasz #2018. hozzászólásra Meg vannak a videók.Az csak enyém ami nagyon szét van szedve a másik az a haveré.Nálam a csapágyra várok nála meg kinyomóvillára.
jol szétvan szedve ha nem tudom beálitani akkor erre a sorsra fog jutni az enyém is,,,
remélem megtalálod rotálás,szántás,fahordás,stb csak az erejéhez képest könyű szinte mindenhol elkapar ha megkinálom egy kicsit
MegaSzekeres ez a sajátom, és ezt a fiam barátja tette fel Szexrexdance.
itt megtalálod
Válasz #2003. hozzászólásra
Már szét szedtem, azon kívül hogy rá volt rohadva a tengelyre és fúróval kellett a dobot meggyengíteni ahhoz hogy eltudjam törni, más gond nem volt. Összerakásnál úgy látszik a a T-25-ös szalag miatt szívok, amit T-16-osként kaptam.
ez a kettő amiről beszéltem
Válasz #2012. hozzászólásra Milyen néven keressük??????
ijen videóra énis kiváncsi lennék szivesen megnézném én az enyémröl tettem fel a yutubra a vtz röl munka közben
Nekem lenne egy kérdésem tud-e valaki olyan oldalt mutatni ahol meg lehetne nézni,hogy működik a gyári eszközökkel a t-16m.Van az internetről le töltött gépkönyvem és abba írja,hogy van széna gyűjtője meg stb.És ezek hogy működnek??????
Képet meg próbálok csinálni(vagy feltenni!!!)
Válasz #2008. hozzászólásra Akkor hajrá!!!
Épen kuplungozás alatt áll az egyik!!!
hát az enyém jóval meszebb van
nagyon szépen megköszöném.
Gumba és Szeki2 most van nálam 2 is széjjel szedve,ha kell küldök képet.Csak nekem nem olyan egyszerű.
Válasz #2004. hozzászólásra Ha felnézel a kis ablakon elvileg van 3-rom kinyomó villa az legyen 2 mm-re kinyomó csapágytól!!!!
rendben a rudazaton ? vagy a villáknál? vagy a tlt 3 aállitó csavarjánál? hála istennek esik az esö remélem lessz rá idöm megcsinálni tecetös kis masina van egy vtz 2048 as om az egyszerüb pedig annak két kuplungja van talán menni fog ezis köszi
Válasz #2001. hozzászólásra Helló főnök csak nyugi!!!Szét lehet szedni!!A dobon van két luk azon át nyúlva ki tudod szedni,a csavarokat ami fogja a csapágyat a tengellyel.Ha kivetted az összes csavart akkor le jön róla az oldal lehajtás és úgy ki jön a dob a tengellyel.Onnan már csak egy műhelyprés vagy valami le húzó és,hidd el le jön!!!!!!!
Válasz #2001. hozzászólásra
irjál többet róla mert így nem egyértelmű vigyázz a szallaggal mert a t-25-é rövidebb a dobnak simán le kell csuszni a két ékről
Hello!
Cserélt valaki már fék szalagot és dobot? Én vért izzadok vele. Levenni csak roncsolással tudtam a tengelyről, most meg vagy az új dob átmérője túl nagy, vagy a szalag kicsi és nem tudom összerakni.
Válasz #1999. hozzászólásra Nagy a holtjátékod mármint a kuplungé.És nem emel ki rendesen!!!
mennek mennek az enyém is eszi az olajat pedig pöc röf meg az olajnyomás is 3.5 még melegen is meg füstül is ,ötvenes adagolo van rajta igy vettem lehet hogy nem is jó abeállitása ,de jobban érdekelne a kupjung beálitása nem csuszik meg eröltetésre sem csak recseg sebességbe rakás kor de habent van sebességben már a töbit szedi rendesen és a tlt még teljes benyomáskor sem ál meg teljessen.különben elég erös kis gép még teljessen megrakva vizes homokal ugrál mint egy szöcske nem gondoltam volna hogy ilyen fürge tud lenni.
Válasz #1996. hozzászólásra
A gázolaj a mi adagolonkból is ömlik.De a motorja még mindig olyan bika erős hogy sokszor nem birok vele.Sajnos az olajat eszi de nincs keret a családnak a kicsire költeni meg nemis olyan nagy mértékben fogyasztja az olajat.
Válasz #1996. hozzászólásra
Én már túl vagyok rajta.új gumi gyürük.porlasztók.a targoncával 22.évig dolgoztam a gyár központi raktárában.most a fiam raktáros ott.ez egy forgo villás magas emelésü gép.
Válasz #1995. hozzászólásra
hétvégén fogom hüvelyezni a gyengébíket ha lesz rá időm de a jövő héten biztos az olaj is folyik a hüvely alól,feljavított hengerfej új porlasztok másik adagoló mert a régiből dől a gázolaj
Válasz #1994. hozzászólásra
Mi a helyzet?Mennek még a szekerek?
Válasz #1992. hozzászólásra
Bent van az ólban.dupla nejlon zsákkal be takarva.nekem már nem igen kell.de a fiam még csak 20.éves.De ez sem semmi.Új dömper gumi.Taurus.jelenleg 270.ezerért adja a gumis.
Válasz #1991. hozzászólásra Szerintem jól tedd el nem kér az kenyeret
Válasz #1990. hozzászólásra
Igen.Szép árak vannak.Én decemberben vettem.60.ezer darabja.5000.a belső.de mint olvastad ezek most feleslegesek.de egyenlőre meg tartom.
Válasz #1986. hozzászólásra nem irigyelek haver 4 éve vetünk gumikat (1 hegeres német kis traki)32-es de nem olyan ballonos akkor volt 42000+áfa