Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.67 FtUSD389.26 FtCHF438.79 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Helló!A traktor gyárilag csak 900kg ot vihetne az elején de 1.2 t simán elbir.Itt vannak a föbb adatok T-16m adatok.Alkatrész sok helyen lehet hozzá kapni pl: Nagytraktor kft Kecskemét vagy Interrusznál de Baján van egy cég akiknek nem tudom a nevét de azoknál minden kapható.A gépkönyvet meg az eggyik kollégátol kérdezd meg.
Sziasztok!
Nemrégen vettem egy ПГ-0,2 típusó markoló eszközt amit rá lehet szerelni. Azt szeretném tudni mi a teherbírása, alkatrészeket honnan lehet beszerezni hozzé és valami gépkönyv létezik e hozzá egyáltalán.
Előre is köszönöm a segítséget.
hello,érdeklődnék hogy a hidraulikatetályon és kormánymechanizmus tartályon hol a nívo t-16 on ,meddig kell önteni tudja -e valaki esetleg vlamilyen kép jó lenne,előre is köszi.
Ma elküldtem a gépkönyvet ,de azt írja ki nem helyes az email cím,légyszi pontosan írd le mi a cím ,kis és nagybetű ,meg pont számit köszi ha ez megvan küldöm is.elméletileg elküldte,de nem létező cím ,remélem létezőre is elküldi és meg is kapod,az anita7919@citromail.hu-ra küldtem ,de ezt nem fogadja el
Helló! A felnire max 10 ezer Ft-ot tudok szánni, ha van rajta gumi is akkor a gumi állapotától függően max 25 ezer Ft.
Köszönöm a segitségedet előre is!
Cd-én vannak,csak az a baj időhiányban szenvedek,meg a cd írom is rendetlenkedik és nem tudom átmásolni ,de emailen megpróbálom elküldeni ha mástnem laponként betüzdélve,mi is az email címed,a héten elküldöm ha lehet emailen.
Nagyon hasznos egy kis szerkezet .Egyszer majd én is csinálok egy sorközmüvelöt de én ugy hogy a rotácios kapák aljábol szerzek 3-at majd arra csinálok hajtásokat ozt majd kardánnal hajtom.Ezzel a sor közét is ki lehet majd rotálni mint a talajmaró szokta mert nálunk a huzató nem elég mert a porcsin az nagyon gyorsan nő de ha igy megvan rotálva akkor egy két hét már ki is irtodik a porcsin.Ja meg a kapák azok össze huzzák a porcsint a rotácios meg szétkapálja.Remélem egyszer megtudom valositani ezt.Ez az orosz kis szunyog mindent kibir.
T-16M Nekem egy gépem van, a másik gépre építettem egy ugyan olyan első hidraulika rendszert. Az első üvegem egy busz oldalüveg, ha onnan nem esett ki akkor nálam is kibírja. A hátsó hidraulika mérsékelten terhelhető. Hátul egy könnyebb aprómag vetőt viszek vele. Építettem Varga féle kanalas gépeket tandem kocsikra. Vetéskor az első hidraukikán ágy szélességű sima tömörítő henger van.
Szevasz! neked hány ruszki csodád van?Az a 3-pont felfüggesztés nem terheli le egy munka eszközzel a lehajtást?Amugy szépen felujjitottad egyszer az én gépemnek is eljön ez a sors.Amugy milyen munka eszközöket viszel a hátuljával?Elején látom hogy sorközmüvelöt.Válaszodat elöre is köszönöm.
Jól néznek ki a gépezetek nekem is van egy,de én csak zöldhordásra ,meg rendsodrásra használom meg mikor minek,ilyen szántóföldi munkákat nem csinálok vele,de lent az alföldön láttam már olyat aminek az elején vetőgép van az is nagyon praktikus mert látja a vetőmagot ,meg a csöveket is épp lucit vetett,így már jó a kilátás nagyon,de nem reped meg az üveg? a nagy felület miatt?ez a két t-16osod van?hány üzemórásak?mikoriak?az enyém 1750 óra körül van ,meg 86os ha jól emlékszem,de sokat állat majd 7 évet mikor megvettem,azért ennyi az óra benne,meg én is évi 120 óra krül megyek vele,jó kis hálás kis szerkezetek ezek,szinte minden ap haszálom én is.
Én átépítetem egy kicsit a T-16-ot mert ágyas művelésű a kultúrám. Minden munkát vele végzek. A műszerfalat felraktam a kabin tetejére, és autobusz üveget építettem be a panoráma miatt.
7189 hozzászólás
Válasz #1288. hozzászólásra
DORKER kft.
Alkatrész értékesítés: +3679/523-011,
Szili Zoltán: +3630/943-4659
Válasz #1287. hozzászólásra
Helló!A traktor gyárilag csak 900kg ot vihetne az elején de 1.2 t simán elbir.Itt vannak a föbb adatok T-16m adatok.Alkatrész sok helyen lehet hozzá kapni pl: Nagytraktor kft Kecskemét vagy Interrusznál de Baján van egy cég akiknek nem tudom a nevét de azoknál minden kapható.A gépkönyvet meg az eggyik kollégátol kérdezd meg.
Sziasztok!
Nemrégen vettem egy ПГ-0,2 típusó markoló eszközt amit rá lehet szerelni. Azt szeretném tudni mi a teherbírása, alkatrészeket honnan lehet beszerezni hozzé és valami gépkönyv létezik e hozzá egyáltalán.
Előre is köszönöm a segítséget.
Válasz #1284. hozzászólásra
Ja bocs egyszer kerültem jó közel a t-25-öshöz akkor néztem meg de akkor tévedtem.
Válasz #1283. hozzászólásra
Nem 1forma a két híd,csak hasonló.
Válasz #1283. hozzászólásra
Nem egyforma sajnos, a T-25-ös első hídja jóval gyengébb.
Válasz #1281. hozzászólásra
Cső!Szerintem minden amit felsoroltál ugyan az mint a t-25-ösé azokbol meg sokat szét bontanak néha itt az oldalon is.
hello,érdeklődnék hogy a hidraulikatetályon és kormánymechanizmus tartályon hol a nívo t-16 on ,meddig kell önteni tudja -e valaki esetleg vlamilyen kép jó lenne,előre is köszi.
Nincs valakinek eladó első hídja, kerékagya, mankója t16m-hez ?
Válasz #1279. hozzászólásra
Hát igen ér annyit ez a gép mint egy bmw!
Szia!
Pedig ez a lányom mail cime és elvileg müködik az én mail cimem belorusz@citromail.hu köszönöm a fáradozásodat
Válasz #1276. hozzászólásra
Ma elküldtem a gépkönyvet ,de azt írja ki nem helyes az email cím,légyszi pontosan írd le mi a cím ,kis és nagybetű ,meg pont számit köszi ha ez megvan küldöm is.elméletileg elküldte,de nem létező cím ,remélem létezőre is elküldi és meg is kapod,az anita7919@citromail.hu-ra küldtem ,de ezt nem fogadja el
Szia agrárgyerek ha megoldható ide küld légyszives a 16os gépkönyvét anita7919@citromail.hu Pdf?Elöre is köszönöm!
Válasz #1274. hozzászólásra
Helló! A felnire max 10 ezer Ft-ot tudok szánni, ha van rajta gumi is akkor a gumi állapotától függően max 25 ezer Ft.
Köszönöm a segitségedet előre is!
Körbe nézek az ismerőseimnél kinek van T-16 felnije.
Írj egy max. árajánlatot /db.
Körbe nézek az ismerőseimnél kinek van T-16 felnije.
Írj egy max. árajánlatot /db.
Jó estét az uraknak!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek eladó 9,5x32-es felnije? Gumi nem szükséges rá. Köszönettel: Zoli!
Válasz #1268. hozzászólásra
Ebből postai ution lesz vmi ,mert emailbe nem megy el,szerintem ebe a hónapba lemásolom ,és elküldöm.
Nem csak a T-16-nak lehet platója hanem minden Vlagyinak
Válasz #1268. hozzászólásra
Cd-én vannak,csak az a baj időhiányban szenvedek,meg a cd írom is rendetlenkedik és nem tudom átmásolni ,de emailen megpróbálom elküldeni ha mástnem laponként betüzdélve,mi is az email címed,a héten elküldöm ha lehet emailen.
Szia Agrárgyerek!Tudsz mondani valamit a gépkönyvel kapcsoltaban?Üdv!
Válasz #1266. hozzászólásra
Ja azt elfelejtettem ide irni de ha tudsz akkor csinálhatnál a gépedröl egy videot.Hanyadikban tudja nyomni a sorközművelővel?
Válasz #1263. hozzászólásra
A te elsö 3 pontod az praktikus mert ha veszel egy rz 1.5-öst akkor azt is betudod rakni a hasa alá.
Nagyon hasznos egy kis szerkezet .Egyszer majd én is csinálok egy sorközmüvelöt de én ugy hogy a rotácios kapák aljábol szerzek 3-at majd arra csinálok hajtásokat ozt majd kardánnal hajtom.Ezzel a sor közét is ki lehet majd rotálni mint a talajmaró szokta mert nálunk a huzató nem elég mert a porcsin az nagyon gyorsan nő de ha igy megvan rotálva akkor egy két hét már ki is irtodik a porcsin.Ja meg a kapák azok össze huzzák a porcsint a rotácios meg szétkapálja.Remélem egyszer megtudom valositani ezt.Ez az orosz kis szunyog mindent kibir.
marhajó
T-16M Nekem egy gépem van, a másik gépre építettem egy ugyan olyan első hidraulika rendszert. Az első üvegem egy busz oldalüveg, ha onnan nem esett ki akkor nálam is kibírja. A hátsó hidraulika mérsékelten terhelhető. Hátul egy könnyebb aprómag vetőt viszek vele. Építettem Varga féle kanalas gépeket tandem kocsikra. Vetéskor az első hidraukikán ágy szélességű sima tömörítő henger van.
Válasz #1261. hozzászólásra
Köszönöm, jó tudni. Hátha így könnyebb lesz találni.
Válasz #1260. hozzászólásra
Ja körülbelül ilyen kerék van rajta.
kb iylen van a T16-on is?
felni:
Válasz #1257. hozzászólásra
Ja meg a rendör nem kötött bele zöld rendszámnál hogy viszel egy külön munkaeszközt a hátulján?
Válasz #1254. hozzászólásra
Szevasz! neked hány ruszki csodád van?Az a 3-pont felfüggesztés nem terheli le egy munka eszközzel a lehajtást?Amugy szépen felujjitottad egyszer az én gépemnek is eljön ez a sors.Amugy milyen munka eszközöket viszel a hátuljával?Elején látom hogy sorközmüvelöt.Válaszodat elöre is köszönöm.
Válasz #1240. hozzászólásra
Nekem is ilyen méretü felni kellenne, majd csinálok képet és felrakom, hogy hogy néz ki. Köszönöm!
Ilyen volt
kép3
T-16M
Válasz #1239. hozzászólásra
Nem egyezik a két felni,mert én meg a t-16ra akartam t-25 felnit mert az enyémbe volt egy nyolcas de nem csereszavatos,a lyukak miatt.
Válasz #1233. hozzászólásra
Jól néznek ki a gépezetek nekem is van egy,de én csak zöldhordásra ,meg rendsodrásra használom meg mikor minek,ilyen szántóföldi munkákat nem csinálok vele,de lent az alföldön láttam már olyat aminek az elején vetőgép van az is nagyon praktikus mert látja a vetőmagot ,meg a csöveket is épp lucit vetett,így már jó a kilátás nagyon,de nem reped meg az üveg? a nagy felület miatt?ez a két t-16osod van?hány üzemórásak?mikoriak?az enyém 1750 óra körül van ,meg 86os ha jól emlékszem,de sokat állat majd 7 évet mikor megvettem,azért ennyi az óra benne,meg én is évi 120 óra krül megyek vele,jó kis hálás kis szerkezetek ezek,szinte minden ap haszálom én is.
Válasz #1248. hozzászólásra
Mikor feltöltötted, akkor lejjebb a beillesztés, nem azt hagyod ki?
T-16M
Válasz #1246. hozzászólásra
Majd belejössz, a sorrendre figyelj!
Egy kicsit szégyellem hogy bénázom, de a kezem ügyesbb.
Igen, fokhagyma petrezselyem.
Válasz #1242. hozzászólásra
Látom próbálod, tallóz, feltölt, beilleszt,mehet.
Válasz #1241. hozzászólásra
Szépen megcsináltad,a műszerekre a felnézést megszoktad? Hagymázol?
T-16M
Én átépítetem egy kicsit a T-16-ot mert ágyas művelésű a kultúrám. Minden munkát vele végzek. A műszerfalat felraktam a kabin tetejére, és autobusz üveget építettem be a panoráma miatt.
A T-16-ra 9,5-32.