Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
hú a t25 oda tökéletes mert ott ugye motor és egyből ott a műszerfal és az óra na de itt még ott motor tank+ülés meg minden elvezetése is hogy ne legyen útban.
Üdv találtam egy csomó T-16 videót aki még nem látta annak újdonság lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=_9ZorcjUq-E&index=1&list=PLp5KM87JqYmeAJZFiPcJCADbfabV34xdY
Azt írtad először ,hogy csak hullámzott a fordulat. Most az írod,hogy meg is állt. Előtte nem állt le? És a leállás után hogyan indult? Nagyon dadogva? Vagy simán járt? Kicsit bővebben leírhatnád a folyamatot. Ha rossz a nyomóelem akkor szokott sétálni,hullámozni a fordulat. És ha a regulátor rugó a rossz akkor gázadásra igen furcsa dolgokat csinál.Jól írja a kolega ,rakj el 1 kannát a sárvédő oldalára ,5-10 liter gázolajjal, rakj bele 1 csövet,amire kötsz 1 nagyobb anyát,hogy lent maradjon a csővége a kanna alján,és csatlakoztasd a csövet az adagoló legközelebbi pontjához.Majd rögtön meglátod ,hogy mi a különbség .Nyugodtan próbálhatod amíg a gázolaj bírja. Ha nem változik semmit akkor adagoló,és részei,a hiba oka.
Üdv.
"Ez sajnos már régóta hiány cikk"
Hát azt jól meg vetted! Mert 1000-1200ft szokott lenni,és soha sem volt hiánycikk ! Mert az MTZ spirál tökéletes hozzá.Van 2 féle hosszban.
szedd szét a tápszivattyút.
engem a forwarder szopatot meg, valami halvány kis koszdarab miatt nemtudott nyomást csinálni.
csinálj egy flakonból egy kicsi ejtőtartályt, az mennyék az adagolóra.
akkor szűrőket egyebeket hogy falsot szív e le lehet tesztelni.
búvárcső is kaphat fel cuccot, akkor is ilyet csinál de amint meglazítod rajta a csövet hallod hogy felszisszen, vákuum van a csőben olyankor.
el meg ne add.
megvan ezeknek a maga nyűgje, amin egyszer kell átesni. aztán majd rájössz idővel hogy ez még technika a javából.
remekül lehet szórakozni a túlbonyolított gépek tulajdonosain amikor elcsattogsz mellettük az öreg 2 hengeressel.
ugyanazt tudom mondani mint herpai kollégának.
Csak alaposan és módszeresen, következetesen.
ő is ha ehhez tartotta volna magát nem csinál 60 felesleges kört. a végén egy vacak gumitömítés kellett neki az egyik szűrőpohárba. semkizárt hogy itt is valami ilyen teljesen bagatel probléma van.
ezek az adagolók a hibáik ellenére nem szoktak kifeküdni hirtelen.
nem a legjobbak, ez tény. de nem szoktak egyik napról a másikra megfeküdni.
amit leírtál probléma az tipikusan tömíetlen vagy dugult üzemanyag rendszer.
szerintem valami filléres marhaság az egész.
AC kizárható kézi tápszivattyúval. Ha azzal megy a gép míg ketyegteteted kézzel utána leáll, akkor ez a baj. Nekem ilyen volt a markoló motorja. Sőt az alapjáraton még most is ketyegne, csak akkor fulladt le ha felpörgettem. De gyors tápszivattyúzásra még magához is tért. Pedig abba az AC dugattyúja úgy be van állva belső állásba mint a szög, meg se bírtam mozdítani. Valami 2500 Ft a habinál kompletten kézipumpával. Ha tudod mi kell akkor jó az a Habi.
Ha van gázolaj a kisnyomású rendszerben és megvan a 'kisnyomás' is akkor meg kell lazítani a porlasztónál a nagynyomású csövet. A priccő az anyag de nem szántja fel az aszfaltot a gép akkor porlasztó hiba lehet. Ha nem nyom fel gázolajat akkor sajnos adagoló. Közben ha nem megy a traki, kézzel kurblival átfordítani a motort, hogy van-e kompresszió. Lehet, hogy betámaszt a szelep, vagy éjszaka elloptak egy dugattyút a szinesfém tolvajok stb :)
Túl sok baja nem tud lenni ennek a szekérnek. Arra gondolok, hogy még sosem gyulladt ki a Check Engine felirat a műszerfalon, meg a nagynyomású rendszer se szállt el különféle hibakódokkal, dadogó fel nem pörgő motorral mert eltört egy jelvezeték ami a befecskendezőre megy :)
Tegnap kaptam fordulatszám mérő spirált igaz egy kicsit hoszabb mint az eredeti de jól működik és egy az egyben jó. Kombájn alkatrészért voltam Bócsán
és ott volt platós UAZhoz kilóméter óra spirál egy az egyben jó a t-16-oshoz.
2500 pénz csak
nem kell rajt semmit átalakítani.
Ez sajnos már régóta hiány cikk és tudom sokan kerestétek a megoldást én is vagy 3 éve hajszolom.
én azért elötte kicserélném az ac pumpát
az is tud ilyet csinálni, hogy nem akar menni meg nem indul a gép. én már sajnos megjártam mikor új adagolót tettem rá egy napig kinlódtam a tömítésekkel mer csak egy kis hideg indítóval indult a gép utánna másodszor meg sehogy.
És kézi pumpával meg fel lehetett pumpálni de egy rövid idő után elvesztette a nyomást
Zsolca: rendeltem szelepvezetőket 1180+Fa xarabbak voltak mint a 320Ft-s Habis ferdeszemű.
rendeltem platóbillentő munkahenger karmantyúkat, köze nem volt a munkahengeremhez, 1900/szett x2 pénzem bánta.
Rendeltem új önindító bendixet, használtat küldtek. No comment.
REndeltem kuplung kinyomó karokat amiket a kinyomó csapágy nyom és ezekben vannak a beállító csavarok. Ránézésre köze nincs ahhoz amik bent vannak, de itt már feladtam és ezzel nem is foglalkoztam mert most úgy ahogy működik a kuplungom, tudom indítani a gallydarálót is. Igaz csak úgy áll meg a TLT, ha teljesen kinyomom a kuplungot és elkezdem forgatni a kormányt, hogy a szervó megfékezze.
De, gyanús, hogy nem lesz ilyen egyszerű...könnyen lehet, hogy az adagoló adta meg magát.. most este már folyamatos szivattyúzással sem tudtam egy pöffenést sem kicsiholni belőle..
lehet az a gond mint Herapi úr kollégánál, beletelt pár hónapba de ő kicserélte a gumigyűrűket a gázolajszűröknél és megoldotta a gondot de ez csak egy tipp
Válasz #4220. hozzászólásra
Figyi!
A habinál mit sem tudnak T-16 ról!!
Vagy a Traktorker :http://www.traktor-ker.hu/
Felsőzsolca.
Vagy a Nagytraktor KFT Kecskemét
Ez a kettő cég előbb szót értesz velük.Főleg,ha ki nézed a Traktor ker-nél a honlapon mit is szeretnél be mondod a cikkszámot két napon belül itt is van. De egyet jegyezzél meg,ha idegből szerelsz ott több kárt csinálsz mint hasznot.Mindig nyugodtan kell csinálni.Tudom,ha sietni kell akkor romlik el minden.De akkor is nyugi!!Jó ez a gép !!
Üdv!
Tegnap írtam, hogy gondok vannak a géppel...hát...és most a moderátornak....akár ki is tilt hatsz egy hónapra...
Nagyon megsz.. a traktor..bent a város közepén adta be a kulcsot.
Nem részletezem de napközben voltam már Szekszárdon a Habinál is..tápszivattyúért..a helyzet mit sem változott..most úgy áll a dolog, hogy van még egy hónapos dolgom vele és megy a háztól..én még ilyen szart nem láttam... még a román dizel is különb volt..
Üdv!
Na én márt jártam így, de ott a búvárcsőnél fel kapott valamit. Meg olyan is volt, hogy a dúrva szürönél a befolyásnál át folyik egy lukas lemezen közvetlen a luknál fel dugúl rozsdával. A következő eset nem T16-on történt, elvolt repedve az egyik cső nem szivágott nem könnyezett. De mégis néha leált. Mire rá jöttűnk, hogy csak egy picit el van repedve addigra mindent kicseréltünk. szerintem meg kezd a kályhánál! Nézd meg a szintet és menj végig ataleljes rendszeren.
Ez nem olyan viccesám! 46éves egyedülálló ismerősöm,tavaly mályusban panaszolta,hogy ilyen drága benzin mellett ő nem autózik. Apuci picai fia,zsir új Toyota akármi..... mondta,tankolt okt végén,még van benne ,pár hetet még kibir. ketten voltunk az irodájában,mikor ezt mondta,hát nem szóltunk Semmit. Én ugy gondolom,akinek kocsija sincs,az is több benzit elfüstöl,mint ez az illető.Az új autóknak,milyen nagy tankja leht mi??
Szép estét mindenkinek!
Jártatok már úgy, hogy menet közben hatodikban, egyenletes gázadásnál elkezdett hullámozni a motor...
Lelassult a járgány majd újra gyorsult, majd megint újra és újra..????
Mi lehet ez??? levegősödik a rendszer?
Három hónapja kitakarítottam az üzemanyag rendszert, utána nem volt semmi ilyen.
most kezdte, de csak néha csinálja!!
Ilyenkor elmegy az erő is..
nem füstöl, és nem eszi az olajat, és nem is melegszik, az olajnyomás 3,5 Bar.
Szerintetek? Én az üzem anyag szivattyúra gondolok..vagy levegősödésre..
Kész lett, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá. Magához a melóhoz, meg a videóhoz is. Itt megtekinthető a youtubeon
Vagy ha így működik, akkor azonnal nézhető.
Üdv!
Ez csak egy sima műtrágya szorás volt. Amikor szortuk ez a része nagyon vízes volt. Ígyhát nem maradt más elhalasztottuk. Csak az ide szántat is elszortuk. Sikerült olcsóbban szereznem és nem kellett sok így egy kirándúlás keretében megoldottuk. Mire fel tettük volna a szorót annyi Idő allatt meg volt a szorás. Kép nem lett a legjobb de nem hagyhattam ki
történt itt ilyesmi, közös tulajdonban levő kaszálót az értelmesebb tulaj okosan felszórta sitt töremlékkel mert összevesztek 1 darab bálán. páratlan számúra jött ki a bálázás, és ez, na EZ mindenre feljogosította az okosabbikat.
kaszálhatatlan, tönkreteszi az eszközt.
had ne mondjam a tulajok tesvírek, szagosbőrűek, nem napon bamultak, és rendszeresen kérdezik nincse hulladékvasam.
természetesen mindenki tudja hogy amúgy eszkimók.
7189 hozzászólás
Válasz #4237. hozzászólásra
, csak amit már felraktam azt tudsz belinkelni
hogy ha a gépen van a video akkor sehogy vagy még nem jöttem rá
Válasz #4235. hozzászólásra
mert ott ugye motor és egyből ott a műszerfal és az óra na de itt még ott motor tank+ülés meg minden![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
elvezetése is hogy ne legyen útban.
hú a t25 oda tökéletes
Van ötlete valakinek, hogy hogyan lehet videót feltenni?
Van itt egy kis videó...PB120311
Válasz #4234. hozzászólásra
De te biztosra tudod. Akkor tévedtem! ![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Az igazat megvallva T-16-ba még nem raktam,de T-25-be már sokat. Nem akarom elhinni,hogy a 1,7méter nem elég.
Válasz #4231. hozzászólásra
rosszul tudod mert rá tudod csavarozni a spirál végeket, de hosszra nem jó nem elég 1700mm hosszú
én is 2 db csináltam egyet illetve másfelet
Üdv találtam egy csomó T-16 videót aki még nem látta annak újdonság lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=_9ZorcjUq-E&index=1&list=PLp5KM87JqYmeAJZFiPcJCADbfabV34xdY
Válasz #4219. hozzászólásra
Azt írtad először ,hogy csak hullámzott a fordulat. Most az írod,hogy meg is állt. Előtte nem állt le? És a leállás után hogyan indult? Nagyon dadogva? Vagy simán járt? Kicsit bővebben leírhatnád a folyamatot. Ha rossz a nyomóelem akkor szokott sétálni,hullámozni a fordulat. És ha a regulátor rugó a rossz akkor gázadásra igen furcsa dolgokat csinál.Jól írja a kolega ,rakj el 1 kannát a sárvédő oldalára ,5-10 liter gázolajjal, rakj bele 1 csövet,amire kötsz 1 nagyobb anyát,hogy lent maradjon a csővége a kanna alján,és csatlakoztasd a csövet az adagoló legközelebbi pontjához.Majd rögtön meglátod ,hogy mi a különbség .Nyugodtan próbálhatod amíg a gázolaj bírja. Ha nem változik semmit akkor adagoló,és részei,a hiba oka.
Válasz #4228. hozzászólásra
Mert 1000-1200ft szokott lenni,és soha sem volt hiánycikk ! Mert az MTZ spirál tökéletes hozzá.Van 2 féle hosszban.![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
Üdv.
"Ez sajnos már régóta hiány cikk"
Hát azt jól meg vetted!
szedd szét a tápszivattyút.
engem a forwarder szopatot meg, valami halvány kis koszdarab miatt nemtudott nyomást csinálni.
csinálj egy flakonból egy kicsi ejtőtartályt, az mennyék az adagolóra.
akkor szűrőket egyebeket hogy falsot szív e le lehet tesztelni.
búvárcső is kaphat fel cuccot, akkor is ilyet csinál de amint meglazítod rajta a csövet hallod hogy felszisszen, vákuum van a csőben olyankor.
el meg ne add.
megvan ezeknek a maga nyűgje, amin egyszer kell átesni. aztán majd rájössz idővel hogy ez még technika a javából.
remekül lehet szórakozni a túlbonyolított gépek tulajdonosain amikor elcsattogsz mellettük az öreg 2 hengeressel.
ugyanazt tudom mondani mint herpai kollégának.
Csak alaposan és módszeresen, következetesen.
ő is ha ehhez tartotta volna magát nem csinál 60 felesleges kört. a végén egy vacak gumitömítés kellett neki az egyik szűrőpohárba. semkizárt hogy itt is valami ilyen teljesen bagatel probléma van.
ezek az adagolók a hibáik ellenére nem szoktak kifeküdni hirtelen.
nem a legjobbak, ez tény. de nem szoktak egyik napról a másikra megfeküdni.
amit leírtál probléma az tipikusan tömíetlen vagy dugult üzemanyag rendszer.
szerintem valami filléres marhaság az egész.
AC kizárható kézi tápszivattyúval. Ha azzal megy a gép míg ketyegteteted kézzel utána leáll, akkor ez a baj. Nekem ilyen volt a markoló motorja. Sőt az alapjáraton még most is ketyegne, csak akkor fulladt le ha felpörgettem. De gyors tápszivattyúzásra még magához is tért. Pedig abba az AC dugattyúja úgy be van állva belső állásba mint a szög, meg se bírtam mozdítani. Valami 2500 Ft a habinál kompletten kézipumpával. Ha tudod mi kell akkor jó az a Habi.
Ha van gázolaj a kisnyomású rendszerben és megvan a 'kisnyomás' is akkor meg kell lazítani a porlasztónál a nagynyomású csövet. A priccő az anyag de nem szántja fel az aszfaltot a gép akkor porlasztó hiba lehet. Ha nem nyom fel gázolajat akkor sajnos adagoló. Közben ha nem megy a traki, kézzel kurblival átfordítani a motort, hogy van-e kompresszió. Lehet, hogy betámaszt a szelep, vagy éjszaka elloptak egy dugattyút a szinesfém tolvajok stb :)
Túl sok baja nem tud lenni ennek a szekérnek. Arra gondolok, hogy még sosem gyulladt ki a Check Engine felirat a műszerfalon, meg a nagynyomású rendszer se szállt el különféle hibakódokkal, dadogó fel nem pörgő motorral mert eltört egy jelvezeték ami a befecskendezőre megy :)
Tegnap kaptam fordulatszám mérő spirált igaz egy kicsit hoszabb mint az eredeti de jól működik és egy az egyben jó. Kombájn alkatrészért voltam Bócsán
és ott volt platós UAZhoz kilóméter óra spirál egy az egyben jó a t-16-oshoz.
2500 pénz csak
nem kell rajt semmit átalakítani.
Ez sajnos már régóta hiány cikk és tudom sokan kerestétek a megoldást én is vagy 3 éve hajszolom.
Válasz #4225. hozzászólásra
én azért elötte kicserélném az ac pumpát
az is tud ilyet csinálni, hogy nem akar menni meg nem indul a gép. én már sajnos megjártam mikor új adagolót tettem rá egy napig kinlódtam a tömítésekkel mer csak egy kis hideg indítóval indult a gép utánna másodszor meg sehogy.
És kézi pumpával meg fel lehetett pumpálni de egy rövid idő után elvesztette a nyomást
Válasz #4221. hozzászólásra
Zsolca: rendeltem szelepvezetőket 1180+Fa xarabbak voltak mint a 320Ft-s Habis ferdeszemű.
rendeltem platóbillentő munkahenger karmantyúkat, köze nem volt a munkahengeremhez, 1900/szett x2 pénzem bánta.
Rendeltem új önindító bendixet, használtat küldtek. No comment.
REndeltem kuplung kinyomó karokat amiket a kinyomó csapágy nyom és ezekben vannak a beállító csavarok. Ránézésre köze nincs ahhoz amik bent vannak, de itt már feladtam és ezzel nem is foglalkoztam mert most úgy ahogy működik a kuplungom, tudom indítani a gallydarálót is. Igaz csak úgy áll meg a TLT, ha teljesen kinyomom a kuplungot és elkezdem forgatni a kormányt, hogy a szervó megfékezze.
De, gyanús, hogy nem lesz ilyen egyszerű...könnyen lehet, hogy az adagoló adta meg magát.. most este már folyamatos szivattyúzással sem tudtam egy pöffenést sem kicsiholni belőle..
Válasz #4223. hozzászólásra
Én is arrafelé keresgélek...holnap rendelek gumigyűrűket..
Válasz #4222. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
, beletelt pár hónapba de ő kicserélte a gumigyűrűket a gázolajszűröknél és megoldotta a gondot
de ez csak egy tipp ![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
lehet az a gond mint Herapi úr kollégánál
Válasz #4221. hozzászólásra
Úgy néztek rám a Habinál mint valami csodabogárra..beakarták magyarázni, hogy nem is úgy van...majdnem mondtam, hogy ló..t.
Válasz #4220. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Jó ez a gép !!
Figyi!
A habinál mit sem tudnak T-16 ról!!
Vagy a Traktorker :http://www.traktor-ker.hu/
Felsőzsolca.
Vagy a Nagytraktor KFT Kecskemét
Ez a kettő cég előbb szót értesz velük.Főleg,ha ki nézed a Traktor ker-nél a honlapon mit is szeretnél be mondod a cikkszámot két napon belül itt is van. De egyet jegyezzél meg,ha idegből szerelsz ott több kárt csinálsz mint hasznot.Mindig nyugodtan kell csinálni.Tudom,ha sietni kell akkor romlik el minden.De akkor is nyugi!!
Válasz #4219. hozzászólásra
Üdv!
Írtam Emailt.Szerintem meg el ne ad!!!
Üdv!
Tegnap írtam, hogy gondok vannak a géppel...hát...és most a moderátornak....akár ki is tilt hatsz egy hónapra...
Nagyon megsz.. a traktor..bent a város közepén adta be a kulcsot.
Nem részletezem de napközben voltam már Szekszárdon a Habinál is..tápszivattyúért..a helyzet mit sem változott..most úgy áll a dolog, hogy van még egy hónapos dolgom vele és megy a háztól..én még ilyen szart nem láttam... még a román dizel is különb volt..
Üdv Mindenkinek!
Köszönöm a tanácsokat, én is ezekre a dolgokra gondolok..ma is fogom használni, előbb utóbb kiforrja magát a dolog..
Válasz #4216. hozzászólásra
És a végére nem irtam oda az összes csövet fulyasd meg levegövel úgy mikor teljsen levan véve.
Válasz #4207. hozzászólásra
szerintem meg kezd a kályhánál! Nézd meg a szintet és menj végig ataleljes rendszeren.
Üdv!
Na én márt jártam így, de ott a búvárcsőnél fel kapott valamit. Meg olyan is volt, hogy a dúrva szürönél a befolyásnál át folyik egy lukas lemezen közvetlen a luknál fel dugúl rozsdával. A következő eset nem T16-on történt, elvolt repedve az egyik cső nem szivágott nem könnyezett. De mégis néha leált. Mire rá jöttűnk, hogy csak egy picit el van repedve addigra mindent kicseréltünk.
Válasz #4201. hozzászólásra
Válasz #4201. hozzászólásra Príma...
Válasz #4211. hozzászólásra
46éves egyedülálló ismerősöm,tavaly mályusban panaszolta,hogy ilyen drága benzin mellett ő nem autózik. Apuci picai fia,zsir új Toyota akármi..... mondta,tankolt okt végén,még van benne ,pár hetet még kibir. ketten voltunk az irodájában,mikor ezt mondta,hát nem szóltunk Semmit. Én ugy gondolom,akinek kocsija sincs,az is több benzit elfüstöl,mint ez az illető.Az új autóknak,milyen nagy tankja leht mi??
Ez nem olyan viccesám!
Válasz #4210. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Minek, tavaly tettem bele gázolajat...
Válasz #4209. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
mielőtt még szétszeded az üzemanyag rendszert, a gázolaj szintet nézted már?
Válasz #4208. hozzászólásra
Jó játék lesz kideríteni a hiba okát, mert sehol sem könnyezik a gázolaj..porszáraz minden..
Válasz #4207. hozzászólásra
Az tuti hogy gázolaj hiány miatt csinálja ezt. Valahol sikerül neki falsot szívni vagy a tápszivattyú adta meg magát.
Szép estét mindenkinek!![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Jártatok már úgy, hogy menet közben hatodikban, egyenletes gázadásnál elkezdett hullámozni a motor...
Lelassult a járgány majd újra gyorsult, majd megint újra és újra..????
Mi lehet ez??? levegősödik a rendszer?
Három hónapja kitakarítottam az üzemanyag rendszert, utána nem volt semmi ilyen.
most kezdte, de csak néha csinálja!!
Ilyenkor elmegy az erő is..
nem füstöl, és nem eszi az olajat, és nem is melegszik, az olajnyomás 3,5 Bar.
Szerintetek? Én az üzem anyag szivattyúra gondolok..vagy levegősödésre..
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #4200. hozzászólásra
Köszönöm!
Kész lett, kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá. Magához a melóhoz, meg a videóhoz is.
Itt megtekinthető a youtubeon
Vagy ha így működik, akkor azonnal nézhető.
Válasz #4198. hozzászólásra
A T16-os motor 7L+1L a légszüröbe váltó 8,5L
MTZ-be 20L abból jut a légszüröbe is meg marad egy kevés. Vàltóba meg 40L körül.
Üdv!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ez csak egy sima műtrágya szorás volt. Amikor szortuk ez a része nagyon vízes volt. Ígyhát nem maradt más elhalasztottuk. Csak az ide szántat is elszortuk. Sikerült olcsóbban szereznem és nem kellett sok így egy kirándúlás keretében megoldottuk. Mire fel tettük volna a szorót annyi Idő allatt meg volt a szorás. Kép nem lett a legjobb de nem hagyhattam ki
Hello!
Tudom hogy volt már róla szó, de meg írná valaki mennyi hajtómű és mennyi motorolaj kell a paripába, ugyanezt MTZ 80-ba is.
Előre is köszönöm!!
Válasz #4192. hozzászólásra
Én először azt gondoltam egérvadászat, a platóról jobban látni hol szalad az egér! Aztán fater futás gyíííííííííííííí.
Válasz #4194. hozzászólásra
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Azért sok meló lehetett, teleszorni csekmettel, ráadásul ,ingyen! Igazi àldozatot hozott.
Válasz #4191. hozzászólásra
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ez király!
történt itt ilyesmi, közös tulajdonban levő kaszálót az értelmesebb tulaj okosan felszórta sitt töremlékkel mert összevesztek 1 darab bálán. páratlan számúra jött ki a bálázás, és ez, na EZ mindenre feljogosította az okosabbikat.
kaszálhatatlan, tönkreteszi az eszközt.
had ne mondjam a tulajok tesvírek, szagosbőrűek, nem napon bamultak, és rendszeresen kérdezik nincse hulladékvasam.
természetesen mindenki tudja hogy amúgy eszkimók.
Válasz #4192. hozzászólásra
Nem műtrágya szórás félig kézi félig gépi!!!!!
Válasz #4191. hozzászólásra
mi volt az elképzelés? Kék bogárpacskoló,mert bogaras a szomszéd,aztán törmeléket buritatok a kaszálójára?![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
vagy a látszat csal?????
Mai meló!!![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20150409193524_img_20150409_174357.jpg)
Válasz #4189. hozzászólásra
De mára kidőltem, majd folytatom vmikor.. ![smile huh](/oldforum/images/smiles/huh.gif)
Készül a videó!!! Annyit meg merek kockáztatni így előljáróban, hogy jó lesz!!