Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409 FtUSD392.62 FtCHF440.14 FtGBP493.83 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én speciel kifejezetten örülök, hogy még üzemben tudom tartani zölddel.
Nem kell vinni műszakira, és netto olcsóbb is. Húzni meg úgyse lehet semmit, hiába piros.
Nekem az egyik zöld a másik piros, ha tehetném mindkettő zöld lenne, de ha pakolom a ganyét nem fogom csereburálni a rendszámot. Pedig senki nem nézné meg.
Válasz Nyomasek Bobo #6875. hozzászólásáraA baj az, hogy nem volt fizetve,hivatalból ideiglenesen ki is vonták a forgalomból..De már intézem a visszahelyezést és télen felkészítjük műszakira.
Válasz Gyoszor #6878. hozzászólásáraAkkor összekevertelek benneteket!
Meg azt hittem,hogy a sok sódert avval rakta fel.
Az unh 500.Inkább szerintem fel lehetne rakni csak kellene még kettő talp. Azt 4 talpal jó is lenne!!
A múltkor láttam valahol meg volt csinálva hárompontra.
Válasz Maszek Zs #6868. hozzászólására500as unhz sztem 2-3x olyan nehéz meg a gém kb 2x olyan hosszúnak tűnik mint a saját pg-02a. Szerintem esélytelen feltenni rá, én is azt akartam.
Válasz Bányai József Ev. #6869. hozzászólásáraLeadni a pirosat? Őrülj, hogy van neki!!!!!
Csak öt évente műszaki, biztosítás is alig van...
Nincs ennél jobb. A géped rögtön a felét fogja érni zöld rendszámmal...
Válasz Bányai József Ev. #6869. hozzászólásáranekünk ha felemeled a plató alatta van ,a kormány munkahenger fölött lévő vázon ,felülről le tudod fényképezni mert a platótól nem látod rendesen
Válasz Magister #6867. hozzászólásáraMég azt tudnám javasolni,hogy nézz egy UNHZ 750.
Vagy egy 500-ast szerzel egy plató nélküli T16 azt felszerkeszted rá. Mindjárt lett egy önjáró rakodód.
Válasz Gumóka #6866. hozzászólásáraEz konkrétan ez volt....25 raklapnál elég sokat kellett volna fizetnem..akár bérleti díjat akár a raklapok árát.
Vagy 25x2600,-Ft. vagy hetenként 800 Ft. csak kb májusban kezdek neki a munkának addig meg sokba kerülne.
Válasz Maszek Zs #6862. hozzászólásáraSóder még nincs, de volt úgy hogy két nap alatt 27 billentésem volt földből kézi felrakással.............1 m3/ billentés...
De pl egy nyerges murvát utcán lebillentették az udvarba esténként, plusz egy nap behordtam egymagam kézi felrakással....
De 30-as zsalukövet 360db egy délelőtt leszórtam a raklapokról, mivel azokat vissza kellett adnom..
Válasz Magister #6861. hozzászólásáraEz ok! Én is így vagyok amit lehet meg csinálok. De egészen azt hittem, hogy van neked egy forgóradós T16. A sódert ,hogy hortad be?? Mivel raktad fel??
Válasz Maszek Zs #6860. hozzászólásáraSajnos nincs. Illetve lenne de horror áron jönnének.
30fm 3méter magas 30-as zsalukő támfal több iránytöréssel sokáig tart.
Arra is nehezen van lehetőség hogy valahová oda hordjam a sárgaföldet, Letehetem, de azt is pénzért plusz a fuvar.
Egy kömü: 35.000/nap, hozzá sm:25.000/nap ott lennének egy hónapig....
Erre nincs keret, csak arra kellenek, amit nem tudok magam megcsinálni...
Válasz Maszek Zs #6858. hozzászólásáraJövőre, illetve utána is lenne egy kis földmunka, támfalépítés..mindez lényegében házilagosan, de normális minőségben.
Sajnos segítség az nincs...kénytelen vagyok magam megoldani a dolgokat.
Válasz Magister #6854. hozzászólásáraEgy köbi sóder is van olyan 16-18q most a pr10 michelin kisteher 6,00x16 viszi szépen. A tüzép csak 1 km re van, de mikor keresztapámtól vettem az 4 kilcsi és úgy megpattintották, hogy 4 oldalt folyt le a tepsiről az biztos volt 1,2. Vagy kicsit több is.
Krk 50 a trakimintás özka gumid? Az pr6? Amit kinéztem az pr8 és ilyen 80as mtz eleje, hosszanti csik körbe kicsit megcifrázva minta.
Válasz Gyoszor #6853. hozzászólásáraNekem ÖZKA (török) van elöl traktormintás.
Szerintem árában nagyon jó, igaz betonon kopik, de legalább nem reped...Én is vittem már vele 1850kg is...
Olyan 5 éve kitaláltam, hogy elég gyászosak a gumik a T-16okon.
Most nézegetem, hogy 65ért van valami Özka knk50 9,5x32. Első meg változó, de olyan 20. 6,5x16ot néztem, ott nagyobbak a terhelési indexek egy kicsit. Most PR10 gumik vannak, de eléggé gatyául néznek már ki, repedeznek. 17 köbi sódert azért hazatröttyögtem idén is egyesével a tüzépről :D
Mennyi ideig lehet egy gumit tárolni? Köv műszaki jövőre lesz, azon csont nélkül áttolom, meg az azutánin is. De gondolom 10-15 év múlva már nem veszek hátsó gumit 65ért.
Nemtom megvegyem-e most és nálam dráguljon, vagy hagyjam a boltban drágulni, aztán vakarjam a fejem, hogy dupla áron veszem, ha majd kell... Lenne száraz sötét hűvös hely neki.
Válasz Gyoszor #6845. hozzászólásáraSzerintem ez olyan verzió lehet mint a kaposgép által gyártott unirak hogy a gyári motort kidobták belőle és ezt szerelték bele.
Csávó szerintem túlgondolta a felújítgatást
Ennyit nem ér a műszer, de van benne egy jó ötlet. Videóban 33:00 ra tekeritek, elkezdtem röhögni magamban. Ha lemerül az akksi, kihúzod az éket, jól meggurítod a gépet és pöcc röff.
Sőt így akksi se kell
Válasz Magister #6842. hozzászólásáraMég csak az elsőt néztem meg, de milyen alacsony alapjáraton elketyeg Mtz adagolóval, Hofherr sehol nincs hozzá :-)
Válasz Gyoszor #6839. hozzászólásáraNem Monoron van. Egy ismerős jár vele alkalmanként. Céges a gép egyébként.
Ez egy dizájnosabb, újabb traki , mint az enyém, ennek már van kormányszervója is. 3,8 t vontatás van a forgalmiba. Volt utam a napokban arra és lecsekkoltam, hogy mi hogy van rajta.
7189 hozzászólás
Válasz Nyomasek Bobo #6888. hozzászólásáraMég a végén ráfízetéses lesz ez az üzlet az eladónak!!
Válasz Nyomasek Bobo #6887. hozzászólására2021-ben 200Ft/nap
Válasz Maszek Zs #6886. hozzászólásáraNem vonták ki a forgalomból, de a biztosítást se fizették rá. Fedezetlenségi díj. Egy vagyon lesz...
Válasz oldjoe #6885. hozzászólásáraMiért?
Válasz Nyomasek Bobo #6884. hozzászólásáraMa simán átírták, de mondták, h a régi tulajra rámászik a hatóság..
Válasz Maszek Zs #6882. hozzászólásáraSzerintem le fogja tudni műszakiztatni/átiratni...
A fedezetlenségi díj a regi tulaj sara lesz (nem is kicsit)
Én speciel kifejezetten örülök, hogy még üzemben tudom tartani zölddel.
Nem kell vinni műszakira, és netto olcsóbb is. Húzni meg úgyse lehet semmit, hiába piros.
Nekem az egyik zöld a másik piros, ha tehetném mindkettő zöld lenne, de ha pakolom a ganyét nem fogom csereburálni a rendszámot. Pedig senki nem nézné meg.
Válasz oldjoe #6880. hozzászólásáraKell törzskönyv.
Nem biztos,hogy sikerül leműszakisztatnod.
Válasz Nyomasek Bobo #6875. hozzászólásáraA baj az, hogy nem volt fizetve,hivatalból ideiglenesen ki is vonták a forgalomból..De már intézem a visszahelyezést és télen felkészítjük műszakira.
Válasz Maszek Zs #6876. hozzászólásáraNem az enyém volt,most került hozzám.Régi vágyam volt, tűrhető áron, tűrhető állapotban,becsületes,őszinte tulajtól vettem.
Válasz Gyoszor #6878. hozzászólásáraAkkor összekevertelek benneteket!
Meg azt hittem,hogy a sok sódert avval rakta fel.
Az unh 500.Inkább szerintem fel lehetne rakni csak kellene még kettő talp. Azt 4 talpal jó is lenne!!
A múltkor láttam valahol meg volt csinálva hárompontra.
Válasz Maszek Zs #6868. hozzászólására500as unhz sztem 2-3x olyan nehéz meg a gém kb 2x olyan hosszúnak tűnik mint a saját pg-02a. Szerintem esélytelen feltenni rá, én is azt akartam.
Válasz Maszek Zs #6860. hozzászólására"Nincs neked egy markolósod? "
Az nekem van
Válasz oldjoe #6873. hozzászólásáraNem tudom merre laksz de itt nálunk nem lehet leműszakisztatni zöldre. Tied volt 2007-ben?
Válasz oldjoe #6873. hozzászólásáraA kérdés: a biztosítást fizette valaki idáig????
Válasz oldjoe #6873. hozzászólásáraLassú járművet nem mutatvány le műszakiztatni..
Válasz Magister #6871. hozzászólásáraCsak annyi a bibi,hogy az a műszaki 2007-ben lejárt..
Válasz vasvarikriszta #6870. hozzászólásáraKöszi,megtaláltam!!!
Válasz Bányai József Ev. #6869. hozzászólásáraLeadni a pirosat? Őrülj, hogy van neki!!!!!
Csak öt évente műszaki, biztosítás is alig van...
Nincs ennél jobb. A géped rögtön a felét fogja érni zöld rendszámmal...
Válasz Bányai József Ev. #6869. hozzászólásáranekünk ha felemeled a plató alatta van ,a kormány munkahenger fölött lévő vázon ,felülről le tudod fényképezni mert a platótól nem látod rendesen
Sziasztok! Segítséget kérek,a T16-on hol van az alvázszám? És hogyan lehetne a piros rendszámot leadva zöldet kérni?Köszönöm előre is a válaszokat!
Válasz Magister #6867. hozzászólásáraMég azt tudnám javasolni,hogy nézz egy UNHZ 750.
Vagy egy 500-ast szerzel egy plató nélküli T16 azt felszerkeszted rá. Mindjárt lett egy önjáró rakodód.
Válasz Gumóka #6866. hozzászólásáraEz konkrétan ez volt....25 raklapnál elég sokat kellett volna fizetnem..akár bérleti díjat akár a raklapok árát.
Vagy 25x2600,-Ft. vagy hetenként 800 Ft. csak kb májusban kezdek neki a munkának addig meg sokba kerülne.
Válasz Maszek Zs #6864. hozzászólásáraNa meg van ahol felszámol raklaphasználati díjat a tüzépes...
Válasz Maszek Zs #6864. hozzászólásáraA leieres hokifos raklap évekkel ezelőtt volt 2500 forint....
Válasz Magister #6863. hozzászólásáraCsepregiék ilyen szigorúak??(kell nekik a raklap??)
Kézzel raktad fel??
Válasz Maszek Zs #6862. hozzászólásáraSóder még nincs, de volt úgy hogy két nap alatt 27 billentésem volt földből kézi felrakással.............1 m3/ billentés...
De pl egy nyerges murvát utcán lebillentették az udvarba esténként, plusz egy nap behordtam egymagam kézi felrakással....
De 30-as zsalukövet 360db egy délelőtt leszórtam a raklapokról, mivel azokat vissza kellett adnom..
Válasz Magister #6861. hozzászólásáraEz ok! Én is így vagyok amit lehet meg csinálok. De egészen azt hittem, hogy van neked egy forgóradós T16. A sódert ,hogy hortad be?? Mivel raktad fel??
Válasz Maszek Zs #6860. hozzászólásáraSajnos nincs. Illetve lenne de horror áron jönnének.
30fm 3méter magas 30-as zsalukő támfal több iránytöréssel sokáig tart.
Arra is nehezen van lehetőség hogy valahová oda hordjam a sárgaföldet, Letehetem, de azt is pénzért plusz a fuvar.
Egy kömü: 35.000/nap, hozzá sm:25.000/nap ott lennének egy hónapig....
Erre nincs keret, csak arra kellenek, amit nem tudok magam megcsinálni...
Válasz Magister #6859. hozzászólásáraNincs neked egy markolósod?
Válasz Maszek Zs #6858. hozzászólásáraJövőre, illetve utána is lenne egy kis földmunka, támfalépítés..mindez lényegében házilagosan, de normális minőségben.
Sajnos segítség az nincs...kénytelen vagyok magam megoldani a dolgokat.
Válasz Magister #6857. hozzászólásáraÜdv! A múltkor láttam a jófogáson rs 09-ét. De én fabrikáltam rá egy targonca tornyot. Mire akarod használni?
Sziasztok! Van esetleg valakinek eladó homlokrakodója T-16M-traktorra?
Érdekelne.
Válasz Magister #6854. hozzászólásáraEgy köbi sóder is van olyan 16-18q most a pr10 michelin kisteher 6,00x16 viszi szépen. A tüzép csak 1 km re van, de mikor keresztapámtól vettem az 4 kilcsi és úgy megpattintották, hogy 4 oldalt folyt le a tepsiről az biztos volt 1,2. Vagy kicsit több is.
Krk 50 a trakimintás özka gumid? Az pr6? Amit kinéztem az pr8 és ilyen 80as mtz eleje, hosszanti csik körbe kicsit megcifrázva minta.
Válasz Gyoszor #6853. hozzászólásáraVannak ilyen gumiápoló cuccok, tuti lelehet konzerválni valahogy.
Válasz Gyoszor #6853. hozzászólásáraNekem ÖZKA (török) van elöl traktormintás.
Szerintem árában nagyon jó, igaz betonon kopik, de legalább nem reped...Én is vittem már vele 1850kg is...
Olyan 5 éve kitaláltam, hogy elég gyászosak a gumik a T-16okon.
Most nézegetem, hogy 65ért van valami Özka knk50 9,5x32. Első meg változó, de olyan 20. 6,5x16ot néztem, ott nagyobbak a terhelési indexek egy kicsit. Most PR10 gumik vannak, de eléggé gatyául néznek már ki, repedeznek. 17 köbi sódert azért hazatröttyögtem idén is egyesével a tüzépről :D
Mennyi ideig lehet egy gumit tárolni? Köv műszaki jövőre lesz, azon csont nélkül áttolom, meg az azutánin is. De gondolom 10-15 év múlva már nem veszek hátsó gumit 65ért.
Nemtom megvegyem-e most és nálam dráguljon, vagy hagyjam a boltban drágulni, aztán vakarjam a fejem, hogy dupla áron veszem, ha majd kell... Lenne száraz sötét hűvös hely neki.
Válasz _NB_ #6851. hozzászólásáraKöszönöm!
Azért kerestem rs09 mert az már félig készen van. Meg valahogy elölről szeretném hátra vinni a tartót.
Válasz Maszek Zs #6846. hozzászólásáraНавеска Т16
Навеска Т16 YT
Válasz Gepi #6849. hozzászólásárasrácok nem szeretnek csákányozni
Aztán úgy nézem szomorú vége lett a keménykedésnek
https://m.youtube.com/watch?v=kf-AKpRFbUQ
Bocs ezt nem bírtam linkben
Válasz Gyoszor #6845. hozzászólásáraSzerintem ez olyan verzió lehet mint a kaposgép által gyártott unirak hogy a gyári motort kidobták belőle és ezt szerelték bele.
Csávó szerintem túlgondolta a felújítgatást
Ennyit nem ér a műszer, de van benne egy jó ötlet. Videóban 33:00 ra tekeritek, elkezdtem röhögni magamban. Ha lemerül az akksi, kihúzod az éket, jól meggurítod a gépet és pöcc röff.
Sőt így akksi se kell
Válasz Maszek Zs #6846. hozzászólásáraEzek is!
Válasz Gyoszor #6845. hozzászólásáraÉrdekes!
milyen faja bobcatjük van már ezeknek.
Maga a masina a legvégén látható, de erre gyárilag ilyen MTZ fajta adagolót pakoltak.
Válasz Magister #6842. hozzászólásáraMég csak az elsőt néztem meg, de milyen alacsony alapjáraton elketyeg Mtz adagolóval, Hofherr sehol nincs hozzá :-)
https://youtu.be/IYzYZD4nJOM
https://youtu.be/a9z3WlmG920
Válasz zrider68 #6840. hozzászólásáraKiegyeznék egy tonnával is. Ha valaki tud valami helyet szóljon.
Válasz Gyoszor #6839. hozzászólásáraNem Monoron van. Egy ismerős jár vele alkalmanként. Céges a gép egyébként.
Ez egy dizájnosabb, újabb traki , mint az enyém, ennek már van kormányszervója is. 3,8 t vontatás van a forgalmiba. Volt utam a napokban arra és lecsekkoltam, hogy mi hogy van rajta.