Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ma már én is kétszer földhöz vágtam a csavar húzót.
Holnap meg nézem a lámpákat,gondoltam rá nem e a test valamelyik lámpánál forditva van rajta és az kavar be.De már fáztam is és ott hagytam.Most az akkura van kötve a test.Holnap rá teszem valami fémre.
Már csak nevettem rajta,hogy ilyen nincs.
Velem is volt már hasonló.Nálam test probléma volt csak mire rá jöttem,hogy hol van a probléma,lett néhány ősz hajszálam.Elöször nézd meg a lámpáknál,ha ott jó akkor tovább addig amig jó nem lessz.
Érdekes dolog történt velem.Fel tettem a trakira két lámpát.Amikor fel kapcsolom a lámpát a kapcsoloból elmegy a 12.volt.Amikor le kapcsolom akkor meg vissza jön és villágit a kontrol lámpa.Mi a gond?
HA valakit érdekel van egy tartalék motorom T-16osba jó kuplungszerkezettel együtt 3,5 olajnyomással.
Sajnos az üzemóra számláló spirálja ezen is szakadt.
Én hivtalak fel telefonon. Akkor mondtad hogy eladtad. azért kérdeztem hogy hány géped van. Amúgy semmiközöm! hozzá.! traktor meg nekem melegszik: bocsika!
Válasz #3077. hozzászólásra
Erről amiről feltettem képet már régóta meg van (2éve)Váltó hibásan vettem és úgy csináltam meg,hogy nem akarom eladni.De az üzlet ne álljon cserélek meg hát szeretek jól járni!!!!A motor melegedés nem nekem volt probléma Ha pontosan olvasod az oldalt olvastad volna,hogy annak üzentem aki felhívott evvel a problémával!!!!Amit a múltkor feltettem képet nem aludt két éjszakát az udvarba!De,ha vissza olvasnál rendesen akkor erről is olvastál volna!!!Különben is honnan vagy az APEH-től????Ha meg csak egy ócska viccet csinálsz(valami ismerőseim közül)MENJ PI.........BA!!!!!!!!
minden képp érdekel a kipufogó meg a csonk akkor ezt majd még meg beszéljük majd fel hivlak telefonon csak akkor ne add el a kipufogot meg a csonkot mert akkor én biztos hogy elviszem
Ez szervóson van bár én nem vettem észre különbséget.
a dob mögött a kipufogó cső elvan törve ott kifúj de a dob jó állapotban van. A belseje is épp a dobnak.
Üdv!
A "szépség" tökéletes és pont ma 3 éve, hogy vettem, ennek örömére kicsit dolgozott is. Sokat nincs használva, mert a 3 év alatt összesen 100 óra ment bele. A heti munkája ennyi szokott lenni, mint amiket a képen látni. Nekem nagyon bevált, bátran ajánlom ezt a tipust mindenkinek!
7189 hozzászólás
Válasz #3088. hozzászólásra
Ma már én is kétszer földhöz vágtam a csavar húzót.
Holnap meg nézem a lámpákat,gondoltam rá nem e a test valamelyik lámpánál forditva van rajta és az kavar be.De már fáztam is és ott hagytam.Most az akkura van kötve a test.Holnap rá teszem valami fémre.
Már csak nevettem rajta,hogy ilyen nincs.
Válasz #3087. hozzászólásra
Velem is volt már hasonló.Nálam test probléma volt csak mire rá jöttem,hogy hol van a probléma,lett néhány ősz hajszálam.Elöször nézd meg a lámpáknál,ha ott jó akkor tovább addig amig jó nem lessz.
Érdekes dolog történt velem.Fel tettem a trakira két lámpát.Amikor fel kapcsolom a lámpát a kapcsoloból elmegy a 12.volt.Amikor le kapcsolom akkor meg vissza jön és villágit a kontrol lámpa.Mi a gond?
Helo Attila küldtem e-mailt ha lehet nézd meg és válaszolj. köszi
Meglet.csinálva de csak melegszik,
Válasz #3083. hozzászólásra
OK!!!!
Válasz #3082. hozzászólásra
Egyenlőre jó lenne eladni egyben a motort de ha valaki jelentkezik a blokkra vagy a főtengelyre akkor megbontom.
Válasz #3081. hozzászólásra
Külön hengerfejed van?Arra tudok vevőt (lehet). Ha van mennyi lenne az ára?Meg kérdem holnap kell-e még.
HA valakit érdekel van egy tartalék motorom T-16osba jó kuplungszerkezettel együtt 3,5 olajnyomással.
Sajnos az üzemóra számláló spirálja ezen is szakadt.
Válasz #3079. hozzászólásra
Akkor bocsÉs mi van meg próbáltad amit mondtam??
Én hivtalak fel telefonon. Akkor mondtad hogy eladtad. azért kérdeztem hogy hány géped van. Amúgy semmiközöm! hozzá.! traktor meg nekem melegszik: bocsika!
Válasz #3077. hozzászólásra
Erről amiről feltettem képet már régóta meg van (2éve)Váltó hibásan vettem és úgy csináltam meg,hogy nem akarom eladni.De az üzlet ne álljon cserélek meg hát szeretek jól járni!!!!A motor melegedés nem nekem volt probléma Ha pontosan olvasod az oldalt olvastad volna,hogy annak üzentem aki felhívott evvel a problémával!!!!Amit a múltkor feltettem képet nem aludt két éjszakát az udvarba!De,ha vissza olvasnál rendesen akkor erről is olvastál volna!!!Különben is honnan vagy az APEH-től????Ha meg csak egy ócska viccet csinálsz(valami ismerőseim közül)MENJ PI.........BA!!!!!!!!
Nem cserélek.#2938 hozzászólást kérdeztem volna meg. <és most cserélnél? A gép még mindig melegszik.
két darab munka hengerér mit kérsz meg a ahol beszász az felőli ajtőért?
bőveb képeket még tucc küldeni a kipufogoról pl hol lukas milyen neki a cső rész ha meg kérlek küldesz még képet?
Válasz #3073. hozzászólásra
Oké rendben van
Sajnos nekem már nincs meg a számod úgyhogy mindenképpen hívjál.
minden képp érdekel a kipufogó meg a csonk akkor ezt majd még meg beszéljük majd fel hivlak telefonon csak akkor ne add el a kipufogot meg a csonkot mert akkor én biztos hogy elviszem
Válasz #3069. hozzászólásra
akkor mindenestül 5000 Ft
mennyire sűrgös? valószínű hogy jövő hétvégén megyünk Győrbe és akkor csak Kisbérig kell lejönnöd.
igen kell hozá az a csonk is
igen kell hozá az a csonk is
gen mert a mi nekem van az más fajt
Válasz #3067. hozzászólásra
Az a csonk is kell ami a két hengert köti össze?
de ez az ár kompleten csonkostol mindenestűl?
régen beszéltünk róla ha megkérlek el postázod?
Válasz #3061. hozzászólásra
küldtem egy privát üzenetet
Válasz #3062. hozzászólásra
Szeva Kisfarmer!Te is cserélni akarsz????
Így szebben hangzik
Válasz #3061. hozzászólásra
Mi a különbség a kettő között???
Válasz #3055. hozzászólásra
Miért te is cserélni akarsz???
ez most a tetraktorodon van? és menyit kérsz érte
Válasz #3059. hozzászólásra
minimális hegesztéssel a cső helyre hozható bocsi ez még lemaradt az előzőről.
Válasz #3058. hozzászólásra
Ez szervóson van bár én nem vettem észre különbséget.
a dob mögött a kipufogó cső elvan törve ott kifúj de a dob jó állapotban van. A belseje is épp a dobnak.
DE NEKEM OJAN KEL AZ UJFAJTÁJÉ AMI A SZERVOSOKON VOLT
DE NEKEM OJAN KEL AZ UJFAJTÁJÉ AMI A SZERVOSOKON VOLT
TUC NEKEM KÉPEKET CSINÁLNI A KIPUFOGÓRÓL?
Szia Maszek. Hány traktorod van? Jelenleg,
Válasz #3053. hozzászólásra
nekem van egy
ha érdekel hívj
tel.: 06 30 586 63 81
üdv valaki nem tud t16 os traktor hoz gyári kipufogo dobot csonkal együt?
Válasz #3051. hozzászólásra
De most már műszaki is van rajta!!
Válasz #3049. hozzászólásra
Válasz #3048. hozzászólásra
Ez a gép még mindig gyönyörű!
Válasz #3040. hozzászólásra
Maszek Zs!
Küldj pár képet a gépedről és mond meg mit gondolsz érte.
Aztán meglátjuk mi lesz.
Új próba!
Hova lett a kép?
Üdv!
A "szépség" tökéletes és pont ma 3 éve, hogy vettem, ennek örömére kicsit dolgozott is. Sokat nincs használva, mert a 3 év alatt összesen 100 óra ment bele. A heti munkája ennyi szokott lenni, mint amiket a képen látni. Nekem nagyon bevált, bátran ajánlom ezt a tipust mindenkinek!
Ha valakinek gongdja van hóval
Videó
A videó lemaradt.http://www.youtube.com/watch?v=zjBT_k9OtFo
Mire képes a t 16-os
Válasz #3039. hozzászólásra
Ha nem tetszik a T-25-ös én cserélek veled,ha gondolod.