Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Felsőzsolcán a Nagytraktor KFT-nél érdemes megkérdezni én is onnan szoktam rendelni, sajnos az összes többi kereskedő is Felsőzsolcáról veszi és rátesz min 30-40%-ot, de most Dávid írta hogy Szákszenden is van hozzá alkatrész azt még érdemes megkérdezni.
Felsőzsolcán a Nagytraktor KFT-nél érdemes megkérdezni én is onnan szoktam rendelni, sajnos az összes többi kereskedő is Felsőzsolcáról veszi és rátesz min 30-40%-ot, de most Dávid írta hogy Szákszenden is van hozzá alkatrész azt még érdemes megkérdezni.
helósztok ha valakit érdekel nem csak felsőzsolcán van t16m traktor hoz alkatrész hanem szákszenden is van hozzá neve az illetőnek Menyhárt Laci a telefon száma 06304515667
Vettem egy trakit mert sajnos az előzőmet tavaly ősszel anyagiokok miatt el kellet adni, de a hátsó hárompont felfüggesztés és a vegyszerező keret megmaradt hozzá, ezt a mostanit pedig a tulaj csak ezzel a bontásban lévővel együtt adta el.
Amit látsz a fotón még egyben van a fülke hiányzik csak róla meg a motor a kuplungszerkezettel és a hidraulika elosztó nincs meg. Székesfehérvár mellet vagyok. üdv
Elnézést nem figyeltem de választ adva a kérdésedre a zörgő hang a hidraulika szivattyútól jött de már ki lett cserélve újra és olajjal feltöltve , a kuplung meg rá lett állítva kicsit aztán be lett lőve a holtjáték és azota nem is reccsen a váltója
Tisztelt márkatársak t-16-oshoz vannak jó állapotban lévű bontatott alkatrészeim: első híd kerekekkel, Sárvédők kormánymű difi, hátsófelni, gumi, váltó, lehajtások, tank, légszűrő, ülés, stb
Megengeditek én teszem fel a kolléga képeit a gépről ,minden be van állítva a könyvben leírtak szerint. és furcsa zaj jön belöle de ha benyomom a kuplungpedált akkor megszünik a zaj a tárcsát nem rakhattuk bele fordítva mert úgy raktuk bele mint ahogy a régi volt benne. és nem oldja a kapcsolatot már azzal is megprobálkoztunk hogy rá van állítva a szerkezetre .
Van a puklung alatt egy szerelő nyílás, feküdj alá a trakinak, vedd le, kézzel tudod húzgálni a kuplung pedált alulról (vagy segítő nyomja) és figyeld mi történik. Ha mindent jól raktál össze, csak be kell állítanod biztosan a kinyomó karokat. Van rajtuk állító csavar kontra anyával. Arra figyelj, hogy mindegyik pont egyszerre érjen hozzá a kinyomócsapágyhoz mikor kuplungot nyomod lassan be. Szerelési könyved van? Benne vannak a szükséges hézag értékek.
Ha van segítőd, akkor tudja forgatni a motort egy dugóskulccsal a főtengelyvég anyával és akkor megfigyelheted, hogy mi kerreg. Feltéve ha nem csak fordulaton kerreg.
helósztok segítséget akarok kérni olyan problémám van , hogyöszze raktam a traktort új kuplung tárcsát vettem bele le is lett szabájozva minden a lendkerék meg a nyomlap is és egyszerüen nem old szét és ha nem nyomom ki a kuplungot alapjáraton furcsa keregő hangot ad de ha kinyomom a kuplungot akkor el halgat és az a bajom hogy ha berakom sebeségbe ugyan ugy megy előre ha kinyomom a kuplungot akkor is
Köszönöm szépen a javaslatokat.
Hál isten a probléma csak leírva hangzik nagynak .
Ettől függetlenül egy hihetetlen masina és amire megtervezték arra csodállatossan megfelelő,természetessen a maga korához és kategóriájához képest.
Mindettől függetlenül megosztán itt a nagyérdemüvel hogy Nagykanizsán megválnánk a T16M tipusú csodánktól.Illetve elcserélnénk hasonló árkategóriás műszakízott kistraktorra.(nem háztályira)
(Munkakész pöcre induló újj aksis,műszaki nélküli)
Tiszteletem az uraknak és szép napot!
((kloida85@gmail.com//+36309941874))
Nekem is előfordultak ilyenek. A kattogást sikerült azzal megszüntetnem, hogy visszább állítottam a kuplungpedál rudazatán, hogy ne emeljen ki akkorát.
A kuplungpedál beakadását talán az a reteszelő okozhatja, ami nem engedi, hogy kuplung nélkül mozgasd a váltókart. Abból gondolom, hogy nekem kizárólag 5-be váltásnál produkálta ezt. Szét nem szedtem, mert a jelenség végül magától megszűnt.
Már én is jártam így sajnos a kuplung kiemelő villák elkoptak és beleérnek a kuplungforgórészébe ha nem tudsz rajta utána állítani amire kicsi az esély akkor sajnos ki kell emelni a motort és meg kell kuplungozni.
Egy kérdésem lenne ami egyben a problémám is.
(T16M)
Kuplung teljes benyomásakor kattogó kopogó hang jön.Ettől függetlenül rendesen kiemel és visszaengedésnél azonnal elhagyja a hangot.Más esetekben a kuplung benyomásakor egyszerűen beakad a pedál és nem jön vissza.
Hol lehet a hiba,akinek lenne ötlete kérem ossza meg velem.
7189 hozzászólás
Válasz #2488. hozzászólásra
Ez a fasza amikor az embernek van saját esztergája!
Hétvégén ki vettem a csapszeg perselyt és uzsgyi utána csináltam egy új csapot Majd meg látjuk,hogy milyen lett!!!!!!!
A töltés visszajelzőt azt hova kellene bekötni ? nem tudja valaki megmondani?!
Válasz #2484. hozzászólásra
Válasz #2484. hozzászólásra
Sziasztok!
Érdekelne hol a legolcsóbb az alkatrész, kinek mi a tapasztalata?
Most kellene egy csomó tömítés, indításnak!
helósztok ha valakit érdekel nem csak felsőzsolcán van t16m traktor hoz alkatrész hanem szákszenden is van hozzá neve az illetőnek Menyhárt Laci a telefon száma 06304515667
Válasz #2481. hozzászólásra
Max 100-150 ezer.
egy komplet t16m motor mennyit ér?
egy komplet t16m motor mennyit ér?
Azt hittem elhagyod ezt a márkát!
Válasz #2476. hozzászólásra
ennyi alkatrészt meg feleslegesnek tartok. amiből van tartalék az álltalában nem szokott elromlani.
Válasz #2476. hozzászólásra
ennyi alkatrészt meg feleslegesnek tartok. amiből van tartalék az álltalában nem szokott elromlani.
Válasz #2475. hozzászólásra
Vettem egy trakit mert sajnos az előzőmet tavaly ősszel anyagiokok miatt el kellet adni, de a hátsó hárompont felfüggesztés és a vegyszerező keret megmaradt hozzá, ezt a mostanit pedig a tulaj csak ezzel a bontásban lévővel együtt adta el.
Válasz #2473. hozzászólásra Mz/x miért adod el???Nem vagy meg elégedve??
Válasz #2472. hozzászólásra Köszi mi is had tanuljunk,hátha így járunk!!!
Válasz #2471. hozzászólásra
Szia!
Amit látsz a fotón még egyben van a fülke hiányzik csak róla meg a motor a kuplungszerkezettel és a hidraulika elosztó nincs meg. Székesfehérvár mellet vagyok. üdv
Válasz #2465. hozzászólásra
Elnézést nem figyeltem de választ adva a kérdésedre a zörgő hang a hidraulika szivattyútól jött de már ki lett cserélve újra és olajjal feltöltve , a kuplung meg rá lett állítva kicsit aztán be lett lőve a holtjáték és azota nem is reccsen a váltója
Válasz #2462. hozzászólásra
ha össze akarnák rakni egy komplett trakit mennyi cuccod lenne hozzá és hol vagy helyileg???
Válasz #2469. hozzászólásra Hali!Mi lenne az ára???csak a motor van?
tisztelt márka társak érdeklődnék hogy nem e érdekel valakit egy t16m traktor motor komplet csak annyi a baja hogy adagolos
Válasz #2467. hozzászólásra Miért nem csinálsz egyet??
Köszönöm a válaszokat. Akkor nekem ezek is szélesek, mert max. 130x200 cm méretü platóra lenne szükségem.
Válasz #2463. hozzászólásra Az én platóm 140cmx198cmx34cm
Válasz #2464. hozzászólásra Mi volt a baj nem válaszoltál!!
Válasz #2463. hozzászólásra
Nekem a t16m-nek 2000x1500 mm a platója
Válasz #2462. hozzászólásra
Üdv, ennek a T-16M traki (vagy az RS-09) platójának milyenek a méretei?Köszönöm.
Tisztelt márkatársak t-16-oshoz vannak jó állapotban lévű bontatott alkatrészeim: első híd kerekekkel, Sárvédők kormánymű difi, hátsófelni, gumi, váltó, lehajtások, tank, légszűrő, ülés, stb
Szolnok Megyei jó fogáson van egy darab t-16-M gumi eladó.
Válasz #2459. hozzászólásra És mi volt az????
már megoldódott a probléma.
Válasz #2457. hozzászólásra
http://kepfeltoltes.hu/130524/20130524204_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/130524/20130406092_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ezt még gyakorolni kell
Válasz #2456. hozzászólásra
Válasz #2455. hozzászólásra
Helo!
Megengeditek én teszem fel a kolléga képeit a gépről ,minden be van állítva a könyvben leírtak szerint. és furcsa zaj jön belöle de ha benyomom a kuplungpedált akkor megszünik a zaj a tárcsát nem rakhattuk bele fordítva mert úgy raktuk bele mint ahogy a régi volt benne. és nem oldja a kapcsolatot már azzal is megprobálkoztunk hogy rá van állítva a szerkezetre .
Válasz #2453. hozzászólásra
Van a puklung alatt egy szerelő nyílás, feküdj alá a trakinak, vedd le, kézzel tudod húzgálni a kuplung pedált alulról (vagy segítő nyomja) és figyeld mi történik. Ha mindent jól raktál össze, csak be kell állítanod biztosan a kinyomó karokat. Van rajtuk állító csavar kontra anyával. Arra figyelj, hogy mindegyik pont egyszerre érjen hozzá a kinyomócsapágyhoz mikor kuplungot nyomod lassan be. Szerelési könyved van? Benne vannak a szükséges hézag értékek.
Ha van segítőd, akkor tudja forgatni a motort egy dugóskulccsal a főtengelyvég anyával és akkor megfigyelheted, hogy mi kerreg. Feltéve ha nem csak fordulaton kerreg.
Érdemes volna a kémlelö nyiláson lefotozni hogy lássuk hogy mi a baj.
helósztok segítséget akarok kérni olyan problémám van , hogyöszze raktam a traktort új kuplung tárcsát vettem bele le is lett szabájozva minden a lendkerék meg a nyomlap is és egyszerüen nem old szét és ha nem nyomom ki a kuplungot alapjáraton furcsa keregő hangot ad de ha kinyomom a kuplungot akkor el halgat és az a bajom hogy ha berakom sebeségbe ugyan ugy megy előre ha kinyomom a kuplungot akkor is
Köszönöm szépen a javaslatokat.
Hál isten a probléma csak leírva hangzik nagynak .
Ettől függetlenül egy hihetetlen masina és amire megtervezték arra csodállatossan megfelelő,természetessen a maga korához és kategóriájához képest.
Mindettől függetlenül megosztán itt a nagyérdemüvel hogy Nagykanizsán megválnánk a T16M tipusú csodánktól.Illetve elcserélnénk hasonló árkategóriás műszakízott kistraktorra.(nem háztályira)
(Munkakész pöcre induló újj aksis,műszaki nélküli)
Tiszteletem az uraknak és szép napot!
((kloida85@gmail.com//+36309941874))
Válasz #2433. hozzászólásra
Tényleg bejön ez a mászófokozatos váltás! :)
Válasz #2448. hozzászólásra
Nekem is előfordultak ilyenek. A kattogást sikerült azzal megszüntetnem, hogy visszább állítottam a kuplungpedál rudazatán, hogy ne emeljen ki akkorát.
A kuplungpedál beakadását talán az a reteszelő okozhatja, ami nem engedi, hogy kuplung nélkül mozgasd a váltókart. Abból gondolom, hogy nekem kizárólag 5-be váltásnál produkálta ezt. Szét nem szedtem, mert a jelenség végül magától megszűnt.
Válasz #2448. hozzászólásra
Már én is jártam így sajnos a kuplung kiemelő villák elkoptak és beleérnek a kuplungforgórészébe ha nem tudsz rajta utána állítani amire kicsi az esély akkor sajnos ki kell emelni a motort és meg kell kuplungozni.
Üdvözlök mindenkit!
Egy kérdésem lenne ami egyben a problémám is.
(T16M)
Kuplung teljes benyomásakor kattogó kopogó hang jön.Ettől függetlenül rendesen kiemel és visszaengedésnél azonnal elhagyja a hangot.Más esetekben a kuplung benyomásakor egyszerűen beakad a pedál és nem jön vissza.
Hol lehet a hiba,akinek lenne ötlete kérem ossza meg velem.
Tisztelettel.Szép napot!
hanembaj mert sürgös a fülke
most fel hivlak
Válasz #2444. hozzászólásra
Gúttamási-ban lakok emailban szívsen küldök róla képet és ott az árat is megbeszéljük vagy telon.
az email címem: mzvill@freemail.hu
tel.: 06 30 586 63 81
képet tudsz ferakni a fülkéről a fórumra
és mennyi lenne a fülke és merre laksz?
A mai munka!!!! Meg rendeltem a dörzsárat,jövő héten felújítás!!!!
Válasz #2425. hozzászólásra
Nekem van egy Bontásban lévő T-16-osom és a fülke nagon jó rajta.
Lesznek képek a kuplungozásról ha a gazda hozza!Amíg nem hozza addig nem tudom meg csinálni!!!!És képet se fel rakni