Hirdetés
Fórum
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Agrártámogatások kifizetése új
- AKG támogatás új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Monosem NG új
- Körbálázót, de milyet? új
- John Deere 6110 új
Cikkajánló
Hirdetés
198 hozzászólás
Válasz #47. hozzászólásra
Neked is!
Oks ! Jóét
Válasz #45. hozzászólásra
Nem tudom nézd meg a katalógusban amit küldtem neked. Soha nem nyultam az adagolójához.
Mégegy a gázkarnál csöpög a gázolaj simrin aztán késsz ?
Válasz #43. hozzászólásra
Oksa majd ird meg itt a fórumban, hogy mit tapasztaltál.
A héten majd megbontom aztán majd kiderül !
Válasz #41. hozzászólásra
De csak a stiftet. Bocs d már az emlékeim nem olyan tiszták. 7éve adtam el.
A kartis, nemcsak a stiftet ?
Válasz #39. hozzászólásra
Mert a kart először meg kell emelni és utánna mozdítani befelé azt hiszem. De mindenféleképpen emelni kell.
Nemtudom mert én voltam a gépbe .
Válasz #35. hozzászólásra
A szivattyú bekapcsoló karját tudod mozgatni?
Ez földbe még nem volt a Bt nek fürészüzeme volt ott huzigálta a fürészárut a telepen.
Az jó ,az üzemóra számláló 518 nál elszakadt !
Szivatyút .
Válasz #32. hozzászólásra
Hát az elég gáz. Jobb oldalt van a kapcsolója. Miért nem tudod?
Válasz #31. hozzászólásra
Értem. Akkor még müszaki sincs rajta? A motorja az jó?
Ja meg a hidraulikáját nem tudom bekapcsolni valamiért nem engedi !
Első gazdája egy BT volt az ő nevén van a lassú igazolás bebuktak ,eladták egy személynek ott kinn az udvaron lerohadtak a gumik múlt évben megvették a gépet rakattak rá gumit kicsit használta vontatásra én meg 2 hete megvettem ! most kutatom fel az első gazdáját .
Válasz #29. hozzászólásra
Forgalmi nincs?
A keskeny gumi az hiba. Sokkal jobb a 12,4-r28 taurus gumival. A t-25-ős gyengéje a keskeny gumi, hamar elkapar.
93-as 400ezer új hátsógumi keskeny +az emlitett hibával lassújármű igazoló lap
Válasz #27. hozzászólásra
Mennyi idős a gép és mennyiért vetted?
Az az igasság hogy az elöző gazdája tőlem analfabétább volt a géphez! Meg Sokat állt a gép !
Válasz #25. hozzászólásra
Inkább a 900-as huzamosabb ideig.
800 as fordulaton lehet-e huzamossabb ideig üzemeltetni , és akkor kb mennyit forog a tlt ?Vagy mehet a 900 as fordulat ?
Válasz #23. hozzászólásra
Lhet, hogy az állítás segít. De nem drága bele a fékszalag.
Ja meg majd a féken is kell állitani mert gyengécske ! Vagy az is marad ?
Válasz #21. hozzászólásra
Nem tudom soha nem hajtotam.
Ma beszeresztem a könyvet majd holnap utánnanézek ! Szallagfürészt milyen fordulaton ajánlatos üzemeltetni ?
Itt van két kép most raktam fel a T-25 háuljáról nem az én gépem én is a neten találtam:
http://www.kepmegoszto.extra.hu/publikus/774263411.jpg
Nekem igy volt megcsinálva a hátulja:
http://www.kepmegoszto.extra.hu/publikus/855162687.jpg
Válasz #17. hozzászólásra
Már nem emlékszem, van hozzá könyv?
Mert abban le van irva pontosan. Három féle variáció van a hidraulika kar állításán. A traktor magasság fügvényében.
Válasz #16. hozzászólásra
Azt hiszem igen fel felé rakd.
Mert ha lejebb teszem akkor szükeb lessz nem ?
Kezdem érteni ,az én munkahengeremen nincs meg az a határoló ! Akkor tehát feljebb kel raknom majd a kettö darab kart . ?
Válasz #14. hozzászólásra
A hidraulika karokat kell lejjeb állítani a bordás tengelyen és akkor nem lessz semmi gond. Nekem nem volt ilyen probléma.
igen arra,lejjebb állítottam hogy ne húzza be annyira,azóta ok,28-28,5-re fúrd,ez a 2-es kat.
Válasz #12. hozzászólásra
Igen most jut eszembe, hogy a szemeket át kellet fúrni, mert nem mindegyikbe ment bele. De már nem emlékszem, hogy mennyivel fúrtuk át, de nem sokkal kellet.
Mtz-552
A szemek nem kisebb átmérőjűek ,úgyértve hogy fel tudod felvenni a szabvány szerszámokat ?
üdv ! A határoló = munkahenger szárán (rudján ) lévő Ide oda helyezhető alu kütüre gondolsz ?
ismimnek volt hasonló gondja,4x hegesztettem,az öntvényt mire besokaltam és megnéztem miért töri le,nagyon egyszerü hiba volt,amunkahenger nagyon össze tudott menni,és az emelőkar túlfordult,így amikor emelt nemtudta kifordítani inkább a difiháznak feszitette,állítottam a munkahenger,véghatárolóján,azóta nincs vele gond
Válasz #8. hozzászólásra
Nekem minden gyári volt rajta. csak a vonólapokat erősítettem meg 10mm vastag laposvasakkal, mert elhajlott. Meg a horgot csináltam meg fixre, hogy ne keljen cserélgetni.
Üdv ! Legnagyobb bánatomra 90 ezer ft múlt évben állítólag 55 ezer volt ! Valami (mókot )ki kell találnom .A tiéden is mtz vonópad volt meg karok ? A szomszéd faluban néztem eggyet a gyári felfogatás is levolt csavarozva a tenyérnyi háromszög formára gondolok és vágtak helyette egy hosszabat .Hogy jobban terpesszen valami ilyesmivel indokolta .
Nekem nem volt ilyen probléma én 7 évig hajtottam, pedig sokat dolgozott. Fogyasztásban nagyon jó kis gép.
Válasz #5. hozzászólásra
Én is tegnap voltam nézni egy t-30-ast annak is ki volt szakadva a hátulja.
Ez azért történik, mert vagy felakadtak valami tuskón, vagy valami nehezet emeltek vele. Nálunk a falúban egyszer egy t-25-nek kiszakadt a hátulja, mert az eb-4 pótkocsit nem bírta tele terménnyel+felmagosítózva.
A hátulja max 550kg bír. Vagy anayaghiba miatt is előfordul. De esetleg még szóba jöhet, hogy valamikor elakadhatott a gép és hátrafelé húzták egy erős géppel.
Üdv ! A kávé a minimum ! Érdeklödnék a T25-nek betegsége ,hogy kiszakad a hidraulika felfogatása alul ? Mitől lehet ? Mi igy vettük !
Válasz #3. hozzászólásra
Nagyon szívesen! Örültem, hogy segíthettem és remélem megoldódik a problémád.
Amúgy jössz egy kávéval :)))
Válasz #2. hozzászólásra
Köszöntem szépen ,már át is néztem és megtaláltam amit kerestem . (nem mindenki ilyen önzetlen ,van aki pénzt csinál belöle )
Válasz #1. hozzászólásra
Itt van egy katalógus a t-25ről:
http://avtoall.ru/acat/index1.php?model=229
Keresek T 25 -ös höz új vagy bontott hátso difi pajzsot (hidraulika ház ? )
Illetve robbantott alkatrész jegyzéket .
Tel :30/ 2141748