Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nagyábol elkészult a kombinátor 2m 18db rugos kpával majd még kap dupla rötöröt szerintetek jo? Majd elviszi a gép?mert eyszer olvastam a t30 as forumot ottis csináltak egy 2m csakott 22db kapával
Jaja, megelőztél pedig kimentem meg is néztem, nehogy hülyeséget írjak
Emlékeim szerint eredetileg valami idejétmúlt orosz technikai megoldás volt, amin magát csak az olvadó szálat lehetett cserélni, de most már a fejlesztésnek köszönhetőek, két kicsi fekete doboz van, amiben a hengeres, hagyományos biztosítékok vannak.
Köszönöm a segítséget! Még annyit szeretnék kérdezni,h nem e tud vki közületek krumpli pörgetőt eladót? Pöttingert vagy hasonlót amilyek neked is van Gerimur!? Azt hajtok már ideje de sehol se találok és nagyon nagy szükségem lenne rá jövő szezonra! Előre is köszi!
Válasz cb_kicsiogre #19413. hozzászólásáraA gyári szivattyú:NS10-3-L=balos.
De,a rámenő csövekből is meglehet állapítani a forgásirányt.A többi lehetőséget Stefi már leírta.
Válasz cb_kicsiogre #19413. hozzászólásáraHa jól emlékszem NS 6 van rajta gyárilag,16,l /perc,azt hiszem balos,de rajta van a szivattyún.Rakj rá NS 10-et az 22,l/perc vagy NS 14-et az 30,l/perc.
De lehet kapni gyárit, csak érdekelt,h mivel lehet helyettesíteni. Szeretnék rá egy kicsit komolyabbat de ha nem sikerül jó áron szerezni akkor jó lesz gyàri is! Azt tudja vki,h milyen a forgásiránya a gyárinak? Jobbos vagy ballos?
Válasz ricsi3849 #19408. hozzászólásáraLehet ,hogy már túl vagy a dolgon . Először az olajbeöntőt veszed le,majd a sok furatos tárcsát kell szét oldani és csak ezek után jön ki az adagoló. VTZ adagolót speciel még nem láttam szét szedve,de maga az adagoló ugyan az./ vtz 2032 /. Bár a T-25-ön is 2 féle van.Tengely méret különbségek. De orvosolható a dolog.
Sziasztok! Tudnátok nekem abban segíteni,hogy a T30 gyári hidraulika szivattyúját milyen másik szivattyúval lehetne "pótolni"? Megkettyent a szivattyúm és cserés, gondoltam megkérdezem,h milyen szvattyút lehet még rátenni a gyári helyett ami passzol is rá!?
Előre is köszi!
egy olyan kérdésem lenne hogy vettem egy adagolot a traktorra de az adagolo egy vtz-röl való és egy bórdás tengely van rajta de a traktoron viszont egy tárcsa van sok furattal az lenne a kérdés hogy a vtz-röl valo adagolora rá lehet e tenni azt a tárcsát?vagy valami plusz alkatrész kell hozzá?
és az adagolot hogy tudom levenni a traktorrrol? elöször a tárcsát kell levenni?
Válasz Gerimur #19404. hozzászólásáraTudom, hogy ezt használod. Igazán csak megerősítés kéne, mert az általam linkelt olajat gyakorlatilag ajándékba kapnám, ha igényt tartok rá.
Sziasztok!
Abban kérem a segítséget, hogy emlékeim szerint valaki írt ágaprítóval kapcsolatban talán még olyat is, ismer készítőt akinek a munkájával elégedett.Ha ismét megosztanátok, vagy legalább merre keresem azt előre is köszönöm.
Béla
Válasz Myrrdin #19397. hozzászólásáraÍgy nem . Csak ha beállítod a leg optimálisabbat.El lehet vele szórakozni mert igen sz... helyen van.És mire sikerül az kb a "20". beállítás.Mert ugye a csiga közepe a leg kopottabb ,ha arra állítod
be akkor a két végén szorulni fog.Nagy csodát nem csinál de van, hogy 15percet is kivesz a holtjátékból./Ez gép függő/.
Válasz stefi69 #19389. hozzászólására Ha,jól tudom, akkor a ház oldalfedelén van egy állító csavar és annak a becsavarásával lehet állítani a csiga és a görgő hézagát.{holtjátékot}.
Válasz ÖSzabi #19385. hozzászólására Én a gyári méret alapján ólomból öntöttem,lefestettem.
A gyári 18kg.
Kb: gyári méretekkel az enyém egyik garnítúra 2x23kg, a másik 2x25kg lett.{Ha jól emlékszem}.
Válasz munkacsykl #19377. hozzászólásárakeress egy esztergályos és csináltass vele vagy ha tudsz valamilyen megoldást akkor csináld azt. én például egy bontott ifa kcr daruról szereltem le
Válasz munkacsykl #19377. hozzászólásáraMár "meg bocsáss",de ezekért a gumikért én egy fillért nem adnék!
Ezt nem is neked írtam.
Én kidobott asztali fúrógépről szedtem le a gombokat és tettemm fel a karokra.
Sokkal kényelmesebb.
Ha akarod holnap lefényképezem.
25322 hozzászólás
Válasz dávidka234567 #19426. hozzászólásáranem néz ki rosszul, szerintem a gép is elfogja vinni. kicsi a bors de erős, főleg lesúlyozott hátsó kerekekkel :D
Nagyábol elkészult a kombinátor 2m 18db rugos kpával majd még kap dupla rötöröt szerintetek jo? Majd elviszi a gép?mert eyszer olvastam a t30 as forumot ottis csináltak egy 2m csakott 22db kapával
Válasz Gerimur #19420. hozzászólásáramegvan köszi tényleg valami orosz szar
Válasz Gerimur #19420. hozzászólására
Jaja, megelőztél pedig kimentem meg is néztem, nehogy hülyeséget írjak
Emlékeim szerint eredetileg valami idejétmúlt orosz technikai megoldás volt, amin magát csak az olvadó szálat lehetett cserélni, de most már a fejlesztésnek köszönhetőek, két kicsi fekete doboz van, amiben a hengeres, hagyományos biztosítékok vannak.
Válasz atis26 #19418. hozzászólására Az akkumulátor tartó külső felén menetirányszerint jobb oldalon a motorháztető alatt.
Válasz atis26 #19418. hozzászólására Az akkumulátor tartó külső felén menetirányszerint jobb oldalon a motorháztető alatt.
Sziasztok a biztosítéktábla hol van nemtanálom?
Köszönöm a segítséget! Még annyit szeretnék kérdezni,h nem e tud vki közületek krumpli pörgetőt eladót? Pöttingert vagy hasonlót amilyek neked is van Gerimur!? Azt hajtok már ideje de sehol se találok és nagyon nagy szükségem lenne rá jövő szezonra! Előre is köszi!
Válasz stefi69 #19414. hozzászólásáraCsak kérdezem.A vezérmű tolerálja az olaj többletet???
Válasz cb_kicsiogre #19413. hozzászólásáraA gyári szivattyú:NS10-3-L=balos.
De,a rámenő csövekből is meglehet állapítani a forgásirányt.A többi lehetőséget Stefi már leírta.
Válasz cb_kicsiogre #19413. hozzászólásáraHa jól emlékszem NS 6 van rajta gyárilag,16,l /perc,azt hiszem balos,de rajta van a szivattyún.Rakj rá NS 10-et az 22,l/perc vagy NS 14-et az 30,l/perc.
De lehet kapni gyárit, csak érdekelt,h mivel lehet helyettesíteni. Szeretnék rá egy kicsit komolyabbat de ha nem sikerül jó áron szerezni akkor jó lesz gyàri is! Azt tudja vki,h milyen a forgásiránya a gyárinak? Jobbos vagy ballos?
Válasz dávidka234567 #19410. hozzászólásáraMiért nem lehet rá kapni gyárit ???
Válasz ricsi3849 #19408. hozzászólásáraLehet ,hogy már túl vagy a dolgon . Először az olajbeöntőt veszed le,majd a sok furatos tárcsát kell szét oldani és csak ezek után jön ki az adagoló. VTZ adagolót speciel még nem láttam szét szedve,de maga az adagoló ugyan az./ vtz 2032 /. Bár a T-25-ön is 2 féle van.Tengely méret különbségek. De orvosolható a dolog.
Gyárit nem lehet rá kapni? Amugy mtz servószivatyu vagy t150 szivatyu is jó csak egyet nefelejcs mikor veszel a Forgás irányt nézd!!
Sziasztok! Tudnátok nekem abban segíteni,hogy a T30 gyári hidraulika szivattyúját milyen másik szivattyúval lehetne "pótolni"? Megkettyent a szivattyúm és cserés, gondoltam megkérdezem,h milyen szvattyút lehet még rátenni a gyári helyett ami passzol is rá!?
Előre is köszi!
üdv!
egy olyan kérdésem lenne hogy vettem egy adagolot a traktorra de az adagolo egy vtz-röl való és egy bórdás tengely van rajta de a traktoron viszont egy tárcsa van sok furattal az lenne a kérdés hogy a vtz-röl valo adagolora rá lehet e tenni azt a tárcsát?vagy valami plusz alkatrész kell hozzá?
és az adagolot hogy tudom levenni a traktorrrol? elöször a tárcsát kell levenni?
válaszokat elöre is köszönöm
Válasz Gerimur #19406. hozzászólásáraHát szerintem úgy is lesz
Válasz Wendelke #19405. hozzászólásáraAkkor fogadd el.Akkor is ha nem öntöd bele.
De,szerintem jó bele,nagy különbségek nincsenek közöttük.
Válasz Gerimur #19404. hozzászólásáraTudom, hogy ezt használod. Igazán csak megerősítés kéne, mert az általam linkelt olajat gyakorlatilag ajándékba kapnám, ha igényt tartok rá.
Válasz Wendelke #19403. hozzászólásáraÉn ezt használom:{10L-es kiszerelésben}.http://concordia-trans.hu/termekek.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=33&category_id=55
Hali!
Ismeri, használja valaki a MOL 15W-40 Super Diesel motorolajat? Vélemény? Köszönöm!
MOL 15W-430 Super Diesel
Ma neki áltam a kombinátor gyártásnak 2 m rest csináltam 16db rugos kapával kinek milyen kominátorja van?
Válasz stefi69 #19398. hozzászólásáraérdekesség képen belinkelem ezt a videot is ha már kormányról van szó:
2:35-től kezdődik és 2-3 percig mutatja
Válasz http://www.jofogas.hu/magyarorszag/_gapr_t____gdar_l__elad__38142693.htm #19399. hozzászólására
Sziasztok!
Abban kérem a segítséget, hogy emlékeim szerint valaki írt ágaprítóval kapcsolatban talán még olyat is, ismer készítőt akinek a munkájával elégedett.Ha ismét megosztanátok, vagy legalább merre keresem azt előre is köszönöm.
Béla
Válasz Myrrdin #19397. hozzászólásáraÍgy nem . Csak ha beállítod a leg optimálisabbat.El lehet vele szórakozni mert igen sz... helyen van.És mire sikerül az kb a "20". beállítás.Mert ugye a csiga közepe a leg kopottabb ,ha arra állítod
be akkor a két végén szorulni fog.Nagy csodát nem csinál de van, hogy 15percet is kivesz a holtjátékból./Ez gép függő/.
Válasz stefi69 #19394. hozzászólásáraez így jó lesz?
Válasz stefi69 #19395. hozzászólásáraNa bökd ki a tutit! Néztem a traki könyvet amikor a kérdés felkerült, de abban nem láttam ilyen csavart.
Válasz Gerimur #19392. hozzászólásáraPedig neked nem ilyen a kormányod!
""
Válasz Gerimur #19392. hozzászólására
Válasz Gerimur #19392. hozzászólásáraElvileg Így kéne működnie, mint a Ladánál
Válasz stefi69 #19389. hozzászólására Ha,jól tudom, akkor a ház oldalfedelén van egy állító csavar és annak a becsavarásával lehet állítani a csiga és a görgő hézagát.{holtjátékot}.
Mit nem tudunk itt a forumon?
Válasz stefi69 #19389. hozzászólásárahogyan cserével?
Válasz sancynagy #19384. hozzászólásáraIgen lehet ! Bár látom itt a fórumon nem igen tudják. Majd ezután.
Válasz quiet #19387. hozzászólásárajó viedok.
bár első féket én nem tennék rá.
kuplung beállítás hasznos oktató anyag
adagolót még nem vettem rá
https://www.youtube.com/watch?v=kzkQd8-oYKY
https://www.youtube.com/watch?v=vf1GHkZpe28
https://www.youtube.com/watch?v=UuWoSXaqGPc
https://www.youtube.com/watch?v=2f5axMhplFw
Válasz ÖSzabi #19385. hozzászólására Én a gyári méret alapján ólomból öntöttem,lefestettem.
A gyári 18kg.
Kb: gyári méretekkel az enyém egyik garnítúra 2x23kg, a másik 2x25kg lett.{Ha jól emlékszem}.
Most találtam ezt a hirdetést, hátha valakit érdekel.
http://www.jofogas.hu/fejer/T_25_os_orrsuly_39438218.htm
Sziasztok! Érdeklődnék,hogy a t25-ösön a kormányholtjátékon lehet-e állítani.
Válasz Gerimur #19382. hozzászólásáraJól néz ki, megpróbálom én is.
Kösz.
Válasz munkacsykl #19380. hozzászólásáraAz igért kép a gombokról:
Válasz Myrrdin #19379. hozzászólásáraKöszönöm az ötletet. Az a helyzet, hogy tényleg zavar a gombok hiánya.
Válasz Gerimur #19378. hozzászólásáraKöszönöm, szívesen megnézem.
Válasz munkacsykl #19377. hozzászólásárakeress egy esztergályos és csináltass vele vagy ha tudsz valamilyen megoldást akkor csináld azt. én például egy bontott ifa kcr daruról szereltem le
Válasz munkacsykl #19377. hozzászólásáraMár "meg bocsáss",de ezekért a gumikért én egy fillért nem adnék!
Ezt nem is neked írtam.
Én kidobott asztali fúrógépről szedtem le a gombokat és tettemm fel a karokra.
Sokkal kényelmesebb.
Ha akarod holnap lefényképezem.