Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szerinted drága? Szerintem nem. A lakat ára + u szem=2e , a lánc ára legalább 0.7e , a láncfelfogó pajzs legalább 1e,ez már 3,7 és akkor hol van az idő, hegesztés, a pajzsot kiszerkeszteni stb.
Lengyel Z-069 135cm fűkasza.
Valaki használ vlagyival?
Nem az igazi a felfüggesztés hozzá. Vagy csak nekünk nem sikerül beállítani rendesen. A gúzsláncok útban vannak kiemelésnél a kardánnak.
a kaszán ennek a csapnak majdnem középen kellene lennie, de eznállunk ki van zárva :)
függ attól is mennyi idős az olaj.
nemcsak üzemóra függő.
mondjukl ketyeg 300 üzemórát úgy hogy a 40 fokot is alig éri el a mutató, az még lehet teljesen jó olaj.
de mehet 100 üzemórát úgy hogy kormol rendesen, kicsit kopottabb motornál már fúj azért elég kormot lentre.. akkor az cserés.
nem hiszek ebben az üzemóra dologban, nézem, s ha jó akkor megy még. ha meg nem, akkor csere :D
Válasz #16322. hozzászólásra
Hali. Van ilyen is ! És olyan is aki 400-500-nál sem akarja lecserélni ! Milyen olaj volt benne? hogy 100üó-nál ilyen mennyiségű kicsapódás volt.
Szia!
100 ü/ó olajcser, nem volt semmi idegen a teknőben :)
Centrifugál szűrőben volt 4-5mm vastagon.
a levegő szűrő is "tiszta" volt az olaj (sármentes)
Sziasztok. Szereztem 20db targonca kereket, meg akarom csinalni hengernek, amit hidraulikusan akarok mozgatni. 2 meter szeles lenne, es kb 360kg. Szerintetek jo lesz, a hidraulika karok birni fogjak. Ti milyen sulyokat mozgatok vele? Koszi a valaszokat
Mindegyik hasító a szép fával boldogul könnyebben.
Ahogy nézegettem a videókat ez a kúpos féle mindig jobban roncsol, mint az hasító ékes.
Azért az elég beszédes, ha a 25 le-s gépet is megfogja a görcsös fa.
Igazából ha a kúpnak az 1/3 része befúrta magát sőt talán még annyi se szétropatja és gyönyörűen szét hasad. viszont akkor van baj ha elég sok ág hely van a fába meg még ráadásul közel is vannak egymáshoz akkor kicsit vissza esik a fordulatszám...meg nem is hasítja el olyan szépen szó szerint roncsol..ilyen szempontból az ékes jobb lenne. itt semmi áttétel nincs ez direktbe megy.
A képek alapján elég vastag a hasító kúp. Ha azt bele tekeri a gép a fába olyat foghat, mint az állat.
Márcsak így képzele, mivel még nem használtam ilyen szerkezetet.
Valami áttételes megoldással nem lehetne kímélni a gépet?
Ugynézki sikerült megcsinálni az inditási gondot kitakaritottam az adagolot és most könyen elindult de majd munka közben kiderül.
köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
25336 hozzászólás
Válasz #16337. hozzászólásra
Nem-nem drága!
Önkormányzat :)
Ha a sajátom volna 4 vennék.
megszereztem
A linket elfelejtettem:
http://webaruhaz.habi.hu/termekek/2804/t_25_guzslanc_.html
Válasz #16337. hozzászólásra
Üdv. stefi!
Én erre gondoltam, hogy így megvenni a habinál! De utoljára , amikor néztem, 6000 volt, most 4051 ft! Annyiért már reálisabb.
Válasz #16334. hozzászólásra
Szerinted drága? Szerintem nem. A lakat ára + u szem=2e , a lánc ára legalább 0.7e , a láncfelfogó pajzs legalább 1e,ez már 3,7 és akkor hol van az idő, hegesztés, a pajzsot kiszerkeszteni stb.
elhoztam
Válasz #16334. hozzászólásra
Köszönöm Arpy!
Gondolom barkácsolni nem lehet.
Válasz #16333. hozzászólásra
Igen, a sonkáknál van a felfogatása. De jó ára is van. De ez gyorsan meg lenne!
Válasz #16331. hozzászólásra
Meg van a gúzslánc. (kép)
Ez pontosan hová kell fogatni?
Kívülre feszít a kerékagyfedélhez?
Válasz #16328. hozzászólásra
Igyekszem tanulni.
Sanyi sokat segít!
Telefonon zaklatom ha SOS.
Válasz #16329. hozzászólásra
Majdcsak sikerül.
Gúzslánc
Válasz #16326. hozzászólásra
Személyes adatok megjelenítése miatt, kérésre törölve.
Moderálta: .Man (739) 2014-05-12 19:39:01
Válasz #16326. hozzászólásra
Ilyent tegyél fel :
Gúzslánc
Válasz #16325. hozzászólásra
Tudom hogy Ön-Kormány, emlékszem amikor először bejelentkeztél a fórumba, "sok-sok kérdés". De igencsak megszűnt a kérdezés,ezek szerint beletanultál.
Üdv. Pakesz!
Ilyenkor lenne jó egy ilyen kifelé feszítés:
Sziasztok!
Lengyel Z-069 135cm fűkasza.
Valaki használ vlagyival?
Nem az igazi a felfüggesztés hozzá. Vagy csak nekünk nem sikerül beállítani rendesen. A gúzsláncok útban vannak kiemelésnél a kardánnak.
a kaszán ennek a csapnak majdnem középen kellene lennie, de eznállunk ki van zárva :)
Minden megoldás érdekel.
Válasz #16323. hozzászólásra
Céges!
Olaj volt.
SHELL RIMULA 15W40 ha jól emlékszem
a normális asszem 250 nél lenne.
függ attól is mennyi idős az olaj.
nemcsak üzemóra függő.
mondjukl ketyeg 300 üzemórát úgy hogy a 40 fokot is alig éri el a mutató, az még lehet teljesen jó olaj.
de mehet 100 üzemórát úgy hogy kormol rendesen, kicsit kopottabb motornál már fúj azért elég kormot lentre.. akkor az cserés.
nem hiszek ebben az üzemóra dologban, nézem, s ha jó akkor megy még. ha meg nem, akkor csere :D
Válasz #16322. hozzászólásra
Hali. Van ilyen is ! És olyan is aki 400-500-nál sem akarja lecserélni ! Milyen olaj volt benne? hogy 100üó-nál ilyen mennyiségű kicsapódás volt.
Válasz #16321. hozzászólásra
Szia!
Most így sikerült :)
Motor.
Válasz #16320. hozzászólásra
Hol cserélsz te 100 üó-ként olajat ?
Válasz #16318. hozzászólásra
Szia!
100 ü/ó olajcser, nem volt semmi idegen a teknőben :)
Centrifugál szűrőben volt 4-5mm vastagon.
a levegő szűrő is "tiszta" volt az olaj (sármentes)
Válasz #16317. hozzászólásra
koszi a pontos adatot
Válasz #16304. hozzászólásra
Nem voltak idegen objektumok a teknőbe?
Válasz #16308. hozzászólásra
Hivatalosan 550 kg emel, ha jól tudom, de van aki ráállít a nyomásszabályzóra, ha nehezebbet akar emelni.
Sziasztok Vlagyisok!
Érdeklődnék hajtóműolaj csere ügyében. Hány üzemóránként, olaj típus, viszkozitás, beszerzési lehetőség. Infókat előre is köszönöm!
Válasz #16310. hozzászólásra
Hát Én is így gondoltam. A tárcsám nekem is nehezebb szerintem.
Válasz #16312. hozzászólásra
Terület mekkora?
Nekünk ez Önkormányzati gép, így kis darabokat vágunk vele.
Válasz #16312. hozzászólásra
Szerintem igen :)
2m náddal boldogult, pedig csak 1korongon 2 kés van
Válasz #16311. hozzászólásra
Messze van látni akartam élőben hogyan dolgozik a kasza.
Jövő héten én is megveszem. Szerinted méter felet van a lucernám megbír vele?
Válasz #16307. hozzászólásra
Próbálom újra.
Én 300l-es függesztett permetezőt, meg V tárcsát mozgatok vele (kb. 4-5 mázsa). 360kg-t röhögve el kellene bírnia.
Én 300l-es függesztett permetezőt, meg V tárcsát mozgatok vele (kb. 4-5 mázsa). 360kg-t röhögve el kellene bírnia.
Sziasztok. Szereztem 20db targonca kereket, meg akarom csinalni hengernek, amit hidraulikusan akarok mozgatni. 2 meter szeles lenne, es kb 360kg. Szerintetek jo lesz, a hidraulika karok birni fogjak. Ti milyen sulyokat mozgatok vele? Koszi a valaszokat
Válasz #16306. hozzászólásra
nem kaptam meg
Válasz #16305. hozzászólásra
emailt küldtem.
Pakesz hova valósí vagy?
Sziasztok!
Ma volt olajcsere, meg tömítés :)
sziasztok tudna segiteni valkinemtud egy bontott hodrolika tartájt t-25 vagy t-30hoz hajdu dihar környékén
Válasz #16299. hozzászólásra
Wirax 135 van , jól bírja a kicsike :)
Válasz #16300. hozzászólásra
A csavar aljáig kell lennie.
Segítséget szeretnék kérni,hogy a váltóházon lévő beöntőn meddig kell az olajat tölteni?
szerintetek 135 vagy 165-ös kaszát vegyek legyelre gondoltam
Válasz #16297. hozzászólásra
Mindegyik hasító a szép fával boldogul könnyebben.
Ahogy nézegettem a videókat ez a kúpos féle mindig jobban roncsol, mint az hasító ékes.
Azért az elég beszédes, ha a 25 le-s gépet is megfogja a görcsös fa.
Válasz #16296. hozzászólásra
Igazából ha a kúpnak az 1/3 része befúrta magát sőt talán még annyi se szétropatja és gyönyörűen szét hasad. viszont akkor van baj ha elég sok ág hely van a fába meg még ráadásul közel is vannak egymáshoz akkor kicsit vissza esik a fordulatszám...meg nem is hasítja el olyan szépen szó szerint roncsol..ilyen szempontból az ékes jobb lenne. itt semmi áttétel nincs ez direktbe megy.
Válasz #16295. hozzászólásra
A képek alapján elég vastag a hasító kúp. Ha azt bele tekeri a gép a fába olyat foghat, mint az állat.
Márcsak így képzele, mivel még nem használtam ilyen szerkezetet.
Valami áttételes megoldással nem lehetne kímélni a gépet?
Sziasztok!!
Egy kis hasogatás:)) volt olyan fa amiben megfulladt a vlagyi 1500ös fordulaton:// de egész jól ment..
Válasz #16292. hozzászólásra
najam, felmerül a kérdés hogy miért feltételeztem hogy eleve tiszta :D
node sebaj.
Válasz #16292. hozzászólásra
Csak nyomd neki,ha még se menne vegyél fel nagyobb cipöt!
Válasz #16291. hozzászólásra
Ugynézki sikerült megcsinálni az inditási gondot kitakaritottam az adagolot és most könyen elindult de majd munka közben kiderül.
köszönöm a segítséget mindenkinek!!!