Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.69 FtUSD395.41 FtCHF442.09 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
t25 motorjába motorolajat a váltojába váltóolaj (hikomol) ez jó a hidralikába mert a hidralika olalok alalában hikomol szármaszásuk a váltoolaj vastagabb a hidralika higabb össze keverve nem habzik fel mint a motor olaj a hidralikaolaj együtt ha kobott a hidralika szivagyu vezértőmb ezzel lehet egy kicsit javítani az emelést
Jó viccet félretérve, igen jó, általában 15w40, vagy 20w50-es olajat használnak a motorba, de van aki csak egyfokozatút használ sea40-est, vagy sea50-est....
Köszi szabi.Azt szeretném még megkérdezni, hogy kb milyen gyártmányú lehet ez. A hirdetésben az áll,hogy új állapotú,de ha kell hozzá valami (ekevas kormánylemez stb.)lehet-e kapni normális minőségűben.
motorolajat jobban szereti.
ezek nem olyan kifinomult berendezések, ha sokat kell dolgoznia a szivattyúnak akkor fel fogja melegíteni az olajat. sokkal "vékonyabb" lesz mint ha motorolajat használnál, nem tesz neki jót.
Gép könyve szerint motorolaj kellene bele :)
Mi benzinkúton csak simán hidraulika olajat kérünk, (még nem néztem milyen) nekünk hidraulika olajjal megy.
Szia! én is ilyen hattyúnyakas ekét használok! Szépen dolgozik, ha teszel rá beforgató lemezt akkor szinte szármaradvány nélkül tudsz vele szántani! Kertek vagy művelt területek szántására tökéletes, 20-25 cm mélyen lehet vele szántani! Lucerna vagy egyéb parlag sok éve nem művelt területek megtörésére már kevésbé alkalmas, lucerna kiszántásakor én már egyszer leszakítottam az egyik fejet róla! Mindent összevetve én meg vagyok vele elégedve!
Helló! A t-25 traktoromhoz szeretnék venni egy ekét,szerintetek megfelelne egy ilyen. Ha használ valaki ilyet mi a véleménye (alkatrészellátás,szántás minősége stb.).Évente max. 2-3 ha szántásra kellene. A 2 fejesre gondoltam.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3339061/25-50-LE-hoz-5+3-fejes-eke-es-2-fejes-eke.html#
Helló! A t-25 traktoromhoz szeretnék venni egy ekét,szerintetek megfelelne egy ilyen. Ha használ valaki ilyet mi a véleménye (alkatrészellátás,szántás minősége stb.).Évente max. 2-3 ha szántásra kellene.
Helló! A t-25 traktoromhoz szeretnék venni egy ekét,szerintetek megfelelne egy ilyen. Ha használ valaki ilyet mi a véleménye (alkatrészellátás,szántás minősége stb.).Évente max. 2-3 ha szántásra kellene.
Az ágaprítót kipróbáltuk az esőben :)
Nagyon tetszett a munkája.
GEO ECO 16 típusú gép, késes kivitelű,( a kések állíthatóak), kézi adagolású mely minden típusú száraz és zöld fa aprítására alkalmas.
4 késes és 1 ellenkéses kardántengellyel.
www.tempel.hu Tiszakécske
Rugalmasak, korrekt cég. Első vásárlásunk náluk.
Beüzemelik a gépet, magyar nyelvű kezelési utasítás, garancia.
Szia, meg lehet tudni hol vettétek az ágdarálos szerkezetet???
Én is szeretnék egy ilyet...... de még nem találtam meg a megfelelő helyet...
tetszetős kis darab...
Jó kis géppark. :) Nekem a fűkasza nagyon bejött. Az faaprító is jól működik. Megjött a 120-as kúpos rönkhasító is, az is kifogástalan. Most éppen a 700-as szalagfűrészt szerelem a gépre. Illetve szerelném, ha nem esne egész nap az eső. Majd rakok fel képeket. Jó munkát nektek!
Ti idén menyiért csináljátok a bérmunkát?
Holnap jönnek hozzám mert lenne valami gyümölcsös amit bérmunkába kellene csinálni és jó lenne tudni árakat!
Gazat kellene vágni én arra 7-8eFt /ha-ra gondoltam, permetezés olyan 10-12e Ft/ha esetleg tárcsázni kéne de azt nem tudom hogy menyit lehetne kérni!
Hello Én 3 éve használom 98 Ah-val.Télen is indul izzítás nincs bekötve sima gyári önindító semmi extra bár porlasztó, adagoló tápszivattyú belőve.Én is 155 AH-val vettem egyik ismerős 55 AH-val használja szerinte az is elég bele.Szerintem azért az hidegbe már kevés.
Segítséget kérnék. Tudom hogy sokszor esett szó róla, de semmi időm nincs visszanézni a hozzászólásokat, holnap meg kéne dolgozzak a géppel. A régi akkumulátor kilehelte lelkét, holnap veszek újat. 12V 155Ah nekem a régi, azt mondta ismerős hogy elég ebbe a 100 Ah ha télen nem használom. Ki milyen akksival hajtja a Vlagyit? Elég lenne a 100 Ah,vélemények?
Én is az enyémet háznál vettem kis öregtől 330-ért.2009-ben papírok nélkül viszonylag fiatalon '92-es kiadású. Pöcc röff indult meg minden.Aztán itthon leállítottam 10 perc múlva már nem indult akkucsere.Aztán a szokásosak porlasztócsere mert gyenge volt összes gumi cseréje(190 Mátyás király volt volt a 4 Db).Papírok, műszaki, hidraulika, fék meg még sorolhatnám. Sokba van,de megérte tényleg jó gép jól fogyaszt fordulékony most az 50-es adagoló lett ráheftülve elég jól is megy.Szóval annyiért szerintem se kapsz jót.Ezelőtt 2 évvel 50-est is kaptál 450-ért műszakival most 700 ugyanaz.A használt gépárak elég jól felmentek.Én nem ezeket a gépeket sokallom mibe kerül a használt Japó kistraktorok miért kerülnek ilyen irreálisan sokba ezt nem értem majdnem 2x annyiba mint a t4k vagy a Rába 15.És többet nem tudnak.
25322 hozzászólás
Válasz #13767. hozzászólásra
Szia Pakesz!
Megbirnád nézni milyen sae számozású a hidraulika olajad amit te használsz a t25 be?
t25 motorjába motorolajat a váltojába váltóolaj (hikomol) ez jó a hidralikába mert a hidralika olalok alalában hikomol szármaszásuk a váltoolaj vastagabb a hidralika higabb össze keverve nem habzik fel mint a motor olaj a hidralikaolaj együtt ha kobott a hidralika szivagyu vezértőmb ezzel lehet egy kicsit javítani az emelést
Sziasztok!Tudna segíteni valaki abban hogy, a part tetején kidobta a terep 1 es fokozatot,miért volt ez.
Válasz #13773. hozzászólásra
Attól függ mit öntesz a motorba :)))))))))
Jó viccet félretérve, igen jó, általában 15w40, vagy 20w50-es olajat használnak a motorba, de van aki csak egyfokozatút használ sea40-est, vagy sea50-est....
Válasz #13768. hozzászólásra
Akkor tehát amit a t-25 motorba is öntök olajat akkor az is jó a hidraulikába?
Válasz #13765. hozzászólásra
Köszi szabi.Azt szeretném még megkérdezni, hogy kb milyen gyártmányú lehet ez. A hirdetésben az áll,hogy új állapotú,de ha kell hozzá valami (ekevas kormánylemez stb.)lehet-e kapni normális minőségűben.
Szeretnék segitséget t25-ös nem irányváltós átalakitható irányváltósra?Ha igen hogyan mit kell cserélni.Kössz.
Válasz #13763. hozzászólásra
Ez egy nagyon jó eke!!!!!!
Imádtam vele dolgozni, mi 3011-es Zetorral húztuk.
Válasz #13766. hozzászólásra
motorolajat jobban szereti.
ezek nem olyan kifinomult berendezések, ha sokat kell dolgoznia a szivattyúnak akkor fel fogja melegíteni az olajat. sokkal "vékonyabb" lesz mint ha motorolajat használnál, nem tesz neki jót.
Válasz #13766. hozzászólásra
Szia!
Gép könyve szerint motorolaj kellene bele :)
Mi benzinkúton csak simán hidraulika olajat kérünk, (még nem néztem milyen) nekünk hidraulika olajjal megy.
Helló!
Vladimirac t-25 traktorba milyen viszkozitású hidraulika olajat használtok?
Válasz #13763. hozzászólásra
Szia! én is ilyen hattyúnyakas ekét használok! Szépen dolgozik, ha teszel rá beforgató lemezt akkor szinte szármaradvány nélkül tudsz vele szántani! Kertek vagy művelt területek szántására tökéletes, 20-25 cm mélyen lehet vele szántani! Lucerna vagy egyéb parlag sok éve nem művelt területek megtörésére már kevésbé alkalmas, lucerna kiszántásakor én már egyszer leszakítottam az egyik fejet róla! Mindent összevetve én meg vagyok vele elégedve!
Bocs de a képfeltöltéssel szenvedtem.
Helló! A t-25 traktoromhoz szeretnék venni egy ekét,szerintetek megfelelne egy ilyen. Ha használ valaki ilyet mi a véleménye (alkatrészellátás,szántás minősége stb.).Évente max. 2-3 ha szántásra kellene. A 2 fejesre gondoltam.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3339061/25-50-LE-hoz-5+3-fejes-eke-es-2-fejes-eke.html#
Válasz #13758. hozzászólásra
Válasz #13757. hozzászólásra
Köszönöm az infót!!!!!
Válasz #13755. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=OPN6-Mr1Lnc
Válasz #13755. hozzászólásra
Szia!
Az ágaprítót kipróbáltuk az esőben :)
Nagyon tetszett a munkája.
GEO ECO 16 típusú gép, késes kivitelű,( a kések állíthatóak), kézi adagolású mely minden típusú száraz és zöld fa aprítására alkalmas.
4 késes és 1 ellenkéses kardántengellyel.
www.tempel.hu Tiszakécske
Rugalmasak, korrekt cég. Első vásárlásunk náluk.
Beüzemelik a gépet, magyar nyelvű kezelési utasítás, garancia.
Válasz #13754. hozzászólásra
Szia!
Jó munkát neked is :)
Az eső itt is szakad a beüzemelés alatt.
Várom a képeket!
Válasz #13753. hozzászólásra
Szia, meg lehet tudni hol vettétek az ágdarálos szerkezetet???
Én is szeretnék egy ilyet...... de még nem találtam meg a megfelelő helyet...
tetszetős kis darab...
Válasz #13750. hozzászólásra
Jó kis géppark. :) Nekem a fűkasza nagyon bejött. Az faaprító is jól működik. Megjött a 120-as kúpos rönkhasító is, az is kifogástalan. Most éppen a 700-as szalagfűrészt szerelem a gépre. Illetve szerelném, ha nem esne egész nap az eső. Majd rakok fel képeket. Jó munkát nektek!
Válasz #13752. hozzászólásra
Köszönöm :)
Csak beváljanak.
Sajnos az egész napos eső miatt területen nem tudtuk kipróbálni, csak az udvaron.
Válasz #13750. hozzászólásra
Vagányak az új gépek Pakesz!
Jövőre venni kellene egy ilyet is :)
http://www.youtube.com/watch?v=-ZUqh-kZSUA
Sziasztok!
Ma megjöttek az új munkagépek.
Beüzemelés alatt, 13,5mm eső esett míg beletek üzemelve.
Ahogy végeztünk kisütött a nap.
Válasz #13745. hozzászólásra
Szia.
Én szőlőbe csinálok bérmunkát a vlagyival és a tárcsa 12e/ha a zúzás 160-as zúzóval 20e/ha-ért csinálom.
Válasz #13746. hozzászólásra
köszi a választ!
A többi ár amit írtam az szerinted jó?
A permetezést úgy értettem hogy ő adja a vegyszert én csak permetezek!
Válasz #13745. hozzászólásra
Tárcsa 10-12 / ha szántás 24/ ha
Sziasztok!
Ti idén menyiért csináljátok a bérmunkát?
Holnap jönnek hozzám mert lenne valami gyümölcsös amit bérmunkába kellene csinálni és jó lenne tudni árakat!
Gazat kellene vágni én arra 7-8eFt /ha-ra gondoltam, permetezés olyan 10-12e Ft/ha esetleg tárcsázni kéne de azt nem tudom hogy menyit lehetne kérni!
Bizony igy igaz..
Válasz #13736. hozzászólásra
Az idén vettünk bele Habinál 155A télen is használjuk és kint parkolt. (Első munkalámpák halogének)
De én is 100-as veszek.
Nekem 60-as van.Gond nélkül csinálja a dolgát.
Szia!
Az enyémbe is 110-es aksi van, eredi önindító! Télen is indítja szépen!
Topla 100 már 6 éve
Hello Én 3 éve használom 98 Ah-val.Télen is indul izzítás nincs bekötve sima gyári önindító semmi extra bár porlasztó, adagoló tápszivattyú belőve.Én is 155 AH-val vettem egyik ismerős 55 AH-val használja szerinte az is elég bele.Szerintem azért az hidegbe már kevés.
Szia.Nekem 100-as van elég de télen nem használom a gépet.
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Tudom hogy sokszor esett szó róla, de semmi időm nincs visszanézni a hozzászólásokat, holnap meg kéne dolgozzak a géppel. A régi akkumulátor kilehelte lelkét, holnap veszek újat. 12V 155Ah nekem a régi, azt mondta ismerős hogy elég ebbe a 100 Ah ha télen nem használom. Ki milyen akksival hajtja a Vlagyit? Elég lenne a 100 Ah,vélemények?
Nagyon köszönöm!
Válasz #13731. hozzászólásra
Szia Gáborász!
A Tempel Kft - nél azt mondták adnak átalakítót is a kardánhoz.
Válasz #13733. hozzászólásra
Én is az enyémet háznál vettem kis öregtől 330-ért.2009-ben papírok nélkül viszonylag fiatalon '92-es kiadású. Pöcc röff indult meg minden.Aztán itthon leállítottam 10 perc múlva már nem indult akkucsere.Aztán a szokásosak porlasztócsere mert gyenge volt összes gumi cseréje(190 Mátyás király volt volt a 4 Db).Papírok, műszaki, hidraulika, fék meg még sorolhatnám. Sokba van,de megérte tényleg jó gép jól fogyaszt fordulékony most az 50-es adagoló lett ráheftülve elég jól is megy.Szóval annyiért szerintem se kapsz jót.Ezelőtt 2 évvel 50-est is kaptál 450-ért műszakival most 700 ugyanaz.A használt gépárak elég jól felmentek.Én nem ezeket a gépeket sokallom mibe kerül a használt Japó kistraktorok miért kerülnek ilyen irreálisan sokba ezt nem értem majdnem 2x annyiba mint a t4k vagy a Rába 15.És többet nem tudnak.
Válasz #13699. hozzászólásra
Köszönöm segítségedet akkor megpróbálom megoldom a dolgot.
Szia Pakesz!
Nekem is 8 bordás a traktor.....van is egy átalakító közdarab, így tudja hajtani a permetezőt, mert az meg 6 bordás, akárcsak a kardán.
Van valaki akinek rajtunk kívül 8 bordás a traktoron a gardán?
Válasz #13728. hozzászólásra
Szia!
Eddig csak kocsi volt hozzá.
Kíváncsi vagyok rá én is :)
Lesz kép, tapasztalat.
Válasz #13701. hozzászólásra
Szia!
Légyszi, majd oszd meg velem az ágdarálótok tapasztalatait. Kíváncsi vagyok rá.
Köszi.