Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD392.46 FtCHF444.25 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem a vizsgán a világítást meg a féket nézték, nameg a számokat és ennyi.Azt hittem komolyabb lesz. Ja meg a kormány holtjátékot és a gömbfelyeket. Szerintem nem sokból tart vizsgára átszerelni a kereket, jobb az óvatosság.
Én is kinéztem magamnak egy könnyű lengyel pótót, persze kéttengelyes légfékest.Megálltam ennél a pontnál, mert nem biztos hogy jószemmelnézik errefelé az ilyen megoldásokat, a rend őrei.
Valahol még itt olvastam ha jól emlékszem hogy egytengelyes fékezett pótót 3.5t lehet vele vontatni, viszont pótkocsit két tengelyest hivatalosan nem.Ki mit tud róla?
Sziasztok!
Az én gépemet tavaly vásároltam és már eleve légrendszerrel rendelkezett. A forgalmijában a fékezetlen 750kg ill a ráfutófékkel 1500 kg van bele írva.Én is szerettem volna ha ettől többet lehetne legálisan vontatni.De ez van ezt kell szeretni. Vagy tudtok valami más megoldást?
Az enyém első forgalomba helyezés volt, szerintem ha már bele van írva és sima műszakira viszed, nem kpm akkor minden további nélkül megadják ha jó a fék. A sógorom sima vizsgabiztos és ő mondta ,hogy nem variálnak vele csak a kpm.
Az E-mail:majnargergo&freemail.hu
Előre is köszönöm.
Bucó!
A forgalmiban benne van a vontatás is.
Látom, most lett új festés a trakin, így szívesen csinálok rá matricát!
Kérnék egy email címet, és azon felvesszük a kapcsolatot!
Szia.
Én is azért raktam fel a gyári horgot +ujjá építettem a levegőrendszert mert több embernek is van rajt és be is van jegyezve a forgalmiba" csak beírják nekem is " hát NEM. A papír amiből nézte az meg nem mostani volt, mert már igen csak viseltes volt.Nem értem. Pedig nekem nagyon jó lett volna mert 15qszőlővel nem nagyon éri meg rohangálni.
Árpi, ha lehetséges vennék én is matricát tőled.
Válasz #13103. hozzászólásra
Bucó mit kell csinálni hogy 3,5t kocsit húzzak? Mert ennyimet is kell vinni műszakira,ezek szerint nem kapná meg az engedélyt.
Hú, ez azért nagyon érdekes, ha már gyári dolgokat nem fogadnak el..
Fura ez a beszabályozás a részéről. Akkor mi értelme van a gyári légféknek a vlagyin, ha nem lehet használni..
Az előző T-25-ösömmön volt légfékrendszer, a forgalmijába ha jól emlékszek, 4,2 tonna volt beírva a vontatáshoz.
Üdv.
A vizsgabiztos elővett egy 100oldalas vlagyimirek összes tipusáról szóló műbizonylatot és megmutatta benne, hogy a szerint a t-25a,a2,a3 fékezetlenül 750kg-ot ráfutófékkel 1500kg-ot vontathat és csak gömbbel húzhatom. A gyári horgot nem fogatta el! Átmenő fékkel (légfék) nem vontathat.+ a 22,5kw ehez a súlyhoz elegendő.
Kedvenceim.
Utólagos köszönet azoknak, a bátor, elvitathatatlanul beválalós, és segítő, Vladimirec T25 ös tulajdonosoknak, és baráti körének, akik ezeket megosztották!
Ha valakinek a letöltés olfalról a DJVU tipusú fájl megnyitása gondot okoz, akkor a megoldás a ezeket futató egyszerű, ADOBE READER legujabb verziója, vagy ezeket futató program telepítése szükséges. Kis helyigényű és nyomtatni olvasni nagyítani stb lehet. Egy kevés ízelítő.
Válasz #13092. hozzászólásra
Szia Pakesz!
A stiftet vissza lehet utni,de nem biztos hogy ismét nem jon ki.Jobb újat ,feszesebbet bele utni,vagy
valahogy lebiztositani kicsúszás ellen.Ha más nincs
megfelel kirnerrel megpontozni.Tisztelettel Kiskér.
Válasz #13090. hozzászólásra
Szia Gáborász!
Jók a megfigyeléseid
Az egy Terra rotációs gép orrsúlya, azért lóg ki ennyire mert még nem szerkesztettük át rövidebbre
Azért kell rá hogy az 5-6q súlyú konténerekkel nyugodtan lehessen szaladgálni anélkül hogy emelné az orrát
Sziasztok.
Ma meglett az első forgalomba helyezés, már a rendszámokat is kiváltottam. Ha nem lesz nagy hó reggelre akkor csinálok fényképeket és fölteszem. Minden rendben ment csak hiába van rajta lég fék nem kapott csak 1500kg vontatást.De legalább már nem kell bujkálnom!
Szia Pakesz!
Nekem amikor a sonka csavarok meglazultak az volt a hiba,hogy hiányzott egy stift a másik meg ki volt
csúszva. Azóta hogy kicseréltem a stifteket nincs
problémám a csavarok meglazulásával.Tisztelettel Kiskér.
Válasz #13083. hozzászólásra Hali!
Eleinte nekem is kilazultak de, amikor a fékeket csináltam kicseréltem az összes rugós alátétet erősebre. Azóta jók! Nekem a felni csavarjaim szoktak kilazulni de, azokat is kicseréltem MTZ82-es első felni csavarokra rugós alátéttel és most nem lazult ki.{egyenlőre}
Válasz #13080. hozzászólásra
Csak azért parázok mert első forgalomba helyezés lesz és jó lenne ha rendben menne minden, bár a gép szerintem tökéletes állapotban van. Én oldalt nem találtam rajta számot csak hátul és a fülke táblán, hol keressem pontosan?
Az önindító meg csak azért izgat mert már fenn van a tréleren és csak holnap Egerben a kpm udvarban állok le róla, ott meg elég ciki lesz ha nem indul.
Válasz #13077. hozzászólásra
A géppel nem nagyon erőlködnek ,alapdolgok. Fék,kormány ,villamosság.A számokra viszont rárugóznak,alváz szám a váló oldalában,a hidraulika ház tetejében.Ezek jó ha megvannak és passzolnak is ! Bár sokszor nem stimmelnek Ha levegőre is vizsgáztatod ,akkor legyen fix vonórészed. A hashúzót elfogadják. Hová viszed ,helyileg ?
Szurkoljatok,holnap megy a gép kpm műszakira. Remélem nem lesz semmi gond vele, bár az önindító pont ma kezdett el baxakodni. Hidegen nem húz be a bendix.
25322 hozzászólás
Válasz #13124. hozzászólásra
Köszönöm. Néhányszor lefáradtam miatta.
Büszke is vagyok magamra,hogy végig csináltam.
Válasz #13096. hozzászólásra
Tegnap vizsga után beakartam hozzád menni de hamarabb jött a tréler a trakiét így nem jutott rá idő. Majd kereslek.
Válasz #13123. hozzászólásra
Jó lett a géped
Válasz #13122. hozzászólásra
Nekem a vizsgán a világítást meg a féket nézték, nameg a számokat és ennyi.Azt hittem komolyabb lesz. Ja meg a kormány holtjátékot és a gömbfelyeket. Szerintem nem sokból tart vizsgára átszerelni a kereket, jobb az óvatosság.
Csak hogy a nemrégiben kiforgatott felnik is szóba kerültek.Vizsgán nézték egyáltalán hogy kiér a gumi?
Vagy nem is fontos az egész?
Válasz #13118. hozzászólásra
Ez nálunk is probléma de most már van papír nem kell bujkálnom. Az elmúlt 4évet bujkálással töltöttem.
Egyben van a gép gratulálok!
Kérdés...A poroltót és az egyéb kiegészítő dolgokra mennyire voltak figyelemmel a vizsgán?
Válasz #13115. hozzászólásra
Két tengelyes nem engedélyezett, 1 tengelyest viszont kampóval légfékkel 4 tonnáig lehet vele húzni.
Végülis engedélyezett minden saját felelősségre!
Én is kinéztem magamnak egy könnyű lengyel pótót, persze kéttengelyes légfékest.Megálltam ennél a pontnál, mert nem biztos hogy jószemmelnézik errefelé az ilyen megoldásokat, a rend őrei.
Az ígért képek.
Válasz #13111. hozzászólásra
Köszi, email ment!
Valahol még itt olvastam ha jól emlékszem hogy egytengelyes fékezett pótót 3.5t lehet vele vontatni, viszont pótkocsit két tengelyest hivatalosan nem.Ki mit tud róla?
Sziasztok!Gratulálok a vizsgához Bucó!Tudja vakaki ,hogy az első és a hátsó kerékbe mennyi levegőnyomás kell?
Válasz #13112. hozzászólásra
Szia.
Egyenlőre nem de én nyomozok az ügyben, ha van valami fejlemény akkor írni fogok. Már ki is néztünk egy 4t pótot még jó hogy nem foglalóztuk le.
Sziasztok!
Az én gépemet tavaly vásároltam és már eleve légrendszerrel rendelkezett. A forgalmijában a fékezetlen 750kg ill a ráfutófékkel 1500 kg van bele írva.Én is szerettem volna ha ettől többet lehetne legálisan vontatni.De ez van ezt kell szeretni. Vagy tudtok valami más megoldást?
Válasz #13110. hozzászólásra
Az enyém első forgalomba helyezés volt, szerintem ha már bele van írva és sima műszakira viszed, nem kpm akkor minden további nélkül megadják ha jó a fék. A sógorom sima vizsgabiztos és ő mondta ,hogy nem variálnak vele csak a kpm.
Az E-mail:majnargergo&freemail.hu
Előre is köszönöm.
Válasz #13108. hozzászólásra
Bucó!
A forgalmiban benne van a vontatás is.
Látom, most lett új festés a trakin, így szívesen csinálok rá matricát!
Kérnék egy email címet, és azon felvesszük a kapcsolatot!
Válasz #13106. hozzászólásra
Benne van a forgalmiban a vontatás?
Válasz #13104. hozzászólásra
Szia.
Én is azért raktam fel a gyári horgot +ujjá építettem a levegőrendszert mert több embernek is van rajt és be is van jegyezve a forgalmiba" csak beírják nekem is " hát NEM. A papír amiből nézte az meg nem mostani volt, mert már igen csak viseltes volt.Nem értem. Pedig nekem nagyon jó lett volna mert 15qszőlővel nem nagyon éri meg rohangálni.
Árpi, ha lehetséges vennék én is matricát tőled.
Az valami EU-os dolog lehet gondolom én.
Bucó mit kell csinálni hogy 3,5t kocsit húzzak? Mert ennyimet is kell vinni műszakira,ezek szerint nem kapná meg az engedélyt.
Szia.Agyári kampót nem fogata el ez nagyon érdekes.
Hú, ez azért nagyon érdekes, ha már gyári dolgokat nem fogadnak el..
Fura ez a beszabályozás a részéről. Akkor mi értelme van a gyári légféknek a vlagyin, ha nem lehet használni..
Az előző T-25-ösömmön volt légfékrendszer, a forgalmijába ha jól emlékszek, 4,2 tonna volt beírva a vontatáshoz.
Válasz #13095. hozzászólásra
Üdv.
A vizsgabiztos elővett egy 100oldalas vlagyimirek összes tipusáról szóló műbizonylatot és megmutatta benne, hogy a szerint a t-25a,a2,a3 fékezetlenül 750kg-ot ráfutófékkel 1500kg-ot vontathat és csak gömbbel húzhatom. A gyári horgot nem fogatta el! Átmenő fékkel (légfék) nem vontathat.+ a 22,5kw ehez a súlyhoz elegendő.
Kedvenceim.
Utólagos köszönet azoknak, a bátor, elvitathatatlanul beválalós, és segítő, Vladimirec T25 ös tulajdonosoknak, és baráti körének, akik ezeket megosztották!
Ha valakinek a letöltés olfalról a DJVU tipusú fájl megnyitása gondot okoz, akkor a megoldás a ezeket futató egyszerű, ADOBE READER legujabb verziója, vagy ezeket futató program telepítése szükséges. Kis helyigényű és nyomtatni olvasni nagyítani stb lehet. Egy kevés ízelítő.
Válasz #13098. hozzászólásra
Köszönöm!
Szeretnék segíteni azoknak akiknek csak a magyar alap T-25 ös kézikönyv van meg ilyen-olyan formában. A hetekekben böngésztem a külföldi T-25 el, foglalkozó web helyeket. Szíves figyelmetekbe ajánlom azokat amiknek a hivatkozását felrakom. Bár a google chrome- vel és annak a fordító proramjával, végig küzdöttem, a gépről, es annak dolgairól, nagyon sok hasznos ismeretre tettem szert.Arra gondoltam hogy veletek is megosztom ezeket. A gépkönyv sokkal részletesebb, informatívabb mint a magyar, attól függetlenül hogy eredeti nyelven van feltéve.Akinek esetleg az orosz nyelv idegen attól függetlenül a képi, leírások pontosabb néha érthetőbb összefüggéseket tár fel.
Továbbá...
A honlapokon saját kútfőből, eszkabált avagy, próbálkozások tömkelege van, amivel mi is próbálkozunk azok megoldásával.Sok sikert és jó időtőltést.(Szórakozást)http://fermer.ru/forum/instruktsii-rukovodstva-katalogi/131347http://fermer.ru/forum/samodelnaya-selskokhozyaistvennaya-tekhnika/50944http://www.fermer.ru/forum/minitekhnika-i-selskokhozyaistvennaya-tekhnika-dlya-lichnogo-po-0?page=700&page%3D104=http://fermer.ru/forum/minitekhnika-i-selskokhozyaistvennaya-tekhnika-dlya-lichnogo-185
Válasz #13092. hozzászólásra
Szia Pakesz!
A stiftet vissza lehet utni,de nem biztos hogy ismét nem jon ki.Jobb újat ,feszesebbet bele utni,vagy
valahogy lebiztositani kicsúszás ellen.Ha más nincs
megfelel kirnerrel megpontozni.Tisztelettel Kiskér.
Válasz #13090. hozzászólásra
Szia Gáborász!
Jók a megfigyeléseid
Az egy Terra rotációs gép orrsúlya, azért lóg ki ennyire mert még nem szerkesztettük át rövidebbre
Azért kell rá hogy az 5-6q súlyú konténerekkel nyugodtan lehessen szaladgálni anélkül hogy emelné az orrát
Válasz #13091. hozzászólásra
Szevasz!
Gratulálok most már bátran mehetsz.Mire hivatkoztak ,hogy nem írtak be nagyobb vontatási tömeget?
Hali. Miért korlátozták a vontatást? Vonórész miatt?
Gratulálók
Gratulálok!
Válasz #13089. hozzászólásra
Most hogy mondod egy stift kint van, a másikat nem láttam.
A stiftet simán vissza lehet ütni?
Sziasztok.
Ma meglett az első forgalomba helyezés, már a rendszámokat is kiváltottam. Ha nem lesz nagy hó reggelre akkor csinálok fényképeket és fölteszem. Minden rendben ment csak hiába van rajta lég fék nem kapott csak 1500kg vontatást.De legalább már nem kell bujkálnom!
Szia Káposztás!
Milyen szerkezet van a traktorod elején, ha nem vagyok túl kíváncsi. Jó kis géped van, tetszik a kifordított kerék(ha jól látom "ballon" kerekekkel)!!
Szia Pakesz!
Nekem amikor a sonka csavarok meglazultak az volt a hiba,hogy hiányzott egy stift a másik meg ki volt
csúszva. Azóta hogy kicseréltem a stifteket nincs
problémám a csavarok meglazulásával.Tisztelettel Kiskér.
Megpihent a kicsi vlagyi
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget!
Válasz #13083. hozzászólásra
Szia!
A rugósalátét nem rossz, viszont egy hibája van, mégpedig kilágyul egy idő után, funkcióját veszti.
Én régóta recés alátétet használok már a rugós helyett.
Szia Árpy!
Megkaptam a feliratokat és nagyon szépen köszönöm! Ha kész lesz a festés teszek fel majd képet.
Jelenleg ilyen van: {saját gyártmány}
Válasz #13083. hozzászólásra Hali!
Eleinte nekem is kilazultak de, amikor a fékeket csináltam kicseréltem az összes rugós alátétet erősebre. Azóta jók! Nekem a felni csavarjaim szoktak kilazulni de, azokat is kicseréltem MTZ82-es első felni csavarokra rugós alátéttel és most nem lazult ki.{egyenlőre}
Sziasztok!
Miért van az hogy pár üzemóra (4-5) a jobb oldali sonka csavarok megtágulnak?
Rugós alátét van.
Válasz #13080. hozzászólásra
Csak azért parázok mert első forgalomba helyezés lesz és jó lenne ha rendben menne minden, bár a gép szerintem tökéletes állapotban van. Én oldalt nem találtam rajta számot csak hátul és a fülke táblán, hol keressem pontosan?
Az önindító meg csak azért izgat mert már fenn van a tréleren és csak holnap Egerben a kpm udvarban állok le róla, ott meg elég ciki lesz ha nem indul.
Az én traktorom müszakija is most jár le április közepén remélem kész leszek vele addigra,még szerencse hogy nincs vele munka.
A géppel nem nagyon erőlködnek ,alapdolgok. Fék,kormány ,villamosság.A számokra viszont rárugóznak,alváz szám a váló oldalában,a hidraulika ház tetejében.Ezek jó ha megvannak és passzolnak is ! Bár sokszor nem stimmelnek Ha levegőre is vizsgáztatod ,akkor legyen fix vonórészed. A hashúzót elfogadják. Hová viszed ,helyileg ?
Szia az enyém se húz be hidegbe, én olyankor hősugárzót odatartok egy kicsit, és márt működik is. Próbáld ki.
Szia!
Szorítok!
Sziasztok!
Szurkoljatok,holnap megy a gép kpm műszakira. Remélem nem lesz semmi gond vele, bár az önindító pont ma kezdett el baxakodni. Hidegen nem húz be a bendix.