Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD392.46 FtCHF444.25 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nagyon köszönjük!
A posta költséget állom a traktor nevében :)
Emailom adatlapomon, Facebookon is elérhető vagyok.
Ami neked megfelel.
Festeni egy darabig biztos nem fogjuk!
Ahogy időnk engedi csinosítgatjuk.
Polgármester függő hogy ki mennyire értékeli.
Egy 1,5t Ford transit szaladgált eddig mindennel.
Most a ford csak akkor megy ha muszáj, meg inkább távolságiban.
Amit tudunk a Vlagyival viszünk.
Ez évben ha az állam is támogatja meg tudnák venni az ágaprítót,fűkaszát,szártépőt. A falunkban van egy másik T25-ös, de már irigykedve nézik a hivatal gépét :)
Üdv.!
Ha szép festésű a géped, szívesen csinálok rá ilyen matricát.
Persze fontos, hogy szép festése legyen, hogy ne menjen kárba a munkám, ha utána le akarjátok festeni a gépet.
Ez esetben nem kérek érte semmit. Na jó, annyit, hogyha felkerül a matrica egy fotó erejéig látni szeretném!
Nem kérek semmit érte, ezzel szeretnék hozzájárulni a gép csinosításához, ha nektek megfelelne!
Mondhatni rutin feladat nekem! De csak szép festésű gépre csinálom ezt. Ezért is gondoltam a gépetekre, a képek alapján szépnek tűnik!
Látom, szép festésű a traktor, így szeretném felajánlani saját gyártású matricámat. Kézzel vágom ki, méreteim vannak, T30-asra és T-25-re a minta betűméreteim is meg vannak persze.
Két képet mutatok a matricámról (az elhelyezés más a képeken), esetleg ha tetszik szívesen megcsinálom nektek, és elküldöm postán.
ui.: a képeket szerkesztettem, mert a fénykép T30-asról készült.
Szia Pakesz!
Nagyon jó lett a traktor!Ahhoz képest hogy egyszer-egyszer hogy le voltál törve a karbantartás és esetleges hibák javitásának hiánya vagy eltolása miatt,egész szépen haladtok!Lassan kezdek irigykedni.
Szerintem a biztonság kedvéért szélesísd meg a sárvédőt,ha jól tudom a kresz szerint nem lóghat túl a gumi oldalfala a sárhányó vonalán.Egyébként aranyos a 25km/h ás matrica!Ha jól emlékszem a maximális elérhető sebesség 21km/h (javítsatok ki ha tévedek,ennyire emlékszem)
Szia Pakesz!
Nagyon jó lett a traktor!Ahhoz képest hogy egyszer-egyszer hogy le voltál törve a karbantartás és esetleges hibák javitásának hiánya vagy eltolása miatt,egész szépen haladtok!Lassan kezdek irigykedni.
Szerintem a biztonság kedvéért szélesísd meg a sárvédőt,ha jól tudom a kresz szerint nem lóghat túl a gumi oldalfala a sárhányó vonalán.Egyébként aranyos a 25km/h ás matrica!Ha jól emlékszem a maximális elérhető sebesség 21km/h (javítsatok ki ha tévedek,ennyire emlékszem)
A traktoron minden ok. működik.
A kocsin egy akkumulátorral a dugaljzaton nézve minden rendben működik /bekötés a szabványos rajz szerint/
de ha a traktorral összekötöm akkor minden működik míg a féket meg nem nyomom. Ha nyomom a féket a kocsin minden világít.
Kifogott rajtunk a világítás!
A traktoron minden működik, a kocsin is.
Ha a kocsit összedugjuk a géppel, még akkor is működik minden míg a fékre nem lépünk.
Ha a féket nyomjuk és megy a világítás akkor a kocsin minden világít!
Nem találjuk hol húzhat át vagy mi a gond.
Valakinek ötlete?
Jól látod, csak még nem fotóztam le.
Kazánlemez, a talpa, abba belehegesztve egy közcsavar, arra egy hidraulika cső, majd megint közcsavar.
A vezértömbnél a fém csövet elvágtuk és arra van hegesztve a közcsavar.
Kicsit bonyolult voltam :)
A kifordított kerékkel eléggé kilóg a sárvédőből.
Szerintetek meg kell szélesíteni a sárvédőt?
Most ahogy néztem nem kell állítani az első kerekek nyomtávján.
Szia nww!
Jó hogy beleszóltál!Ezekszerint nem csak nekem vannak kényszerképzeteim.Sokszor én is féltem hogy felborulok még igy is hogy alacsonyban van.Azzal nyugtattam magam hogy csak magasabban ülök mint egy kocsiban és csalóka az érzés(nyilván ez is benne van,meg az hogy sose dolgoztam ezelőtt traktorral vagy magasabb földmunkagéppel,a T25el is csak 1 éve és még szokatlan)Remélem a kerekek kifordításával jobb érzés lesz vele dolgozni.A váltó meg a nehezebb dolgok lennt vannak, a fülke magaságga meg a traki keskenysége miatt nekem kivűlről olyan borulékonynak tűnik,lehet pszichésem érzem belül is annak.Neked jobb volt a kifordítás után?
Sziasztok!
-bocs hogy beleszólok-
Nekem időtlen idők óta ki van fordítva a kerék, hogy szélesebb legyen a traki. Már lassan nem is emlékszem milyen volt keskenyen, de muszáj volt megcsinálni mert még akkor szántottunk is vele és ha belement a 20 centis barázdába nem volt túl nagy biztonság érzet a fülkében.
Szal szerintem érdemes megcsinálni és az első kerekek nyomtávját is hozzáállítani. A szélesebb nyomtáv miatt még nem történt semmilyen károsodás vagy sérülés a gépemen. (95ös és kb 97óta így van )
Említetted hogy gondolkozol a kerekek kifordításán szélesség és stabilitás(?)növelés végett. Kifordítjátok végül?Szerintem én ki fogom fordítani, bár még gondolkozok. Van ennek valamilyen hatása a sonkákra vagy valami egyébre????Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget
A második képen látszik az "állító" csavar, vele szemben a párja.
Azokat addig tekertük befelé míg . hallani hogy a kerék forgatása közben bele ér picit a fékszalag. /Ebben a helyzetben megnő a pedálok holtjátéka./ Rögzítettük a kontraanyákat, kb. egyformán mind a két csavaron.
Majd a képen látható belül lévő kontraanyás csavaron hajtottunk befelé, míg jónak nem véltük a holtjátékot.
Kerék nélkül forgattuk, holnap menne rá a kerék.
A képen látszik a piros állító csavar, ezt merre kell csavarni, hogy erősődjön a fék hatás?
Tulajdon képpen hogyan működik a fék? A szlagot ráfeszítia a pedál nyomása a benne lévő fékdobra? A csavarral meg előfeszítést adok?
Üdv: B.
Hát amin tudtunk állítgatunk. A fékek közötti rudazatokon is, ami hátul összeköti a fékeket.
De nem változott a pedálok helyzete.
összeakasztottuk a 2 pedált, és úgy állítottuk be a fékeket. A pedál holtjáték csökkent, 3 cm és blokkol.
Kerék nélkül forgattuk kicsit beleér a fék, de majd beszalad. (gondoljuk mi)
Hidraulikát tutira tudom :)
A traktort hátulról nézve, jobb oldalon a fülke alatt egy kupak szerű anya a beöntő, mögötte van egy csavar amit ha kitekersz azon van a nívópálca.
Eladnám a TALEX típusú 165cm kaszámat. A belső dobba teljes csapágy, és szimering csere volt, a csukló persely is cserélve lett. A kardán hajtás szapágyai is újak. Szabadon futó bele van építve, ezért sima kardánnal lehet hajtatni. A T-25 orrsúly nélkül is elviszi. Egy három késes (160
25322 hozzászólás
Válasz #12973. hozzászólásra
Szia Pakesz.Minden elismerésem hogy ennyit dolgozol a gépel hogy tökéletes legyen.
Pakesz!
Majd nézd meg az email-edet!
Válasz #12972. hozzászólásra
Üdv. Pakesz!
Nem kellenek méretek, a motorháztetőn ez a rész egyforma.
Válasz #12971. hozzászólásra
Volt-lett, alakul :)
Válasz #12971. hozzászólásra
Nem!
Ezen nincs semmi mert néztük.
Ha lett volna kifestem a betűket.
Holnap le tudom mérni a helyét kell.
Válasz #12970. hozzászólásra
Pakesz!
A motorháztetőn ahova a matrica kerül, ugye nincs semmi domború orosz írás?
Mert néhányon olyan a motorháztető.
Válasz #12968. hozzászólásra
Nagyon köszönjük!
A posta költséget állom a traktor nevében :)
Emailom adatlapomon, Facebookon is elérhető vagyok.
Ami neked megfelel.
Festeni egy darabig biztos nem fogjuk!
Ahogy időnk engedi csinosítgatjuk.
Polgármester függő hogy ki mennyire értékeli.
Egy 1,5t Ford transit szaladgált eddig mindennel.
Most a ford csak akkor megy ha muszáj, meg inkább távolságiban.
Amit tudunk a Vlagyival viszünk.
Ez évben ha az állam is támogatja meg tudnák venni az ágaprítót,fűkaszát,szártépőt. A falunkban van egy másik T25-ös, de már irigykedve nézik a hivatal gépét :)
Sziasztok! Egy haverom szerint át lehetne alakítani a T25-öst négykerékhajtásúvá, szerintetek nagyságrendileg ez mennyiből tudna ez kijönni?
Válasz #12966. hozzászólásra
Üdv.!
Ha szép festésű a géped, szívesen csinálok rá ilyen matricát.
Persze fontos, hogy szép festése legyen, hogy ne menjen kárba a munkám, ha utána le akarjátok festeni a gépet.
Ez esetben nem kérek érte semmit. Na jó, annyit, hogyha felkerül a matrica egy fotó erejéig látni szeretném!
Válasz #12965. hozzászólásra
Pakesz!!
Nem kérek semmit érte, ezzel szeretnék hozzájárulni a gép csinosításához, ha nektek megfelelne!
Mondhatni rutin feladat nekem! De csak szép festésű gépre csinálom ezt. Ezért is gondoltam a gépetekre, a képek alapján szépnek tűnik!
Hello Árpy
nagyon jó lett...
menyiért tudnál csinálni 2db ilyen matricát...?
Válasz #12964. hozzászólásra
Szia!
Nagyon jó!
Sajnos nem tudok érte fizetni /céges gép/
De azért köszönöm!
Üdv. Pakesz!
Látom, szép festésű a traktor, így szeretném felajánlani saját gyártású matricámat. Kézzel vágom ki, méreteim vannak, T30-asra és T-25-re a minta betűméreteim is meg vannak persze.
Két képet mutatok a matricámról (az elhelyezés más a képeken), esetleg ha tetszik szívesen megcsinálom nektek, és elküldöm postán.
ui.: a képeket szerkesztettem, mert a fénykép T30-asról készült.
Szia Pakesz!
Szia Pakesz!
Válasz #12959. hozzászólásra
Szia!
A traktoron minden ok. működik.
A kocsin egy akkumulátorral a dugaljzaton nézve minden rendben működik /bekötés a szabványos rajz szerint/
de ha a traktorral összekötöm akkor minden működik míg a féket meg nem nyomom. Ha nyomom a féket a kocsin minden világít.
Válasz #12958. hozzászólásra
http://trebi.uw.hu/utifuti.html Gépnél nézd meg hogy minden rendben működik ez a szabvány bekötés.
Válasz #12958. hozzászólásra
Én úgy tudom, hogy a testtel van ilyenkor a probléma. Össze volt akasztva a kocsival? Ha nincs ráakasztva, akkor csinált nekem ilyet....
Srácok!
Kifogott rajtunk a világítás!
A traktoron minden működik, a kocsin is.
Ha a kocsit összedugjuk a géppel, még akkor is működik minden míg a fékre nem lépünk.
Ha a féket nyomjuk és megy a világítás akkor a kocsin minden világít!
Nem találjuk hol húzhat át vagy mi a gond.
Valakinek ötlete?
Válasz #12952. hozzászólásra
Jó lett a gép csak a sárra vigyáz.
Válasz #12955. hozzászólásra
Szia!
Jól látod, csak még nem fotóztam le.
Kazánlemez, a talpa, abba belehegesztve egy közcsavar, arra egy hidraulika cső, majd megint közcsavar.
A vezértömbnél a fém csövet elvágtuk és arra van hegesztve a közcsavar.
Kicsit bonyolult voltam :)
Üdv. Pakesz!
Így a gép szinte felboríthatatlan lesz! :) Na azért persze nem teljesen így van, de jóval stabilabbnak érezheted majd lejtős részeken.
Jól látom, hogy csináltatok köz darabot a fűtés csap helyére?
Válasz #12953. hozzászólásra
Köszönöm!
De inkább nagyon jól működjön
Üdv Pakesz!Nagy jól néz ki!
Ilyen lett :
A kifordított kerékkel eléggé kilóg a sárvédőből.
Szerintetek meg kell szélesíteni a sárvédőt?
Most ahogy néztem nem kell állítani az első kerekek nyomtávján.
Jó reggelt!
Ha kifordítom a hátsó kerekeket, mennyire kell széthúzni az első kerekek nyomtávját?
Szia nww!
Jó hogy beleszóltál!Ezekszerint nem csak nekem vannak kényszerképzeteim.Sokszor én is féltem hogy felborulok még igy is hogy alacsonyban van.Azzal nyugtattam magam hogy csak magasabban ülök mint egy kocsiban és csalóka az érzés(nyilván ez is benne van,meg az hogy sose dolgoztam ezelőtt traktorral vagy magasabb földmunkagéppel,a T25el is csak 1 éve és még szokatlan)Remélem a kerekek kifordításával jobb érzés lesz vele dolgozni.A váltó meg a nehezebb dolgok lennt vannak, a fülke magaságga meg a traki keskenysége miatt nekem kivűlről olyan borulékonynak tűnik,lehet pszichésem érzem belül is annak.Neked jobb volt a kifordítás után?
Válasz #12947. hozzászólásra
Sziasztok!
-bocs hogy beleszólok-
Nekem időtlen idők óta ki van fordítva a kerék, hogy szélesebb legyen a traki. Már lassan nem is emlékszem milyen volt keskenyen, de muszáj volt megcsinálni mert még akkor szántottunk is vele és ha belement a 20 centis barázdába nem volt túl nagy biztonság érzet a fülkében.
Szal szerintem érdemes megcsinálni és az első kerekek nyomtávját is hozzáállítani. A szélesebb nyomtáv miatt még nem történt semmilyen károsodás vagy sérülés a gépemen. (95ös és kb 97óta így van )
Válasz #12947. hozzászólásra
Szia Gáborász!
Ki fordítjuk!
Ha kész lesz kép :)
Üdv Pakesz!
Említetted hogy gondolkozol a kerekek kifordításán szélesség és stabilitás(?)növelés végett. Kifordítjátok végül?Szerintem én ki fogom fordítani, bár még gondolkozok. Van ennek valamilyen hatása a sonkákra vagy valami egyébre????Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget
most nem enged képet feltölteni :(
Fűtés csap helyett így oldottuk meg :
Sziasztok!
A második képen látszik az "állító" csavar, vele szemben a párja.
Azokat addig tekertük befelé míg . hallani hogy a kerék forgatása közben bele ér picit a fékszalag. /Ebben a helyzetben megnő a pedálok holtjátéka./ Rögzítettük a kontraanyákat, kb. egyformán mind a két csavaron.
Majd a képen látható belül lévő kontraanyás csavaron hajtottunk befelé, míg jónak nem véltük a holtjátékot.
Kerék nélkül forgattuk, holnap menne rá a kerék.
Válasz #12941. hozzászólásra Hali! Nekem tárcsafékem van de, a könyve szerint így kell:
Válasz #12940. hozzászólásra
Szia,
A képen látszik a piros állító csavar, ezt merre kell csavarni, hogy erősődjön a fék hatás?
Tulajdon képpen hogyan működik a fék? A szlagot ráfeszítia a pedál nyomása a benne lévő fékdobra? A csavarral meg előfeszítést adok?
Üdv: B.
Fék az íves tető nélkül. Hátha segít valakinek :)
Válasz #12938. hozzászólásra
Szia!
Hát amin tudtunk állítgatunk. A fékek közötti rudazatokon is, ami hátul összeköti a fékeket.
De nem változott a pedálok helyzete.
összeakasztottuk a 2 pedált, és úgy állítottuk be a fékeket. A pedál holtjáték csökkent, 3 cm és blokkol.
Kerék nélkül forgattuk kicsit beleér a fék, de majd beszalad. (gondoljuk mi)
Válasz #12937. hozzászólásra
Üdv. Pakesz!
Az én traktoromban egyformán állnak szétkapcsolva is.
Sziasztok!
Ma bütyköltük a fékeket :)
A pedáloknak így kell állnia ha szét vannak kapcsolva?
Válasz #12935. hozzászólásra Köszönöm!
Üdv ma délelött megérkezett és mindjárt visza is küldtem,Szeki..
Válasz #12933. hozzászólásra
Szia!
Hidraulikát tutira tudom :)
A traktort hátulról nézve, jobb oldalon a fülke alatt egy kupak szerű anya a beöntő, mögötte van egy csavar amit ha kitekersz azon van a nívópálca.
Sziasztok!
Segítsetek nekem abban, hogy a T-25-be hol lehet ellenőrizni ill. utánatölteni a váltó, difi., és a hidraulika olajat!
Sziasztok!
A kormány holtjáték állítás nem jött össze a csigán.
A könyv szerint állítottuk a csavart befelé és nem változott semmit.
Valami ötlet van?
Köszönöm.
Eladnám a TALEX típusú 165cm kaszámat. A belső dobba teljes csapágy, és szimering csere volt, a csukló persely is cserélve lett. A kardán hajtás szapágyai is újak. Szabadon futó bele van építve, ezért sima kardánnal lehet hajtatni. A T-25 orrsúly nélkül is elviszi. Egy három késes (160
Válasz #12928. hozzászólásra Köszönöm szépen!
Bocs a kellemetlenségért!
Köszi szépen Gáborász.
vissza fogom küldeni,amint meg kaptam azonnal,
nagyonsajnálom ha tudod használd fel vagy rakd félre hátha még tudod használni valamire,a tiéd ne küld el ,bocsi,kár hogy nem segithettem!!