Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát sajnos valami okból lehet az, hogy mindig 50%-nál szakad meg... Pedig nem szokott ilyet csinálni, de most csinált először, sajnos, de ez van. Sőt 3-4 szer próbáltam előre kezdeni, de pont ugyanott szakad meg a kapcsolat.. De nem baj, mert más forumozó feltöltötte már.
Most is keresztben vannak a láncok. Nem hiszem, hogy a te fogalmazásoddal lenne a gond, hanem inkább az én képességeimmel. Teljesen zöldfülűként vagyok itt jelen.
Az szerintetek mitől van, hogy ha beállítom a gúzsláncokkal az ekét, akkor emeléskor hirtelen túl feszesek lesznek a láncok és valami elszakad? Vagy a lánc vagy a gúzsláncot a függesztő karra fogó kengyel.
Ha csak a sonkánál lévő folyást akarod megszüntetni akkor egy bő délután elég mind a két oldal tömítéséhez. Kerék le, féltengelynél zégergyűrűt le majd utána jöhet le a sonka. Tömítés után pedig vissza az egész. A sonkát nem is kell feltétlenül teljesen leszedni, elég ha oda tudod kenni a tömítőpasztát.
Azt a lyukacsos papírtömítést vékonyan kend meg szilikonpasztával és utána rakd fel a sonkát a helyére. Meg ha bárhol megbontod érdemes összerakáskor mindenhova kenni belőle, ha csak nem sikerült teljesen sértetlenül szétszedni a tömítést.
Azt megvárom :) szétszedni biztos nem engedik most.
Pályázatra vettük, a hivatalnak nem került semmibe!
Nem értem mit gondoltak, tudták mit néztünk ki, tudták a korát, meg hogy 10 évet állt.
Na most ugye a tömítések sorban felmondják a szolgálatot, ami érthető.
A javításhoz elég a sonkát leszedni(napkerékházat). A féltengelyházat amiben a fék is benne van nem kell leszedni csak ha nagyon kopott a szalag vagy nagyon olajos a belseje.
Erre a tömítésre gondolok. Nem tudom mennyiben különbözik a T-25-ös öntvénye de itt lehet a probléma forrása. A szimering mint látszik beljebb van szóval biztos nem azért folyik az olaj.
Hát szerettem volna lecserélni a motorolajat, az a biztos mert az van benne amivel vettük.
Azt mondták ha van akkor lehet. Azért kérdeztem hogy jó e bele a 15w-40 mert az van 8L. /nehogy már pénzbe kerüljön/ Hej ha az enyém lehetne, darabokra szedném, ami gyanús kicserélném, és csak karbantartás előírás szerint. Semmi gondja nem lenne a Vlagyinak.
Ha ott folyik ahol a kép alapján gondolom akkor nem szimering probléma. Ha s szimering lenne a gond akkor a fék olajos lenne. Szedd le a sonkát és a tömítésnél nyomd körbe szilikonpasztával. Utána nem fog folyni.
Válasz #11307. hozzászólásra
A karbantartást a gép viszonozza.Sokan úgy vannak hogy gép van az emberért ez igaz de ez vissza is igaz.Szerintem a gépnek lelke van, ha vasból is van.
Sziasztok!
Meg adtam a módját reggel óta most végeztem, de csak a levegő szűrő rendszert szedtem le.
Kimostam mindent benzinben mert más nem volt :)
Géppel lemostam és ráhagytam mára.
Válasz #11290. hozzászólásra Hali! Esős,hidegebb időben amikor nincs kint munka karbantartást szoktunk végezni.De,ha nincs rá lehetőség cselhez kell folyamodni.Aztán "Te" tudod,mit lehet megtenni.
Erélyes leszek!
Az a baj hogy sok helyről-sokat kellene fuvarozni és a Ford Transit nem tud be menni.Ha be tud menni azzal is engem küldenek.A Vlagyit fel kell készíteni mindenképpen télire, már szeretném rátenni a tolólapot is még ilyen idő van.
Egyetértek Gáborásszal, de e műveletet megcsinálás előtt, azért valahogy tudatosan meg kellene beszélni a munkáltatóval, hogy ez egy kötelező karbantartás lenne, a traktor élete függ rajta!
Kösd le egyik nap végén sutyiban az akkusarut, másnap nem indul be, aztán lesz néhány órád amikor "átnézed" hogy mi lehet a hiba. Közben el tudsz végezni mindent amit kell vagy legalább ami sürgős, a végén "megtalálod" a hibát.Másnap mehet a gép. Komolyan mondom én Istenbizony megcsinálnám. Azelőtt is ment az élet hogy meglett a traktor, 1 napot csak kíbirnak nélküle (bár egy ilyen jó munkaerőtől nehéz elszokni)
25336 hozzászólás
Válasz #11330. hozzászólásra
Hát sajnos valami okból lehet az, hogy mindig 50%-nál szakad meg... Pedig nem szokott ilyet csinálni, de most csinált először, sajnos, de ez van. Sőt 3-4 szer próbáltam előre kezdeni, de pont ugyanott szakad meg a kapcsolat.. De nem baj, mert más forumozó feltöltötte már.
Válasz #11336. hozzászólásra
Keresztben van,és elszakad?
Hm ez érdekes...pedig nem szabadna.
Válasz #11337. hozzászólásra
Helló Nekem se működik, lehet a tömörítéssel vagy a feltöltéssel van gond.
Válasz #11334. hozzászólásra
Hali!
Nekem nem működik a letöltött fájl. Nálam lehet a hiba?
Válasz #11335. hozzászólásra
Most is keresztben vannak a láncok. Nem hiszem, hogy a te fogalmazásoddal lenne a gond, hanem inkább az én képességeimmel. Teljesen zöldfülűként vagyok itt jelen.
Válasz #11333. hozzászólásra
Hali.
Nem tudom jól megfogalmazni...bocsi.
A Másik megoldás,hogy kösd kereszbe a láncokat,a két vonószár között.
Nekem is így volt megoldva.
ITT a letölthető GÉPKÖNYV!!!!!!!!
Ingyenesen letölthető!!!!!!!
Már jó ideje megvan,de a könyvet nem pótolja! http://data.hu/get/5681163/Dokumentumok.zip
Válasz #11332. hozzászólásra
Szia Koppány Vezér!
Köszi a gyors választ, de nem pontosan értem mire gondolsz. Kérhetném szájba rágósabban?
Válasz #11331. hozzászólásra
Rossz helyen van rögzítve a lánc.
1 síkban kell lennie a vonószárat traktorhoz rögzítő csappal.
Sziasztok!
Az szerintetek mitől van, hogy ha beállítom a gúzsláncokkal az ekét, akkor emeléskor hirtelen túl feszesek lesznek a láncok és valami elszakad? Vagy a lánc vagy a gúzsláncot a függesztő karra fogó kengyel.
Köszönettel, Bongyi
Válasz #11286. hozzászólásra
Szia Ezermester!
Szeretném kérdezni, hogy sikerült-e a feltöltés?
Válasz #11328. hozzászólásra
ha belefogok előtta kereslek :)
Válasz #11326. hozzászólásra
Ha csak a sonkánál lévő folyást akarod megszüntetni akkor egy bő délután elég mind a két oldal tömítéséhez. Kerék le, féltengelynél zégergyűrűt le majd utána jöhet le a sonka. Tömítés után pedig vissza az egész. A sonkát nem is kell feltétlenül teljesen leszedni, elég ha oda tudod kenni a tömítőpasztát.
Válasz #11323. hozzászólásra
Azt a lyukacsos papírtömítést vékonyan kend meg szilikonpasztával és utána rakd fel a sonkát a helyére. Meg ha bárhol megbontod érdemes összerakáskor mindenhova kenni belőle, ha csak nem sikerült teljesen sértetlenül szétszedni a tömítést.
Válasz #11323. hozzászólásra
Azt megvárom :) szétszedni biztos nem engedik most.
Pályázatra vettük, a hivatalnak nem került semmibe!
Nem értem mit gondoltak, tudták mit néztünk ki, tudták a korát, meg hogy 10 évet állt.
Na most ugye a tömítések sorban felmondják a szolgálatot, ami érthető.
Válasz #11320. hozzászólásra
A javításhoz elég a sonkát leszedni(napkerékházat). A féltengelyházat amiben a fék is benne van nem kell leszedni csak ha nagyon kopott a szalag vagy nagyon olajos a belseje.
Válasz #11322. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #11322. hozzászólásra
Nekem is úgy folyik.Na majd szét szedem és és rakok fel képet.
Válasz #11318. hozzászólásra
Erre a tömítésre gondolok. Nem tudom mennyiben különbözik a T-25-ös öntvénye de itt lehet a probléma forrása. A szimering mint látszik beljebb van szóval biztos nem azért folyik az olaj.
Válasz #11320. hozzászólásra
Nem!!
Válasz #11318. hozzászólásra
Alex!
Úgy látom csak a kerék felől folyik!
Akkor is le kell szedni a sonkát?
Amiben a fék van (sonka) azt nem venném le.
Úgy megoldható?
Válasz #11317. hozzászólásra
Hát szerettem volna lecserélni a motorolajat, az a biztos mert az van benne amivel vettük.
Azt mondták ha van akkor lehet. Azért kérdeztem hogy jó e bele a 15w-40 mert az van 8L. /nehogy már pénzbe kerüljön/ Hej ha az enyém lehetne, darabokra szedném, ami gyanús kicserélném, és csak karbantartás előírás szerint. Semmi gondja nem lenne a Vlagyinak.
Válasz #11308. hozzászólásra
Ha ott folyik ahol a kép alapján gondolom akkor nem szimering probléma. Ha s szimering lenne a gond akkor a fék olajos lenne. Szedd le a sonkát és a tömítésnél nyomd körbe szilikonpasztával. Utána nem fog folyni.
Válasz #11316. hozzászólásra
Amikor kéred a pénzt az olajra arra gondoltam.
Válasz #11313. hozzászólásra
Ja és persze sírjál mellé.
Válasz #11313. hozzászólásra
Nézd mindig az olaj szintet.
Válasz #11312. hozzászólásra
Hát ez is igaz.De ha szét fog menni a kerék csapágy meg más az anyagi része több lesz.
Válasz #11311. hozzászólásra
Most biztos nem engedik a szimering cserét :(
Ha kibírja a telet marad így (téli erdő irtás, fa beszállítása, ha kell hó tolólapozás.)
100% igazad van!
De egy 2 betűsnek ezt nem lehet megmagyarázni!
Válasz #11308. hozzászólásra
Cseréld ki a szimeringet.
Válasz #11307. hozzászólásra
A karbantartást a gép viszonozza.Sokan úgy vannak hogy gép van az emberért ez igaz de ez vissza is igaz.Szerintem a gépnek lelke van, ha vasból is van.
Az első képen a szűrő teteje. A réseknek mekkorának kell lenni? vagy mindegy?
Nem kidörzsölte a szűrő. Még jó hogy levettem, tettem mellé gumilapot.
Ez nagyon bántja a szemem!
Válasz #11302. hozzászólásra
Kell a pontos cím Sanyi!
Az árban megegyyezünk :)
Nekem a leírásoknál, könyveknél többet érnek ezek a képek :)
Köszönöm!
Válasz #11301. hozzászólásra Körülbelül így kell elmosni!!
Válasz #11303. hozzászólásra
Rögzített állásban, hogy menet közben ne zörögjön.
Lehetséges megoldás a nyílászárók kitámasztására.
Válasz #11301. hozzászólásra
Hozzám is gyere.
Kimostam a hengerek közét.
Volt ott minden :)
Válasz #11299. hozzászólásra
Igen!
Válasz #11297. hozzászólásra
Pakesz!Erre gondoltál?
Válasz #11297. hozzászólásra
Helyes! Én szurkolok, hogy mindent meg tudj csinálni a gépen!
Sziasztok!
Meg adtam a módját reggel óta most végeztem, de csak a levegő szűrő rendszert szedtem le.
Kimostam mindent benzinben mert más nem volt :)
Géppel lemostam és ráhagytam mára.
Válasz #11285. hozzászólásra Egy új adagoló kb:40-45 ezer.El kell rajt gondolkozni,hogy felújítani vagy újat venni érdemesebb-e?
Válasz #11290. hozzászólásra Hali! Esős,hidegebb időben amikor nincs kint munka karbantartást szoktunk végezni.De,ha nincs rá lehetőség cselhez kell folyamodni.Aztán "Te" tudod,mit lehet megtenni.
Válasz #11283. hozzászólásra Hali! Nem jól olvastad,azt írtam ,hogy "JÓ" bele.Motorolaj,légszűrő,szükség esetén adagoló. Ez kb:8.5liter motorolaj.
Erélyes leszek!
Az a baj hogy sok helyről-sokat kellene fuvarozni és a Ford Transit nem tud be menni.Ha be tud menni azzal is engem küldenek.A Vlagyit fel kell készíteni mindenképpen télire, már szeretném rátenni a tolólapot is még ilyen idő van.
Válasz #11291. hozzászólásra
Egyetértek Gáborásszal, de e műveletet megcsinálás előtt, azért valahogy tudatosan meg kellene beszélni a munkáltatóval, hogy ez egy kötelező karbantartás lenne, a traktor élete függ rajta!
Kösd le egyik nap végén sutyiban az akkusarut, másnap nem indul be, aztán lesz néhány órád amikor "átnézed" hogy mi lehet a hiba. Közben el tudsz végezni mindent amit kell vagy legalább ami sürgős, a végén "megtalálod" a hibát.Másnap mehet a gép. Komolyan mondom én Istenbizony megcsinálnám. Azelőtt is ment az élet hogy meglett a traktor, 1 napot csak kíbirnak nélküle (bár egy ilyen jó munkaerőtől nehéz elszokni)
Na ennyit mára az okoskodásból