Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Hát volna mit csinálni!
De itt nem értik hogy ezt karban is kellene tartani.
Lehet holnap bemegyek a céghez, és amit tudok egyedül megnézek rajta.De ezt nem fizetik ki. Sajnálom szegény gépet.Ma is nádat hordtunk vele.Nem engedik leállni.
Ciklonszűrőt kellene kitakarítani, ha jó a 15w-40 olaj akkor azt kellene lecserélni. Adagolóban kellene olajat cserélni.Szét kellene szedni a fékpedálokat, mert egy fadarab van a 2 pedál közé dugva hogy ne akadjon szét.
A kormányon is húzni kellene a trepni lemez alatt.
A lámpákat kellene beállítani, mert valószínű éjszaka is kell havat tolni ha esik.
ÁÁÁ lenne mit megnézni! Ja és még van 16 nap szabadságom amit ki kellene venni :)
De gondolom mindenkinek van gondja.
Remélem sikerül mindent elintézni a felkészítés során, és jól fog üzemelni a gép a hidegekben. Egy biztos...a hűtővíz megfagyása miatt nem kell aggódni
Egyébként a karbantartási utasításban van egy téli felkészítéses rész is ha jól emlékszem, nézegesd át lehet lesz benne valami hasznos.
Az szeretném kérdezni hogy hogyan kell télre "eltenni" a traktort. Egyáltalán nem lesz használatban március közepe-végéig. Mi az amire feltétlenül figyeljek oda, (akkumulátort kiveszem, meg szerintem lazítok az ékszíjon is). Van amit esetleg le kell szerelni, olajat leengedni..stb? Csak én nem használom télen, vagy van más is? Köszönöm a hozzászólásokat!
Válasz #11275. hozzászólásra Hali! Én is voltam hasonló helyzetben,de nekem az adagolóban egy olajcserével meg szünt.Igénybe vételtől függően kb:40-50 üzemóránként cserélem benne az olajat.Ha szerencséd van ennyivel megúszod.
Elméletileg Pakesz osztja, azt ami közzé is lett téve(ugyanarról a cd-ről származik). Ha holnap lesz rá lehetőségem akkor lehet hogy feltöltöm mégegyszer, de nem ígérem biztosra mert nem csak tőlem függ. Nem saját gépről tenném fel, hanem egy másikról (sógorjelöltjéről) mint legutóbb, mivel az enyém nagyon lassú. Ha esetleg holnap felteszem, akkor viszont már csak minimum 3 hónapja regisztrált tagoknak fogok jelszót adni (ez már email fiókos lesz), van egy olyan gyanúm hogy a legutóbb is volt olyan letöltő aki nem tag, "csak" nézelődő, amivel nincs is bajom egyébként, csak igazából előbb az jusson hozzá aki ha van rá lehetősége akkor itt a fórumon segít a másikon a tanácsaival.Legutóbb is így kellett volna, mostmár mindegy. Beszélj Pakesszal, de megpróbálok én is alkotni. Figyeld holnap a fórumot.
Jó éjszakát
Szeretnék vásárolni T25-re 2db hátsó gumit. Mérete: 10-28 .
Hol érdemes vásárolni? Valaki mondta, hogy Szlovéniában olcsón megszerezhető?
Tudtok segíteni? Új kellene!
Üdv: Balázs
Köszönöm a cd-t ma megjött !!!!!!
Jövök egyel ,de nem lett volna baj ha a feladó cimét látom és viszonzásul tudtam volna neked küldeni érte valamit !
Köszönöm szépen !!!
Ez a légfűtés becsapott kicsit :)
A szűrő légtelenítő csövén csöpögött a gázolaj, és a hengerfej hűtő bordáinál kijövő levegő szana szét fújta a motoron.
Volt nagy riadalom hogy honnan ez a sok olaj, és mindenütt.
Válasz #11258. hozzászólásra Hali! Én amikor szétszedtem a féket akkor a tárcsát újra ferrodoloztattam,mert az új tárcsa kicsit drága lett volna.A többi részét pedig felszabályoztattam.A difit úgy hézagoltuk ki hogy,a leg kisebb legyen a hézag, de még akadás mentesen fusson.
Elkészültem teljesen a fűtéssel, a festését a lemezeknek majd jövő év tavasszal végzem el.
Pillanatok alatt felmelegszik a fülke, bár majd így egy füldogó tényleg nem árt, mert elég hangos lett belülről a fülke. De ennyi elmegy!
Helló sziasztok!
Egy kérdésem lenne h ti már találkoztatok olyannal amivel pl:a széna felszedőt hamstert lehet húzni?elvileg a harmadik felfüggesztési pontnál lehet oda szerkeszteni valahogy!De az is lehet h létezik ilyen gyárilag!Meg köszönném ha valaki tudna nekem ebbe segiteni képekkel akár!
ÖSZABI. Hali .ekét kerestél Tolná, ha még mindég
keresel én tudok 1-et .Kurdon van 40-45e kérnek érte.
T-25 húzta.Ha érdekel adj email-t és küldöm a telot.
Nekünk is van egy ilyen kis csoda gép (T-25),de magyar leírás nincs hozzá.Láttam hogy itt az oldalon van link de sajnos már meg van a 10 letöltő így én már nem tudtam leszedni.Esetleg fel lehetne rakni ismét?És ha még valaki igényt tartana rá akkor egy tárhelyre felraknám hogy bármikor elérhető legyen (gondolom lesz még akit érdekelne a téma).Kb 21 éve van meg nekünk ez a gép és mindenre magunktól kellett rájönni,mert csak egy orosz nyelvű útmutató van hozzá.De valahogy nem vagyunk perfectek oroszból .A vezetékeivel van gond azt szeretném cserélgetni rajznak megfelelően.Illetve 1-2 helyen van egy kis olajfolyás és az odaillő dolgokat szeretném szétszerelés nélkül megkeresni.Gondolom ezek is benne vannak a műszaki leírásban.
A T25 az valami teherautó-vlagyi "hibrid" ha jól látom, de igényesen van kivitelezve.
Olyan meg hogy T10, még nem is hallottam, bár az igaz hogy van egy kis Vladimirec beütése, Olyan mint a T25 póniló változata Hogy valóban Vladimirec gyártmány azt nemtudom.
25336 hozzászólás
Válasz #11288. hozzászólásra
Hát volna mit csinálni!
De itt nem értik hogy ezt karban is kellene tartani.
Lehet holnap bemegyek a céghez, és amit tudok egyedül megnézek rajta.De ezt nem fizetik ki. Sajnálom szegény gépet.Ma is nádat hordtunk vele.Nem engedik leállni.
Ciklonszűrőt kellene kitakarítani, ha jó a 15w-40 olaj akkor azt kellene lecserélni. Adagolóban kellene olajat cserélni.Szét kellene szedni a fékpedálokat, mert egy fadarab van a 2 pedál közé dugva hogy ne akadjon szét.
A kormányon is húzni kellene a trepni lemez alatt.
A lámpákat kellene beállítani, mert valószínű éjszaka is kell havat tolni ha esik.
ÁÁÁ lenne mit megnézni! Ja és még van 16 nap szabadságom amit ki kellene venni :)
De gondolom mindenkinek van gondja.
Válasz #11287. hozzászólásra
Szívesen :)
Üdv Pakesz!
Remélem sikerül mindent elintézni a felkészítés során, és jól fog üzemelni a gép a hidegekben. Egy biztos...a hűtővíz megfagyása miatt nem kell aggódni
Egyébként a karbantartási utasításban van egy téli felkészítéses rész is ha jól emlékszem, nézegesd át lehet lesz benne valami hasznos.
Pakesz
Köszönöm szépen a cd-t.Megérkezett.Holnap reggel amint hazaérek bele is kukkantok.
Válasz #11279. hozzászólásra
Még mindig tölti, úgyhogy később lesz majd fent. (Ahogy a fájlfeltöltős izé azt írja, hogy 2-3 óra múlva lesz majd kész.)
Válasz #11277. hozzászólásra
remélem am már lehet üjjat éresz
Gáborász!
Nekünk pont fordítva :)
Fel kell készíteni téli munkára.
Válasz #11278. hozzászólásra
Igen 15W-40 Nem jó bele?
Mert abból van 8L.
Köszönöm Sándor!
Gyors válasz mint mindig
Válasz #11280. hozzászólásra
Szia.Elég az akkumulátort ki szedni.Én mást nem szoktam csinálni mert nekem is ugyan ez a helyzet.
Sziasztok!
Az szeretném kérdezni hogy hogyan kell télre "eltenni" a traktort. Egyáltalán nem lesz használatban március közepe-végéig. Mi az amire feltétlenül figyeljek oda, (akkumulátort kiveszem, meg szerintem lazítok az ékszíjon is). Van amit esetleg le kell szerelni, olajat leengedni..stb? Csak én nem használom télen, vagy van más is? Köszönöm a hozzászólásokat!
Sziasztok! Feltöltöm nektek egy .RAR(tömörített) fájlt.
Alkatrész katalógus és a gépkönyve van benne.
Ui.: kb 2-3 óra mulva lesz fent.
Válasz #11272. hozzászólásra Helló! Jó bele.Csak tudtommal az Shell-Rimula 15W-40.
Válasz #11275. hozzászólásra Hali! Én is voltam hasonló helyzetben,de nekem az adagolóban egy olajcserével meg szünt.Igénybe vételtől függően kb:40-50 üzemóránként cserélem benne az olajat.Ha szerencséd van ennyivel megúszod.
Válasz #11275. hozzászólásra
Hali a tünetek nekem is ezek voltak,és adagoló felújítás lett a vége és megszünt.(soros adagolóm van)
Válasz #11269. hozzászólásra
Szia t-25 tel kapcsolatba miért indul nehezen és alig pörög ki meg nagyon füstöl meg még kéket is
Szia Bongyi!
Elméletileg Pakesz osztja, azt ami közzé is lett téve(ugyanarról a cd-ről származik). Ha holnap lesz rá lehetőségem akkor lehet hogy feltöltöm mégegyszer, de nem ígérem biztosra mert nem csak tőlem függ. Nem saját gépről tenném fel, hanem egy másikról (sógorjelöltjéről) mint legutóbb, mivel az enyém nagyon lassú. Ha esetleg holnap felteszem, akkor viszont már csak minimum 3 hónapja regisztrált tagoknak fogok jelszót adni (ez már email fiókos lesz), van egy olyan gyanúm hogy a legutóbb is volt olyan letöltő aki nem tag, "csak" nézelődő, amivel nincs is bajom egyébként, csak igazából előbb az jusson hozzá aki ha van rá lehetősége akkor itt a fórumon segít a másikon a tanácsaival.Legutóbb is így kellett volna, mostmár mindegy. Beszélj Pakesszal, de megpróbálok én is alkotni. Figyeld holnap a fórumot.
Jó éjszakát
Sziasztok!
Jól jönne nekem is az a cd vagy a tartalma letöltve valahonnan. Lehetséges még nevezni a cuccra?
15w40 motorolaj jó bele? (Shel Ramula vagy mi a neve.)
Válasz #11269. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #11267. hozzászólásra
Nagyon szívesen!
Használd egészséggel :)
Válasz #11266. hozzászólásra
Két 8-as csavar ráhegesztve egy 8-as gömb vasra igény szerinti hosszúságú.A fülkére és az ajtóra két 10-es anya.Bele teszed a vas pálcikát és kész.
Sziasztok,
Szeretnék vásárolni T25-re 2db hátsó gumit. Mérete: 10-28 .
Hol érdemes vásárolni? Valaki mondta, hogy Szlovéniában olcsón megszerezhető?
Tudtok segíteni? Új kellene!
Üdv: Balázs
Válasz #11266. hozzászólásra
Köszönöm a cd-t ma megjött !!!!!!
Jövök egyel ,de nem lett volna baj ha a feladó cimét látom és viszonzásul tudtam volna neked küldeni érte valamit !
Köszönöm szépen !!!
Ki mit, vagy hogyan támasztja ki az ajtót a fülkén?
Ez a légfűtés becsapott kicsit :)
A szűrő légtelenítő csövén csöpögött a gázolaj, és a hengerfej hűtő bordáinál kijövő levegő szana szét fújta a motoron.
Volt nagy riadalom hogy honnan ez a sok olaj, és mindenütt.
Válasz #11262. hozzászólásra
Szia!
Jó lett nagyon :) Zaj az van nálunk is, de meleg is.
Válasz #11258. hozzászólásra Hali! Én amikor szétszedtem a féket akkor a tárcsát újra ferrodoloztattam,mert az új tárcsa kicsit drága lett volna.A többi részét pedig felszabályoztattam.A difit úgy hézagoltuk ki hogy,a leg kisebb legyen a hézag, de még akadás mentesen fusson.
Elkészültem teljesen a fűtéssel, a festését a lemezeknek majd jövő év tavasszal végzem el.
Pillanatok alatt felmelegszik a fülke, bár majd így egy füldogó tényleg nem árt, mert elég hangos lett belülről a fülke. De ennyi elmegy!
Válasz #11258. hozzászólásra
Köszönöm Alex, lementem ezeket a képeket!
Helló sziasztok!
Egy kérdésem lenne h ti már találkoztatok olyannal amivel pl:a széna felszedőt hamstert lehet húzni?elvileg a harmadik felfüggesztési pontnál lehet oda szerkeszteni valahogy!De az is lehet h létezik ilyen gyárilag!Meg köszönném ha valaki tudna nekem ebbe segiteni képekkel akár!
A differenciálművet mennyire precízen kell hézagolni? Mennyi lehet a bolygókerekek mozgása?
Válasz #11244. hozzászólásra
Itt van pár kép a belsejéről. Összerakáskor még csinálok róla párat.
Válasz #11255. hozzászólásra
Albumomban van a traktorról kép :)
Válasz #11255. hozzászólásra
Amit a többiek feltöltöttek az van nekem is.
T25 alkatrész katalógus, T25 műszaki leírás, T25 vlagyimirec gépkönyve (új)
Küldj emailomra pontos levélcímet!
Válasz #11253. hozzászólásra
Nekem kellene egy példány ha megoldható,de legalább a postaköltséget szeretném állni. És persze akkor T-25 leírás van neked,ugye?
Köszönöm!
Válasz #11241. hozzászólásra
ITT a T-25 őse.:
T-20, 1 henger , 20LE, 1954-gyártás!!!http://aprod.hu/hirdetes/t-20-as-orosz-traktor-1-hengeres-IDoB7M.html
Válasz #11250. hozzászólásra
Szia!
állok mindent, nekem is így küldték.
Válasz #11249. hozzászólásra
Kösz Pakesz de meg lett oldva.
ÖSZABI. Hali .ekét kerestél Tolná, ha még mindég
keresel én tudok 1-et .Kurdon van 40-45e kérnek érte.
T-25 húzta.Ha érdekel adj email-t és küldöm a telot.
Válasz #11249. hozzászólásra
Nem tudom hogy az utolsó hsz nekem szólt-e,de ha igen akkor kérdésem lenne.Mennyibe kerül a cd verzió?
Köszönöm!
Sanyi!
Sikerült letölteni vagy kérsz cd-t?
Válasz #11192. hozzászólásra
Szia!
Ma tudom küldeni a cd-t ha kell még.
Szép estét Mindenkinek!
Nekünk is van egy ilyen kis csoda gép (T-25),de magyar leírás nincs hozzá.Láttam hogy itt az oldalon van link de sajnos már meg van a 10 letöltő így én már nem tudtam leszedni.Esetleg fel lehetne rakni ismét?És ha még valaki igényt tartana rá akkor egy tárhelyre felraknám hogy bármikor elérhető legyen (gondolom lesz még akit érdekelne a téma).Kb 21 éve van meg nekünk ez a gép és mindenre magunktól kellett rájönni,mert csak egy orosz nyelvű útmutató van hozzá.De valahogy nem vagyunk perfectek oroszból .A vezetékeivel van gond azt szeretném cserélgetni rajznak megfelelően.Illetve 1-2 helyen van egy kis olajfolyás és az odaillő dolgokat szeretném szétszerelés nélkül megkeresni.Gondolom ezek is benne vannak a műszaki leírásban.
Köszönöm!!
Válasz #11245. hozzászólásra
Köszönöm szépen!
Válasz #11239. hozzászólásra
Üdv. Pakesz!
Megmértem! 15,5 cm -es a belső átmérő! Persze a 15 is jó.
Válasz #11240. hozzászólásra
Üdv. Alex!
A fék részéről, az elhelyezkedéséről!
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Kvc2BGGhE5c
Ez sem rosz !
Sziasztok!
Borongós vasárnap délutánra két csemege:
A T25 az valami teherautó-vlagyi "hibrid" ha jól látom, de igényesen van kivitelezve.
Olyan meg hogy T10, még nem is hallottam, bár az igaz hogy van egy kis Vladimirec beütése, Olyan mint a T25 póniló változata Hogy valóban Vladimirec gyártmány azt nemtudom.
http://www.youtube.com/watch?v=D8iijjyBK6w&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=gfX6XNKWO3E&NR=1&feature=endscreen