Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Megint kérdésem lenne.Ti milyen olajat tesztek az első kerékagyakba? A fenti csavaron lehet leengedni és feltölteni is ( a kerék megfelelő állása esetén persze) ha jól tudom. Köszönöm
Hány Kw-os az önindító? Amit a habinál láttam abból a kisebbik 2,7Kw-os. Viszont a Vlagyi gyári önindítója 2Kw-os. Ezért egy kissé tanácstalan vagyok, mert szerintem a cseh önindítóhoz még nagyobb akku kéne.
Azt szeretném kérdezni, hogy kultivátorozás illetve tárcsázás 1ha-on mennyi időt vesz igénybe (szőlőben). Múltkor nagyon lassúnak éreztem magam. Permetezésnél (szintén szőlő) milyen fokozatban használjátok a váltót, illetve milyen sebességgel mentek?
Köszönöm a válaszokat!
sziasztok a kérdésem az lenne,hogy megcsináltuk a féket felrakatuk felodoral fel szabályozták a dobot és a bal oldali fék amikor megyünk hátrafele ilyen éles csikikorgó vas hangot ade ki. Kérdésem az lenne ,hogy lehet hogyroszulv raktuk e össze vagy mi lehet a baja?
Bero 85 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hali ! légyszi küld el még egyszer a számot,mert amit leírtam azon nem érlek el.Lehet ,hogy rosszul írtam le.AZ emailt meg kitöröltem. Köszi.
Hali!
Milyen márkájú akkumulátort ajánlanátok ami nem fog 1-2 év után letérdelni? Már nézelődtem de mind elég horribilis áron van. Azon is gondolkodom hogy inkább kisebb aksit veszek és lecserélem az önindítót bolygóművesre.
olyan kérdésem lenne hogy az irányváltot mindegy milyen irányba teszem mindig csak elöre megy.
a válto üres állásba is áll akkor is elöre megy,sebeségi fokozatokra sem reagál
Régebben már kérdeztem, kaptam is választ, hogy plusz hidraulika tartály.
A kérdésem a következő lenne:
-A képen látható jobb alsó bekarikázott részhez van csatlakoztatva ez a tartály? Vagyis ha a nívó szintig feltöltöm, akkor ez a plusz tartály is feltelítődik?
Szia. Nézz vissza a 9877 és az az előtti hozzászóláshoz, kép is van és még ujjal mutatja is a kolléga
(igaz az adagolóhoz nem értek hogy kör vagy milyen)
Szeretnék csatlakozni a T25.-ös fórumozókhoz!
Egy kérdésem lenne!
Annyit olvastam,hallottam az adagoló külön olajozásárol,hogy külön kell feltöltenI Én az enyémen nem találtam sem nívót sem olajbeöntési lehetőséget,/köradagoló van rajr!
Tudnátok olyan képet föltenni aminn látom hogy mit keressek az enyémen?
Előre is köszönöm!
Hú, még 1 dolog!
A traki 2 henger bordái között egy lemezkének kell lennie. Itt nincs fent , gondolom épp ez miatt a lemez miatt.
Az a lemez a levegőt osztja el a bordákra! A képen látható szárnya anya fogná fel.
Tehát ha leszednéd ezt a fűtéshez való lemezt, akkor olyan légáramlat elosztó lemezt kellene oda tenni! Nem hiába tette oda az orosz.
Igen, a téli fűtés megoldása a traktorba!
De így nyáron szerintem érdemes lenne kivenni ezt a lemezt, hogy az amúgy is meleg levegő szabadabban távozhasson a hengerek mellől.
Télen jó nagyon ugye, mert jó, ha ott marad egy picit a meleg levegő. De nyáron inkább szabadon áramoljon ki a levegő!
Tehát az én véleményem, hogy szerintem szedd ki a hengerek mellől, ha könnyen kiszedhető!
Ha már ennyire belejöttem a képküldözgetésbe akkor megragadnám az alkalmat egy kérdésre. Mi célt szolgál szerintetek ez a középen lyukas lemez? Arra tippelnék hogy gyorsabban megy el mellette a levegő és jobb a hűtés hatásfoka, de ez csak egy tipp. Köszönöm a válaszokat, szép estét Nektek!
Ez lenne az az email cím: elef74@freemail.hu. Nem emlékszem hogy említettem-e, postával együtt volt 2500, bélelt borítékban kaptam meg, szóval tényleg nem vészes.
Azért itt még megjegyezném hogy nekem ehhez a könyv adás-vételhez semmi közöm, 1 forint hasznom sincs belőle, személyesen nem is ismerem az eladót.
Ha sikerül akkor csatolok 2 képet arról hogy én hogy oldottam meg a könyvet.
Nekem van egy cd-m amit kb 1 hónapja rendeltem meg a neten. 3 részes T 25 útmutató (egy kb 130 oldalas magyar használati útmutató, egy kb 350 oldalas részletes magyar nyelvű szerelési útmutató, és egy alkatrészkatalógus aminek sok értelme sajnos nincs mert cirill betűs. Megadom az email cimet ha érdekel. 2500-ért vettem a cd-t, a 130 oldalas részt ki is nyomtattam magamnak, az még 860 volt úgy hogy a fedlapok színes nyomtatása ebből 200 volt. Igaz hogy egy A4 es oldalra 2 oldalt rakattam, de így is tökéletesen olvasható.Holnap felteszek egy-két képet is ha érdekel.Na jó pihenést Mindenkinek, kezeket a paplan fölé
Sajnos meg kell válnom a trakitól! Gondoltam elsőmek megprobálom itt, hátha valakit érdekel!
1993-as, második gazdától 788 üzemórával. Egy 2 fejes SKJOLD eke, egy egytengelyes pótkocsi és egy házilag csinált műtrágya szoró!
Monor mellet meg is nézhető a gép!
25322 hozzászólás
Válasz #10173. hozzászólásra
Meg gyöztél.de azért meg nézem a szomszédban.minden trakit zsiroztunk.nem a maiakra gondolok.ELNÉZÉST.
Válasz #10171. hozzászólásra
Meg a t25-ön
Válasz #10171. hozzászólásra
Pedig a t16-on így kell csinálni.
Válasz #10172. hozzászólásra
Szeva. Le cseréltem az agyból az olajat de előtte átmostam gázolajjal.
Válasz #10170. hozzászólásra
Most nem hiszem el.utána nézek,és ha nyersz küldöm a sört meg egy elnézést.
Válasz #10169. hozzászólásra
Hali.ezt még nem hallottam.és nem is nagyon hiszem el.de lehet.nekem nincsen.és ez nekem új.
Válasz #10168. hozzászólásra
Zsírozásnak semmi köze a kerékagyhoz.
Válasz #10166. hozzászólásra
Szeva Hajtómű olaj 0,07l kell.
Szia Dömperes!
A zsírozást zsírzószemről csináljam ami a felni túloldalán található? Ugyanebbe az agyba kerül onnan bele vagy esetleg az egy másik helyre?Köszönöm
Gábor
Válasz #10166. hozzászólásra
Ne olajat tegyél bele,hanem zsirozd meg.
Sziasztok!
Megint kérdésem lenne.Ti milyen olajat tesztek az első kerékagyakba? A fenti csavaron lehet leengedni és feltölteni is ( a kerék megfelelő állása esetén persze) ha jól tudom. Köszönöm
Sziasztok! Vonópadot keresek T25-höz, olyant amire pótkocsit lehet akasztani. Tudtok segíteni?
Válasz #10163. hozzászólásra
2,7kw-os.60amperorás aksi könnyen tekeri.de ha venni kell biztos nagyobbat veszek én is.gondolva a télre.
Válasz #10158. hozzászólásra
Hány Kw-os az önindító? Amit a habinál láttam abból a kisebbik 2,7Kw-os. Viszont a Vlagyi gyári önindítója 2Kw-os. Ezért egy kissé tanácstalan vagyok, mert szerintem a cseh önindítóhoz még nagyobb akku kéne.
Válasz #10157. hozzászólásra
Szeva. A pedál mozog amikor hátrafelé megy a gép?
Válasz #10160. hozzászólásra
Szeva.Terep 3-om a permetezés 10hl/ha,a tárcsázás talajtól függ, 4 vagy 3-om.Szerintem gyorsabban nem lehet csinálni.
Jó estét kívánok!
Azt szeretném kérdezni, hogy kultivátorozás illetve tárcsázás 1ha-on mennyi időt vesz igénybe (szőlőben). Múltkor nagyon lassúnak éreztem magam. Permetezésnél (szintén szőlő) milyen fokozatban használjátok a váltót, illetve milyen sebességgel mentek?
Köszönöm a válaszokat!
Kérdezem,hogy a t16 és a t25 porlasztolya meg egyezik-e?
Válasz #10155. hozzászólásra
Cseh öninditó.20ezerért vettem tavaly összel.számla nélkül.
sziasztok a kérdésem az lenne,hogy megcsináltuk a féket felrakatuk felodoral fel szabályozták a dobot és a bal oldali fék amikor megyünk hátrafele ilyen éles csikikorgó vas hangot ade ki. Kérdésem az lenne ,hogy lehet hogyroszulv raktuk e össze vagy mi lehet a baja?
Válasz #10155. hozzászólásra
A magneton /cseh/a legjobb,meg a legdrágább is.28-32-ft ig.De a JOBS is elég jó /ö litván/ az kb 20-25ft.
Áttételes önindítóból melyiket ajánlanátok?
Bero 85 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hali ! légyszi küld el még egyszer a számot,mert amit leírtam azon nem érlek el.Lehet ,hogy rosszul írtam le.AZ emailt meg kitöröltem. Köszi.
Válasz #10152. hozzászólásra
Nekem volt jász akum.7ÉVES.mais az van 60 amper orás áttételes öninditoval.
Hali!
Milyen márkájú akkumulátort ajánlanátok ami nem fog 1-2 év után letérdelni? Már nézelődtem de mind elég horribilis áron van. Azon is gondolkodom hogy inkább kisebb aksit veszek és lecserélem az önindítót bolygóművesre.
olyan kérdésem lenne hogy az irányváltot mindegy milyen irányba teszem mindig csak elöre megy.
a válto üres állásba is áll akkor is elöre megy,sebeségi fokozatokra sem reagál
Válasz #10145. hozzászólásra
Ez egy jó döntés ,ahhoz hogy sk.megjavítsd a "géped".
Itt a fórumon sokmindent meg lehet tudakolni!Ezért köszönet mindenkinek a segítőkészségért!!!
Pedig ott van rajta minden.nézd vissza az ujjam mutassa.
Válasz #10147. hozzászólásra
ahogy mondod az is feltöltődik
Régebben már kérdeztem, kaptam is választ, hogy plusz hidraulika tartály.
A kérdésem a következő lenne:
-A képen látható jobb alsó bekarikázott részhez van csatlakoztatva ez a tartály? Vagyis ha a nívó szintig feltöltöm, akkor ez a plusz tartály is feltelítődik?
Szia. Nézz vissza a 9877 és az az előtti hozzászóláshoz, kép is van és még ujjal mutatja is a kolléga
(igaz az adagolóhoz nem értek hogy kör vagy milyen)
Szeretnék csatlakozni a T25.-ös fórumozókhoz!
Egy kérdésem lenne!
Annyit olvastam,hallottam az adagoló külön olajozásárol,hogy külön kell feltöltenI Én az enyémen nem találtam sem nívót sem olajbeöntési lehetőséget,/köradagoló van rajr!
Tudnátok olyan képet föltenni aminn látom hogy mit keressek az enyémen?
Előre is köszönöm!
Így néz ki, de szélesebb verziót is láttam már ebből a lemezből.
Válasz #10142. hozzászólásra
Hú, még 1 dolog!
A traki 2 henger bordái között egy lemezkének kell lennie. Itt nincs fent , gondolom épp ez miatt a lemez miatt.
Az a lemez a levegőt osztja el a bordákra! A képen látható szárnya anya fogná fel.
Tehát ha leszednéd ezt a fűtéshez való lemezt, akkor olyan légáramlat elosztó lemezt kellene oda tenni! Nem hiába tette oda az orosz.
Válasz #10140. hozzászólásra
Igen, a téli fűtés megoldása a traktorba!
De így nyáron szerintem érdemes lenne kivenni ezt a lemezt, hogy az amúgy is meleg levegő szabadabban távozhasson a hengerek mellől.
Télen jó nagyon ugye, mert jó, ha ott marad egy picit a meleg levegő. De nyáron inkább szabadon áramoljon ki a levegő!
Tehát az én véleményem, hogy szerintem szedd ki a hengerek mellől, ha könnyen kiszedhető!
Válasz #10140. hozzászólásra
Az a lemez a fűtéshez kell. A furatba kell egy cső,a csőre egy tömlő ,és azt bevezetni a fülkébe és kész a fütés.
Sziasztok!
Ha már ennyire belejöttem a képküldözgetésbe akkor megragadnám az alkalmat egy kérdésre. Mi célt szolgál szerintetek ez a középen lyukas lemez? Arra tippelnék hogy gyorsabban megy el mellette a levegő és jobb a hűtés hatásfoka, de ez csak egy tipp. Köszönöm a válaszokat, szép estét Nektek!
Megpróbálom megint
Szia Bongyi!
Ez lenne az az email cím: elef74@freemail.hu. Nem emlékszem hogy említettem-e, postával együtt volt 2500, bélelt borítékban kaptam meg, szóval tényleg nem vészes.
Azért itt még megjegyezném hogy nekem ehhez a könyv adás-vételhez semmi közöm, 1 forint hasznom sincs belőle, személyesen nem is ismerem az eladót.
Ha sikerül akkor csatolok 2 képet arról hogy én hogy oldottam meg a könyvet.
Válasz #10133. hozzászólásra
Beró!!! Hali. küldenél egy tel számot nekem.Az email cimem az adatlapom hirdetésében van. Köszi.
Válasz #10130. hozzászólásra
Szia Beru85! Mennyiért adnád a gépet? tudnál küldeni egy részletesebb leírást a szerkezetről és pár képet?
A cím: bongy@freemail.hu
Köszi
Válasz #10134. hozzászólásra
Hali! Nagyon megköszönném azt az e-mail címet! Elég jól hangzik 2500-ért az a sok cucc.
Szia Bongyi!
Nekem van egy cd-m amit kb 1 hónapja rendeltem meg a neten. 3 részes T 25 útmutató (egy kb 130 oldalas magyar használati útmutató, egy kb 350 oldalas részletes magyar nyelvű szerelési útmutató, és egy alkatrészkatalógus aminek sok értelme sajnos nincs mert cirill betűs. Megadom az email cimet ha érdekel. 2500-ért vettem a cd-t, a 130 oldalas részt ki is nyomtattam magamnak, az még 860 volt úgy hogy a fedlapok színes nyomtatása ebből 200 volt. Igaz hogy egy A4 es oldalra 2 oldalt rakattam, de így is tökéletesen olvasható.Holnap felteszek egy-két képet is ha érdekel.Na jó pihenést Mindenkinek, kezeket a paplan fölé
Válasz #10131. hozzászólásra
Sajnos ez van! Nincs kihasználva, és rossz nézni hogy ott áll a garázsban!
:-)
sziasztok nektek milyen Amper bízósítek van a lámpánál???
Válasz #10130. hozzászólásra
Sziasztok!
Sajnos meg kell válnom a trakitól! Gondoltam elsőmek megprobálom itt, hátha valakit érdekel!
1993-as, második gazdától 788 üzemórával. Egy 2 fejes SKJOLD eke, egy egytengelyes pótkocsi és egy házilag csinált műtrágya szoró!
Monor mellet meg is nézhető a gép!
Válasz #10128. hozzászólásra
Válasz #10127. hozzászólásra
Szia!
Én 4 soros sorközművelőt húzok a vlagyival!
Hali. Ti hány soros (sorközművelő) kultit húztok a valgyival? 3-5 sorost?