Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.85 FtUSD392.16 FtCHF442.09 FtGBP491.88 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #10020. hozzászólásra
Szia Gagomán. Kösz a dicsérő szavakat. A traktort én festettem, bár nem vagyok fényező. Ami kiszerelhető volt azt kiszedtem, az egészet átcsiszoltam drótkoronggal, azután leragasztottam, megfújtam feketével az egészet, (mert különben nem takar a piros) aztán megint ragasztás, és jöhetett a piros 820 Neolux 1K alkid zománc. Nagyon sok meló, és drága a festék is, de cserébe külön élvezetet ad, ha a faág csíkot húzva nyikorog rajta.
Szia T ROB!
Traktorodat igy vetted vagy magad fényezted?Nagyon szépen néz ki.Festve(ecsettel) vagy fújva volt?Autófényezö festékkel vagy normál zománccal?Te csináltad? A kabin utólag lett felszerelve,nem gyári ha jól látom.Olyan mintha új lenne a gép,nagyon szép.
Sziasztok! Ti hogy oldjátok meg azt hogy a felfüggesztés feszítés ne akadjon el a kardánba mondjuk permetezésnél vagy zúzózásnál? Kéne valami jó ötlet hogy hogy milyen feszítést csináljak neki!
Nem,nem nagy a tárcsa, igaz az Én földjeim sík terepek.Terep 3-al húzza.Mivel ez egy vontatott tárcsa nagyom jól lehet szabályozni.Az eke Én szerintem a legjobb ehez a géptípushoz, egyébként jól írtad a típusát.
Tyűha, hogy bírja ezt a tárcsát a gép, hányadikban húzod, nem nagy neki? Amúgy az ekéd az jó, ilyent szeretnék egyszer én is! Ez a lengyel PLN-eke ugye?
Üdvözlök mindenkit a fórumon!Már egy ideje szemlélője vagyok a beszélgetéseknek, most úgy döntöttem, hogy csatlakozok.Lenne is egy kérdésem. mért füstöl fehéret alapjáraton a gép?Olajat nem eszi,porlasztók bemérve,erő tökél.
Majdnem elfelejtettem!A hidraulikába a motorolajat lecseréltem hidraulika olajra.Azóta van ez a jelenség.Hidegen tökéletesen működik."Állítólag" nem kellett volna.Lehet hogy,igazuk van?Köszi a segítséget!
Üdv!Olyan problémám van a hidraulikával hogy, ha emelek vele és utána még rá akarok emelni vissza leenged. Utána ugyan úgy tudok vele emelni.A munkagépeket megtartja csak egymás után kettő emelést nem tudok vele csinálni.Ez vezérlőtömb hiba?
Egyetértek Attila!
Igaz, hogy sokat elbír a gép, de érdemes belőni a megfelelő munkaeszközt hozzá!
Tárcsánál nem árt, ha elfogja a traktor szélességét. Egy TZ4K tárcsa már kicsi hozzá pl.
Én ezt szoktam vele húzni. Mondhatni jól bírja. Súlyra kicsit nehéz de nem vészes, annyi h a gyári hidraulika emelőkarokat le kellett cserélnem mtz-ére, miután megkapta ezt a tárcsát.
1,6 m széles. Én nem tennék rá nagyobbat.Inkább menjen gyorsabban egy kisebb tárcsával, mint lassan naggyal.
A nyomása olyan 160 bar környéke, ugy emlékszem ennyi volt a dobozára irva. De működik az 180 al is. Ez attól függ mennyire zárod be a nyomó ágat, mit teszel elé.
De 160 barnak elégnek kell lenni mindenhez, amihez nem elég ott más baj van.
A szállítása pedig 14 liter percenként ha 1000 el hajtod a tengelyét.
Zsírszószem van hátul a hidraulika karoknál, másra most nem emlékszem de lehet van még.
Jó estét!Volna néhány kérdésem: ns14-es szivattyúnak üzemi nyomása és olajmennyisége érdekelne,ára, illetve hol lehet beszerezni.Gyárilag mennyi zsírzószemet keressek a gépen, illetve miket kell zsírozni, milyen időközönként. Köszönöm!
Nincsenek nagy hegyek ill dombok sem ,meg merjem kockáztatni a 160-as tárcsát ? Ha más nem összébb veszek a szögén,hogy könnyebb legyen húzni ? Vélemény arrol amit küldtél igy ránézésre ???
25322 hozzászólás
Istvánka 30-nak. Nem nagyon hangos a traktorod
így hangtompító nélkul? Kiskér.
Nekem így néz ki a gépem.
Sziasztok én még új vagyok itt a fórumon nekem igy néz ki a gépem .
Válasz #10020. hozzászólásra
Szia Gagomán. Kösz a dicsérő szavakat. A traktort én festettem, bár nem vagyok fényező. Ami kiszerelhető volt azt kiszedtem, az egészet átcsiszoltam drótkoronggal, azután leragasztottam, megfújtam feketével az egészet, (mert különben nem takar a piros) aztán megint ragasztás, és jöhetett a piros 820 Neolux 1K alkid zománc. Nagyon sok meló, és drága a festék is, de cserébe külön élvezetet ad, ha a faág csíkot húzva nyikorog rajta.
Válasz #10016. hozzászólásra
Hello! Nekem így van megoldva.
Szia T ROB!
Traktorodat igy vetted vagy magad fényezted?Nagyon szépen néz ki.Festve(ecsettel) vagy fújva volt?Autófényezö festékkel vagy normál zománccal?Te csináltad? A kabin utólag lett felszerelve,nem gyári ha jól látom.Olyan mintha új lenne a gép,nagyon szép.
Válasz #10017. hozzászólásra
Szeva Kell hozzá csak
indokolt esetben adják meg az engedélyt.
Válasz #9953. hozzászólásra
Szia. Kerestél dobos kaszát. Nekem van egy 165cm-es. Ha még aktuális, hívj: 06 30-433-2547.
sziasztok azt szerném kérdezni hogy a traktora akarok sárga villogott tenni ahhoz kell engedély vagy valami papír??
Sziasztok! Ti hogy oldjátok meg azt hogy a felfüggesztés feszítés ne akadjon el a kardánba mondjuk permetezésnél vagy zúzózásnál? Kéne valami jó ötlet hogy hogy milyen feszítést csináljak neki!
Válasz #10014. hozzászólásra
Nem,nem nagy a tárcsa, igaz az Én földjeim sík terepek.Terep 3-al húzza.Mivel ez egy vontatott tárcsa nagyom jól lehet szabályozni.Az eke Én szerintem a legjobb ehez a géptípushoz, egyébként jól írtad a típusát.
Válasz #10011. hozzászólásra
Tyűha, hogy bírja ezt a tárcsát a gép, hányadikban húzod, nem nagy neki? Amúgy az ekéd az jó, ilyent szeretnék egyszer én is! Ez a lengyel PLN-eke ugye?
Válasz #10003. hozzászólásra
Hello.
Szerintem van egy kis mennyiségű víz az üzemanyagban.
Válasz #10011. hozzászólásra
Munkagépeim
Válasz #10010. hozzászólásra
Válasz #10006. hozzászólásra
Helló!A mai nap ki tisztítottam a levegőszűrőt,de változás nem történt!
Szia!
155cm a fogás szélessége.
Válasz #10002. hozzászólásra Hali!A vezérműhöz van javítókészletem, leszerelem kicserélem a tömítéseket és felöntöm motorolajjal.Remélem jó lesz!
Válasz #10005. hozzászólásra
Jó ekéd van
Válasz #10004. hozzászólásra
Szeva.Nézd meg a levegőszűrőt elsőnek.Mikor volt utoljára ki takarítva a levegőszűrő?
Válasz #10004. hozzászólásra
Üdvözlök mindenkit a fórumon!Már egy ideje szemlélője vagyok a beszélgetéseknek, most úgy döntöttem, hogy csatlakozok.Lenne is egy kérdésem. mért füstöl fehéret alapjáraton a gép?Olajat nem eszi,porlasztók bemérve,erő tökél.
Válasz #10001. hozzászólásra
Szeva.Láttam képet a kaszádról nagyon jó szerkezet,mekkorát fog?
Válasz #9999. hozzászólásra
Kár volt lecserélned.A motor olaj vastagabb és nincs annyi rés olaj.Kopott a vezér mű.
Helo!
Én ilyen tárcsát húzok vele!20 leveles OLT és szerintem elég neki
Majdnem elfelejtettem!A hidraulikába a motorolajat lecseréltem hidraulika olajra.Azóta van ez a jelenség.Hidegen tökéletesen működik."Állítólag" nem kellett volna.Lehet hogy,igazuk van?Köszi a segítséget!
Üdv!Olyan problémám van a hidraulikával hogy, ha emelek vele és utána még rá akarok emelni vissza leenged. Utána ugyan úgy tudok vele emelni.A munkagépeket megtartja csak egymás után kettő emelést nem tudok vele csinálni.Ez vezérlőtömb hiba?
Válasz #9983. hozzászólásra
+1 db a kormánykerék alatt közvetlenül,és még 1 db a kinyomócsapágyat keni.
Válasz #9994. hozzászólásra
e-mailre választ várok.
Válasz #9994. hozzászólásra
Bátyámnak is ilyen vázzal van csak MTZ után való.Ez nekem nem új dolog.
Ilyent csináljatok utánna!!!!
Válasz #9992. hozzászólásra
Kösz.Kötőt talajban úszóban használom de homokban játszok a hidraulikával.Tiéd is jó.
Válasz #9991. hozzászólásra
Láttam a tiédről a képet itt fent! jó kis masszív tárcsának tűnik! Olyasmi kéne nekem ez helyett!
Válasz #9989. hozzászólásra
45cm a tárcsa lap és 2x8-as a tárcsám 140cm széles.
Válasz #9988. hozzászólásra
Egyenes terepen bírja! De dombos területen sok neki!
Már megfordult a fejemben h lecserélem de mindég valami közbeszól!
Válasz #9987. hozzászólásra
35 cm lapok vannak rajta!
Válasz #9986. hozzászólásra
11 tárcsa lap az elég soknak tünik,de ha birja :) !
Válasz #9986. hozzászólásra
Szeva.Milyen átmérő a lap a tárcsán?
Válasz #9985. hozzászólásra
Az én gépem 140-150 cm körül van!
És azt a 180cm-es tárcsát húzom vele!
Milyen széles a T-25 ?
Milyen tárcsa illik hozzá cm-ben?
Válasz #9981. hozzászólásra
Egyetértek Attila!
Igaz, hogy sokat elbír a gép, de érdemes belőni a megfelelő munkaeszközt hozzá!
Tárcsánál nem árt, ha elfogja a traktor szélességét. Egy TZ4K tárcsa már kicsi hozzá pl.
Válasz #9979. hozzászólásra Hali!Van még 2-2zsirzógomb az első hídnál a mankóstengelyen.
Válasz #9978. hozzászólásra
A talaj igazi kötött, agyagos.
Válasz #9978. hozzászólásra
Hello!
Én ezt szoktam vele húzni. Mondhatni jól bírja. Súlyra kicsit nehéz de nem vészes, annyi h a gyári hidraulika emelőkarokat le kellett cserélnem mtz-ére, miután megkapta ezt a tárcsát.
1,6 m széles. Én nem tennék rá nagyobbat.Inkább menjen gyorsabban egy kisebb tárcsával, mint lassan naggyal.
Válasz #9979. hozzászólásra
Szia!
A nyomása olyan 160 bar környéke, ugy emlékszem ennyi volt a dobozára irva. De működik az 180 al is. Ez attól függ mennyire zárod be a nyomó ágat, mit teszel elé.
De 160 barnak elégnek kell lenni mindenhez, amihez nem elég ott más baj van.
A szállítása pedig 14 liter percenként ha 1000 el hajtod a tengelyét.
Zsírszószem van hátul a hidraulika karoknál, másra most nem emlékszem de lehet van még.
Jó estét!Volna néhány kérdésem: ns14-es szivattyúnak üzemi nyomása és olajmennyisége érdekelne,ára, illetve hol lehet beszerezni.Gyárilag mennyi zsírzószemet keressek a gépen, illetve miket kell zsírozni, milyen időközönként. Köszönöm!
Nincsenek nagy hegyek ill dombok sem ,meg merjem kockáztatni a 160-as tárcsát ? Ha más nem összébb veszek a szögén,hogy könnyebb legyen húzni ? Vélemény arrol amit küldtél igy ránézésre ???
Válasz #9974. hozzászólásra
Ha nem laksz nagyon hegyes-dombos vidéken akkor szerintem még ezzel is boldogul! Bár az függ a talajtól is!
http://www.keletagro.hu/termekinfo/fuggesztett-tarcsa-160-cm-es/594