Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR409.33 FtUSD389.71 FtCHF439.95 FtGBP489.96 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #9870. hozzászólásra
Ma csinálok róla képet.de alól van egy leeresztő csavar.oldalán van egy nívó csavar,tetején egy beöntő csavar a hörgö szelepnél.
Sziasztok!
Kérdezném Tőletek: a t-25-ös traktoromon lecseréltem a tápszivattyút,az adagolót fel kell-e tölteni olajjal vagy maga a motortól lesz meg a kenés???Vagy a gázolaj keni???
Sziasztok! Erdeklodni szeretnek, hogy T-25-hoz az ujabb tipusus fotengelyt(nagyobb lendkerek felfogatasi furatokkal) merre lehetne beszerezni? Es milyen aron?
KEDVES HONFITÁRSAIM!!!!SEGITSÉGRE LENNE SZŰKSÉGEM SZERETNÉK VÁSÁROLNI EGY MTZ 80-AS TRAKTORT 1985-FELŰLI ÉVJÁRATTAL. AZÉRT KÉREM SEGITSÉGETEKET MERT A HIRES PÁLINKO JOZSEF ÁTVERT MERT LEFOGLALTAM EGY 1991-EST ÉS AUTO TIR - EL MIKOR MEGÉRKEZTEM A TAKTOR MELLYET ADNI AKART 550-ES VOLT ÉS ELÉG ROSZ ÁLLAPOTBAN KÉNYTELEN VOLTAM A TIR AUTOT AMIT BÉRELTEM VISSZA KŰLDJEM AMI NEM KEVÉS EU-BAN KERŰLT MOST ITT VAGYOK MAGYARORSZÁGON NEM SZERETNÉK TRAKTOR NÉLKŰL HAZA MENNI KÉRLEK SEGITSEN AKI TUD A FORUM OLDALAMRA IRJATOK HA TUDTOK ÉS ESETLEG AZ E-MAIL CIMEMRE balintgeza58@freemail.hu
Ezért kellet nekem megoldani lánccal megoldani mert ami van az hosszú az nekem max ha jol emlékszem 55 cm lehet vagy max60cm tehát kicsi kitámasztó kellene ill ahogy mondták meg kell oldani az uszást is hogy tudja követni a földet.Igy sulya van az ekének a simitoval és tökéletesen müködik lánccal !
hy
olyan 55 és 90 centi között lehet álítani de nekem nem pont ez van hanem mtz re való (hozzászólásaim között van kép a traktor faráról és ott látszik)
tényleg jó eke lehet.
Én Borsodban 9,5*32 es gumikkal dombos földeken ritka esetben tudtam szántani a 25 őssel ezért vettem egy 50est na azzal is kinlódás
szal jó üzlet vold
Jó kis ekéd van, gratula hozzá, én is elfogadnék egy ilyet
Nekem 2es ekém van, szerintem a legtöbbünknek itt mindenkinek, de úgy látom akkor ezt is elbírja
Válasz #9844. hozzászólásra
Szeva.Akkor nagyon jól be lett állítva az ekéd.Én már láttam már egy két szántást,és úgy lett be állítva az eke, mint ha az eke tolná a gépet.Be valóm az igazat hogy én nem tudok szántani,igaz nincs is hozzá ekém.
Hello Urak :)!
Ma sikerült két kertet kiszántani ,beállítások jók lettek szerintem szépen szánt nem emeli fel a hátulját sem ,csináltattam rá egy simított nagyon szép szántás lett !:) Pedig ha hiszitek ha nem fenti kitámasztó lánccal lett megoldva és csak az emeléshez kell !
Holnap csinálok képeket róla !
Ilyet vegyél 7000Ft aztán eke beállítás topik ott leírták már vagy 10 en hogy kell beállítani t25 re is érvényesek az állítások sőt olvastam hidraulikus 3. pontról ha kényelmes vagy :)
9831 Lászlónak!
T25 otossel még nem szántottam, de az ekénél a
harmadik pont feluggesztésének merev /állítható /
karral kell, hogy legyen osszekotve. Kiskér.
Válasz #9835. hozzászólásra
Szeva.Azt mondták hogy lehet fent de nem használhatom.A rendőre le vetteti a gépről hogy ha használom.Mert nem túl méretes a munkagépet vontatók.Ezt megkérdeztem a Közlekedési Hatóságtól.
Sanyi01-nek szólna elsősorban a kérdés. Szerelnék fel sárga villogót a gépemre(nyugodtabban mennék) láttam a Tiéden is van. Azt olvastam kell rá engedély, de általában könnyen megadják traktorokra, lássuk be, tényleg indokolt. Neked hogy ment a dolog? Köszönöm a választ
Válasz #9831. hozzászólásra
Én ma reggel olvastam a kezelési utasításában, hogy nem mindegy, hogy milyen magasságra van állítva traktor /alacsony, közepes, vagy magas/mert ennek megfelelő lukba kell tenni a harmadik felfüggesztést.
KJ
Helló Urak !
Szántásban pontosabban eke beélitásban ki tudna segiteni?
januárban vásároltam egy t-25 öt és most hozzá egy 3x20 as ekét .Még talán a beállítással nagyon nem is de a felsö kitámasztoval van bajom mivel szögben áll az eke és a gép központja ,megprobáltam ismeröseim ajánlásával láncot tenni helyette ennek csak anyí baja van ,hogy néha keményebb földben felemeli a hátsó ekét.Megprobáltal kitámaszoval (mtz bal oldali hátsó függölesges kar amin egyik vége uszos) beteni kitámasztonak de igy is olyan fixnek tünik dombnak felfele ugy belemegy az eke ,hogynem birja vinni a gép .Van valakinek valami ötlete felém ?Mit kellene tenem ,hogy szépen müködjön ?!
Válaszokat ,köszönöm.
Válasz #9824. hozzászólásra
sziasztok lenne egy kérdésem rs 09 el kapcsolatban hogy mennyi a káros tere gépkönyv nem irja a dugattyu teteje megy hengerfej közötti távolságra lennék kiváncsi
Kormány holt játékon lehet állítani.Olaj nyomás.Nekem volt olyan gépem a Tsz-ben,hogy évekig nem volt olaj nyomás még is ment.annyi olajat mindig vert fel amennyi kellett.De tudjuk kell az olaj nyomás.Melegen legalább 1.de ami már jó az a 3-4 közt.
25322 hozzászólás
[
Leeresztö.kep1]
Válasz #9874. hozzászólásra
Meg néztem és nagyon jól látszik rajta mind a három csavar.de mutatom is.figyeld az ujjamat.
beöntö.nívó.
9207 bejegyzésnél van a szürke színű(felső kép).
Egy ilyen adagolóm van:
Válasz #9871. hozzászólásra
Ma 11 fele tudok felrakni képet az adagolóról, ha tudsz nézz rá. Addig is köszi a segítséget.
Válasz #9870. hozzászólásra
Ma csinálok róla képet.de alól van egy leeresztő csavar.oldalán van egy nívó csavar,tetején egy beöntő csavar a hörgö szelepnél.
Válasz #9863. hozzászólásra
A habinal a webaruhaz ezt a fajtat nem jelzi raktaron...
Válasz #9865. hozzászólásra
Köszi a gyors reagálást,de nem jelzi semmi hogy hol lehet feltölteni bele...
Válasz #9861. hozzászólásra
Mennyi pénzed van rá?
Válasz #9864. hozzászólásra
ÖregDömperes amit ír azt csináld meg.
Válasz #9865. hozzászólásra
Motor olaj 1dl.
Válasz #9864. hozzászólásra
Az adagolóba olajat kell cserélni.nem a gázolaj keni.Illik sürübben megnézni,mert hígulhat a gázolajjal.
Sziasztok!
Kérdezném Tőletek: a t-25-ös traktoromon lecseréltem a tápszivattyút,az adagolót fel kell-e tölteni olajjal vagy maga a motortól lesz meg a kenés???Vagy a gázolaj keni???
Üdv Csoppika!
Javaslom,hogy Érdeklődjél a HABI kft-nél.
www.habi.hu.
Üdv:Veszelka
Sziasztok! Erdeklodni szeretnek, hogy T-25-hoz az ujabb tipusus fotengelyt(nagyobb lendkerek felfogatasi furatokkal) merre lehetne beszerezni? Es milyen aron?
KEDVES HONFITÁRSAIM!!!!SEGITSÉGRE LENNE SZŰKSÉGEM SZERETNÉK VÁSÁROLNI EGY MTZ 80-AS TRAKTORT 1985-FELŰLI ÉVJÁRATTAL. AZÉRT KÉREM SEGITSÉGETEKET MERT A HIRES PÁLINKO JOZSEF ÁTVERT MERT LEFOGLALTAM EGY 1991-EST ÉS AUTO TIR - EL MIKOR MEGÉRKEZTEM A TAKTOR MELLYET ADNI AKART 550-ES VOLT ÉS ELÉG ROSZ ÁLLAPOTBAN KÉNYTELEN VOLTAM A TIR AUTOT AMIT BÉRELTEM VISSZA KŰLDJEM AMI NEM KEVÉS EU-BAN KERŰLT MOST ITT VAGYOK MAGYARORSZÁGON NEM SZERETNÉK TRAKTOR NÉLKŰL HAZA MENNI KÉRLEK SEGITSEN AKI TUD A FORUM OLDALAMRA IRJATOK HA TUDTOK ÉS ESETLEG AZ E-MAIL CIMEMRE balintgeza58@freemail.hu
Válasz #9857. hozzászólásra
Mi lenne az ára a vonófejnek??
Válasz #9858. hozzászólásra
Ok
Ezért kellet nekem megoldani lánccal megoldani mert ami van az hosszú az nekem max ha jol emlékszem 55 cm lehet vagy max60cm tehát kicsi kitámasztó kellene ill ahogy mondták meg kell oldani az uszást is hogy tudja követni a földet.Igy sulya van az ekének a simitoval és tökéletesen müködik lánccal !
Valakinek ,egy könnyű autómata vonófej,ujszerű,a terepjárón volt,de ezzel nem vizsgáztatták le csak a golyóval
De a gyári jobb volt ja és erősebb.Gyárilag kettő orsót adtak,egy hosszút és rövidet
Válasz #9852. hozzászólásra
Az orsó hossz 24cm
Válasz #9852. hozzászólásra
Nekem is ugyan olyan 3.pontom van ami le van fényképezve kinézetre legalább is.Két szem középen mérve max56cm min37cm.
Válasz #9845. hozzászólásra
hy
olyan 55 és 90 centi között lehet álítani de nekem nem pont ez van hanem mtz re való (hozzászólásaim között van kép a traktor faráról és ott látszik)
tényleg jó eke lehet.
Én Borsodban 9,5*32 es gumikkal dombos földeken ritka esetben tudtam szántani a 25 őssel ezért vettem egy 50est na azzal is kinlódás
szal jó üzlet vold
Nekem ?
Ha jol tudom 3x20-as vagy 25-ös !
Válasz #9849. hozzászólásra
Szeva.Milyen széles ekevasa van az ekédnek?
Válasz #9848. hozzászólásra
Kösz !
Válasz #9846. hozzászólásra
Jó kis ekéd van, gratula hozzá, én is elfogadnék egy ilyet
Nekem 2es ekém van, szerintem a legtöbbünknek itt mindenkinek, de úgy látom akkor ezt is elbírja
Válasz #9846. hozzászólásra
Jó
Válasz #9844. hozzászólásra
Szeva.Akkor nagyon jól be lett állítva az ekéd.Én már láttam már egy két szántást,és úgy lett be állítva az eke, mint ha az eke tolná a gépet.Be valóm az igazat hogy én nem tudok szántani,igaz nincs is hozzá ekém.
http://www.keletagro.hu/termekinfo/eke-3-fejes-19-30le-reselt-nyirocsapos/751
Ilyen ekét vettem !
Válasz #9841. hozzászólásra
Szia.
Kösz a képet esetleg ha egy centi akadna a kezedbe nem tudnád megmérni össze és szét tekert állapotában ezt a kart milyen hosszú ?
Hello Urak :)!
Ma sikerült két kertet kiszántani ,beállítások jók lettek szerintem szépen szánt nem emeli fel a hátulját sem ,csináltattam rá egy simított nagyon szép szántás lett !:) Pedig ha hiszitek ha nem fenti kitámasztó lánccal lett megoldva és csak az emeléshez kell !
Holnap csinálok képeket róla !
Ez a új nevem sanyi01-ről sanyi74-re
Szeva.Ekédről fényképet raksz fel?
Válasz #9840. hozzászólásra
Ilyet vegyél 7000Ft aztán eke beállítás topik ott leírták már vagy 10 en hogy kell beállítani t25 re is érvényesek az állítások sőt olvastam hidraulikus 3. pontról ha kényelmes vagy :)
9831 Lászlónak!
T25 otossel még nem szántottam, de az ekénél a
harmadik pont feluggesztésének merev /állítható /
karral kell, hogy legyen osszekotve. Kiskér.
Válasz #9836. hozzászólásra
hali nem tudjátok mennyi a rs 89 es kéros tere vagyis a hengefeja a dugyaatü közötti miliméterre vagyok kiváncsi
Jogszabályt is elolvastam.
Válasz #9834. hozzászólásra
Tökéletes hidd el.
Szeva.Azt mondták hogy lehet fent de nem használhatom.A rendőre le vetteti a gépről hogy ha használom.Mert nem túl méretes a munkagépet vontatók.Ezt megkérdeztem a Közlekedési Hatóságtól.
Jó estét!
Sanyi01-nek szólna elsősorban a kérdés. Szerelnék fel sárga villogót a gépemre(nyugodtabban mennék) láttam a Tiéden is van. Azt olvastam kell rá engedély, de általában könnyen megadják traktorokra, lássuk be, tényleg indokolt. Neked hogy ment a dolog? Köszönöm a választ
Válasz #9832. hozzászólásra
Köszönöm a választ.
Mert most vettem, igaz TOTAL olaj. Remélem jó lesz.
KJ
Én ma reggel olvastam a kezelési utasításában, hogy nem mindegy, hogy milyen magasságra van állítva traktor /alacsony, közepes, vagy magas/mert ennek megfelelő lukba kell tenni a harmadik felfüggesztést.
KJ
Válasz #9830. hozzászólásra
Hello.
Én most estem át egy nagy olajcserén motorba Agip 15w40-et raktam !
Helló Urak !
Szántásban pontosabban eke beélitásban ki tudna segiteni?
januárban vásároltam egy t-25 öt és most hozzá egy 3x20 as ekét .Még talán a beállítással nagyon nem is de a felsö kitámasztoval van bajom mivel szögben áll az eke és a gép központja ,megprobáltam ismeröseim ajánlásával láncot tenni helyette ennek csak anyí baja van ,hogy néha keményebb földben felemeli a hátsó ekét.Megprobáltal kitámaszoval (mtz bal oldali hátsó függölesges kar amin egyik vége uszos) beteni kitámasztonak de igy is olyan fixnek tünik dombnak felfele ugy belemegy az eke ,hogynem birja vinni a gép .Van valakinek valami ötlete felém ?Mit kellene tenem ,hogy szépen müködjön ?!
Válaszokat ,köszönöm.
Tisztelt Urak, Fórumos Társak!
Kérdésem az volna ki milyen motor olajat használ?
Bele lehet rakni a 15 WD 40 motor olajat?
Köszönettel KJ
sziasztok lenne egy kérdésem rs 09 el kapcsolatban hogy mennyi a káros tere gépkönyv nem irja a dugattyu teteje megy hengerfej közötti távolságra lennék kiváncsi
Kormány holt játékon lehet állítani.Olaj nyomás.Nekem volt olyan gépem a Tsz-ben,hogy évekig nem volt olaj nyomás még is ment.annyi olajat mindig vert fel amennyi kellett.De tudjuk kell az olaj nyomás.Melegen legalább 1.de ami már jó az a 3-4 közt.
Szia "gagoman"!
Megkoszonom a jótanácsodat. Kiskér.