Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az erőleadó tengely megtud csúszni a kuplungon kívűl máshol is? kétkorongos fűkaszát használok a régi traktorral tökéletesen vágja a füvet,ezzel az ujjabb traktorral pedig csíkot húz középen,a motor fordulatszáma jelentősen nem válltozik nagyobb terhelésnél,de a kasza lassul,mi lehet a hiba?
Válasz #7965. hozzászólásra
Hali.
Nem találok ezen részéről fotót.
Elöl az orrsújtartó helyére van rögzítve,hátul pedig a vonószárat is tartó fülön lévő három furat közül az 1ikhez jobbról,és balról is 1-1 csappal. Ezen a fülön van a 3db furat.
Mármint a tolólap felfogó szerkezet kitámasztása érdekel!
Ami elől van a gépeden, de látom, hogy alul hátra van kitámasztva. Arra lennék kíváncsi, hogy ez hogyan néz ki!
Válasz #7963. hozzászólásra
Hali.
MTZ szárak vannak fenn,mert az eredetiek folyton elgörbültek.
A szárak kereszben vannak összehúzva lakatokkal.
A kocsit MTZ vonópaddal húzom,csak műszakira kerül fel rá a kampó.
Koppány vezér! Tőled szeretném kérdezni, hogy te hogyan rögzítetted hátul a tolószerkezeted?Mármint az alsó támasztórudakra gondolok, amik hátra mennek. Esetleg tudnál képet mutatni csak arról?
Hali! Elméletileg meg a a balos karnál találtam csak folyást . Szétszedtem kicseréltem az o-gyűrűkét és majd meglátom mi lesz vele. Volt csészém is de azt nem cseréltem ki mert a gyári az alu az új meg műanyag . Többi részét lepucoltam így látni fogom hogy folyik e.
Válasz #7949. hozzászólásra
Igen lehet javítani.Karokat le vesszed meg a burkolatot,egy ovális fedél két csavarral rögzítve van a tömb jobb oldalán. Van benne egy o gyűrű ott folyhat.
Hali ! Segítséget szeretnék kéri ! Folyik a vezérlőtömböm . Meg kéne javítani de nem tudom hogy hogy tudom kiszedni illetve van-e hozzá tömítés vagy ilyesmi ? Vagy egyáltalán mi folyhat rajta.
Előre is köszi!
Mindössze csak tisztítás miatt szeretném átfuttatni. Igazából csak 1 menettel van gondom. Ott szorul nagyon a csavar.
Ismét így fent áll a kérdésem, hogy hányas a menet benne?
Sanyi! Érdemes lenne venned a traktorra különböző fényvisszaverő matricákat, azok szerintem nagyon hatásosak lennének! Jól is nézne ki a traki tőle!
A munkagépet is érdemes lenne felmatricázni! http://www.aczelauto.hu/index.php?l=&kat=810
Vagy venni kis helyzetjelző lámpákat, azzal körbeszerelni.
Válasz #7931. hozzászólásra
Ez igaz amit irtok!Közlekedési fel.beszéltem velük és azt mondták a rendőr nem büntet csak szól hogy vegyem le.A gépemet nem lehet levizsgáztatni sajnos,szabály az szabály.
Bekötöttem a ventilátort is a fűtésnél..őszintén szólva nem hittem volna, hogy ilyen nagy ereje van! Hatalmas szívóerő és fújás! Mint valami hajszárító. Ajánlani tudom mindenkinek! (Mármint nem hajszárítóként , hanem fűtésként! )
Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy gyártok valami hasonló mellső felfüggesztést a T30-asra..Utána hozzáalakítanám a tolólapot.
Bár ezek még nagyon későbbi tervek, csak filózgatok rajta, hogy hogyan lehetne a legpraktikusabban megcsinálni. De ez a gyári szerkezet kiváló ötlet. Bár az alsó emelőkarokat nem lehet szét illetve össze állítani, hanem ezek fixen vannak.
25322 hozzászólás
Válasz #7973. hozzászólásra
Nem tud máshol csúszni,csak a kuplungnál.
Hézag van?
Nem támasztanak ki a kiemelővillák?
Válasz #7972. hozzászólásra
Igen,ha terhelésnél kidobja a fokozatot.
Az erőleadó tengely megtud csúszni a kuplungon kívűl máshol is? kétkorongos fűkaszát használok a régi traktorral tökéletesen vágja a füvet,ezzel az ujjabb traktorral pedig csíkot húz középen,a motor fordulatszáma jelentősen nem válltozik nagyobb terhelésnél,de a kasza lassul,mi lehet a hiba?
Köszönöm,és ezt szokták állítani?
Válasz #7970. hozzászólásra
A két kar funkciója 1,mégpedig a fokozatok reteszelése.
Sziasztok,
Megtudnátok mondani,hogy mi a funkciója a két karnak,az eggyik a kuplung a másik mit vezérel?
Igen. Most teszem bele az üveget. kitámasztáson még gondolkodom, mert lehet hogy karos lesz, nem telós. Neked műszakis a traktor?
Válasz #7967. hozzászólásra
Szeva Megcsináltad a hátsó ablakot?
Sziasztok, segítséget kérnék, T-25A trakinál hol van az évjárat feltüntetve? Esetleg az alváz, vagy motor számba elrejtve?
Válasz #7965. hozzászólásra
Hali.
Nem találok ezen részéről fotót.
Elöl az orrsújtartó helyére van rögzítve,hátul pedig a vonószárat is tartó fülön lévő három furat közül az 1ikhez jobbról,és balról is 1-1 csappal.
Ezen a fülön van a 3db furat.
Válasz #7964. hozzászólásra
Mármint a tolólap felfogó szerkezet kitámasztása érdekel!
Ami elől van a gépeden, de látom, hogy alul hátra van kitámasztva. Arra lennék kíváncsi, hogy ez hogyan néz ki!
Válasz #7963. hozzászólásra
Hali.
MTZ szárak vannak fenn,mert az eredetiek folyton elgörbültek.
A szárak kereszben vannak összehúzva lakatokkal.
A kocsit MTZ vonópaddal húzom,csak műszakira kerül fel rá a kampó.
Koppány vezér! Tőled szeretném kérdezni, hogy te hogyan rögzítetted hátul a tolószerkezeted?Mármint az alsó támasztórudakra gondolok, amik hátra mennek. Esetleg tudnál képet mutatni csak arról?
Üdv srácok!
Lenne egy kérdésem felétek.
Van-e valakinek a vlagyihoz egy elfekvőben lévő fűtő/hűtőmotor. Sajna az enyém leéget, nem érdemes csináltatni.
Válasz #7960. hozzászólásra
Biztos hogy emel?És a kar nem rúg vissza?Akkor nézd meg amit írtam a szelepet.
Ja és még olyan gondom is van vele ha félig tolom fel a karrt akkor nem ugrik vissza hanem folyamatosan emel. Az mitől lehet ???
Hali! Elméletileg meg a a balos karnál találtam csak folyást . Szétszedtem kicseréltem az o-gyűrűkét és majd meglátom mi lesz vele. Volt csészém is de azt nem cseréltem ki mert a gyári az alu az új meg műanyag . Többi részét lepucoltam így látni fogom hogy folyik e.
Válasz #7956. hozzászólásra
Meg lett a hiba?
Válasz #7956. hozzászólásra
Kárt nem csinálsz csak meg ismerd a gépedet jobban!
Fél nem félek csak nem akarok több kárt csinálni ! Nem állhat egy hétig a gép mert én bütykölök
Köszi ! Legalább nem kezdem el kibányászni. Majd holnap megnézem mit tudok tenni vele .
Válasz #7952. hozzászólásra
Nem kell félni tőle.
Válasz #7952. hozzászólásra
Nem!Ott szerelhető.Ha jó gondolóm hogy ott folyik az olaj.
Mert ha ki kell az nem tűnik kis munkának.
Köszi. Ki kell venni a tömböt a helyéről vagy nem ?
Válasz #7949. hozzászólásra
Igen lehet javítani.Karokat le vesszed meg a burkolatot,egy ovális fedél két csavarral rögzítve van a tömb jobb oldalán. Van benne egy o gyűrű ott folyhat.
Nem tudom pontosan mert még rajta van a burkolat és nem látom . Ez egyik karnál kicsit szivárog de nem tudom honnan folyik.
Válasz #7947. hozzászólásra
Fentről folyik az olaj?
Hali ! Segítséget szeretnék kéri ! Folyik a vezérlőtömböm . Meg kéne javítani de nem tudom hogy hogy tudom kiszedni illetve van-e hozzá tömítés vagy ilyesmi ? Vagy egyáltalán mi folyhat rajta.
Előre is köszi!
Válasz #7945. hozzászólásra
Szeva Menet fésű!
Válasz #7944. hozzászólásra
Mindössze csak tisztítás miatt szeretném átfuttatni. Igazából csak 1 menettel van gondom. Ott szorul nagyon a csavar.
Ismét így fent áll a kérdésem, hogy hányas a menet benne?
Szerintem jobb lenne ha vágnál bele újat, de így nagyobb menetet. Mert a felújítás csak ideig óráig lenne jó.
Segítség kellene! A súlytartó az elsőhídhoz, 6 csavar furatát hányas menetfúróval tudom megújítani? Tehát milyen méretű a 6 furat?
Válasz #7941. hozzászólásra
Csak újítottam!
Válasz #7939. hozzászólásra
Le veted a traktorod képét?
Válasz #7939. hozzászólásra
Hát igazad van!
Sanyi! Érdemes lenne venned a traktorra különböző fényvisszaverő matricákat, azok szerintem nagyon hatásosak lennének! Jól is nézne ki a traki tőle!
A munkagépet is érdemes lenne felmatricázni!
http://www.aczelauto.hu/index.php?l=&kat=810
Vagy venni kis helyzetjelző lámpákat, azzal körbeszerelni.
12/2007IRM.Villogó használata.
Vagy nem villogna ha nem folyamatosan világítana ehhez mit szóltok ?
Legszívesebben csinálnák egy felvételt,hogy mi történik a főúton este.
Válasz #7932. hozzászólásra
Azért félek egy kicsit,de az autósok nem veszik figyelembe a lassú járművet a főúton.Vagy kapcsolgassam a munkalámpát?
Válasz #7931. hozzászólásra
Ez igaz amit irtok!Közlekedési fel.beszéltem velük és azt mondták a rendőr nem büntet csak szól hogy vegyem le.A gépemet nem lehet levizsgáztatni sajnos,szabály az szabály.
Ez engem is érdekelne bár én is úgy tudom hogy engedélyköteles .
Válasz #7930. hozzászólásra
Police biztos.
Válasz #7930. hozzászólásra
Ezért nem büntetnek a rend őrei?? Ugytudom hogy ha nincs beleírva a forgalmiba akkor bünti jár érte!
Most már észre vesznek szürkületbe és este!Talán?
Bekötöttem a ventilátort is a fűtésnél..őszintén szólva nem hittem volna, hogy ilyen nagy ereje van! Hatalmas szívóerő és fújás! Mint valami hajszárító. Ajánlani tudom mindenkinek! (Mármint nem hajszárítóként , hanem fűtésként! )
Azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy gyártok valami hasonló mellső felfüggesztést a T30-asra..Utána hozzáalakítanám a tolólapot.
Bár ezek még nagyon későbbi tervek, csak filózgatok rajta, hogy hogyan lehetne a legpraktikusabban megcsinálni. De ez a gyári szerkezet kiváló ötlet. Bár az alsó emelőkarokat nem lehet szét illetve össze állítani, hanem ezek fixen vannak.
Válasz #7925. hozzászólásra
Az gáz!
Válasz #7924. hozzászólásra
Nem semmi vagy!