Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD394.94 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ezt viccnek szánom csak a traktorod feketedoboza xd felvan irva benne h mit csináltál vele okasak ám a ruszkik amikor elromlik a russzkik oroszországból nézik h mi a baja meg szidják a gazdiját mondom csak vicc nek szánom komolyra fordítva a szót sajna nekem nincsen benne ilyen doboz
Én idén nem hiszem megyek az erdőbe..Rám rohad az a sok nyárfa amit idehoztam..Még jó hogy elvitte a víz azt a 30-40köböt ami ottmaradt az erdőbe..Én idén a vlagyi javításával ütöm el a telet..
Válasz #6205. hozzászólásra
Príma áru van a területen,a nagy nemesnyárak alatt.
Javarészt keményfa....zöldjuhar,köris,szil,galagonya,meg temérdek gyürü.
Válasz #6201. hozzászólásra
Tehát csömör a köbön!
Mi meg ma kezdtük meg az erdőmelót...vágás előtti aljnövényzettisztítás.
Én vagyok a gyűrűk ura....sűrű mint a kefe.
Nem a két kéz kevés..Én fáradtam bele..Bár a fülke fel és le vevésénél nem árt ha segít valaki..pár hete fogaskeréktörés,utána olajszivattyú,majd csapágytörés,aztán hab a tortán egy váltócsapágytörés.no ezek közül az utóbbi van még vissza..
a tokom ki van vele,mert ha nekem a hengerfej megmegy ojat nemtalalni,es ezert kerdeztem amugy nem fujtam sose a torokba csak elote elfujtam,es nem is halatszik olyankor az a csattogoso hangja
ha az önindító is füstöl akkor már bajvan de ha felpumpálod akkor nembiztos h jólessz meg igen szétcseszi a hengerfejet nálunk az unirak 600 b nek volt ilyen úgylevágta a hengerfejet hogy csak úgy csattant egy nagyot baz megilyedtünk.150.000ft volt egy úly henger fej aztán bírt 3 hónapot atán vettünk egy használtat az már bírja vagy 5 éve de még mindig jó szétszedtük tavaly tél elött és felújitottuk szar lett nagyobb baja lett mint volt füstölt máig kihivtam egyik jó barátomat aki targoncákkal foglalkozik álítot az adagolon és volt nincs füst meg gyorsabban indul.!!!!!!!
koszonom a segitsegeteket,es ha sprayezem az elobb utobb igaz hogy szetcseszi a hengerfejet.........mert az onindito is fustolt mar es az uj akumat is majdnem lemeritetem,de sprayel kulcsra gyulad:)
visszatérve a rézdrótos müveletre itt mifelénk van egy 82 e és anak mindegyik biztosíték csatlakozójában 1 forintos van mondom jóvan xd ha igyvan legyen így nem szólok bele!!!
hát ilyen van álatalában az öregebb gépeknél van ez de próbáld meg h elötte izítasz és utána indítasz meglátod jó lesz nekem kb olyan -10foktól kzdödik h egy kicsit sprayozni kell de akkorsem sokat mert utána ha sokat nyomsz be neki akkor nemfordul át a motor (megköti a gázolajat és a levegőt) úgyhogy csak módjával!! :)))
volna meg egy kerdesem,a traktorom reggel miert csak sprayel indul??????de ha egyszer beindult .barmikor gyujtom konnyeden indulha hideg a motor ha nem
nemtudom h milehet a baj a gépemmel mert ma szántotam kb 3 hekit és egyszercsak anyit veszek észre hogy nem húz a motor á mondom szegényem pihenni akar pihentettem kb 30 percig utána újra elindult akkor meg felment a hőfokom 80 fokra én még úgy tanultam h ha a léghűtéses motor meghaladja a 65 fokot utána nem szabad leálítani hanem alapjáraton hagyni had hüljön utána szabad csak leálítani nah viszatérve a problémához szépen járattam 20 percet alapjáraton szépen ki is hült megálítotam pihent 30 percet beindítotam szántotam vele még egy kicsit aztán csak enyit csinált ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ nah mondom megdöglött a motorom még nemtudjuk h mi a baj vele mert nem igen foglalkoztunk vele inkább kimentem az mtz vel majd meglátjuk h milessz sztem besülhetett a motor mert elakartam indítani és csak recsegett a nemrégen vett mtz bosch önindítóm lehet h csere
Amugy meg mielött lecseréled az mtzket a johnira szerintem nézz körül hogy minyért kapsz a hozzá alkatrész!!!!!!Mert nem biztos hogy anyiból tudod azt is javitani mint az mtz-t. Én azt mondom h nagyon gondold meg!!!!!
de ne halgass jancsikáékra nemjó ha benne van a rézdrót errefelé csinálták azt hogy beletették az egyforintost egynapig használta a gépet és leégett mert kontakt hiba volt szikrázott és kigyuladt úgyhogy ne halgassatok rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! inkább kösd át egy másikba és úgy jó lesssz nah jócakát mindenkinek pütyü pütyü!!!!!!!!!!!!!!!!!!
25322 hozzászólás
Válasz #6181. hozzászólásra
Sziasztok!Itt vannak az igért képek a kaszámról!
Válasz #6222. hozzászólásra
szevasz koppi,egyszer mar feltetem akerdest de megekerdezek teged is,japan talajmaro passzolnaa t 25-oshos????mene jol vele??
Mai akciófotó!
ezt viccnek szánom csak a traktorod feketedoboza xd felvan irva benne h mit csináltál vele okasak ám a ruszkik amikor elromlik a russzkik oroszországból nézik h mi a baja meg szidják a gazdiját mondom csak vicc nek szánom komolyra fordítva a szót sajna nekem nincsen benne ilyen doboz
Válasz #6218. hozzászólásra
Az indítórelé az kisebb és amúgy is direktre van kötve az indítókapcsolónál. Nah mindegy, szerintem ez is egy felesleges alkatrész.
Válasz #6217. hozzászólásra
Villamosághoz kajak hülye vagyok de ez aszem inditórelé..
Válasz #6215. hozzászólásra
A feszültségszabályzó mellette volt és nagyjából dupla akkora.
Válasz #6215. hozzászólásra
az én tippem is az.... a színe olyan
Válasz #6214. hozzászólásra
Gyári generátor van a paripán?
Nem lehet,hogy 1 utólag felrakott generátor feszültségszabályzója?
A kép meg lemaradt.
Ez a kis fekete doboz mi célt szolgálhat?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/T25-traktor-es-tartozekai/20101110-822173/#
szep estet gyerekek,valaki elarulna milyen talajmaro lehet ez??????van valakinek ilyen?
aszthisz én is azzal töltöm a telet de erdőre is kéne menni majd az mtz vel !!!
Válasz #6207. hozzászólásra
Én idén nem hiszem megyek az erdőbe..Rám rohad az a sok nyárfa amit idehoztam..Még jó hogy elvitte a víz azt a 30-40köböt ami ottmaradt az erdőbe..Én idén a vlagyi javításával ütöm el a telet..
Válasz #6204. hozzászólásra
Az ...Ráadásúl a boxeren is lejár csütörtökön a műszaki!!!
Válasz #6205. hozzászólásra
Príma áru van a területen,a nagy nemesnyárak alatt.
Javarészt keményfa....zöldjuhar,köris,szil,galagonya,meg temérdek gyürü.
Válasz #6202. hozzászólásra
tsákány.
Válasz #6203. hozzászólásra
Ismerős aljnövényzet..Volt már nekem is részem benne..Csak nekem nem kellett kivágni hanem azon kellett átvergődni a fával az útig..
Válasz #6197. hozzászólásra
Szerelem szerelem átkozott gyötrelem.
Tehát csömör a köbön!
Mi meg ma kezdtük meg az erdőmelót...vágás előtti aljnövényzettisztítás.
Én vagyok a gyűrűk ura....sűrű mint a kefe.
jo estet jancsika:)
Válasz #6198. hozzászólásra
Nem a két kéz kevés..Én fáradtam bele..Bár a fülke fel és le vevésénél nem árt ha segít valaki..pár hete fogaskeréktörés,utána olajszivattyú,majd csapágytörés,aztán hab a tortán egy váltócsapágytörés.no ezek közül az utóbbi van még vissza..
Válasz #6199. hozzászólásra
a tokom ki van vele,mert ha nekem a hengerfej megmegy ojat nemtalalni,es ezert kerdeztem amugy nem fujtam sose a torokba csak elote elfujtam,es nem is halatszik olyankor az a csattogoso hangja
ha az önindító is füstöl akkor már bajvan de ha felpumpálod akkor nembiztos h jólessz meg igen szétcseszi a hengerfejet nálunk az unirak 600 b nek volt ilyen úgylevágta a hengerfejet hogy csak úgy csattant egy nagyot baz megilyedtünk.150.000ft volt egy úly henger fej aztán bírt 3 hónapot atán vettünk egy használtat az már bírja vagy 5 éve de még mindig jó szétszedtük tavaly tél elött és felújitottuk szar lett nagyobb baja lett mint volt füstölt máig kihivtam egyik jó barátomat aki targoncákkal foglalkozik álítot az adagolon és volt nincs füst meg gyorsabban indul.!!!!!!!
Válasz #6197. hozzászólásra
Ezek szerint kevés a két kéz!
Öcséd?
Nem kérdésem van..Szerelni kell!!!
Az a rézdrótos olyan, hogy van az orosz késes biztosíték amibe bekell fűzni a hozzá való rézdrótot.
Válasz #6189. hozzászólásra
segit valamit ha felpompalom a gazolajat.met olyan mintha nem kapna fel a gazolajat:(
koszonom a segitsegeteket,es ha sprayezem az elobb utobb igaz hogy szetcseszi a hengerfejet.........mert az onindito is fustolt mar es az uj akumat is majdnem lemeritetem,de sprayel kulcsra gyulad:)
visszatérve a rézdrótos müveletre itt mifelénk van egy 82 e és anak mindegyik biztosíték csatlakozójában 1 forintos van mondom jóvan xd ha igyvan legyen így nem szólok bele!!!
hát ilyen van álatalában az öregebb gépeknél van ez de próbáld meg h elötte izítasz és utána indítasz meglátod jó lesz nekem kb olyan -10foktól kzdödik h egy kicsit sprayozni kell de akkorsem sokat mert utána ha sokat nyomsz be neki akkor nemfordul át a motor (megköti a gázolajat és a levegőt) úgyhogy csak módjával!! :)))
Válasz #6188. hozzászólásra
Hali!! na itt vagyok... tedd föl azt a fogós kérdést
Válasz #6188. hozzászólásra
Szeva.
Ha Jancsi itt lesz,kérdezz tőle bátran.
Válasz #6187. hozzászólásra
Ízitás???De ha az működik,akkor kopott a motor,illetve meghibásodott a tüzelőanyagellátó berendezés..
Nem tudtok egy jó szerelőt aki nagyon ért a vlagyikhoz???
volna meg egy kerdesem,a traktorom reggel miert csak sprayel indul??????de ha egyszer beindult .barmikor gyujtom konnyeden indulha hideg a motor ha nem
Válasz #6185. hozzászólásra
Te mester...MTZ-vel kellett volna kezdened a 3 heki szántását.
A Vlagyi konyhakertbe való,nem ekkora terrületre.
nemtudom h milehet a baj a gépemmel mert ma szántotam kb 3 hekit és egyszercsak anyit veszek észre hogy nem húz a motor á mondom szegényem pihenni akar pihentettem kb 30 percig utána újra elindult akkor meg felment a hőfokom 80 fokra én még úgy tanultam h ha a léghűtéses motor meghaladja a 65 fokot utána nem szabad leálítani hanem alapjáraton hagyni had hüljön utána szabad csak leálítani nah viszatérve a problémához szépen járattam 20 percet alapjáraton szépen ki is hült megálítotam pihent 30 percet beindítotam szántotam vele még egy kicsit aztán csak enyit csinált ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ nah mondom megdöglött a motorom még nemtudjuk h mi a baj vele mert nem igen foglalkoztunk vele inkább kimentem az mtz vel majd meglátjuk h milessz sztem besülhetett a motor mert elakartam indítani és csak recsegett a nemrégen vett mtz bosch önindítóm lehet h csere
köszi öszabi a képekért a fáradpzást egyébként még nagyon gondolkodom hogy megvesgyem e john-nit
Válasz #6175. hozzászólásra
Melyik hozzászólásomban tetszett olvasni a rézdrótos technikát???
Válasz #6181. hozzászólásra
Háááttt őőőőőő
Pontosan nem tudom de holnap megnézem akkor tudom mondani!
Azt tudom hogy a kék az osztrák a barna pedig orosz gyártmány
Válasz #6178. hozzászólásra
Miféle gyártmányok ezek mi a gyártó?Mert nekem is van hasonló kaszám de az enyém IMT.Holnap csinálok róla képet!
Amugy meg mielött lecseréled az mtzket a johnira szerintem nézz körül hogy minyért kapsz a hozzá alkatrész!!!!!!Mert nem biztos hogy anyiból tudod azt is javitani mint az mtz-t. Én azt mondom h nagyon gondold meg!!!!!
Talán a barnán jobban látszik a hajtás
Nekem évek óta réz drót van benne és semmi baja(lehet azért mert nincs minden nap használva)
t25 mester
Íme a beigért képek
A hajtást nem nagyon látod mert el van burkolva
de ne halgass jancsikáékra nemjó ha benne van a rézdrót errefelé csinálták azt hogy beletették az egyforintost egynapig használta a gépet és leégett mert kontakt hiba volt szikrázott és kigyuladt úgyhogy ne halgassatok rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! inkább kösd át egy másikba és úgy jó lesssz nah jócakát mindenkinek pütyü pütyü!!!!!!!!!!!!!!!!!!