Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD394.94 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nekem is akora van benne és nekem mikor minden szokott égni rajt akkor előszőr kitapasztaltam h milyen lessz és én úgy csináltam meg könyen és eccerüen h kiszámoltam h menyi időközönként ég ki és mikor még nem érte el azt az időt akkor előtte gyorsan lekapcsoltam hagytam egykét másodpercig h nem világítot utána megint jó volt nézd meg azt hogy nem melegszik e a biztosíték vagy a ház vagy a szál ami abba belemegy igaz a szálat aztmár nehezebb megnézni de próbáld meg egyszer.
bakhat keszites nagy mello ,miet nem jo neked csak ugy szimplan vetni,nekem gyonyoru sima minden evbe,probald ki a sirkanat a nunhemstol az egy alom :)
kerlek tegyel fel egy fotot mert haveral mi is csinaltunk ra de szarul sikerult sotttt meg kis hengert is akasztotunk utanba az meg felgyujtote a foldet maga elot(::(:(:
Sziasztok!
Lenne 1 problémám.Mikor világit a trakin minden lámpa beleértve a hátsó 2 munkalámpát is.Pár másodperc múlva pedig kikapcsol a világitásom.És elég a középső biztositéknak a szála.Mi lehet a probléma?
merrefelé esik még itt mifelénk csak úgy szakad szegény vlagyi megcsak ázik fázik kint az udvaron mert az mtz-ék elvették előle a helyet sajnálom szegényemet.!!
Válasz #6129. hozzászólásra
ez is lehetséges?? akkor meglehet mert egyik pillanatról a másikra lejjebb ment a pedál 3-4 centit ... de még nem volt időm ránézni ..mert este vettem észre mikor beálltam vele...
meg ezt irja:ha a motor percenkent 1967 forog akor a priza ahogy nalunk mondjak 540,ha pedig 2400 akkor 659,nem is tudom miert irtak le az utobit ki dolgozik max gazon
koppány az a bajom hogy nem elég igaz hogyha veszek egy john-it akkor az még gyengébb lessz a nyolcvankettesnél úgyhogy egyelőre gondolkodok a dolgon mert pont kiszámoltam h kijönne az árábol gondoltam még goldoni star 85 re
sajnálnám eladni őket dehát istenem haladni kell a korral
oksa
bepróbálkozok azzal
csak érdekes h nagyon jó fékem volt... és szerintem ilyen rohamosan nem kophat el .. hacsak fater nem ballábfékkel jött be vele az erdőről... tudod h kanyarba jobb legyen az úttartása...
25322 hozzászólás
Válasz #6172. hozzászólásra
de ha dobsz be egy relét akkor jársz a legjobban...
Válasz #6172. hozzászólásra
Nagy a terhelése, a munka lámpát tedd másik biztosítékra.
Megnéztem és egy kicsit melegszik a biztositék de most nem égett el a szál.
xd rézdrót az nekem az egyikben vn xd de már asszem a fater kicserélte biztosítékra mert nemigen szokott kiégni!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #6167. hozzászólásra
Igen nekem is az van az újabbikon..
Válasz #6167. hozzászólásra
Az enyémben is a középsőben rézdrót van és még sosem égett ki
Válasz #6165. hozzászólásra
Oké csak nyugodtan..Ha tudok segítek..
Nekem késes biztosíték van benne és tartalékba vékony rézdrót ha esetleg kiégne valamelyik.
ez így van randjén xd én is tudok de néha én is kérdezek xd meg mások is
Válasz #6164. hozzászólásra
elore is koszonom,tovabi szep estet es ha nem zavar maskor is kerdezoskodok,tanulni sose szegyen:)
Válasz #6161. hozzászólásra
oké majd csinálok..
Válasz #6155. hozzászólásra
megpróbálom..én az eleganc-ot próbáltam a nunhemstől..
nekem is akora van benne és nekem mikor minden szokott égni rajt akkor előszőr kitapasztaltam h milyen lessz és én úgy csináltam meg könyen és eccerüen h kiszámoltam h menyi időközönként ég ki és mikor még nem érte el azt az időt akkor előtte gyorsan lekapcsoltam hagytam egykét másodpercig h nem világítot utána megint jó volt nézd meg azt hogy nem melegszik e a biztosíték vagy a ház vagy a szál ami abba belemegy igaz a szálat aztmár nehezebb megnézni de próbáld meg egyszer.
Válasz #6160. hozzászólásra
a nyomjelzorol kene amit a vecsesire raktal
Válasz #6153. hozzászólásra
Sajna nem csináltam képet a bakhátakról.
Válasz #6156. hozzászólásra
Nálam is 10amperos van de a munkalámpa és a fényszórók külön biztosítékon vannak..
Válasz #6098. hozzászólásra
Ez azt jelenti hogy 161 centis vagy mi???
Válasz #6154. hozzászólásra
Hát ha csak akkor megy ki ha világít az összes lámpája akkor nem biztos hogy zárlat van..Lehet csak gyenge a biztosíték..
Válasz #6149. hozzászólásra
Középső nekem 10 Amperos.Mekkorát kéne bele tennem?
Válasz #6152. hozzászólásra
bakhat keszites nagy mello ,miet nem jo neked csak ugy szimplan vetni,nekem gyonyoru sima minden evbe,probald ki a sirkanat a nunhemstol az egy alom :)
ati valószínüleg hogy valahol zárlatos vagy megszakadt az a szál ami abba a biztosíték csatlakozóba belemegy
Válasz #6151. hozzászólásra
kerlek tegyel fel egy fotot mert haveral mi is csinaltunk ra de szarul sikerult sotttt meg kis hengert is akasztotunk utanba az meg felgyujtote a foldet maga elot(::(:(:
Válasz #6150. hozzászólásra
Mivel bakhátkészítőm nincs ezért avval amivel töltögetem a burgit..De idén Hermex mini vetőgéppel vetettem..
Válasz #6148. hozzászólásra
Erre is úgy kellett csinálni..
Válasz #6147. hozzászólásra
bakhatat mivel csinaltal???
Válasz #6146. hozzászólásra
Rakjál bele egy nagyobb biztosítékot..
Válasz #6147. hozzászólásra
en ujjonan vetem az enyemen miert nincsen??:(
Válasz #6144. hozzászólásra
Van rajta nyomjelző amit úgy állítok ahogy akarok.Dew idén bakhátra raktam mindent..
Sziasztok!
Lenne 1 problémám.Mikor világit a trakin minden lámpa beleértve a hátsó 2 munkalámpát is.Pár másodperc múlva pedig kikapcsol a világitásom.És elég a középső biztositéknak a szála.Mi lehet a probléma?
Válasz #6141. hozzászólásra
Itt csak csepereg..Egy kis eső nem árt a vlagyinak!!!
Válasz #6142. hozzászólásra
te nem azzal akis zoldel veteted??es ha igen hogy hagytad ki a 60 cm kozte?tanitsal mar te joval elorebb vagy mint mi:)
Válasz #6139. hozzászólásra
hát ez az!!! a kézifék is már csak akkor fog ha a hátsó ablakig húzom a kart
Válasz #6137. hozzászólásra
Nálam 60as sörközök vannak amibe szépen befér a vlagyi kereke..A traki hasa alatt van a répasor..Így nem taposom..
merrefelé esik még itt mifelénk csak úgy szakad szegény vlagyi megcsak ázik fázik kint az udvaron mert az mtz-ék elvették előle a helyet sajnálom szegényemet.!!
Válasz #6136. hozzászólásra
Az elég...
Válasz #6138. hozzászólásra
"Behúzott fékkel ment haza de nem jött igazán zavarba"
Válasz #6134. hozzászólásra
no de ha szalagos akkor mindkettő egyszerre dobja le a pacskert???Olyan nincs.Csak a mesében..Lehet a Fater behúzott kézifékkel jött haza..
Válasz #6135. hozzászólásra
meg csak anyit aruld el hogy szantod ki augy a repat hogy ne taposd azt,a masik meg az milyen eke es kombinatort bir el,es huztam is lefekudni
Válasz #6135. hozzászólásra
de 540-enes fordulat eleg neki nem??
Válasz #6131. hozzászólásra
No ezt nemtudom hogy a vlagyi kardánja mennyit forog egy méteren..
Válasz #6129. hozzászólásra
ez is lehetséges?? akkor meglehet mert egyik pillanatról a másikra lejjebb ment a pedál 3-4 centit ... de még nem volt időm ránézni ..mert este vettem észre mikor beálltam vele...
Válasz #6132. hozzászólásra
teszek majd fel,csak jojjek ra hogy kell:)
pl aki műtrágyát szór meg ilyesmik milyatt te robixx tudnál képet küldeni a gépedről???????????????????????
meg ezt irja:egy meter megtete utan 4,07 fordul a priza
meg ezt irja:ha a motor percenkent 1967 forog akor a priza ahogy nalunk mondjak 540,ha pedig 2400 akkor 659,nem is tudom miert irtak le az utobit ki dolgozik max gazon
Válasz #6127. hozzászólásra
Ha egyáltalán nem fog valamelyik oldala akkor lehet leesett róla a ferodol.
koppány az a bajom hogy nem elég igaz hogyha veszek egy john-it akkor az még gyengébb lessz a nyolcvankettesnél úgyhogy egyelőre gondolkodok a dolgon mert pont kiszámoltam h kijönne az árábol gondoltam még goldoni star 85 re
sajnálnám eladni őket dehát istenem haladni kell a korral
Válasz #6125. hozzászólásra
oksa
bepróbálkozok azzal
csak érdekes h nagyon jó fékem volt... és szerintem ilyen rohamosan nem kophat el .. hacsak fater nem ballábfékkel jött be vele az erdőről... tudod h kanyarba jobb legyen az úttartása...
it azt irja 2400 percenkent,es hogy 1570 kobcenti
Válasz #6117. hozzászólásra
Próbálj felülről állítani ha leveszed azt a deknit állíts először azon..