Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak618 FtEUR414.94 FtUSD394.48 FtCHF446.43 FtGBP499.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
25-30le gépek simán viszik a 160cm széles talajmarot,sikságon még a 14le RS-09 -el is huzza a 160-as bulgár talajmarot. Az meg ,hogy szerinted nincs /felezöd /az nem biztos ,ki minek nevezi!lehet /Terep,felező,osztó,szorzó/ezt a részt lehetne vesézni.Ha 6-fokozat van rajta az bőven elég ekora géphez.A t-25 t-30 -on is csak 2x 3 fokozat + 1/ mászó / ami nagyon ritkán kell.Az erősitett talajmaró, a kapákon látod ,hogy vastagabb anyagból készült -e ,egyértelmüen jobb .A bulgár talajmarok elismertek mifelénk.
a mély és a szimpla között csak anyi hogy a mély az lemegy kb 20cm re az erősítet közöt meg ami nem az az erősítet az kibír tíz évet váz törés ilyesmi nélkül ami nem erősítet az pedig az hogy hamarabb elfárad könyebben görbül törik stb.
en csak ara voltam kivancsi egy kethengeres 27 lovas traktor milyen talajmaroval tudna dolgozni...................nemhiszem hogy ehez feltetlenul utb ismeret szukseges
Válasz #5816. hozzászólásra
Hali Robix.
Sajnos mi nem ismerjük az UTB trakit amit vettél,így bármennyire is szeretnénk segíteni nem tudunk.
Mivel Vlagyink van,így csak ehez a tipushoz kapcsolható eszközökről tudunk infóval szolgálni.
TUDOD EN AZERT VETEM MERT AZ UNIVERSAL 445 NAGYON SIKERES ES HAT EZEN MINDEN OLYAN MINT A 445-OSON CSAK EGY HENGEREL KEVESEBB......CSAK MOST AZ ABAJ HOGY NEMTUDOM MILYEN TALAJMAROT VEGYEK RA,NEMERTEK A TRAKTOROKHOZ ,NEMTUDOM MIT TUD:(azert kertem segitseget
engem csak az riasztot el ettől a géptöl hogy elől hátúl ugyanolyan a kerék és ha veszek rá ekét elvileg nem lessz olyan jó nehéz beálítani a 2:az hogy itt is van valakinek egy ilyen kölcsönkérte a kombinátoromat amit a vlagyival húzom és nemtudott vele semmi elsem tudta vinni mert az első kapasor elérte a földet úgyhogy ezért féltem tőle metr nekem ilyesmire is kellene.
ez a te traktorod ezt vetted meg egyszer akartam én is ilyent de nem mertem megvenni mert nembíztam benne hogyí hogyan szánt meg h hogyan viszi a kombinátort.
universal 302..........megvetem met romaniaba szinte egy sincsen,mert alitolag nemetbe exportaltak .gondoltam rossz nem lehet .nehogymar hulyesgert adjnaka penzta nemetek
szep delutant mindenkinekvolna egy kerdesem.ha egy talajmaronak ez van meg adva:LOERO:24-45 loero ez mit jelent???mert nekem egy 30 lovasom van szerinettek elbirna?? http://wirax.bizoo.ro/vanzare/438942/Freza-de-pamant-de-160-cm-Wirax errol lenne szo
Én azért mert tizenéves voltam,élveztem a raly gyönyörét..Nyálkás földesút,kormányfék kormány alászed,kézigáz rajta és dobáltattam a seggét a vlagyinak..Zsír is volt addig amíg meg nem akadt a vlagyi hátsókereke egy kis buckában is már dőlt is mint a szomszédban a zsuzsika..Állat volt..
Függ az-az útviszonyoktólis..45foknál nagyobb egy sáros,havas lejtőn érheti az embert meglepetés..Itt felénk van egy magas tölés azon kell átrángatnunk a fát..Ott oda kell figyelni mert már gurult le traktor../de nem a kerekein./
Kösz a válaszokat!!!
Holnap megyek fát hordani kölcsön pótal és kb anyi fér rá, de nincs rajta fék, és gondoltam inkábbmegkérdezem minthogy baj legyen.
25322 hozzászólás
Válasz #5820. hozzászólásra
25-30le gépek simán viszik a 160cm széles talajmarot,sikságon még a 14le RS-09 -el is huzza a 160-as bulgár talajmarot. Az meg ,hogy szerinted nincs /felezöd /az nem biztos ,ki minek nevezi!lehet /Terep,felező,osztó,szorzó/ezt a részt lehetne vesézni.Ha 6-fokozat van rajta az bőven elég ekora géphez.A t-25 t-30 -on is csak 2x 3 fokozat + 1/ mászó / ami nagyon ritkán kell.Az erősitett talajmaró, a kapákon látod ,hogy vastagabb anyagból készült -e ,egyértelmüen jobb .A bulgár talajmarok elismertek mifelénk.
a mély és a szimpla között csak anyi hogy a mély az lemegy kb 20cm re az erősítet közöt meg ami nem az az erősítet az kibír tíz évet váz törés ilyesmi nélkül ami nem erősítet az pedig az hogy hamarabb elfárad könyebben görbül törik stb.
robix én amit tudtam segíteni meg amit én is tudtam elmondtam hát enyit tudunk segíteni de azért beszélgessünk gere és dumálgassunk
es azt megtudnatok mondani mi a kulombseg a mely talajmaro es a szimpla kozott?????meg az erositet es nem erositet kozott??
Válasz #5818. hozzászólásra
en csak ara voltam kivancsi egy kethengeres 27 lovas traktor milyen talajmaroval tudna dolgozni...................nemhiszem hogy ehez feltetlenul utb ismeret szukseges
Válasz #5817. hozzászólásra
a milliot lejbe ertettem es nem atraktora hanem a talajmarora:)
Válasz #5816. hozzászólásra
Hali Robix.
Sajnos mi nem ismerjük az UTB trakit amit vettél,így bármennyire is szeretnénk segíteni nem tudunk.
Mivel Vlagyink van,így csak ehez a tipushoz kapcsolható eszközökről tudunk infóval szolgálni.
mért anyiba került?
nagyon nincs kedvem kidobni 40-50 millio lejt kidobni az ablakon:(
TUDOD EN AZERT VETEM MERT AZ UNIVERSAL 445 NAGYON SIKERES ES HAT EZEN MINDEN OLYAN MINT A 445-OSON CSAK EGY HENGEREL KEVESEBB......CSAK MOST AZ ABAJ HOGY NEMTUDOM MILYEN TALAJMAROT VEGYEK RA,NEMERTEK A TRAKTOROKHOZ ,NEMTUDOM MIT TUD:(azert kertem segitseget
akkor rendeben van mért mondtad h nem e basztál rá?
TISZTARA MINT EZ,CSAK NEM NEGYKEREK MEGHAJTASU.REMELEM NEM BASZTAM RA HOGY MEGVETTEM(::(:(:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/UTB-potkocsival-targoncaval/20100407-256255/#
amit küldtél linket én arra gondoltam???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
az enyem ketkerek meghajtasu,nem is hasonlit ara mirol te irtal.........
engem csak az riasztot el ettől a géptöl hogy elől hátúl ugyanolyan a kerék és ha veszek rá ekét elvileg nem lessz olyan jó nehéz beálítani a 2:az hogy itt is van valakinek egy ilyen kölcsönkérte a kombinátoromat amit a vlagyival húzom és nemtudott vele semmi elsem tudta vinni mert az első kapasor elérte a földet úgyhogy ezért féltem tőle metr nekem ilyesmire is kellene.
Válasz #5807. hozzászólásra
ha nem merted megveni akor biztos ertesz atractorokhoz.........elarulnad mi riasztot el attol hogy beszerez egy ilyet??
ez a te traktorod ezt vetted meg egyszer akartam én is ilyent de nem mertem megvenni mert nembíztam benne hogyí hogyan szánt meg h hogyan viszi a kombinátort.
nem műtrágyaszóróval vetettem hanem kühne kanalassal!!!
a konyvebe talatam olyat hogy 2400 turacio percenkent..........
Válasz #5803. hozzászólásra
es azt hol tudnam kideriteni??
Válasz #5801. hozzászólásra
No akkor ezt derícsd ki mennyit megy egyesben.
http://www.traktorpool.co.hu/details/keskeny-nyomtávú-traktor-kompakt-traktor/UTB-Universal-302-DTCE-IF/1322382
Válasz #5800. hozzászólásra
oszinten bevalom,fogalmam sincsen ezidaig nemigazan vezetem tractort csak a masok elmondasaira hagyakszomazert is volna fontos a segitsegetek:(
Válasz #5798. hozzászólásra
És 800as kardán fordulatnál mennyi egyesben a sebességed???
universal 302..........megvetem met romaniaba szinte egy sincsen,mert alitolag nemetbe exportaltak .gondoltam rossz nem lehet .nehogymar hulyesgert adjnaka penzta nemetek
Válasz #5797. hozzászólásra
na lattod,nekem masszo sincs van hat sebeseg oszt annyi:(:(
Válasz #5795. hozzászólásra
Rosszul értesültél mert a vlagyin nincs felező..Van a hat fokozat meg két darab mászó.
Válasz #5795. hozzászólásra
Milyen traktorod van???
Válasz #5793. hozzászólásra
de kozbe arrol ertesultem hogy a vlagyin van felezo,ami az enyemrol hianyzik,6 sebeseg megvan de semi kis egyes vagy kis ketes.se felezo
Válasz #5791. hozzászólásra
Párszor már elmondtam hogy nekem is ilyen van a vlagyi után.
ha fontos dologrol van szo senkise szol hozza
szep delutant mindenkinekvolna egy kerdesem.ha egy talajmaronak ez van meg adva:LOERO:24-45 loero ez mit jelent???mert nekem egy 30 lovasom van szerinettek elbirna?? http://wirax.bizoo.ro/vanzare/438942/Freza-de-pamant-de-160-cm-Wirax errol lenne szo
Válasz #5787. hozzászólásra
Mi is a hátsó kereket hagytuk el. Csak nálunk az öntvény tört el amiben a féltengely van.
Válasz #5780. hozzászólásra
hegy az van nálunk is
De azért nem 45 fokos
Válasz #5787. hozzászólásra
Én azért mert tizenéves voltam,élveztem a raly gyönyörét..Nyálkás földesút,kormányfék kormány alászed,kézigáz rajta és dobáltattam a seggét a vlagyinak..Zsír is volt addig amíg meg nem akadt a vlagyi hátsókereke egy kis buckában is már dőlt is mint a szomszédban a zsuzsika..Állat volt..
Itt a környéken egy ember azért borult fel mert elhagyta a hátsó kerekét
Válasz #5785. hozzászólásra
Onnan nem...Én tudok olyat is hogy kajak síma úton odacsapom a földhöz..
Válasz #5783. hozzászólásra
Tietekét is szedték már ki daruval mély árokból?
Válasz #5773. hozzászólásra
Műtrágyaszóróval vetetted???
Válasz #5782. hozzászólásra
No ezt megcáfolnám...
Válasz #5780. hozzászólásra
A Vlagyi fülkéje kibírja a borulást komolyabb elhajlás nélkül.
Válasz #5773. hozzászólásra
Az nagyon jó, én a zetorral nem tudnám, túl lassú vagyok.
Válasz #5777. hozzászólásra
Függ az-az útviszonyoktólis..45foknál nagyobb egy sáros,havas lejtőn érheti az embert meglepetés..Itt felénk van egy magas tölés azon kell átrángatnunk a fát..Ott oda kell figyelni mert már gurult le traktor../de nem a kerekein./
Válasz #5772. hozzászólásra
Irigykedsz mi???
Válasz #5775. hozzászólásra
Motor tutira jó
Most lett felujjítva
Kösz a válaszokat!!!
Holnap megyek fát hordani kölcsön pótal és kb anyi fér rá, de nincs rajta fék, és gondoltam inkábbmegkérdezem minthogy baj legyen.
Válasz #5774. hozzászólásra
Csőváz.
Erre a kocsira pont 3 erdei köb fér,fék nincs rajta,és simán huzom vonom.
nembiztos de lehet mert már én is vittem vele anyit motorfékkel attól függ hogy milyen jó a motorod meg hogy milyen meredek a lejtő