Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD391.85 FtCHF431.03 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Aha! Holnap megnézem, mert amikor megvettem a trakit nem cseréltem ki a szűrőket, mert jónak tűntek amik benne voltak, majd holnap veszek Győrben. Adagolónál van két kis műanyag kupak szerűség, amik le vannak blombálva, ott prüszköli az anyagot. Lehet oda kapni valami tömítést?
Válasz #5429. hozzászólásra
Nekem olyankor csinál ilyen huncutságot(mármint,hogy lassan reagál a gázadásra)amikor megrogytak a gázolaj papírszűrői.
Volt,hogy 300 órát kibírt,és volt,hogy csak 70-et.
Válasz #5424. hozzászólásra
Nem árulom csak valami nagyon zörög vagy csapágy vagy valami más,még legozok vele tavaszal kezdődőt a kuplung szerkezet leszakat stb stb.
Jut eszembe! Szántottam a hétvégén vele, 1-1,5 órás munka után, amikor elérte a 80 fokot a motor elkezdett gyengülni a gép, nem akarta felvenni a fordulatot hiába tapostam. Aztán gondolt egyet, erőre kapott, utána megint legyengült. Mi lehet az oka? Jah, meg elég nagy a kartelgáz.
Válasz #5419. hozzászólásra
A váltó meg a nyelestengely közti "összekötő karmantyút",nekem is volt szerencsém közelebről megismerni.
Szerencsére eddig nagyobb operációra nem volt szükség.
Mi a baj vele?
Kiárulod fődarabokban?
sziasztok ahhoz szeretnék segítséget kérni hogy traktor után van egy gyári AP250 pótkocsim és szeretnék rá magasítót csinálni és valakinek nincsen meg eredeti magasítója hogy le koppintsam??
előre is köszönöm!!
köszi megnéztem a videót,csak az a gondom,ha benyomom a kuplungot akkor megáll a gardán is ha jól tudom,és akkor elejti a magot,ha van aki használ spc megköszönném ha irna,hogy hogyan használja.
hello atti212
a homlokrakodot mien anyagokbol csináltad kíváncsi lennék rá az enyémre is kellene 1 csak nem tudom hogy kezdjek hozzá pár képpel megdobnál megköszönném meg hogy hova fogattad fel meg hogy milyen munkahengert raktál bele stb meg hogy mivel müködteted meghogy hova kötötted be megköszönném :]
email: pronyiri@freemail.hu
meg hogy mégis mennyit bír kb ?
bálaemelésre használnám meg trágyafeltolásra
Mi lehet a traki baja, ha 6-ba nem jön fel teljesen a kuplung, és a 6.ból is nehéz kivenni ?smile mad A többi sebességgel semmi baj. 6-ba is megy rendesen.
Kössz a segítséget, üdv: Márk
Valaki használja a gyári fűtést a vlagyin? Úgy hallottam nem a legjobb. Én már úgy vettem az enyém, hogy le volt kötve. Tud valaki javasolni valami egyszerű megoldást?
Nagyon szívesen megmutatom élőben is a gépet. Még most tesztelgetem komolyabban, azért nincs még festve.
Szabolcs megyében lakom, kicsit messze.
Egyébként mutathatok képeket a felfogatásról, erről arról mailban ha gondolod.
sziasztok,találtam egy spc 4 soros vetőgépet,és meg is venném,csak az a probléma hogyha benyomom a kuplungot megáll a gardán,Az a kérdésem hogy használ e valaki ijet.köszönöm
erdekel es ha megy nagy traki utan talajmaro akor egy 80-anas mtz is erdekel jo alapotba,nem tudom miert de az universal 650-nes utan senkise ajanlja a talajmarot hogy miert azt nemtudom:(
Tetszik a homlok rakodós megoldás, amit a vlagyira csináltál.
Én is gondolkodok egy ilyenben, a télen lehet meg is csinálnám, de szívesen megnézném a tiedet élő egyenesben. Nem tudom merre lakhatsz Én heves megyei vagyok, Eger mellől. Ha lenne rá mód egyszer a megtekintésére megköszönném!
Mi éppen Novor 1005 ös vegyszerezőt szoktunk huzni a T25 el. Simán elbírja. Valami 4 hengeres szivattyú van rajta, nem kicsi. Azt hiszem lengyel szivattyú. Na de azt is nézni kell, hogy annak a szivattyúnak nem 40 bart kell csinálni, hanem csak 3-5 bart a szántóföldi permetezéshez. Így aztán sokkal könnyebb hajtani mint egy axiál permetezőt pl. De az axiált is viszi, ugyancsak 4 hengeres szivattyúval, akár 40-50 barral is. Nem olyan gyenge gép ez.
Üdv!!!!
Nem akarok hülységet mondani, de én ugy tudom hogy a Kertitox 1000 est elhúza a T25, akkor szerintem a Novor-t is bírnia kell. Bár ez függ attol hogy milyen szívatyú van rajta.
bocs h közbeszólók de lennek egy kérdésem hogy a t-25 re kb egy novor 1005 ös permetező sztek jó lesz még mejd utánajárok a lóerő igénynek de azért megkérdezem?!
25336 hozzászólás
Válasz #5435. hozzászólásra
lehet de felesleges mert "1-2" nap és megint csepeg
Válasz #5433. hozzászólásra
Részeg nők traktort raknak össze? Hát igen, ez a VLAGYI!!
:)
Válasz #5433. hozzászólásra
Van enél még szarabb gép már mint szerelés szempontjábol a t-25 nagy egyszeru gép
Válasz #5432. hozzászólásra
Aha! Holnap megnézem, mert amikor megvettem a trakit nem cseréltem ki a szűrőket, mert jónak tűntek amik benne voltak, majd holnap veszek Győrben. Adagolónál van két kis műanyag kupak szerűség, amik le vannak blombálva, ott prüszköli az anyagot. Lehet oda kapni valami tömítést?
Válasz #5431. hozzászólásra
Rossz emlékek
Válasz #5431. hozzászólásra
Rémálmok?
ugyan....emberek tervezték,és rakták össze még ha részegek is voltak közben!
Válasz #5429. hozzászólásra
Nekem olyankor csinál ilyen huncutságot(mármint,hogy lassan reagál a gázadásra)amikor megrogytak a gázolaj papírszűrői.
Volt,hogy 300 órát kibírt,és volt,hogy csak 70-et.
Válasz #5427. hozzászólásra
mert?
Nem árulom csak valami nagyon zörög vagy csapágy vagy valami más,még legozok vele tavaszal kezdődőt a kuplung szerkezet leszakat stb stb.
Jut eszembe! Szántottam a hétvégén vele, 1-1,5 órás munka után, amikor elérte a 80 fokot a motor elkezdett gyengülni a gép, nem akarta felvenni a fordulatot hiába tapostam. Aztán gondolt egyet, erőre kapott, utána megint legyengült. Mi lehet az oka? Jah, meg elég nagy a kartelgáz.
ŰŰŰŰrtechnika,vagy ZŰŰŰrtechnika.
Ki így,ki úgy éli meg.
Nekem ŰŰŰŰŰŰŰrtechnikám van.
Megint rémálmaim lesznek.
Bocs karmantyú :)
Ti aztán bele merültetek rendesen! Jah az a k..va hüvely , nekem is volt hozzá szerencsém...
A váltó meg a nyelestengely közti "összekötő karmantyút",nekem is volt szerencsém közelebről megismerni.
Szerencsére eddig nagyobb operációra nem volt szükség.
Mi a baj vele?
Kiárulod fődarabokban?
Válasz #5422. hozzászólásra
hát azt nem de mást sem
Válasz #5421. hozzászólásra
Nekem meg ma eltörött az ajtókeret,épphogy nem esett ki a "Pilkington" hővédő üveg.
Most olyan mint a rossz klotyó...még ajtaja sincs.
1 biztos,reggelre nem raknak fészket a fecskék az ablaktörlő motorja mellé.
Válasz #5420. hozzászólásra
á dehogy csak egy picit tegnap 10 órátol délután 4-ig jutotam idáig
Csemege.
Jól megszellőztettétek!
Sziasztok
Inyenceknek kis emlékeztető
Üdv Zsolt
vennek jo alapotba levo t 25-ost
Arra lenék kíváncsi hogy permetezőre nyomásszabályzót meg-e lehet csináltatni, ha meg lehet akkor érdemes-e vagy jobban járok ha újjat veszek?
elvileg nekünk megvan valahol a sufniban de már nem biztos ha megtalálom akkor majd szólok jó??? és teszek fel képet!!
sziasztok ahhoz szeretnék segítséget kérni hogy traktor után van egy gyári AP250 pótkocsim és szeretnék rá magasítót csinálni és valakinek nincsen meg eredeti magasítója hogy le koppintsam??
előre is köszönöm!!
Válasz #5405. hozzászólásra
köszi megnéztem a videót,csak az a gondom,ha benyomom a kuplungot akkor megáll a gardán is ha jól tudom,és akkor elejti a magot,ha van aki használ spc megköszönném ha irna,hogy hogyan használja.
Válasz #5412. hozzászólásra
Háj Sóg!!!
ÁÁÁ semmi ilyesmi...Se nő se pia..Csak a meló.
Válasz #5411. hozzászólásra
Szeva Sógi.
Az a lényeg,hogy a szomszéd asszonyka engedjen fel.
Aztán lehet reteszelni reggelig.
Válasz #5408. hozzászólásra
A reteszelő nem engedi fel..
ja meg annyi lenne még a problemám hogy átrakom terepbe simán bemegy terepből meg az istenért se akar kijönni
szétkell szedni a oldalt ugy tudom visszaütni másképp nem megy
üdv Róbert
hello atti212
a homlokrakodot mien anyagokbol csináltad kíváncsi lennék rá az enyémre is kellene 1 csak nem tudom hogy kezdjek hozzá pár képpel megdobnál megköszönném meg hogy hova fogattad fel meg hogy milyen munkahengert raktál bele stb meg hogy mivel müködteted meghogy hova kötötted be megköszönném :]
email: pronyiri@freemail.hu
meg hogy mégis mennyit bír kb ?
bálaemelésre használnám meg trágyafeltolásra
kösz előre is . de sok kép legyen
Hali!
Mi lehet a traki baja, ha 6-ba nem jön fel teljesen a kuplung, és a 6.ból is nehéz kivenni ?smile mad A többi sebességgel semmi baj. 6-ba is megy rendesen.
Kössz a segítséget, üdv: Márk
Válasz #5406. hozzászólásra
A T30 as fórumban kérdezd Árpy-t, ő most alakította át a T30 asát, talán ennél is át lehetne valahogyan.
Valaki használja a gyári fűtést a vlagyin? Úgy hallottam nem a legjobb. Én már úgy vettem az enyém, hogy le volt kötve. Tud valaki javasolni valami egyszerű megoldást?
Válasz #5401. hozzászólásra
Szerintem boldogul az SPC vel
Itt egy kis alátámasztás:
http://www.youtube.com/watch?v=wjCDd65PGbs&feature=related
köszönöm mindenki véleményét mert akarok ilyet venni hozzá és ha szabad kérdeznem jól működik a gép nincsen vele semmi probléma???
Válasz #5398. hozzászólásra
Szia Gripen
Nagyon szívesen megmutatom élőben is a gépet. Még most tesztelgetem komolyabban, azért nincs még festve.
Szabolcs megyében lakom, kicsit messze.
Egyébként mutathatok képeket a felfogatásról, erről arról mailban ha gondolod.
Üdv.:Atti
Válasz #5400. hozzászólásra
kosszi szepen
sziasztok,találtam egy spc 4 soros vetőgépet,és meg is venném,csak az a probléma hogyha benyomom a kuplungot megáll a gardán,Az a kérdésem hogy használ e valaki ijet.köszönöm
Válasz #5399. hozzászólásra
Hali Robix.
Íme.
talajmaró
Feladva: 2010-07-14 17:34:44
Frissítve: 2010-09-27 13:19:34
Ár: 1000000
Feladó adatai:
Név: Pausits Szilárd
E-Mail: crazyhunter@citromail.hu
Telefonszám: +36304769522
Helység: feketeerdő
Elado 1db oldalazó talajmaró megkimelt állapotban gyátmánya olasz MASCHIO GYÁRTÁSI ÉV 2004. Munka szélesség 2m
Válasz #5387. hozzászólásra
erdekel es ha megy nagy traki utan talajmaro akor egy 80-anas mtz is erdekel jo alapotba,nem tudom miert de az universal 650-nes utan senkise ajanlja a talajmarot hogy miert azt nemtudom:(
Válasz #5397. hozzászólásra
Üdv Atti!
Tetszik a homlok rakodós megoldás, amit a vlagyira csináltál.
Én is gondolkodok egy ilyenben, a télen lehet meg is csinálnám, de szívesen megnézném a tiedet élő egyenesben. Nem tudom merre lakhatsz Én heves megyei vagyok, Eger mellől. Ha lenne rá mód egyszer a megtekintésére megköszönném!
További kellemest Neked!
Válasz #5391. hozzászólásra
Szia!
Mi éppen Novor 1005 ös vegyszerezőt szoktunk huzni a T25 el. Simán elbírja. Valami 4 hengeres szivattyú van rajta, nem kicsi. Azt hiszem lengyel szivattyú. Na de azt is nézni kell, hogy annak a szivattyúnak nem 40 bart kell csinálni, hanem csak 3-5 bart a szántóföldi permetezéshez. Így aztán sokkal könnyebb hajtani mint egy axiál permetezőt pl. De az axiált is viszi, ugyancsak 4 hengeres szivattyúval, akár 40-50 barral is. Nem olyan gyenge gép ez.
Üdv!!!!
Nem akarok hülységet mondani, de én ugy tudom hogy a Kertitox 1000 est elhúza a T25, akkor szerintem a Novor-t is bírnia kell. Bár ez függ attol hogy milyen szívatyú van rajta.
hali ha valaki turbózott már t25ös vlagyit az megírná nekem a tecnologiát köszi. tamas810404@freemail.hu
http://www.youtube.com/watch?v=_dNu4G4StXU&feature=related
ez is egy ilyen video
mert láttam a yutubon egy ilyen videot is ha valaki érdekel feltőltőm http://www.youtube.com/watch?v=g5m3FU6cC7U
még egy kérdésem lenne szerintetek a t-25 re való 2 es váltvaforgatós
bocs h közbeszólók de lennek egy kérdésem hogy a t-25 re kb egy novor 1005 ös permetező sztek jó lesz még mejd utánajárok a lóerő igénynek de azért megkérdezem?!
A T-30-asban gyárilag vékony szögvas keret van merevítésnek.
köszi az infokat
A képeket pedig megköszöném