Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #5330. hozzászólásra
Szeva Sógi.
Azért tetszene ez a fekvőhengeres,mert megtudnám szórni a bodza sorközét vele.
A fiatal telepítésbe még beférek nagy pótkocsival,így azt már szüret után el is kezdtem meghordani,viszont az öregebb bodzában a nagy kocsi letöri,végignyúzza az ágakat.
Műkaki nekem qva drága,komposzt meg van dögivel....20 tonna 2 hetente.
nem nálunk,de világrekord kisérlet az egyhelyen tartozkodó veteránjárművekkel 1000-et szeretnének elérni ,én is trélert keresek ,hogy levigyem a trakit
Átgondoltam..Így kell csinálni ez biztos..Az első tengelyen van két biztosító alátét..Azokat ki kell hajtogatni csak úgy jön széjjel..De ezt látod majd úgyis..Ha szerelés közben tudok valamiben segíteni,akkor felhívhatsz..Adhatok egy telószámot ha kell..
Várjá csak!!!Lehet kicsit túlbonyolítottam!!!Valószínű elég csak az első tengelyt kiszedned és akkor a difi felé ki tudod buktatni a tengelyt..Akkor már lesz annyi helyed..Akkor nem kell annyira szétborítanod..De ha már ennyire szétszeded nézz meg minden csapágyat..Alul a TLT tengelyét is..
Az nem jön ki úgy!!!A csapágyat nem tudod kibuktatni a keréktől!!!De az nagy fogaskerék nem csak a TLT-t hajtja hanem a két mászófokozatot is..Sajnos ki kell venned a két tengelyt is felül..Hogy miért mind a kettőt???Mert van ott alul három darab segargyűrű amit elég szar kiszedni...A difi felöli tengyelyen van két golyó ami rögzít a tengelyen két fogaskereket.Azokra figyelj..Fogsz találni 6darab/kb/de lehet hogy több /attól függ hogy hézagolt az ororsz/ hézagolóalátétet azt is jól figyeld meg hol vannak..Ha ügyes kezeid vannak a difi felöli tengelyt lehet nem kell kivenned..De én úgy ha az benne van nem tudom leszedni a sagergyűrűket..Le van szedve a váltófedél???A léptetővillákara is figyelj..
Üdv Uraim!!
Még mindig a Vlagyi szétszedésével bajlódom. Levettem a derekát, a váltóház elejéből kihúztam a csapágyat, de az a kurva tengely nem tud kicsúszni a TLT tengelyen lévő nagy fogaskeréktől. Van valami trükkje, vagy szépen ki húzigálhatom?
Egyébként így ahogy mozogtam kisebb nagyobb terhekkel eddig, nem esett neki nagyon zokon. Azt hittem h jobban észre lehet venni rajta. Persze azért figyelni kell rá, mert az eleje az nem egy /2 es mtz é. Viszont az meg nem fér be a fák közé.
Ne pazarold rám a telószámlád..Ha adsz egy telószámot akkor avval is megelégednék..Meg hogy kit-mit zaklassak..Meg megkérdem az árát is mert ha drága,vagy csinálok egy egyedit,vagy teszek fel mtz-t..Már méregettem.picivel szélesebb csak.
Ma nagy akció volt, majdnem sikerült megborítani a gépet. Pótkocsival tolattam, mikor leugrott a gép eleje az útról. Ekkor kicsit előrébb mentem h. egyenesbe kerüljek, de ah. a hátsó kerék is lebakkant majdnem borultam. Nem semmi élmény nem kívánom senkinek
25336 hozzászólás
Válasz #5337. hozzászólásra
Csak Te!!!De a Vlagyi nem!!!
Válasz #5336. hozzászólásra
Meghalnék....meg a Vlagyi is.
Válasz #5335. hozzászólásra
Nem eladó..De meddig tartana leugrani érte a vlagyival???
Válasz #5334. hozzászólásra
Nem az nem baj.
Csak neked a szomszéd,nékem meg a Duna folyami szakaszának tulsó vége.
Tudom felúsztatod....faoldalas.
Válasz #5333. hozzászólásra
Az állóhengeres sem sokkal magasabb...Talán 20-30centive..Comcédba van egy..Meg az lehet szórna kicsit a tövek közelibe is..Az baj lenne??
Szeva Sógi.
Azért tetszene ez a fekvőhengeres,mert megtudnám szórni a bodza sorközét vele.
A fiatal telepítésbe még beférek nagy pótkocsival,így azt már szüret után el is kezdtem meghordani,viszont az öregebb bodzában a nagy kocsi letöri,végignyúzza az ágakat.
Műkaki nekem qva drága,komposzt meg van dögivel....20 tonna 2 hetente.
Nem (csak) xarozok.
Válasz #5329. hozzászólásra
Nem semmi ...1000db békebeli masina!!!!
Jó nyálcsorgatást
Válasz #5326. hozzászólásra
Azt hittem talátá nekem asszonyt......s
Válasz #5328. hozzászólásra
nem nálunk,de világrekord kisérlet az egyhelyen tartozkodó veteránjárművekkel 1000-et szeretnének elérni ,én is trélert keresek ,hogy levigyem a trakit
Válasz #5327. hozzászólásra
Üdv.
Robotolok holnap.
Mi lészen nálatok?
Válasz #5326. hozzászólásra
Hali vezír,holnap nem nézel le szentlőrincre?
Válasz #5325. hozzászólásra
Szeva Ombre.
Küldtem Emilt.
Kiváncsi vagyok a véleményedre.
Válasz #5324. hozzászólásra
70/3405791
Válasz #5323. hozzászólásra
Szia Jancsika!
Volt egy sanda gyanúm, hogy nem úszom meg a tengelyek kihúzását, egy telószámot megköszönnék. Köszi a segítséget.
Válasz #5322. hozzászólásra
Átgondoltam..Így kell csinálni ez biztos..Az első tengelyen van két biztosító alátét..Azokat ki kell hajtogatni csak úgy jön széjjel..De ezt látod majd úgyis..Ha szerelés közben tudok valamiben segíteni,akkor felhívhatsz..Adhatok egy telószámot ha kell..
Válasz #5320. hozzászólásra
Várjá csak!!!Lehet kicsit túlbonyolítottam!!!Valószínű elég csak az első tengelyt kiszedned és akkor a difi felé ki tudod buktatni a tengelyt..Akkor már lesz annyi helyed..Akkor nem kell annyira szétborítanod..De ha már ennyire szétszeded nézz meg minden csapágyat..Alul a TLT tengelyét is..
Válasz #5320. hozzászólásra
Szia!!!
Az nem jön ki úgy!!!A csapágyat nem tudod kibuktatni a keréktől!!!De az nagy fogaskerék nem csak a TLT-t hajtja hanem a két mászófokozatot is..Sajnos ki kell venned a két tengelyt is felül..Hogy miért mind a kettőt???Mert van ott alul három darab segargyűrű amit elég szar kiszedni...A difi felöli tengyelyen van két golyó ami rögzít a tengelyen két fogaskereket.Azokra figyelj..Fogsz találni 6darab/kb/de lehet hogy több /attól függ hogy hézagolt az ororsz/ hézagolóalátétet azt is jól figyeld meg hol vannak..Ha ügyes kezeid vannak a difi felöli tengelyt lehet nem kell kivenned..De én úgy ha az benne van nem tudom leszedni a sagergyűrűket..Le van szedve a váltófedél???A léptetővillákara is figyelj..
Üdv Uraim!!
Még mindig a Vlagyi szétszedésével bajlódom. Levettem a derekát, a váltóház elejéből kihúztam a csapágyat, de az a kurva tengely nem tud kicsúszni a TLT tengelyen lévő nagy fogaskeréktől. Van valami trükkje, vagy szépen ki húzigálhatom?
Válasz #5318. hozzászólásra
Egyébként így ahogy mozogtam kisebb nagyobb terhekkel eddig, nem esett neki nagyon zokon. Azt hittem h jobban észre lehet venni rajta. Persze azért figyelni kell rá, mert az eleje az nem egy /2 es mtz é. Viszont az meg nem fér be a fák közé.
Válasz #5317. hozzászólásra
Észreveszed ha nem..
Válasz #5315. hozzászólásra
2 mázsájával akarom kihordani+felrakni az mtz pótra a léalmát. Annyit csak megbír nem? És persze vlagyis üzemmódban taposva a gázt, nem mtz-sben
Válasz #5314. hozzászólásra
Jaja ő lett a kis orrszarnk, de azért nem adom be az állatkertbe
Válasz #5311. hozzászólásra
Nagyon ne terheld mert kitörik az eleje..Itt a faluba már láttam háromkerekű vlagyit..Tudom most vagány vagy a kormányzással!!!
Válasz #5313. hozzászólásra
savas esővel fényezve
de télleg mi az orszarvú vlagyi??
Válasz #5312. hozzászólásra
Rozsdaszínű fényezés, mai fiatalok . . .
Válasz #5311. hozzászólásra
Hali!!!
micsoda rozsdás vas fityeg annak trakinak az elején???
Nyomatok pár képet ha érdekel titeket. Multkor is tettem fel kettöt, de nem voltatok itt.
Válasz #5307. hozzászólásra
Vétel..
Válasz #5306. hozzászólásra
Háj.Előre hűtőmaszk!!!Megsérűlt..
Válasz #5305. hozzászólásra
Bátára csak boré járok!!!A Lovity Katinénihez..
Válasz #5304. hozzászólásra
Hali Sógi.
Ment Emil
Helló szomszéd ! mi kéne !
Hello
Most jut eszembe...Mohács. 2 héttel ezelött ott melóztam Bátán ahol épül az uj gázkompresszor állomás. Szoktál arra járni?
Válasz #5303. hozzászólásra
Ne pazarold rám a telószámlád..Ha adsz egy telószámot akkor avval is megelégednék..Meg hogy kit-mit zaklassak..Meg megkérdem az árát is mert ha drága,vagy csinálok egy egyedit,vagy teszek fel mtz-t..Már méregettem.picivel szélesebb csak.
Válasz #5300. hozzászólásra
Uszály elbírja.
Holnap rákérdezek,mert látom keresed a kibúvókat.
Ha beszerezhető,elküldöm neked postán.
OK?
csövi! van egy vladimirec traktorunk,77-s kiadásu! megtudná valaki mondani hogy milyen a kétkaros sebességváltó sémája?
Ma nagy akció volt, majdnem sikerült megborítani a gépet. Pótkocsival tolattam, mikor leugrott a gép eleje az útról. Ekkor kicsit előrébb mentem h. egyenesbe kerüljek, de ah. a hátsó kerék is lebakkant majdnem borultam. Nem semmi élmény nem kívánom senkinek
Válasz #5299. hozzászólásra
Csá!!!És hogy jön le Mohácsig???Beküdik a Dunába???
Válasz #5285. hozzászólásra
MTZ alkatrészbolt...a Veszprémi úton Győrben.
4 nagykereskedővel boltolnak,szinte mindent betudnak szerezni a Vlagyihoz.
Megkérdezzem?
Na jóéjt. Holnap is nap lesz még
Válasz #5295. hozzászólásra
Átcsúszás a másik ülés felé, s alsómadárfogás, azok a régi szép idők.
Válasz #5293. hozzászólásra
Sztem annyi pénzért még 2 sor is lehet benne
Válasz #5292. hozzászólásra
Nem lehetett túlkényelmes hisz elég magas vagy..
Válasz #5292. hozzászólásra
Belül is hátra lehet ott mászni
Vagy nem fért át a jány ?
Válasz #5291. hozzászólásra
A Lamborghinin van hátul ülés???
Válasz #5290. hozzászólásra
Régen mi az elsőt használtuk, azért nem szálltuk ki hogy hátra menjünk MB-100, S-100, Wartburg,stb
Olyan sok anyósod lett hirtelen h már elöl el se fér? azta_urva
Válasz #5289. hozzászólásra
Autót vazze..Ki is van má kopva rajta a hátsó ülés...
Válasz #5288. hozzászólásra
Autót vagy traktort?